november 2010 mama's, deel 2!!

Discussie in 'De mama's' gestart door luukske, 3 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. LittleMonsters

    LittleMonsters Niet meer actief

    Ik heb in een deuk gelegen hihihi dus een leuke avond gehad wel me mopje gemist
     
  2. Paint

    Paint Actief lid

    27 feb 2007
    392
    0
    0
    mrsnuke, uhhhh wat zijn wortelbroeken?:) :( :D

    jootje , morgen weer aan het werk begrijp ik. Zal wel wennen wezen.

    ineke, wij mochten iui proberen, omdat mijn man traag zaad had/ heeft. Maar gelukkig is het toch uiteindelijk gelukt.

    peertje, nou de fotosessie is volgens mij goed geslaagd. Leuke foto's.

    Tatum is al een tijdje erg aan het vroeten in bed. Ze ligt in de puckababy, en onder een lakentje met een deken. En elke keer ligt ze ergens boven in bed zonder dekentjes. :( Gisteren werd ze huilend wakker. Lag ze helemaal boven in bed, overdwars met haar koppie tegen de spijlen.
    Heb haar al een rompertje met mouwen , pyamabroekje en sokjes aan in de puckababy, dan wordt ze in ieder geval niet zo koud.
    Hebben jullie daar ook last van , dat ze door het hele bed heen gaan?
     
  3. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Even een update: Weer terug uit het ziekenhuis. Luuk is nu over op Neocate, maar wilde bijna niet drinken, 90 laten staan (van de 135) en dat ging met veel moeite. Nu maar hopen dat het wel beter zal gaan (ze moeten er vaak aan wennen).

    Vanwege de zeer onrustige huid heeft de verpleegkundige de kinderarts erbij gehaald. Hij keek er naar, maar hij zei dat het vooral goed was dat hij hem een keer heeft gezien vanwege zijn bewegingen. Hij was er nogal van onder de indruk en zei dat hij dit nog bijna niet had gezien. Hij kon het ook niet helemaal plaatsen bij KMA en reflux. Hij is zó onrustig dat hij wil dat er een echo van de schedel gemaakt gaat worden en waarschijnlijk ook een hersenscan. Daar ben ik best wel van geschrokken... Ik had verwacht dat ze richting buik zouden gaan zoeken en niet richting hoofd. Het kwam me even rauw op mn dak vallen en moest even een traantje laten. Ik hoop dat het meevalt. Het fijne is wel dat ze hem echt goed door gaan lichten nu op alle fronten.
     
  4. Debbykoops

    Debbykoops VIP lid

    20 mrt 2007
    12.175
    0
    0
    Noord-Holland
    @paint, geen ervaring met baby's die het hele bed door gaan, dus helaas geen tips voor je :(.

    @Marleen, maar Luuk is nog wel in het zkh? En dat is inderdaad niet veel dat hij dronk, krijgt hij de rest dan via een sonde? Kan me voorstellen dat je erg bent geschrokken, ik had er ook nooit aan gedacht om richting hoofdje te zoeken :(. Hele dikke knuffel meis en hopelijk valt het allemaal mee! Hebben ze ook gezegd wanneer ze die onderzoeken kunnen gaan doen?
     
  5. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Ja Luuk blijft voorlopig ook nog wel in het ziekenhuis. Deze week in ieder geval nog denk ik. Morgen krijgt hij een echo van de schedel.
     
  6. carlo1987

    carlo1987 Fanatiek lid

    9 feb 2010
    1.043
    0
    0
    verzorging
    nijmegen
    @marleen: ik wens je heel veel sterkte. het is echt niet makkelijk voor jullie!!

    @de rest: er word echt veel te veel gekletst, nu ik weer aan het werk ben is het dus zeer moeilijk om alles te lezen en bij te houden. *shame on me*;)
     
  7. Lilalien

    Lilalien Niet meer actief

    Heel veel sterkte voor Luuk ,
    wat een gedoe ,maar nu over naar goede uitslagen en hulp zodat hij er helemaal bovenop kan komen!!

    Dikke knuffel ook voor jou!
     
  8. Margootje

    Margootje Bekend lid

    8 sep 2009
    611
    0
    0
    NULL
    NULL
    Jeetje Marleen, dat is wel schrikken zeg! Heeft de kinderarts nog gezegd waarom ze zijn hoofdje willen onderzoeken? Ik hoop écht dat het allemaal meevalt. Krijgen jullie morgen ook gelijk de uitslag van de echo?
     
  9. Lilalien

    Lilalien Niet meer actief

    Hoi ,

    Heb gewoon geen tijd voor alles bij te houden ,geef ik grif toe en ons mannetje drinkt vaak van de borst en heeft ook veel erg platte bv.poepluiers ,kwijlen ,onrustig (we denken aan tandjes)en dan zie je hem zo afzien.
    Je zou dan kritiek krijgen van je eigen familie dat hij niet genoeg krijgt aan bv.maar als hij bij mij of ons thuis zelf wel happy is kan ik niet aandoen.
    Hij kan zeer slecht tegen drukte ,lawaai ,andere plekken om te slapen enz.
    19/02 ga ik met Ineke en nog anderen die we kennen naar een draagdoekenworkshop in de hoop nu in't echt te kunnen oefenen met hem erin.

    Hij verliest ook al zijn babyharen aan't verliezen en giegeld vaak.
    wriemelen in zijn bedje naar boven enz of voorover buigen en zijwaarts begint ook ,hij is best sterk en ik vind het geweldig om te zien :)

    Verder heeft ons meisje een zware urinewegontsteking en een vaginale ontsteking.De dokter zegt dat het komt mede ze geen wc papaier krijgt op school voor haar af te vegen.
    Ik vind het zielig voor haar (dan denk ik ook direct aan Isa van Peertje)hoe ze zeer heeft enz.

    De oudste doet het prima op school ,soms sta ik ervan verstel hoe snel dat gaat bij hun.

    Dan ook nog goed nieuws van mijn man ,mijn man komt dichter bij huis werken ,hij was voorheen 2 uur rijden verwijderd van thuis ,
    sinds begin vorig jaar een uur en nu geen 10 minuten meer met de fiets.
    Spijtig dat we een benzine auto hebben aangekocht maar dit heugelijke nieuws hadden we niet zo snel voorzien.
    Heb dan ook de auto vaker voor mezelf en de kindjes ,dus meer vrijheid ,minder grote onkosten ,kortom we zijn er blij!!!!

    We hebben ook samen besloten om na 4-5 jaar te zien of er nog een kindje bijkomt ,indien we dan het niet meer zien zitten gaat mijn man zich laten helpen en ben ik ook van de hormonen af.

    Ik hoop dat het bij jullie allemaal goed gaat ??

    Ga even bijlezen!

    Liefs van ons x
     
  10. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Hij heeft het niet specifiek verteld, maar in het UMC heb ik destijds een echo gehad (tijdens de zwangerschap) en toen werd er een cyste in zijn hoofdje gevonden die later niet meer te vinden was. Na de geboorte is er verder geen onderzoek meer gedaan en omdat hij nu zo extreem onrustig is willen ze dus kijken hoe het nu in zn hoofdje zit.
     
  11. Marleen1979

    Marleen1979 VIP lid

    8 dec 2006
    6.488
    1
    0
    Ook even een klein lichtpuntje. Mijn man is nu in het ziekenhuis en belde dat hij net zijn fles Neocate helemaal leeg had gedronken (135cc) en daarna leek hij nog dorst te hebben dus nog meer bij gemaakt en toen nog 30 cc gedronken. Zoveel heeft hij nog nooit gedronken dus daar zijn we erg blij mee. Nu afwachten hoe het verder zal gaan. De verpleegkundige was ook zeer verbaasd.
     
  12. Lilalien

    Lilalien Niet meer actief

    toppie !!!!:):):)
     
  13. jootje24

    jootje24 VIP lid

    11 mei 2007
    6.053
    0
    0
    verzorgende IG
    Friesland
    Marleen: Hoop zo dat het nu de goede kant op gaat en Luuk alle flessen leeg gaat drinken.
    Best een eng idee dat ze nu het hoofdje gaan onderzoeken. Verwacht je niet.
    Sterkte voor eerst.
     
  14. Coco

    Coco VIP lid

    31 aug 2007
    6.135
    0
    0
    omg. Rotterdam
    @ MrsNuke: Whaha, wat een superfoto zeg. Sabbelend op z'n rammelaar.
    En lekker hoor, even een avondje eruit. En dat je dan je mannetje mist is logisch maar het is echt goed om af en toe iets voor jezelf te doen.

    @ Lot: veel plezier in de Efteling volgende week. Als je pakken Chocomel koopt kan je sparen voor €6,- korting per kaartje, scheelt ee hoop. Ik heb eventueel nog één zo'n kortingskaart over, als je wilt kan ik je die toesturen.

    @ Marleen: Nogmaals heel veel sterkte toegewenst vanaf hier. Komt inderdaad hard aan als ze denken dat het met zn koppie te maken heeft.
    O, ik lees dat hij vanmiddag wel goed gegeten heeft, super!

    Hier een goede nacht gahd weer zeg. R. heeft van 21.15 tot 7.45 geslapen! Wij hebben dus lekker uit kunnen slapen want onze oudste werd ook pas om 8.30 uur wakker, heerlijk, zo'n zondag.

    Wat is het vandaag rustig hier zeg.
     
  15. Moontjee

    Moontjee Fanatiek lid

    24 sep 2009
    1.617
    0
    0
    Berlicum (NB)
    hier ook een tijdje gehad.. micah doet het nu niet meer sinds hij in een gewone slaapzak ligt.. maar ja die zwaaid ook niet zo met z'n armpjes in bed het zijn meer zijn beentjes
     
  16. LittleMonsters

    LittleMonsters Niet meer actief

    meiden weten jullie dit..

    ik had iets verkocht via mp en die gene had geld overgemaakt vandaaag zegt ze dan.. en nu kreeg ik net een mail dat ze het toch niet wou omdat ze het net van haar man cadeau had gehad dus ze vroeg mij het geld terug te storten geen probleem opzich dus denk net hup doe het meteen even hebben we dat ook gehad maar had geen geld van haar ontvangen.. kan dat komen omdat het zondag is? ik dacht dat dat gewoon doorging?

    ik zie me geest eigenlijk al dwalen omdat we al eerder contact hadden gehad via mail en ik neem aan dat je met je man overlegt als je iets via mp koopt ik tenminste wel.. en nu kreeg ze het cadeau vandaag.. maakt niet uit maar dat ze net doet of dat ze geld heeft overgemaakt en dat ik straks dik gezeik krijg omdat ik geen geld ga terug storten wat ik niet gekregen heb..
     
  17. Moontjee

    Moontjee Fanatiek lid

    24 sep 2009
    1.617
    0
    0
    Berlicum (NB)
    jij kunt toch bewijzen dat je dat niet hebt gehad want dan laat je gewoon je bankafschrift zien of je maakt een copie van je internetbankieren..
    xxx
     
  18. star34

    star34 Actief lid

    7 aug 2010
    450
    0
    0
    omg. Den Haag
    Sorry maar ik zou het niet terug storten! ze heeft het toch gekocht.... jammer dan!:p
     
  19. star34

    star34 Actief lid

    7 aug 2010
    450
    0
    0
    omg. Den Haag
    Wat fijn! Hoop dat ze snel vinden waar Luuk last van heeft.... nogmaals sterkte!! dit is niet makkelijk... knuffel
     
  20. Moontjee

    Moontjee Fanatiek lid

    24 sep 2009
    1.617
    0
    0
    Berlicum (NB)
    meiden doen jullie kindjes dit ook : als ze liggen heel de tijd met het ruggetje en hoofdje van de grond om een poging te doen van te gaan zitten (wat natuurlijk nog lang niet lukt)
     

Deel Deze Pagina