maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. kartvelibaia

    kartvelibaia Actief lid

    8 mrt 2010
    392
    0
    0
    NULL
    NULL
    hi ladies,

    wat fijn om te lezen hè al die goede berichten.... kan ik zo lekker van gaan slapen...

    ik ben ook voor een meeting, lijkt me heel erg leuk!!!
     
  2. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Goedemorgen ladies,

    Lekker geslapen?

    @Inge en Debski: hebben jullie nu een wat betere nacht gehad ondanks de bekkeninstabiliteit. Wat ontzettend vervelend dat jullie er nu al zoveel last van hebben!

    @Imsala: je zit er vervelend voor meid, maar er zal vast steun komen uit onverwachte hoek! Ik moet er zelf niet aan denken een cameraploeg op het moment dat ik zulk zwaar werk aan het verrichten ben, maar dat is natuurlijk een keuze die je zelf kunt maken!

    Vandaag weer lekker mijn wekelijkse vrije dag! Heerlijk! Ik ga straks om negen uur squashen met een vriendinnetje, Ronja is dan even bij de kinderopvang van de sportschool en daarna ga ik naar Haarlem naar een andere vriendin. Lekker samen met Ronja bij haar lunchen, even de stad in, gewoon gezellig. Waarschijnlijk kunnen zowel de heen als de terugreis in Ronja's dutje... dan wordt het ook geen grote schreeuwpartij.

    Ik heb gisteren trouwens wat meisjeskleertjes op marktplaats gezet, maar zie dat ze amper bekeken worden. Hier nog iemand die een meisje gaat krijgen en die prijs stelt op de mooiste kleertjes die Ronja te klein zijn geworden? Ik vind het namelijk zo zonde om gewoon in een doos te laten liggen...
     
  3. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    Morning dames!

    Heerlijk kunnen slapen vannacht! En maddi ook.

    Meeting: lijkt mij erg leuk. We moeten dan alleen een centrale plek weten uit te kiezen.
    Bevallen op tv: nee ik zou dat niet aandurven. Eerlijk gezegd vind ik het hele bevallings gebeuren erg eng. Er mocht dus ook pas gefilmd worden toen ons zoontje was geboren. En fotos van mn doos mochten al helemaaaaaal niet.

    Anneke: lekker druk dagje voor jou weer. Valt mij echt op dat jij altijd wel iets leuks te doen heb. Gezellig hoor! Had ik maar zo een energie.

    Yippie: heeeeeey meiis hoe is het! Zitten die andere meiden nog in het afgesloten forum te beppen? Alles goed met de tweeling?
     
  4. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    Owja anneke ik ga vanmiddag es naar de kleertjes kijken op mp. Wij krijgen een meisje en zie zoveel leuke kleertjes maja als ik echt alles gloedjenieuw moet kopen ben ik een fortuin kwijt. Idd zonde om ze weg te gooien. Ik heb hier ook nog zakken vol met kleren van maddi. Allemaal nog heel erg goed want sommige dingen heeft ie maar 1 keer aangehad. Heb maar een briefje bij de creche opgehangen wie ze wilt mag ze hebben.
     
  5. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Zullen we anders gewoon wat kleertjes ruilen? Dat ik jou een stapeltje mooie meisjeskleertjes in maten 56 en 62 toestuur en andersom jij mij een stapeltje mooie jongenskleertjes?
     
  6. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    En dank je voor het compliment! Ik probeer inderdaad veel leuke dingen te doen... maar in ruil ga ik wel vaak vroeg naar bed en doe ik ook regelmatig overdag een dutje in het weekend... zo ontzettend veel energie heb ik nu ook weer niet hoor.
     
  7. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    @anneke: ow dat is ook een leuk idee. Ik zal wat fotos voor je maken, kijken of het je allemaal wel bevalt want wie weet hebben wij totaal verschillende smaken.
     
  8. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Dat kan ik me voorstellen!!! Van harte gefeliciteerd, wat een waanzinnige opluchting moet het zijn. Snel op die blauwe wolk en blijven zitten:)
     
  9. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Lijkt mij ook wel leuk! En ik wil mijn huis er wel voor open stellen, ruimte zat, alleen zit ik niet centraal. Ik zit bovenin Limburg (Meijel).
     
  10. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Volgens mij ga ik dat soort problemen met de mijne ook krijgen. Niet zo zeer om het eten/drinken, daar zal ie wel precies in zijn. Ik zie het helemaal voor me dat hij de eerste de beste kleren pakt die hij ziet bv (ongeacht hoe het eruit ziet) en idd haren kammen, wat is dat8) Hans zit in maatschap met zijn oom, als hij zijn kinderen heeft en die zijn al wat groter, dan lopen ze erbij als een stel suikerspinnen. Het is net een attractie voor in een spookhuis hahahahahha
     
  11. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Wij zijn rond 12:30 uur aan de beurt. Dat is optijd. Ik heb er ook echt zin in. Ga er maar vanuit dat alles gewoon goed is. Hopelijk zijn onze beide echo's goed, maar dat zien we dan savonds wel een keer verschijnen. Wilde jij eigenlijk weten wat het wordt?

    En wat heb je met je haar gedaan?:D


    @ Debski, ik geloof echt dat ik iets over het hoofd gelezen heb. Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk! Leuk!! Wanneer ga je trouwen? Weet je al wat voor een jurk je wil? Zo leuk die voorbereidingen. Dat is vooral het langste genieten, want het is echt waar, het is zo voorbij! Dus geniet:D
     
  12. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Ik heb opzich wel interesse, als ik weet wat het wordt, als het wel een beetje mijn smaak is en in goede staat ect. Heb je een link voor me?
     
  13. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag meiden,

    Ik ben er erg lang tussenuit geweest. Heb vanochtend (voor mijn werk) ruim een half uur met een kopje thee alles weer bijgelezen......:). Fijn om weer op de hoogte te zijn.

    De afgelopen weken zijn in mijn omgeving erg vervelende dingen gebeurd. Baby-tje na 32 weken zwangerschap geboren en na 2 weken overleden, vreselijk verdrietig en dit heeft me enorm geraakt. En een vriendin uit ons dorp heeft borstkanker en zit nu middenin de chemokuren. Het leven kan soms zo gruwelijk zijn.

    Met mijn zwangerschap gaat het goed. Voel mijn kleine mannetje elke dag goed bewegen en voel me afgezien van vermoeidheid goed. Mijn werk is vreselijk druk (veel reizen en lange dagen), dus daar zal de vermoeidheid ook wel mee te maken hebben).

    Ben bij de dietiste geweest ivm de terugkerende schimmelinfecties. Zij heeft mij uitgelegd dat het verstandig is zoveel als mogelijk suiker te vermijden, champignons en vegetarisch vlees (corn, ed.). Deze produkten kunnen voedingsbodems zijn voor de infecties. Dus ik laat nu de heerlijke broodjes met honing en jam staan, drink cranberry sap ipv andere vruchtensappen en laat paddestoelen staan. Het lijkt erop dat het helpt, maar ik moet maar niet te vroeg juichen.... ;)

    Ik slaap nu trouwens ook met een voedingskussen, merk dat dit veel lekkerder slaapt en mijn buik goed ondersteunt.

    Fijn te horen dat het goed gaat met jullie !

    Liefs Lisacar
    x
     
  14. lisacar

    lisacar Actief lid

    Wow meis, ben echt heel erg blij voor jullie ! Wat een stress en spanning moet dit voor jullie zijn geweest. Hoop dat je de blauwe wolk hebt gevonden en er heel lang op kunt blijven zitten.

    Gefeliciteerd!

    Liefs Lisacar
    x
     
  15. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    joepie, heb vandaag de laptop!! Kan ik lekker wat meer reageren!!
     
  16. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    Leuk leuk, dat de meeting weer aangehaald wordt!

    Zullen we een lijstje maken?

    Anneke
    Kartvelibaia
    lennylenn
    suenne
    zip


    debski, he gats wat jammer dat het echt bekkeninstabiliteit is. Hopelijk helpt de fysio goed

    flotsje, vermoeiend he die kindjes die niet willen slapen! Meid gewoon rustig aan doen als je mannetje wel slaapt!

    micha, precies hoor, als jij het wel prettig vindt moet je dat gewoon doen! Leuk dat jullie al zo ver zijn met alles!!

    suenne, jij mag eerder!! Ben ook heel benieuwd. Wij willen niet weten wat het is. Ik ga er ook vanuit dat alles goed is, maar heb ook wel een beetje spanning hoor!

    Had behoorlijk wat uitgroei en heb er wat donkere plukken door laten doen en weer wat model! Ben weer helemaal tevreden!

    anneke, wat een leuke dag heb je voor de boeg! Veel plezier!

    lisacar, wat goed dat de dietiste je goed kon helpen. Merk je al verschil of is dat te vroeg??


    Hier gisteravond een fijn avondje gehad! Ons ventje werd rond half 10 wakker en is pas rond 12 uur weer gaan slapen :( Wat hij nu weer had? :( werd er behoorlijk zat van op het laatst. Wel telkens teruggelegd. Hij wil heel graag bij mij zijn, maar ja dat kan niet altijd! Hoop echt dat deze wakkere periode nu een keertje voorbij is, want na ruim 6 weken vind ik het wel genoeg....

    Straks de woonkamer maar een beetje opknappen en vanmiddag even naar het centrum!

    fijne dag allemaal
     
  17. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    @ Suenne Ja dank je! Ik ben er nu nog niet echt mee bezig maar hoop dat ik snel opgeknapt ben na de bevalling zodat ik er dan mee bezig kan zijn! Heb er onwijs veel zin in!
    Ik hou trouwens best van een mooie klassieke jurk maar mijn vriend vind een simpele jurk mooier, ben benieuwd wat het gaat worden ;)

    @ Bekkeninstabiliteit, ik had er bij mijn zoontje geen last van dus wel balen dat ik het nu wel heb. Tja de bekkenspecialiste zei dat als ik goed afwissel met mijn houding en mijn oefeningen doe het wel vol te houden moet zijn, gisteravond had ik wel ontzettend veel pijn tijdens mijn werk, merk wel dat het steeds dan de kop op steekt, vraag me ook echt af hoelang ik nog kan blijven werken als ik zo'n pijn blijf houden.
     
  18. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Wat me binnen schiet als ik het zo lees. Het oudste zoontje van mijn zus heeft dit ook heel erg gehad. Ze werd er toen helemaal radeloos van. Achteraf blijkt dat hij heel erg veel last had van zijn oren, want toen hij na veel gedoe, iedere keer weer dokter, uiteindelijk buisjes kreeg, was het over. De dokter erkende het niet zo omdat het elke keer net niet erg genoeg leek. Dennis kon het ook niet helemaal goed aangeven. Bij de andere kinderen heeft mijn zus er gewoon eerder op aangestuurd. Het blijkt dat ze allemaal smalle hoorgangen hebben en daardoor eerder last hebben van hun oren.

    Misschien is het een idee om eens in die richting te zoeken. Succes, heel vervelend als je kind ineens zo onrustig is met slapen.

    Veel plezier vandaag met klussen enz. Ik ga met het kinderstoeltje verder, als ik daarmee klaar ben is de commode aan de beurt! Heb er zin in om die op te knappen!
     
  19. flotsje

    flotsje Niet meer actief

    Goeiemorgen all,

    @lisacar: wat schrikken zeg als dat soort dingen om je heen gebeuren! Hoop dat je het een beetje van je af kan zetten...

    @zip: ik wil ook wel mee naar meeting maar hangt er een beetje vanaf waar jullie afspreken.. vanuit maastricht is het al heel snel ver.....
    misschien tandjes of heeft hij alles al??

    @debski: inderdaad maar rustig aan doen! En anders misschien halve dagen gaan werken? heb ik vorige zwschap ook gedaan... en dat werkte heel goed!

    @suenne: ben benieuwd hoe het gaat worden! Plaats je foto's?

    Net even naar de winkel geweest.. en wilde eigenlijk broodjes hamburger eten vanaond.. waren in de aanbieding hihi 2 zakken broodjes 1 euro en 5 hamburgers voor 2,50.... maar nu belt net een vriendin en ze komt vanavond eten... nog even iets nieuws bedenken dus....
     
  20. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    @ Flotsje Ik werk al maar 16-20 uurtjes per week dus veel minder kan voor mij niet.

    @ Suenne Spannend maandag!! Ben benieuwd, laat je ons wat weten?
    Ik mag nu precies over een week!!
     

Deel Deze Pagina