April 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Carmen, 2 nov 2005.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Wat een heerlijk jochie, je zoontje!! Echt een schatje. Leuk om hem te zien.
     
  2. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Hehe ..eindelijk gevonden .. thnx.

    Joella, wat een toeter heb jij zeg .. haha .. ziet er bekend uit.
    ZIe ik nou rechtsboven je navel iets uitsteken van die kleine Uk?

    Mouschy...leuke foto zeg ... jullie staan er leuk op.

    Mijn foto met mn mannetje hebben jullie al gezien .. haha ..

    Hoe voelen jullie je meiden?
    Is julie afscheiding ook aan het veranderen van kleur? Beetje smerig praatje, maar het word iets geeler. En ik heb snachts onverklaarbare pijntjes .. kan ze niet thuis brengen ..
     
  3. Carmen

    Carmen Fanatiek lid

    2 nov 2005
    1.065
    0
    0
    Peuterjuf
    Haarlem
    Ja, dat herken ik zeker wel. "Voelt"ook wat vieziger aan. Is ook wat stugger dan anders :oops: Nog wat genants is dat ik nu wat meer pijn heb "van onderen", hebben jullie dat ook? Geen steken of krampen ofzo. Maar meer een vreemde pijn bij mijn schaamlippen. Dacht eerst aan een schimmelinfectie (die heb ik vaker gehad tijdens deze zwangerschap), maar dat jeukt meer en dit is toch weer anders. Maandag maar naar de dokter, anders.... :oops:

    Verder slecht geslapen. Veel last van steken in mijn onderbuik en liezen. Gek gevoel. Misschien is de kleine weer wat aan het indalen ofzo.

    Straks komt mijn moeder op de koffie, gezellig, beetje afleiding! Dus nu: Klaar met zeuren!!
     
  4. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    En dames? Bevalt het allemaal nog een beetje hier ;);)

    Ik heb vannacht zo raar gedroomd, er was geen touw aan vast te knopen... Ik droomde dat ik al was bevallen en thuis in bed zat met de hechtingen in mijn buik. Ik voelde ook echt een hele reele pijn in mijn onderbuik en wilde het licht aandoen. Klik klik klik, wat ik ook deed, het bleef pikkedonker terwijl ik wel mijn man naast me voelde en hoorde snurken. Dus ik roepen: Michiel michiel, doe het licht aan! Ik kan niets zien. Het was zo echt, en ik voelde me echt wakker. Toen ging het licht opeens wel aan. Ik zat inderdaad rechtop in bed, nog helemaal van de wereld maar wel met dikke buik. Ook de pijn die ik voelde was compleet verdwenen. Toen het allemaal een beetje begon te bezinken hoorde ik mijn dochter huilen, de arme schat was dus wakker geworden van mijn droom.
    Na een vlugge blik op de wekker, 't was nog maar 4 uur, kon het hele gezin weer lekker verder slapen.
    En nu vanochtend bij het wakker worden, kreeg ik alleen de klacht van mijn man dat ik erg aan het snurken was en dat Ilse nog wakker was geweest. Hij was helemaal vergeten dat ik hem ook had gewekt...

    Nou ja, nog maar een paar weekjes en dan kunnen we weer gewoon gaan doen.

    Groetjes van Kiki
     
  5. joella

    joella Actief lid

    20 okt 2005
    181
    0
    0
    whahahah ja silvie me navel steekt inderdaad uit net een neusje :)
    Ik ben bij me navel ook iets uitgescheurd daar waar me piercing heeft gezeten :( maar ja verder gelukkig geen ene striem behalve op me borsten daar zitten echt hele lelijke paarse striemen bah zijn ze eindelijk groot zijn ze als nog lelijk.

    Ik heb vanacht ook weer niet goed geslapen:(
    Ik kreeg gister avond rond een uur of 7 ineens erge pijn in me onderrug
    tegen 10ne had ik het nog steeds maar nu ook in me onderbuik dus ik dacht nu gaat het echtt beginnen.
    Maar het is toch weer minder geworden ik had vanacht wel erge last van harde buiken en dan af en toe een steek daarom kon ik niet slapen.
    Maar nu voel ik me gewoon weer normaal ik heb zo een genoeg van die voor weeën ze geven je echt valse hoop!
    Ik heb ze nu al twee weken en het zet toch steeds niet door.
    Dit komt me wel bekend voor bij me zoontje liep ik drie weken met best wel hevige voorweeën maar iedere keer ging het na een paar uur over ik had ook al steeds 3 cm ontsluiting maar het zette maar niet door dus hebben ze uiteindelijk besloten om hem te halen en hebben ze me vliezen doorgeprikt.
    Ik hoop niet dat ik nu weer zo lang met voorweeën hoef te lopen bah ik heb ze nu zowat elke dag vooral s'avonds.

    Ja ook me afscheiding is heel anders nu bij mijn is het echt spierwit en ik kan het zo met een wc papiertje uit me ondergoed pakken dan is het erg dik dus.
    Me vk zei dat het delen van me slijmprop zijn en ze zei ook dat ik er binnenkort bloed bij kan hebben maar dat is heel normaal dat betekent dan dat het echt snel gaat beginnen.

    groetjes joella
     
  6. Shade

    Shade Actief lid

    1 sep 2005
    286
    0
    0
    Weert
    Na alle spanning van gister heb ik toch nog wel goed geslapen. Moest weer een ctg hebben maar de kleine was een beetje te rustig, kon zijn dat het lag te slapen. moet voor de zekerheid zondag weer heen en dan maar hopen dat het er dan beter uitziet, anders moet ik blijven.

    Ik begin nu ook wat pijnlijke steken in mijn buik te krijgen. Dus kan nu echt spreken van laatste loodjes. (dat ze maar snel over mogen zijn, begin namelijk wel nieuwschierig te worden van hoe en wat)

    Groetjes Ellen
     
  7. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    oh oh wat een hoop verhalen als je een paar dagen niet online bent dan heb je echt heeel veel bij te lezen.Hey meiden het wordt spannendhe??!!Ik was gister ook weer op controle en het gaat goed ze schat hem nu 5 pond dus hij is weer gegroeid yeahhh.Hij ligt nog steeds in een stuit en volgende week heb ik een echo en vervolgens controle en dan gelijk een geprek over de stuit ligging.Ze willen hem proberen te draaien maar ik weet niet of ik dat wil want heb nare verhalen erover gehoord en als dat niet lukt dan moet ik kiezen wat ik wil een vaginale bevalling of een keizersnee,maar dan ga ik voor de keizersnee want daar zijn minder risico's voor de kleine aan verbonden.
    Voor de rest gaat alles goed ik heb ook heel veel harde buiken het was in het ziekenhuis soms zo erg (om de 3 minuten) dat ze me bijna naar de verloskamers reden hahaha maar het schijnt dus bij mij te horen ik voel ze wel maar echt pijnlijk zijn ze niet!Ik heb ook meer afscheiding nu net als iedereen geloof ik!!
    Hey mouschy lief van je mannetje dat hij mee wou naar de beurs de mijne zou het daar geen half uur volhouden met al die vrouwen met rondgierende hormonen .Ik kreeg het soms wel benauwd hoor op die beurs pfffffffffffffffff
     
  8. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hahahaha nou hij vond het nog leuk ook achteraf! En er liepen best veel mannen rond. En hij vind shoppen echt verschrikkelijk dus ik was echt heel blij dat hij toch mee wilde, na wel wat aandringen ;)

    Dat witte vloed word hier ook erger. Net wat anderen ook zeggen, het word stugger, loop maar met een mega inlegkruisje anders is het ook niet prettig... Ik heb nog niet zo heel veel last van harde buiken, en anders is het ook niet zo pijnlijk. Wel heb ik ook last van de binnen kant van mijn vagnia.... heel gevoelig en af en toe steken. Denk dat de baby nog meer aan het indalen is. Maar volgens de verlos is het al aardig aangedaald. Nou ja we merken het allemaal wel.
    Vanaf morgen mag ik officieel thuisbevallen :D ook wel een prettig gevoel.
    Joella; leuke foto's! gelukkig dat het allemaal gelukt is!

    Morgen gaan we naar Hotel Zuiderduin, daar hebben we een vrijgezellen feest van een vriendin van ons. Lijkt me erg lekker, dat is een soort relax oord zover ik weet, met heel veel baden en een sauna en massage en zo. Maar ik mag toch alleen in het zwembad, maar toch lijkt het me leuk. Las van de week dat je vanaf week 36 ook niet meer in het bubbelbad mag met oog op ontsluiting die je kan hebben zonder dat je het weet. En dan is een bubbelbad niet zo goed. Dus ik houd het wel op de zwembaden ;)
    Maandag gaan ze trouwen en ik ga filmen! Lijkt me erg leuk allemaal. Zal wel aanzien hebben met m'n dikke buik hahahaha.
     
  9. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Vervelend Shade dat die kleine te rustig was. Dus zondag weer terug naar het ziekenhuis. Laten we hopen dat die kleine gewoon ff een off-day had ..

    Ik heb het ook gehad Carmen dat het zo jeukte bij mn schaamlippen, maar ze konden niets vinden.

    Ik heb nu toruwens ook dat ik die kleine heel erg bij mn liezen voel. En soms heb het gevoel dat Uk mn poepertje(kan ff geen ander woord verzinnen) eruit trapt. Ook is mn buik aan ut veranderen .. hij gaat steeds lager zitten.

    Fijn he al die steekies in je buik, ze houden ons gewoon voor de gek.
    Dus jij ben al slijm aan het verliezen Joella .. ikke nog niet hoor. Alleen mijn afscheiding veranderd van kleur, maar het is nog geen slijm.
    En zoals jij die voorweeen beschrijft heb ik ze ook nog niet. Ik denk dat ik maar ff opnieuw ga stemmen, want volgens mij ben jij de eerste Joella.. haha ..zou lekker voor je zijn.

    Bosengel .. lekker dromen heb jij. Wees blij dat je man niet meekreeg dat je hem wakker gemaakt heb .. haha .. de mijne is niet altijd even vrolijk smorgens als ik weer een rot nacht heb gehad.

    Nou ik ga ff eten ..
    Hou jullie taai meiden ..

    Oja, morgen is het trouwens DE MAAND .. eindelijk ..wat hebben we hier naar uitgekeken he
     
  10. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    Hahaha ja eindelijk APRIL!!! zo lekker gevoel!!! :D
     
  11. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Je zal idd wel aanzien hebben met je buik jah.
    Op het vrijzellen feest ook denk ik ..
    Lekker hoor .. gneiet er lekker van ..
     
  12. evy

    evy Lid

    20 jan 2006
    96
    0
    0
    Kledinggroothandel
    Amsterdam
    We kunnen wel mooi mensen in de maling nemen he op 1 april!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eindelijk een goeie grap waar iedereen intrapt
     
  13. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    Hahahaha, ja er schiet mij ook 1 te binnen...

    Maar wat nu als het onverhoopt wel echt begint? :oops:
    Wie zou je dan nog geloven? :oops:

    Nou ja, dat vind ik het risico wel waard ;)
    Ik kan nog de hele dag broeden op een stunt!

    Groetjes van kiki
     
  14. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Als je een goeie weet, laat je het ff weten dan .. mss kan ik er ook wel wat mee .. haha
     
  15. Kiki

    Kiki Fanatiek lid

    8 jul 2005
    4.364
    1
    38
    Fulltime memmie en mod :-)
    Steenwijk
    Euh, morgen met de grote weekendboodschappen: mag ik eerst? Ik heb weeen!

    Of manlief laten schrikken: schat, mijn water is gebroken, nadat je je broek hebt natgemaakt

    Euh... nog de hele dag ;)
     
  16. mouschy

    mouschy Fanatiek lid

    30 aug 2005
    3.709
    0
    0
    kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
    Noord Holland
    whahaha ja erg leuk morgen!!!

    En een paar goede vrienden morgen een sms sturen met de text; het is begonnen!!!
    En dan hun helemaal van oh wat leuk het is begonnen, en jij dan ja de film is begonnen of zo of de vakantie of wat dan ook ;) daar zaten wij aan te denken maar andere tips zijn ook welkom :)

    ik heb een aparte topic er voor geopend ;)
     
  17. Silvie

    Silvie Fanatiek lid

    16 aug 2005
    3.910
    0
    0
    Woerden
    Die van manlief laten schrikken gaat me iets te ver eigenlijk .. hij is al zo nerveus .. haha ..
     
  18. carry

    carry Fanatiek lid

    30 jul 2005
    1.397
    0
    0
    pedagogisch medewerkster
    1 april of niet: Het is APRIL. Voor jullie de maand!!!! Spannend hoor!!
    Hoop niet dat jullie de mensen te hard laten schrikken vandaag!!
    Leuk dat jullie zooo veel dingen gemeen hebben in de zwangerschap, jullie zitten zooo dicht bij elkaar!! Als ik dat zo hoor denk ik ook dat ik mijn uitslag in de poll verander naar Joella, klinkt wel of het niet heel lang meer op zich laat wachten! Maar we zullen zien, ik blijf verschrikkelijk nieuwsgierig!!
    Groetjes Carry
     
  19. KeeJBie

    KeeJBie Fanatiek lid

    25 jan 2006
    2.322
    0
    0
    Apeldoorn
    Ook ik wil jullie ff veel succes wensen voor als ik te laat ben met lezen deze aankomende weken ;)

    Ben erg benieuwd wie het eerste bevalt. Lijkt me ook erg spannend zodra de juni mama's bezig zijn ;P

    Dusss veel succes en sterkte ;)
     
  20. tam27

    tam27 Fanatiek lid

    6 aug 2005
    3.173
    1
    38
    verpleegster
    Zuid-Holland
    Spannend hoor!! Het gaat nu echt opschieten voor jullie. Alvast veel succes met de laatste loodjes.
     

Deel Deze Pagina