Net bevallen en weer zwanger deel 2

Discussie in 'Zwangerschap clubs' gestart door boni001, 21 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sophie

    Sophie Fanatiek lid

    28 jul 2006
    3.129
    0
    0
    Noord-Holland
    Oh Gaby, wat een schatje :)
    Enne...tips voor peuterpubers en huilende ruim 1,5 jarigen zijn welkom ;) Dus je herkent het wel pffffff. Ach, beetje karakter is wel leuk ;)

    Cars, rustig aan voor je bekken! (zo rustig mogelijk ;))
    Spannend en leuk die 3D. Kan je man niet even de kamer uitlopen om geslacht te bekijken :) Tja, zeg ik makkelijk. Zou het zelf nooit voor me kunnen houden.
    Veel plezier alvast! Ik denk een meisje :)

    x Sophie
     
  2. Nikita23

    Nikita23 VIP lid

    31 jul 2006
    5.198
    0
    0
    Cars: Wat leuk!! Lastig als de een het wil weten en de ander niet.

    Koekkie: Wat een schatje heb je daar op de foto!

    Sophie: Ik kan ze hier momenteel af en toe ook wel achter het behang plakken! De kleinste (15 maanden bijna) heeft me echt in de tang (iedere stap die ik zet buiten haar om resulteert in een vreselijke huilbui) en de oudste wil uitgerekend op zo'n moment mijn aandacht. Dus eentje oorverdovend huilen, de ander alles net zolang herhalen door het huilen heen totdat ik herhaal wat hij zegt en dan ergens tussendoor probeer ik nog adem te halen ;)

    Maar ja, als ik ze dan net weer samen in hun tuinhuisje zie spelen, en Jari vol overtuiging een bloemetje aan Noa wil geven (Bief! Noena: Alstjeblieft Noa) en Noa vervolgens een dikke kus inclusief geluid aan hem geeft en hij haar vervolgens een dikke knuffel dan glijdt al mijn irritatie of stress van een momentje daarvoor weer van me af en ben ik weer even opgeladen voor het volgende stressmomentje. Wat het voor nu voor jou even lastig maakt soms natuurlijk is dat als je net weer een beetje opgeladen bent van een smeltmomentje daarna ook weer wat van die energie naar Stijn moet. Ik denk dat dit ook best even een heftige periode kan zijn maar als je je eenmaal weer super voelt, en je twee oudsten aan de nieuwe situatie gewend zijn weet ik zeker dat alles weer een stuk makkelijker gaat!
     

Deel Deze Pagina