November mama's 2006

Discussie in 'De mama's' gestart door senseemillia, 8 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee heel ons topic was weg :$! Ik open toch maar een nieuwe af en toe kletsen we toch wel nog heh...

    Ik moest net naar zkh voor controle. Alles was goed. Bloeddruk nog 120/70. Ik was alleen vergeten urine mee te nemen (tenminste dat hadden ze mij niet verteld). Gyn vroeg uiteraard heb je er over nagedacht wat je wil. Ik heb gezegd ja ik wil die ks. Ok zei ze prima, ik ga verder ook niet zeuren dat je anders moet kiezen. Dus dat is geregeld. Ze plannen dat vanaf week 39 dus 29 oktober. Als de baby eerder komt moet ik mij gewoon meteen in zkh melden, dus bij weeen of als vliezen gebroken zijn. Dat klinkt toch wel wat raar....ik heb nog steeds een vermoeden dat het een oktoberkindje wordt...we gaan het zien. 29 okt is op een vrijdag en ws plannen ze dan voor de week erna dus zou dan nov kindje worden....we gaan het zien.

    Weer echo gehad en ze ging voelen op mn buik. Ik had al het gevoel dat de baby nog niet is ingedaald en dat klopt. Ze voelde en zei de ruimte onderin is helemaal leeg...en na het voelen zei ze. Hmm ok, ik ben blij dat je voor een ks hebt gekozen anders hadden wij dat ws voor je moeten doen...:( Ik was ook nog met Jaime bezig dus heb verder niets gevraagd. Maar wel duidelijk dus. Zonder mijn keuze had het ook ks geweest ws.
    Stom dat ik niet verder heb gevraagd maar ja. Er zal misschien toch wel iets zijn aan mn bm ofzo. Misschien reden dat Jaime in stuit bleef liggen? Mn buik is nu echt klere hoog trouwens niet normaal! Ik ben ook echt heel benauwd en kortademig maar goed die longen hebben natuurlijk ook vele minder ruimte met zo'n hoge baby!

    Meteen bloed laten prikken en naar opname bureau. Dat laatste moest ik lang wachten dus daar heb ik maandag dan een afspraak voor gemaakt. WAchten met kleuter in zkh is not funny!

    Hier dus over ca 3 weken zeker weten een baby!
    Al had ik steeds gedacht ze plannen met week 38 dus wat dat betreft beetje tegenvaller maar goed.

    Lfs
     
  2. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Nou ja zeg....zomaar alles weg!!!
    Dan inderdaad maar een nieuw topic weer Lin want af en toe ff bijlezen blijft toch leuk en om zw pagina nu echt definitief af te gaan sluiten voelt ook wel heel raar na 4,5 jaar!!!

    Lin: Over 3 weken dus zeker weten een baby, en wie weet nog iets eerder. Als ie maar niet komt op Jaime haar verjaardag...hihi!
    Hoe gaat het nu met Jaime? Knapt ze al wat op?
    En die laatste loodjes wegen zwaar he. Helemaal als het kindje zo hoog ligt. Heel veel succes en duimen draaien hier dat je heel snel je lieve kleine mannetje in je armen mag hebben!

    Hier gaan we straks de laatste drukke week in wat betreft het nieuwe huis. Gelukkig ook maar, want Len en ik hebben niet zo heel veel energie meer over.
    We willen volgend weekend in ieder geval in het nieuwe huis slapen en dan de laatste dingen afmaken. Vandaag begint mijn vader met het laminaat op de begane grond. Veel nieuwe meubels staan al in het huis en ik blijf maar verhuisdozen pakken, die ik komende week dan weer uit kan gaan pakken. Ben gelukkig na mijn dagdienst van morgen wel een weekje vrij, dus dat scheelt.

    Ben nu op mijn werk, had een slaapdienst. Ga de kids hier wekken voor het ontbijt en dan straks snel naar huis.

    Tot later!
    Liefs Sem
     
  3. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Ooooops!!! Alles weg! Ik zag van de week al dat er onderhoud was.

    Sem: kan me voorstellen dat de energie weg is. Maar wat een werk hebben jullie al verricht! Gelukkig weet je waar je hebt voor doet: zometeen jullie eigen paleis met jullie eigen prinsesjes! Wat ziet het er mooi uit allemaal!
    Succes me jullie laatste loodjes!

    Lin: jij ook de laatste loodjes! Hoe gaat het nu met Jaime? Wordt ze lekker verwend? Poe, wel even een heftige week. Kun je nog een beetje slapen? Dat is op het laatst soms ook wat lastig hè!
    Hopelijk hoef je niet mee lang te wachten. Ben zo benieuwd naar de naam van jullie mannetje!

    Zo mijn eerste werkweek zit er ook weer op. Isabel was na 2 dagen kdv helemaal kapot. Woensdag tot 11 uur geslapen en de rest van de middag ook weer. Mijn moeder was hoer donderdag voor haar en die had zich enorm verveeld. Hahahaha. Gister naar cb geweest. Ze is ruim 64 cm en weegt 5920 gram. Lengte helemaal bovenaan de curve, gewicht onder het gemiddelde. Dat had ik niet met de jongens hoor. Lang en slank. Marijn was wel lang maar met gewicht zat ie boven gemiddeld. Jesse zat precies op de lijn.
    Prikken ging wel ok, even huilen van de schrik. Daarna naar school geweest met Jesse. Kennismaken met de juffrouw. Hij vond er wel spannend en was heel verlegen. Tjeetje, ik stond er nu al met tranen in mijn ogen hoor.

    Nu lekker weekend met zijn vijven. Morgen surpriseparty van neef van Wes, die wordt maandag 40. Zin in.

    Goed weekend allemaal.
     
  4. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Ha meiden,
    Jeetje alles weg....gelukkig hebben we weer een nieuw topic. Ik ben nu nn mijn schoonouders op de bank, vanmiddAG kinderverjaardag gehad en morgen weer een.

    Lin: Hoe is het nu met jaime? Wel heftig allemaal zeg! Dm de baby dus eind oktober, spannend.

    LIs: isabel dus haar eerste week kdv gehad, was wel wennen voor je zeker?

    Sem: wel lekker hoor dat je nu een week vrij bent. Wordt vast erg mooi allemaal.

    Niet echt handig zo met telefoon typen. Milou was op cb 108 cm en 16 kg. Prik ging goed, ze hoefde niet te huilen en ook ogentest was weer goed. Einde verhaal cb voor milou, snik. Ik ga hier maar op de bank hangen met mannetje, schoonouders zijn net weg dus kunnen wij rustig film kijken.
     
  5. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Even een tvp, hoef ik me niet meer rot te zoeken naar dit topic ;)
    Kom snel weer terug maar krijgen zo bezoek.
     
  6. Goh dat was even zoeken, maar ik heb het gevonden hoor :D

    Fijn dat Milou helemaal is goedgekeurd bij het cb en idd de laatste keer was dit. Ik moet volgende week maandag.

    LIS: Jeetje jij alweer aan het werk. Zal wel wennen zijn. En Isabel is zeker een slaapkoppie zeg. Heerlijk toch. Jesse ook al aan het wennen op school. In nov (sommige in okt) is het voor het echie. Daynah als laatste, dan hebben de meeste alweer een maandje erop zitten.

    Sem: Kan me wel voorstellen hoor dat de energie nu wel op begint te raken, maar dadelijk slapen en wonen jullie in een prachtig huisje en dan weet je waar je het voor gedaan heb.

    Lin: Het gaat dus nu echt opschieten voor jou. Spannend hoor. En groot gelijk die ks. Wel gek dat je dadelijk de datum weet wanneer het gaat komen. Ik vond dat bij Senna ook al, ook al werd dat een dagje later dan gepland, die had er geen zin in om eruit te komen.
    Is met Jaime ook alles goed?

    Hier alles zijn gangetje. Morgen weer heel de week aan de arbeid. Jakkes, echt geen zin in. Ik zit nog een beetje in een vakantiestemmig en dan die drukke periode die eraan zit te komen. Ik zit daar echt weer tegenop.

    Vanavond lekker op tijd naar mijn bedje. Heel de dag weer met de kindjes in de weer geweest.

    Fijne avond meiden.

    liefs
     
  7. Semmi

    Semmi Fanatiek lid

    25 feb 2006
    4.385
    0
    0
    pedagogisch medewerker
    Friesland
    Heeej meiden,

    Ik had ff geen internet door de verhuizing, maar zie dat er in t nieuwe topic nog niet zoveel geschreven is. Gelukkig kan ik jullie ook allemaal op hyves volgen....echt een uitkomst vind ik dat!

    Linda: hoe gaat het met je? Wat fijn dat het met Jaime goed gaat en de artsen ook tevreden zijn. En nu mag de beeb wel komen zeker! Ben je er zelf al helemaal klaar voor?

    Brennie: Milou echt een lange meid he met 108 cm. Broeken 110 passen dan ook precies zeker? Milou al een beetje gewend aan de basisschool? Met Amy ook alles goed?

    Kel: heb echt met je te doen hoor dat je toch elke keer met tegenzin naar je werk moet gaan, niet leuk. En zal best een overgang geweest zijn van een heerlijke vakantie op GC naar die koude kikkerlandje.....brrrrrr. Mag Daynah al bijna oefenen op de basisschool?

    Lydia: Isabel al helemaal gewend aan het kdv? En een lange slanke dame dus, hier altijd 2 gehad die lang en slank zijn. Hoe gaan de nachten momenteel met de kleine meid? Nog steeds een goede slaper? En Jesse zo verlegen dus....Jayna ook heel erg hoor.

    Voor mij de eerste keer online vanaf de bank in ons nieuwe huis.
    We wonen hier nu bijna een week en het is nog wel een beetje onwerjelijk allemaal. Nog elke avond druk bezig met laatste dingen ophangen, en uitpakken, maar na dit weekend moet het dan ook wel zo'n beetje klaar zijn. Het is echt heel erg naar ons zin geworden allemaal, dit is echt het perfecte plekje om met ons gezinnetje te wonen.
    Ondertussen gaat het gewone leven natuurlijk door. jayna morgen voor de 4de keer wennen op de basisschool en dan na de herfstvakantie fulltime naar school. Vandaag het afscheid van de psz, ik zelf had er meer moeite mee dan Jayna geloof ik.
    Jayna heeft elke keer wel weer zin om naar de basisschool te gaan, maar blijft het spannend vinden en heeft wel moeilijk momentjes. Dan mist ze mama ineens zegt ze.....Gelukkig laat ze zich wel troosten door de juf en wil ze morgen wel weer heen, dus zal wel goedkomen. Is natuurlijk ook best een hele overgang, ineens van 08.15-14.15 uur naar school.

    Nou ga zo ff lekker een bad nemen....oh zo heerlijk dat dat nu eindelijk kan!

    Liefs Sem
     
  8. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Hee dames!

    Ja er wordt nog niet veel geschreven hier. Enik hou het ook allemaal met de hyves in de gaten maar is toch anders hoor! Als mijn baby er is gaan we dan nog een nkeer een meet plannen??

    Sem fijn toch het nieuwe huis. Ik denk dat alles nog even zn plek zal moeten vinden. Maar dat komt vanzelf wel. Je hebt wel de goede tijd gekozen om te verhuizen hoor! Lekker de wintermaanden knus in huis!!! Hihi.

    Kel fijn weer goedgekeurd op het cb. Wanneer gaat Daynah wennen op school? En ik zag ook je vakatnie foto's erg leuk! Lief die twee meiden!

    Zo ik zit inmiddels op bijna 38 weken zwangerschap :$. Wat gaat het snel ongelofelijk. Met Jaime was het toen de maandag dat ik in het zkh moest...38 wkn en 3 dagen. Jammergenoeg nu niet. Ze halen pas met 39 weken en 5 dagen. Maar ik heb mij er bij neergelegd, beter voor de baby en ik geniet ook nog wel van mn buik hoor. Het is echt een enorm drukke baby, ik kan wel 10 keer per dag een voet vastpakken dan zit die te porren in mn zij.
    Morgen moet ik weer naar de gyn voor controle. Ben benieuwd of hij nu wel ingedaald is of nog steeds niet. Maakt eigenlijk ook niet uit heh krijg toch die ks ;).

    Oh hier nog een buikfoto. Hij is echt groot mn buik, we vinden hem groter dan bij Jaime....

    lfs
     
  9. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    En wat dachten jullie hiervan ;):$
     
  10. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    En de laatste:
     
  11. Lady Ice Shirr

    Lady Ice Shirr Fanatiek lid

    17 mei 2006
    2.104
    0
    0
    Nieuwegein
    Wow Lin, je hebt wel een mooie buik hoor! Het blijft toch allemaal zo bijzonder he, zo'n wonder in je buik!
    Nog effies geduld en dan heb je lekker je kleine uk in je armen.
    Het is trouwens idd wel heerlijk dat je nu thuis bent, gezien het feit dat Jaime aan het wennen is enzo met school. Kun je lekker van school halen of gaat ze al gelijk naar de NSO?
    We zeiden het op hyves al he, maar ze worden zo snel groot. En dan nu al naar tussenschoolse opvang en NSO. Het liefst zou ik Jesse elke dag van school halen, maar ja... Er moet ook brood op de plank komen en ik heb ook een verantwoordelijkheid naar mijn werk toe.
    Ik vind voorlopig 2 dagen NSO wel voldoende. Het is dat er geen plek is hoor, de dinsdag. Anders was het gelijk 3 dagen geweest. Nu werk ik op dinsdag nog even thuis, als ik Jesse heb opgehaald.
    Met Jaime gaat het dus wel goed. Tjeetje, zo'n heftige operatie en dan zo snel al op de been.

    Sem: Wowwie, wat ziet jullie huis er mooi en gezellig uit. De meidenkamers zijn echt helemaal geweldig!
    Jayne ook al volop gewend op school? Gaat zij ook nog naar de NSO of is dat niet nodig bij jullie? Ach, de kinderen vinden het ook vast wel gezellig. Lekker spelen na schooltijd.
    Ben je al wel helemaal gewend? Nog wel wat dingen uitpakken las ik. Tja, in je eigen huis ben je ook nooit klaar, helaas. Leuke speelhoek voor de kids. FIjn hoor. Daar is het bij ons allemaal te klein voor. Ik zou ook graag een groter huis willen, maar dat moet financieel ook allemaal kunnen. En ik zou eerst ons huis verkocht willen hebben.
    Voorlopig komt eerst mijn schoonvader de huiskamer maar eens opnieuw schilderen. Maandag begint ie.

    Kel: hoe is het bij jullie? Slaapt Senna weer door 's nachts of is ze nog steeds aan het spoken? Ik hoop van niet.
    Valt het weer tegen, aan het werk zijn? Heb je wel wat leuke klussen of krijg je weer de rotkarweitjes? Heb je nog sollicitaties lopen? In een paar branches schijnt het wel weer aan te gaan trekken. Bij ons lopen er ook al behoorlijk wat mensen weg...

    Verder blijft het hier wel rustig he.
    Hoe is het met Monique, Zaphra, Brennie, Trena, Mirjam?
    We houden Hyves ook wel bij, maar is idd wel anders hoor.

    Hier alles prima. Jesse gaat woensdag weer wennen op school. Marijn is een deugniet en wil thuis nooit meer slapen 's middags, helaas. En Isabel is lekker rustig en lief. s Nachts komt ze nu weleens, maar 's avonds ligt ze ook eerder in bed, dus dat kan niet anders. De jongens zijn nog helemaal verliefd op haar en knuffelen wat af.
    Wij wachten vanmiddag op Wes en na het eten gaan we richting mijn ouders. Morgen feestje van mijn oom en tante. Zonder kinderen, dus Wes en mijn zwanger blijven bij mijn ouders met de kids en gaan lekker pizza eten.

    Nou meiden, fijn weekend!
     
  12. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Ben ik ook weer eens :)

    Kel: Hoe is het nu op je werk, is het nog vol te houden? En hoe is het met de kids? Senna al aan het kruipen?

    Sem: jullie hebben echt een mooi ingericht huis! Super day je zo naar jullie zin is geworden :) Gaat Jayna vanaf volgende week fulltime naar school?

    Lin: wat een mooie ronde buik! Had je vast niet verwacht dat die nog zo groot zou worden he ;) Nou nog even voor je en dan is het broertje er! Ben echt zo benieuwd naar de naam!

    Lis: handig dat je thuis kunt werken! Zou bij mij nooit kunnen. Gelukkig hebben we hier wel 3 dagen nso kunnen regelen. D gaat de vrijdagen die ik werk (om de week) thuis werken zodat hij Kyl gewoon om 12 uur op kan halen.
    Hoe was het met het wennen op school gegaan?

    Kyllian is geloof ik de enige die nog niet is wezen wennen op school ;) Wij gebruiken de eerste week van nov als wenweek. Ma, di, woe tot 12 uur en donderdag de hele dag. Vrijdagochtend als hij niet te moe is. Week later dus echt fulltime. De wendagen waren anders echt niet te combineren met mn werk en Kyl zn programma ;) Ook vanwege de herfstvakantie er nog tussen. Eerste week van nov ben ik vrij, dus ik kan hm ook ieder moment ophalen als het nodig is. Ik verwacht alleen niet dat het nodig is.
    Volgend weekend viert hij zn verjaardag. A.s. dinsdag trakteren op het kdv en woensdag op de psz.
    Dyon gaat vanaf nov 3 dagen naar het kdv, dus alleen nog 1x in de 2 weken 1 dag naar oma. Geen heen en weer gedoe meer.

    Met Dyon gaat ook alles prima. Van de rustige baby is nu niets meer te zien. Hij vindt staan nog het leukst en staat dus overal aan en kan heel goed Kyllian's speelgoed overhoop halen ;) Helaas gebeuren er dus ook wel wat ongelukjes en zit hij regelmatig onder de blauwe plekken. Hij denkt soms al los te kunnen gaan staan, maar hij heeft daar wel van geleerd hoe hij op zn billen kan gaan vallen ipv op zn hoofd.
    De nachten gaan helaas nog altijd slecht. Heb ook niet het gevoel dat dat nou ineens zal gana veranderen.

    Maar ach het is een heerlijk vrolijk knuffelig mannetje, dus dat maakt het weer helemaal goed :)
     
  13. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  14. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  15. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  16. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
  17. Annemonique

    Annemonique VIP lid

    13 okt 2005
    7.873
    0
    0
    Psychiatrisch verpleegkundige
    Houten
    Kyl kreeg nog zulke lieve post van Jaime :)
    Hij vond het erg leuk en zegt nu dat hij verliefd is op Jaime (en op Onno en Mathilde (van kdv)) :p

    Bekijk bijlage 102875
     
  18. brennied

    brennied Fanatiek lid

    10 feb 2006
    1.925
    0
    36
    Brabant
    Hey meiden,

    Wow Lin, wat heb jij een mooie buik zeg! Wat lis ook al zegt; ongelooflijk dat daar een klein mini-mensje in zit. Wel heel bijzonder. Geniet nog maar even van je buik.

    AM: wat een lieve foto's van dyon. Hij wordt ook al groot zeg, de 1e foto lijkt hij op kyl maar over het algemeen vind ik het toch wel een ander mannetje dan kyl. Kyl dus flink aan de slag op school de eerste week van november ;) Ach..het is ook allemaal een heel gedoe met het wennen hier en daar... Milou is op school 'uitgewend' en gaat volgende week een middag wennen op de nso. Hebben ze activiteitenweek ivm vakantie en dan mag ze mee lampionnentocht lopen. Ze verheugt zich er nu al op. Vanaf 3 november gaat ze fulltime naar school. OP haar verjaardag gaat ze voor laatst naar kdv en ook afscheid vieren...boehoe.

    LIS: wat een schatje is Isabel aan de foto's op hyves te zien! Lekker dat je een middag thuis kan werken om Jesse op te vangen.

    Sem: wat een mooi huis hebben jullie zeg! Fijn dat jullie er nu zo van kunnen genieten. en ook nog alles zo snel gedaan, goed hoor! En de slaapkamers van de meisjes...leuk!! Aah die Jayna die mama mist...ze pakken je er helemaal mee in ;)

    Hier ook alles goed! Druk met allerlei dingen maar dat zal wel herkenbaar zijn...haha. Amy doet werkelijk alles na wat milou doet en wordt vervolgens boos als ze iets niet mag. Armen over elkaar en boos kijken met een apart mondje....zo schattig. 10 seconde later is ze het vergeten en gaat ze weer spelen, haha. Ze is echt over het algemeen altijd vrolijk en nog even makkelijk met alles als toen ze baby was. Ze gaat nu echt verstaanbaar praten en op de trampoline springt ze voortaan bijna net zo goed als Milou. Ongelooflijk hoe snel ze dat leren. Milou zorgt wel dat Amy als een prinsesje behandeld wordt...als amy 'koekie' zegt, rent milou al naar de kast om een snoepje voor haar te halen en zo gaat dat met alles.

    Ik ga lekker naar bed. Gerard heeft personeelsfeest dus ik ben een avond alleen. tot snel meiden!
     
  19. senseemillia

    senseemillia VIP lid

    20 nov 2005
    8.645
    0
    0
    beleidsadviseur
    Utrecht
    Ah AM ik vind Dyon toch steeds meer op Kyl gaan lijken hoor! Hij heeft idd wel een ondeugend koppie!
    Prima toch dat Kyl dan gaat wennen op school. het is echt een hoop gewen hoor wat lis ook schrijft. Gaat Kyl ook naar de bso of niet? En laat je hem gelijk wennen of doe je dat de week daarna?

    Lis ja konden we idd maar dagelijks de kindjes van school halen...Heb wel het gevoel dat we net in een periode zitten dat het nog een soort tussenfase is, ik denk dat over x aantal jaren bijna alle kindjes naar bso gaan. Al gaat bij Jaime denk toch 90 % hoor. Behalve dan op de vrijdag en woensdag.
    Wil je hier blijven wonen in de regio of verhuizen naar Zeeland?
    Groot gelijk heb je eerst andere huis verkopen. Ik zie zoveel mensen om mij heen met 2 huizen. En een huurder in het oude huis is ook irri...als er iets is wordt je gelijk gebeld en dan ook nog komt er iemand naar je huis kijken dan moet diegene het opruimen en die doen het nooit zo zoals je zelf zou doen heh.

    Bren amy kan natuurlijk ook veel dingen 'afkijken' bij Milou. Volgens mij scheelt dat echt wel. Naar heh dat afscheid nemen van het kdv. Ze worden ineens zo groot dan. Willen jullie nog een derde?

    Meiden ik geniet echt nog ontzettend van mijn buik. Ik vind een tweede zwangerschap toch een stuk relaxter, misschien ook omdat deze wat beter gaat? Het is echt een bewegelijk mannetje, heel anders dan Jaime. En Jaime is nu al zo lief! Kusjes geven op mn buik, mn buik helemaal knuffelen. Zelfs kleine spulletjes van haarzelf zegt ze van ik ben daar nu te groot voor dit is voor mn broertje. Echt zo schattig!

    lfs
     
  20. Panda

    Panda Fanatiek lid

    6 feb 2006
    2.248
    0
    0
    Hehe, heb jullie weer gevonden. :) Bedacht me net pas dat er misschien wel een nieuw topic aangemaakt was... Gelukkig, wil de nieuwe spruit niet missen natuurlijk. Prachtige buik Sens! Idd hoog, kan me voorstellen dat je longen in de verdrukking zitten.

    Semmi, wat fijn dat het nieuwe huis zo goed bevalt.

    Monique: jeetje, wat kan Dyon al goed staan zeg. Dat zie ik Pepijn echt nog niet doen over een paar maanden. Hij kruipt nog niet eens (te zware buik :D). Bastian is ook nog niet naar school geweest, hij begint volgende week met wennen.

    LIS: Marijn van zijn middagslaapje af, jammer haha. Pepijn houdt 'm er ook niet lang in vrees ik, hij zit nu al op 1 kort slaapje overdag. Naja, kunnen ze 's avonds op tijd naar bed, da's ook wel fijn.

    Brennie: hihi ja dat boos worden als iets niet mag, dat heeft Pepijn ook. Dat is wel lastig af en toe maar ja, dat is niet te voorkomen. Gelukkig zijn ze nog erg snel afgeleid haha.

    Hier alles ok, wel erg druk met werk (6 dagen per week en de avonden ;)). Bastian was bij de laatste keer cb 102 cm en 16,7 kilo. Pepijn moet vrijdag weer heen, ben benieuwd. Hij is nog steeds erg dik, denk dat ie nu wel over de 12 kilo is. Voornamelijk van bv want veel bijvoeding gaat er nog niet in. De nachten gaan beter, hoef er meestal maar 2 keer uit. Hoera! :D
     

Deel Deze Pagina