September 2006 mama's

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door NikkiF, 22 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo allemaal !

    Gelukkig gaat het weer beter hier, het zijn slechts buien. En inderdaad het mooie weer doet wonderen (en een regenbui ook want dan heb ik veel minder last van hooikoorts ! :D )

    Eyrah ! Wat leuk om te weten wat het zal worden ... al hebben mijn man en ik besloten om het een verrassing te laten. Zal toch wel moeilijk worden tegen het einde !

    Yvette ! De Speedy SX hebben wij ook ! Gekregen van mijn ouders ! Ik ben helemaal blij met deze kinderwagen ! Wij hebben gekozen voor navy, is neutraal en blijft altijd een actuele kleur.

    Cass ! Wat fijn dat alles fijn orde is ! Mijn verloskundige heeft niets gezegd over deze test. Het is vanaf een bepaalde leeftijd dat ze het aanraden toch ? Wij moeten volgende week weer naar de verloskundige. Ik kijk daar altijd heel erg naar uit, om weer iets te zien (of vanaf nu horen) van het kindje ! Ik heb een verhoogde kans op een voorliggende placenta omdat ons kindje laag is ingenesteld. Dat kunnen ze pas echt vaststellen tijdens de 20-weken-echo, die we op 17 mei hebben. Hopen maar dat dit toch niet het geval is. Met het kan nog verplaatsen op een later moment in de zwangerschap.

    Nona ! Jij ook van harte gefeliciteerd met je zwangerschap ! Veel plezier hier !

    Heel veel groetjes,
    :D Nikki
     
  2. Niet meer actief

    zo meiden

    daar ben ik ook weer, na een tijdje wat minder aanwezig te zijn doordat ik zo ziek ben geweest, nu ga ik me eindelijk weer iets beter voelen. Ik spuug nog wel een enkele keer maar stukken minder. Gebruik zonodig nog de zetpillen als ik echt voel dat het weer een rot dag gaat worden.

    Zo te zien gaat het met iedereen hier wel goed, dat is mooi zeg.

    1 mei heb ik mijn 20 weken echo weer, ben weer benieuwd hoor. Dit keer willen we het geslacht niet weten, we laten ons echt verassen.
     
  3. Miky

    Miky Bekend lid

    18 jan 2006
    604
    0
    0
    Groningen
    Goedemiddag,

    Bah wat een weer vandaag he? Zo jammer, dat zonnige vond ik zo lekker!

    Nona: welkom hier.
     
  4. cass001

    cass001 Actief lid

    15 dec 2005
    359
    0
    0
    ondernemer
    Eindhoven
    Hoi Allemaal,

    Goed om te horen dat alles goed gaat met iedereen, tuurlijk hebben wel allemaal ons mankementjes maar hoort erbij.

    Goed hoor als je het als een verassing kan houden betreft geslacht. Ik ben daar veel te nieuwschierig voor. En zodra ik het weet, ga ik de aankleding kopen, ga dan waarschijnlijk helemaal los dat als dan toch blijkt bij geboorte dat het een ander geslacht is de babykamer geheel niet past :) Ik denk zelf voor 96% te weten dat het een jongen wordt. Waarom, chinese tabel, mijn gevoel en heb alleen een jongens naam. We zullen zien heb 2 mei de 20 weken echo. Kijken we weer naar uit.

    Voorliggende Placenta, heb ik wat over gelezen, is wel lastig op het einde van de zwangerschap. Ik heb mijn Placenta aan de buikwand, betekent dat ik de baby in principe later voel als gemiddeld. Of ik dan ook meer kans heb op voorliggende placenta weet ik niet. Zullen we met de 20 weken echo horen.

    Ben naar de huisarts geweest voor knobbeltje in de borst, heb enorme opgezette klieren en zitten een knobbel tussen. Heb jaren geleden een borstverkleining gehad dus kan zijn dat het er al jaren zit tussen het littekenweefsel maar nu pas echt voelt. Afijn doktor denkt ook niks ernstig maar wil toch dat ze er even in prikken. Bel ik naar het ziekenhuis, krijg ik me daar een preek van de dame. Dat bijna alle zwangere vrouwen wat voelen aan de borsten en als ze daar op in moeten gaan....afijn toch een afspraak. Je wilt toch zeker weten en niet alles zomaar wegwuiven.

    Betreft de combinatie test, ik denk dat iedereen het aangeboden krijgt ongeacht leeftijd, maar natuurlijk hoe ouder je wordt hoe meer kans je hebt.

    Voel me nu paar dagen goed en behoorlijk happy zwanger, begin nu te beseffen jeeeh we zijn al vanaf pubertijd samen en van alles samen ondernomen en nu een baby. Als is anders, was bij Ikea en waren een aantal kinderen aan het huilen normaal was het altijd van jeeeh zeg en nu allebei big smile, mooi he! Vreemde wezen de mens.

    Allemaal fijne dag

    gr. cassandra
     
  5. Niet meer actief

    he cassandra

    wij lopen gelijk op zeg ben ook 15 weken en 2 dagen leuk.

    Ik ben blij dat ik mezelf nu ook eindelijk eens wat beter voel en wat meer kan gaan ondernemen. Ik heb nu een heel leuk unisex pakje gekocht bij de prenatal voor als de kleine net geboren is. Zo klein kan het me niet meer vorstellen dat onze dochter ook zo klein is geweest

    Ik ken me man ook al bijna 9 jaar wat gaat de tijd toch snel ik was 15 toen ik hem leerde kennen.
     
  6. celientje

    celientje Actief lid

    9 nov 2005
    382
    0
    0
    nu nog thuisblijfmoeder
    almere
    Fijn babypaula, dat het wat beter nu met je gaat, gelukkig maar !!
    En leuk is dat he, wat kleertjes kopen. Ik heb ook al wat gekocht, maar ben nu even gestopt. We krijgen 10 mei de 20 weken echo, en hopen dan te weten wat het word, en dan kan ik gericht gaan kopen.
    Vrijdag ga ik even naar de markt, ik ga stof kopen om lakentjes te maken, vind ik leuk om dat zelf te doen.
    Verder zijn we nog steeds druk met de verbouwing. Onze slaapkamer begint nu vorm te krijgen, al is het meer bed dan kamer hoor haha, en bart heeft het bed zo hoog gemaakt net zoals het op klossen staat, dus we gaan oefenen om hoog het bed in te stappen. Gisteren gordijnen gekocht bij Ikea, die ga ik zo even korter maken, dan kunnen die vanavond ook hangen. Van het weekend willen we dat het klaar is, dan kan ik beginnen met de kamer van de jongens, en daarna de babykamer.
    Het word wel wat hier.
    Ik heb alleen nog erg last van mijn heupen en rug, te veel op de grond gezeten met schilderen, dus ik doe alleen nu even de dingetjes die gedaan moeten worden, en dan gaat het ook wel weer beter.

    Leuk he cass, dat je nu met een big smile naar die kids kijkt. Ik betrap me er ook soms wel op hoor, en als ik dan naar die grote jongens van mij kijk kan ik me bijna niet meer voorstellen dat die ook zo klein zijn geweest, net als dat babypaula dat zich voorstelt.
    Het lijkt me weer heerlijk !!
    Fijne dag allemaal !

    groetjes
    celiene
     
  7. Mir1976

    Mir1976 Fanatiek lid

    28 jan 2006
    2.696
    0
    0
    He wat leuk zeg, babypaula en Cassandra!!

    Ik ben ook precies even ver als jullie :D

    grappig

    groetjes!
     
  8. Niet meer actief

    ik zie het mir1976 wat leuk zeg al 3 september mama's op dezelfde dag uitgerekent wie zal de eerste worden.
     
  9. Hoi,

    Hey dames, hier nog eentje die in september is uitgerekend namelijk voor de 3de. Ik heb al een dochtertje van 15 maanden. Men buikje is al redelijk dik :) Ben nog steeds af en toe misselijk en voel men kleintje al regelmatig bewegen. 10 april mag ik terug op controle, dan weet ik mss het geslacht. :)

    groetjes en tot later!
     
  10. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    Hallo...

    Ben ook weer eens van de partij.. heb het de afgelopen dagen erg druk gehad met ons nieuwe huis..
    Maar vandaag heb ik een rustdag.. was ook wel nodig, want door alle drukte vergeet je gewoon dat je zwanger bent, en niet alles meer kunt doen.. :x
    Gister had ik gewoon een black out.. dat was voor mij een teken om het nu maar over te laten aan anderen, ook al is dat niet makkelijk. :cry:

    Vandaag ben ik 15 weken zwanger.. wat gaat het toch snel allemaal..
    Toen ik net zwanger was, en banners zag van anderen met 15 weken.. dacht ik : Ooh.. was ik ook maar zover.. en daar ben ik het ook al.. :)

    Nou goed, alles gaat hier nog goed, ik heb zo af en toe best pijn net boven mijn navel, van links naar rechts, een baan over mijn buik zeg maar..
    Komt dit iemand bekent voor?

    Voor de rest, ach ja ik geloof dat ik een buikje begin te krijgen, maarhet valt mijn man nog niet echt op..
    Volgende week woensdag ga ik voor mijn 2e bezoek naar de VK, eens kijken wat er dan gaat gebeuren.

    Groetjes Kalush
     
  11. pinguin72

    pinguin72 VIP lid

    7 jan 2006
    7.831
    0
    36
    Hallo!!

    Kalush ik heb dat ook net boven mijn navel, beetje steken.
    Overigens heb ik het idee dat ik het kindje heb gevoeld, maar het zou wel heel vroeg zijn. Het was net alsof ik aan de binnenkant van mijn buik geaaid werd. Werd er helemaal warm van hihi.

    Ook het gevoel van nu 15 weken zijn en zo opkijken tegen degenen die toen ik net wist dat ikz wanger was al 15 weken waren herken ik goed.

    Ik heb gisteren een babykamer voor ons kindje gekocht. In de aanbieding(showmodel) erg leuk allemaal.
    We zijn nu nog bezig een huis te kopen en hopelijk lukt het en kunnen we er per 1 juli of 1 augustus in. Dat wordt dus verhuizen met een hele dikke buik ( hij is nu al zo ontzettend groot !)
    Ik zal gauw eens een buikfoto maken en in mijn album plaatsen.


    groetjes!
     
  12. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hallo Kalush !

    Leuk dat je er weer bent ! Ik hoop dat het beter met je gaat nu !

    Ik kan me voorstellen dat je het razend druk moet hebben, ook nog met een nieuw huis erbij ! Maar het komt allemaal vast goed en dan hebben jullie een mooi uit, helemaal naar wens als jullie kindje er is ! Dat is ook perfect !

    Ik ben nu 14 weken en 1 dag. Ik heb het zelfde. In het begin dacht ik ook steeds "was ik maar al zo ver" en nu is het al zo ver !

    Pijn boven de navel heb ik nog niet. Wel meer last van mijn darmen en dat ik kleinere porties moet eten. Dat is, naast mijn hooikoorts, op het moment gelukkig het enige !

    Veel succes met het huis, geniet van de zwangerschap en tot ziens !

    Groetjes,
    Nikki
     
  13. Kalush

    Kalush Fanatiek lid

    7 jan 2006
    2.694
    0
    0
    Noorden v/h land
    @ Pinguin72
    Ik heb het idee ook hoor dat ik het kindje soms voel, heb dat hier op de site ook al eens geschreven, maar iedereen zei dat het echt nog niet kon.
    Maar goed, ik denk dat ik het ook gevoelt heb hoor.. we komen er vanzelf achter of het daadwerkelijk zo was, of dat we het toch verbeeld hebben.

    @ Nikkif
    Het gaat alweer een stukje beter, het is vreemd maar de VK gaf in het begin aan dat je vitB moest slikken om je humeur een beetje op peil te houden, ik ben door de drukte heen deze vitamines vergeten, en nu gaat het een stuk beter :( blijf er maar even vanaf, krijg zo ook genoeg vit. binnen..
    Ook ik heb een beetje past van hooikoort.. gelukkig niet heel erg, maar mijn ogen en neus.. tja daar heb ik last van, ben niet benauwd gelukkig..

    Morgen ben ik lekker vrij, heb een vrije dag genomen.. ik zou heel wat doen in het huis, maar ik ga geloof ik maar lekker luieren.. heb ik helemaal zin in..
    Niks doen, en wat voor de tv hangen ofzo.. ik zie het wel..
    Ik laat het huis maar even voor wat het is..
    Komende zaterdag wordt de vloer gelegt, daarna kunnen we al onze spulletjes daar heen brengen..
    Zie er toch wel een beetje tegenop hoor..
    Sinds mijn man en ik bijelkaar zijn wonen we in de (kleine) huisje..
    Alle herinneringen laat je achter je, en gaat weer helemaal opnieuw beginnen.
    We hebben in het begin heel veel moeite gehad om samen te kunnen en mogen zijn.. Als die dingen laat je ook achter je..
    Ach ik ben altijd al een beetje emo als ik dingen kwijt raak, hecht me altijd heel snel aan spullen.. heb ik ook als ik een auto kwijt moet..
    Heb atijd het gevoel dat ik iets van mezelf kwijt raak.. Maar goed je krijgt er ook weer wat moois voor terug..
    Alleen de stap zetten, vind ik erg moeilijk.
    Heb ik met alles wat afgesloten wordt, dat zijn dingen dat komt nooit weer terug.. en daar heb ik altijd moeite mee..
    Hebben jullie daar ook last van?

    Ik denk ook dat dit het is wat betreft het komend kindje.. je sluit een periode af, die niet weer terug komt, qua lichaam, maar ook qua relatie met je man.. die veranderd ook..
    Veranderd wel positief, maar toch..
    Kan gewoon slecht tegen verandering..

    Groetjes Kalush
     
  14. Yvette

    Yvette Lid

    18 mrt 2006
    41
    0
    0
    School
    Vlaardingen
    Haai Dames,
    Ik heb niet zoveel te vertellen, alles gaat helemaal goed.
    Ik ben wel savonds echt vreselijk moe :cry:
    En als ik wakker word ook. Ik kan echt dagen slapen volgens mij haha.

    Me broertje heeft van de week in het ziekenhuis gelegen, misschien hadden jullie gehoord op het nieuws over die gymzaal/school in Vlaardingen, me broertje zat in die klas en was flauw gevallen.
    Gelukkig gaat alles nu goed met hem.

    Buikje begint nu lekker te groeien!
    Ik kan 2 broeken al niet meer aan haha das wel lullig want die broeken zaten altijd zo lekker.

    Bijna ben ik jarig :) Word ik alweer 19 jaar.

    Me ex( de papa van de beeb) wil weer contact :rolleyes: Maar daar heb ik niet zoveel zin in! Want weet precies hoe het dan gaat!
    Ga morgen met hem praten en dan zien we wel verder.
     
  15. Niet meer actief

    ja idd heb het gehoord op het nieuws. Gelukkig gaat het weer goed met hem

    Ben benieuwd hoe het gesrpek verloopt tussen jou en je ex, heel veel succes meid
     
  16. NikkiF

    NikkiF Fanatiek lid

    17 jan 2006
    3.554
    0
    0
    Hoi Kalush !

    Hier is het gelukkig ook weer beter. Die dipjes horen er denk ik gewoon bij. Dingen loslaten vind ik ook altijd wel moeilijk. Nu zeg ik steeds dat ik over een paar jaartjes wel wil verhuizen. Een mooi vrijstaand huis, met een mooie tuin, maar voordat het zo ver is zal ik toch wel de nodige tranen wegpinken. Dit huis is toch het begin geweest van ons leven samen. Het zal toch altijd wel bijzonder blijven.

    Hoi Yvette !

    Gelukkig gaat het weer beter met je broertje ! Ik kan me voorstellen dat je toch wel geschrokken bent !
    Knap hoor, hoe je het aanpakt met je ex. Een kind alleen opvoeden is niet makkelijk maar als je dat moet doen met een man waar je niet mee verder wil lijkt me dat nog veel lastiger. Veel strekte !

    Groetjes,
    Nikki
     
  17. Mirjanne

    Mirjanne Bekend lid

    2 jan 2006
    554
    1
    18
    Poepoe... heb 'even' bijgelezen.. Kwam erachter dat ik vanaf pagina 15 of zo niets meer gelezen had.. dus was even bezig..

    Leuk om te zien dat het met jullie allemaal goed gaat.. de echo's vallen bij bosjes uit de lucht lijkt wel, hihi..

    Verdrietig van Mussie... sterkte meis!


    Hier alles goed.. de magische grens alweer 2 weken geleden overschreden, en met het ukje gaat het hardstikke goed.. Ben voor de 2e keer bij de VK geweest, en dit was wel iemand waarmee het klikte.. nu maar hopen dat die andere geen dienst heeft op het moment dat ik moet bevallen, hahaha..Ach, wellicht komt dat ook nog wel goed..
    Met mij gaat het verder lichamelijk prima.. heel weinig last gehad van misselijkheid.. wel veel moe, maar ook dat trekt wat weg.. Ik loop al een aantal weken in positiekleding, kan werkelijk geen broek meer dichtkrijgen.. Ben tot nu toe zo'n 2 a 3 kilo aangekomen, vind ik wel weer genoeg, dr komt nog een hoop meer bij, dus ik heb liever dat het wat rustig aan gaat.

    Verder kijk ik natuurlijk zelf zo nu en dan hoe het met de kleine gaat dmv de echo.. Alleen de kleine is het er 9 van de 10 keer niet bepaald mee eens, hihi, ik zie elke keer een prachtig achterwerkje.. erg leuk om te zien natuurlijk, maar ik wil de voorkant ook wel eens bekijken.. Af en toe laat hij/zij dat ook zien... Ukje beweegt volop, had met 10 weken al precies door waar het duimpje zat, heel lief om te zien. Heb met 11 weken een stuk echo op videoband opgenomen, morgen ga ik weer een stukje opnemen (althans, als het rustig is op het werk).. heel leuk, zo kan pappa ook zien wat ik zie, en uiteraard is het voor later leuk om met tussenpozen van een weekje of 3 te kijken hoe ukkie groeide en spartelde..

    Heb ook net als Kalush wel last van depri momentjes.. het gevoel van 'hadden we er zo snel aan moeten beginnen' komt af en toe opborrelen, en ik ben nog steeds een beetje in shock.. ga ik het allemaal wel redden, kan ik het wel.. Nou ja, zal er wel bij horen.. Meeste van de tijd ben ik er gewoon blij mee, soms weet ik niet wat ik met mijn zwangerschap aanmoet, heel vreemd.. Misschien komt dat ook wel doordat het zo snel ging.. we dachten aan zwanger worden en pats boem, het was raak in één keer.. Ach, het zal allemaal wel loslopen..

    Verder zijn we hier ook druk aan het 'verbouwen' .. inmiddels is onze eigen slaapkamer bijna af, en naar ons zin, er staat een heerlijk breed bed in, slaap geweldig.. Binnenkort zachtjes aan maar aan de babykamer beginnen.. maar ik heb mn behangetje nog niet kunnen vinden.. De meubeltjes zijn er al wel... even schoonmaken (2e hands, maar geweldig lief leuk mooi blablabla) en klaar, dan kan het in elkaar.

    Goed, ik heb al weer een aardige lap tekst bij elkaar getikt.. sja, als ik eenmaal begin te tikken, gaat het vlot vaak... :rolleyes:

    Ik zag ook al een paar 29september mamma's langskomen.. ben benieuwd wie er op de uitgerekende datum bevalt. Ik zit hier wel zo leuk te posten, maar volgens mij ga ik gewoon over tijd lopen.. als ik een beetje de genen van mijn moeder heb (qua vruchtbaarheid heb ik ze in ieder geval) .. ach, we zien het in september wel..
     
  18. Yvette

    Yvette Lid

    18 mrt 2006
    41
    0
    0
    School
    Vlaardingen
    Haai meiden,
    Nou ik heb een gesprek met me ex gehad en zoals ik al dacht daar word je niet veel wijzer van!
    Het begin van het gesprek liep best goed.
    Ik dacht bij mezelf zo zo ken ik je niet. Ineens wil je 100% voor de baby gaan en spijt alles wat je gezegd heb. :rolleyes: Ik dacht al dit klopt niet maar was best opgelucht dat die toch wel de beebie als ze eigen kindje wil zien.

    Ah fijn paar minuten later sloeg hij ineens om!
    Ik was een niets nut, dat kind kon van hem part dood vallen want hij hoefden het nooit te zien! Zelfs niet als die ons tegen kwam!
    Nou het werd me al dus snel duidelijk dat dit gesprek niet veel goeds zou opleveren.

    Op een gegeven moment heb ik hem de echo laten zien, ik d8 misschien doet het hem toch wel iets om een klein kindje al te zien, zijn kindje!. Maar weet je wat die met de echo deed :confused: Hij verscheurde hem gewoon :confused: :cry: Gewoon recht voor me neus verscheurde die de echo! :confused: :cry: :evil: :confused: :cry: :evil:
    Hoe kan je nou zoiets doen :(: :cry:
    Ik begrijp het nog steeds niet.

    Ik ben alleen wel 1 ding wijzer geworden! Hij wil niks met het kindje en met mij te maken hebben!
    Terwijl het toch zijn kind is.
    Maar goed, op dit moment hoef ik hem nooit meer te zien!
    En ik denk dat dat ook het beste voor mezelf is maar ook voor de beebie.
    Wat moet hij/zij nou met zo vader!

    Ben zo blij dat me ouders me zo erg steunen en dat me nieuwe vriend alles zo goed op pakt.



    Verder gaat alles goed. Ik ga zo is een buikfoto maken en dan zal ik die in het album plaatsen ( als ik weet hoe dat moet ;) )

    Liefs Yvette
     
  19. Niet meer actief

    he bah wat een verhaal zeg. En sorry hoor :oops: wat een schoft om je foto zo te verscheuren voor je neus. Hij heeft echt geen gevoel. Maar goed dat je nieuwe vriend en je ouders er voor je zijn.
    Laat hem maar lekker in ze vetje gaar koken ook al is dat misschien moeilijk.
    Heel veel sterkte meid
     
  20. mell

    mell Lid

    30 mrt 2006
    17
    0
    0
    als het goed is moet ik ook in spetember bevallen, ik weet dat ik ongeveer 14weken bent maar hoever precies dat weet ik 20 april dan krijg ik me echo....het was nml een verrasing dat ik zwanger was en toen bleek ik a zeker 12 weken maar het is iig eind september dat ik ben uitgerekent
     

Deel Deze Pagina