maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @31december: Wat naar zo'n vervelende nacht en dat voordat je moet werken. Ben je de dag nog een beetje doorgekomen?

    @Micha: heb je inmiddels BZV gezien? En vond je het ook verrassende keuzes? Of had jij het al aan zien komen? Lekker dat je even kon uitslapen vanmorgen! Is best even lekker he? En gisteren al verwend met een uitgebreid ontbijtje, goed man! Mijn laatste werkdag is volgende week woensdag. Ben er nu ook echt wel klaar voor hoor, de dagen duren me nu te lang. Ben vandaag ook een half uurtje eerder naar huis gegaan, misschien doe ik dat de hele week wel!

    @Sjoelke: je babe moet maar even wachten tot je van je verkoudheid af bent hoor, om nu tijdens het bevallen te zitten snotteren lijkt me geen strak plan. Ik zweer bij stomen trouwens, dat geeft vaak redelijk snel resultaat! En vitamine C natuurlijk!

    @Ladypink: hoe ging het in het ziekenhuis?

    @Ellentje: het voelt nu inderdaad wel alsof ik blijf werken tot het allerlaatste moment, maar eigenlijk zit het er bijna op. Heel fijn! Wat je zegt over die vermoeidheid: ja, dat heb ik dus ook! Maar ik heb nog de hoop dat het beter gaat als ik verlof heb straks. In het weekend gaat het ook goed. Was Sander blij met de chocola? En heb jij ook nog wat van hem gehad? En is Dean een beetje bijgekomen van het jarig zijn? Want dat zal wel heel spannend voor hem zijn geweest denk ik!

    @Shenoby: wat vervelend om nu ruzie te hebben met je vriend hierover... op zich hebben jullie beide wel een punt natuurlijk, maar het is jouw lijf. DUS! Heb je het idee dat je snel een nieuw huisje gaat krijgen?

    @FLotsje: wat vervelend dat jij en Bram beide half zijn. Hopelijk is het in de loop van de dag beter geworden!

    @Lenny: vervelend joh dat gedoe met je schoonmoeder. Ik had het idee dat jullie wel een goede band hadden... maar ja, dan nog blijft het natuurlijk wel de moeder van je vriend. En die bemoeien zich met dingen die ze niets aangaan... tenminste, dat is bijna altijd zo. Laat je er niet onder krijgen meid, lekker proberen naast je neer te leggen en dromen van al dat geld dat RTL je gaat betalen voor dit superidee!

    @Bras: jij ook al zoveel gedoe met je schoonfamilie, vervelend hoor!

    @Sjoelke: jij mag ook je eigen programma hoor! Eigen moeders kun je namelijk ook stapelgek van worden. Word ik op dit moment ook die van mij. Die heeft namelijk bedacht dat ze ons huis wel een grote schoonmaakbeurt kan geven. Dat is heel lief en ik vind het ook heerlijk dat ze het me uit handen neemt. Maar nu wil ze dus ook langskomen op de gekste tijdstippen om daarmee aan de slag te gaan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling!

    @Inge: je hebt de hele dag niets meer laten horen meid, het is toch nog niet zover? Of wel? Ellenore heb jij als buddy nog iets gehoord?

    Hier zoals ik schreef een lange dag. Maar nu ik even thuis ben, gaat het wel weer prima. Denk dat ik mijn dagen maar iets in moet korten deze week! Ronja is weer supervrolijk, heeft een leuke dag gehad bij de Kinderopvang en kijkt nu heel lief een half uurtje babytv. Zo nog even samen in bad en dan kan zij naar bad en ik lekker verder ontspannen! Heb vandaag eindelijk het kraampakket opgehaald bij de zorgverzekeraar en net het eerste pakje voor de kleine besteld, met zijn naam erop. Van Rainbowbabies. Het zijn er eigenlijk twee, want kon niet kiezen tussen kikkergroen en knaloranje. Dus als ze er zijn zal ik ze even op de foto zetten en dan mogen jullie mee kiezen welke leuk zijn voor mee naar het ziekenhuis. Meiden, ik wens jullie een prettige avond. Misschien kom ik vanavond nog een keer langs, maar verwacht het niet. Oant moarn!
     
  2. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    Inderdaad allemaal goed bedoelt van de mama, maar iets minder mag wel. hihihihiihi.

    En ik zou graag even wachten met bevallen. al is het nu wel echt heel druk in mijn buik. Poeh poeh, ik weet even niet waar ik het moet plaatsen.

    Ik ben benieuwd naar je kleertjes.
     
  3. brasileira

    brasileira Actief lid

    7 apr 2010
    165
    0
    0
    NULL
    NULL
    @imsala: Ik krijg de 80 uur als volgt: 45 uur standaard, 15 uur extra uit het vgz gezinspakket, 10 uur omdat ik fysio heb voor mijn rug/bekken en 10 uur omdat ik een kind jonger dan 3 (of 4 weet niet meer wat ze zei) heb rondlopen. Dan kom je uit op 80. Was wel het maximale wat ik kon krijgen. Als ik borstvoeding zou geven had ik nog 5 uur erbij gehad!

    @shenoby: Geen idee wat het is geweest. Ik had dit de vorige keer niet. Ik voel er ook een enorme druk op mijn onderkant bij....zou het verder indalen kunnen zijn misschien want hij zat nog niet helemaal vast.

    Ach ik snap nu weer wat ze bedoelen met de laatste loodjes hahaha!

    Grz.
     
  4. Imsala

    Imsala Bekend lid

    5 aug 2009
    662
    0
    0
    NULL
    NULL
    Zal wel jonger dan 4 zijn, want boven de 4 is makkelijker dan gaan ze naar school ;)

    Tja hier dus maar 53 uur, waarvan 49 uur standaart en 4 uur vanwege BV en nog 2 kinderen onder de 4 jaar
     
  5. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    jeetje, wat is het allemaal anders geregeld overal!
    Hier is de basis 49 uur en die krijg ik ook.
    heb ook een kind onder de 3, maar krijg daar niks extra's voor en ook niet voor de bv!!
    ben wel een beetje jaloers hoor!
     
  6. Imsala

    Imsala Bekend lid

    5 aug 2009
    662
    0
    0
    NULL
    NULL
  7. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    ellenore: zeker opzoeken in de bieb! is een boek waar je je bevalling zelfs voor uitsteld...hahaha... het is weer rustig in mijn buikje hoor! en vluchttas staat helemaal klaar..maxicosi zit in de auto...batterijtjes in de camera...etc etc!

    flotsje: van mij mag de kleine ook nog wel lekker doorgroeien hoor! vind 36 weken echt te vroeg! wat sneu dat bram nog zo ziekjes is! daar heb je nu waarschijnlijk niet echt veel energie voor over! beterschap!

    micha: oei ja de film...ik weet niet of ik dat nu aankan....;) ben zo'n hormonenbom...en graag gedaan hoor! jij verdient wat extra aandacht, het zit je niet mee he? ik hoop ook dat de kleine nog even lekker blijft zitten! het was vandaag gelukkig weer rustig in mijn buikje.. behalve het schoppen van mijn beebje en harde buiken geen weeën gelukkig!
    druk dagje had je gisteren! is alles naar wens verlopen?

    ladylink: hoe is het gisteren gegaan?

    anneke: helemaal mee eens...rare keuzes he?...maar frank is volgens mij wel echt verliefd! adriaan en annemarie komt volgens mij niet goed... en dan xenia...volgens mij vindt ze hem helemaal niet leuk! hier geen bijzonderheden voor valentijn.. doen we nooit eigenlijk..liever op een spontane andere datum...;)

    31 dec: he wat naar meis! ben je inmiddels weer iets opgeknapt? en de bevalling laat hopelijk nog even op zich wachten...;) de kleine moet eerst nog maar wat dikker worden! gelukkig hoef je nog maar heel even meis en dan lekker genieten van je verlof!

    micha: en heb je je afstandsbediening al?..hihihi
    aha....ja dus zie ik!

    sjoelke: he jakkes.. euhm..veel sinasappeltjes, rust en ene paracetamolletje?.. hier een heerlijke nacht en rustig in mijn buik! gelukkig maar!

    ellentje: hier ook zo moe...kan echt uren slapen! en de stoofpeertjes waren echt heerlijk! het is inderdaad een simpel recept en Kris vindt het ook heerlijk! kan niet mislukken! buikje is rustig en vluchttas staat klaar! geeft een rustig gevoel...;)

    shenoby: he meis... lastig die hormonen erbij he....je man zou er verstandig aan doen geen uitspraken te doen! hij weet natuurlijk helemaal niet hoe het voor jou voelt!

    flotsje: he meis...herkenbaar hoor! je kunt je gewoon niet neergeven met nog een kleine he?...sterkte hoor!

    lennylenn: klinkt als een leuk programma 'gedonder met je schoonmoeder'..;) maargoed, niet leuk dat jij in de eerste 'show' zit... komt het wel weer goed?

    bras: wow 80 uur! Hoe dat zo? klikt luxe!

    sjoelke: oei da's vervelend inderdaad...mijn ouders en ik bellen elkaar 1 keer per week... kun je het er met haar over hebben denk je?

    anneke: ik heb overdag de laptop niet, vandaar dat ik dan niet meetyp... anders zit ik op zolder achter de pc en dat zit niet lekker meer! ik heb geen buddy...laat het jullie wel gewoon weten! klinkt leuk die pakjes! en hier is kris lekker in bad geweest met zijn papa...die ligt nu dus ook als een roosje te slapen! nu lekker gtst!

    imsala: knuff meis!

    hier nu lekker met de beentjes omhoog! vandaag mijn eerste verlofdag en kris lekker naar het kdv gebracht... heb de bovenverdieping gedaan, bedden verschoont en de vluchttas ingepakt...verder geslapen en geluierd! echt heerlijk!!

    baby is lekker actief en de buik gelukkig weer wat rustiger! hopelijk waren het gewoon indalingsweeën of oefenweeën etc... vind het echt nog veel te vroeg voor de kleine!

    liefs
     
  8. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    ingef, ja dat heb ik ook geen laptop overdag...en de zolder is zo ver naar boven!
     
  9. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    Ik weet niet of ik het haar kan zeggen. Ze kan dan best geiriteerd raken, maar ik ga het wel doen. Voor hetzelfde geld duurt het nog 5 weken voordat ik beval en dan zit ik me dagelijks op te winden. Daar heb ik dus geen zin in.

    Fijn dat het weer wat ristig is in jou buik. Het is inderdaad niet verkeerd de kleine nog even binnen te houden.
     
  10. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    hahaha....precies! vind het momenteel echt bijna het andere eind van de wereld...:D ben helemaal buiten adem na twee trappen! lang leve de laptop!
     
  11. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    pfff...lastig dan meis! maar inderdaad nog weken dagelijks gebel...daar word je ook niet blij van he?
     
  12. flotsje

    flotsje Niet meer actief

    ik leef ook nog... hihi.. kom morgen weer uitgebreider reageren!. ben kapot!
     
  13. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    hallo allemaal hier ben ik weer, zoals beloofd ga ik eerst even lezen en dan reageren.

    ik begin bij pag. 297

    @Micha: hoe gaat het nu met je meid? dikke tranen horen bij het leven he..wel heel goed van je dat je stressen naast je kan laten omdat dat effect heeft op je gezondheid. vind ik echt knap van je. nog gefeliciteerd met je nichtje heb je haar al gezien?

    @ladypink: wauw dat is niet niks..voor jou niet en voor je kindje niet. nog maar zo klein en dan al te maken krijgen met een stoma. hou je goed he lieffie

    @ingef: ingef!!!!!!! weeen??!!!!! wat lees ik nou.. oo wat ging er door je heen. spannend hoor. hoe gaat het nu met je? heb je nog weeen gehad of is het weer rustig?

    @debski:"ja die steken doen idd erg veel pijn, ik heb ze erg veel wanneer ik loop. lenn krijgt dan bijna een hartverzakking omdat ik dan echt plots stil sta en dan ff bijkom hiihiihh. van mij mag ze nu wel komen dus kom op baby

    @sjoelke: zo heb jij nog zoveel energie over om te poetsen? ik was vandaag al bekaf nadat ik de bedden had verschoond

    @ellentje: heey wijffie! alsnog van harte gefeliciteerd met je zoontje's verjaardag. hebben jullie het leuk gevierd?

    @ingef: jaa je kan je tasje nu maar klaar hebben staan voordat je in het ziekenhuis beland zonder kleren :D nog genoten van je dagje? beetje kunnen uitrusten en bijkomen. lekker hoor chocolade melk..heb ik ook echt een enorme trek in maar ik kan melk/zuivel nu echt niet verdragen.had ik ook bij maddox dus ik moet nog maar even wachten ermee.

    @ellenore: de kratjes..nope ik geef het op. ik hoop niet dat de v.k erg boos zal zijn. verder gaat het wel ok..de hele erge vermoeidheid is al een stuk minder gelukkig, ik doe nog wel smiddags een dutje van 2 uur maar daar red ik me dan mee tot een uur of 21.00.
    de zenuwen van lenn haahhaaha die zijn er nog maar hij houdt zich sterk. tjsah hij zal wel moeten :D hoe gaat het met jou? snapt chris trouwens al dat hij een broertje krijgt?

    @brasileira: het kaartje zou ik wel sturen. dan weet jij iig dat ze jou vroeg of laat niks kunnen verwijten.

    @micha: oow thanks meid, geen twijfel moogelijk dus of dat de laptop mee mag of niet. super
    is je dagje vol met afspraken goed verlopen? ik vind het trouwens erg knap van je dat je ondanks je lichamelijke ongemakken toch nog aardig positief blijft. petje af hoor! ik zou het je niet na kunnen doen.

    @ladypink: ik duim zeker voor jullie. laat je nog weten hoe het is gegaan?

    @anneke: jaaa alweer 38 weken! :D ben er superblij mee en ergens heb ik wel he gevoel van oke het kan echt elk moment gebeuren maar ergens hou ik me eraan vast dat ze pas met 40 weken of mischien wel later geboren zal worden. het is voor mij anders een "teleurstelling" als ik steeds denk ik vna oke ik "voel" dat het gaat gebeuren binnen zeg 2 dagen en het gebeurd dan niet. dus ik wacht maar (on)geduldig af.
    voor valentijnsdag hebben wij echt helemaal niks bijzonders gedaan, het ging als elke andere dag., morgen gaan we samen naar de film en mischien een hapje eten maar dat is niet speciaal om dat het valentijnsdag is geweest, gewoon omdat het leuk is.

    @31-12: oww bah zo een nacht is ook niiet niks! heb je nog een beetje kunnen rusten?

    @ellentje: bij mij trekt de grootste vermoeidheid nu eingelijk een beetje weg mar het heeft wel dik 3-4 weken geduurd. een goede nachtrust maakte niks uit. ooww spannend zzeg! hoe gaat het met je zus? ben je inmiddels al tante geworden?
    heel raar is dat met maddox maar ik hoef nooit bang te zijn dat hij niet meer wilt slapen als hij zo een lange dut heeft gedaan want kort daarna is hij weer moe :D hij is om 20.30 weer knock out in slaap gevallen.

    @shenoby: hahaaah sorry dat ik moet lachen maar ik begrijp zooo goed wat je bedoeld want mijn vriend is er ook zo een die zo een opmerking zou kunnen maken. en ook ik zou daar even een rode kop van kunnen krijgen. ben je al eenbeetje opgeschoten met het zoeken naar ee nieuwe woning?

    @flotsje: jeee wat is dat met dat hoesten zeg, ook maddox heeft vooral savond's vreselijke hoestbuien en kan dan nog maar moeilijk slapen. zo zielig!! kan ook door de gebroken nacht komen dat je nu niet lekker in je vel zit he., probeer hoe dan ook nog wel een beetje rustig aan te doen he.

    matrasbeschermer/bedzeiltje: ik hoop echt niet dat ik in bed lig als mijn vliezen breken want ikw erd gek van die matrasbeschermer. zweette me een ongeluk op dat ding en dan nog dat gekraak getver!!! weg ermee

    @brasileira: 80 uur!!!!!!!!!! o my god!ik kriijg maar 49. oke dat is mij meer dan genoeg hoor maar wat een verschil zeg!

    @sjoelke: ahhahahahaa wij zwangeren zijn wel erg creatief met het bedneken van nieuwe programma's en ik durf te wedden dat de kijkcijfers enorm hoog zullen zijn.
    oww dat lijkt me erg vervelend idd die telefoontjes elke keer.

    @anneke: opzich hebben we een redelijke band met elkaar maar ze kan zich soms zo erg bemoeien met zaken die haar echt helemaal niks aangaan dat ik er de kriebels van krijg. mijn familie is helemaal niet zo dus ikben dat ook niet gewend. zij heeft een sterke persoonlijkheid en ik ook dus dat botst een beetje. ik heb bijv. nooit een moeder gehad en voel me een beetje benauwd als zij zich overal mee bemoeit. en tjah..het is zijn moeder maar niet de mijne en ze moet ook snappen en accepteren dat haar zoon nu volwassen is en zijn eigen gezin heeft.
    ik ben benieuwd naar de pakjes voor jullie zoontje :)

    @ingef: het komt wel weer goed hoor..maar ik denk dat het altijd wel zo zal zijn dat wij een beetje botsen. we hebben ook totaal verschillende meningen en zij kan geen "nee" accepteren.
    heeerlijk je eerste verlofdag!!!!

    zo nu heb ik iedereen gehad volgens mij
    zit tussendoor naar een grappige film op sbs 6 te kijken. lachen hiiihiiiihiii.
     
  14. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hallo allen

    Bij deze laat ik alvast weten dat ik wel alles heb gelezen, maar eerlijk gezegd niet de puf heb om per pagina te reageren. Excuses moppies, morgen heb ik vast meer energie. Ik reageer even op wat ik heb onthouden.

    Shenoby, ik begrijp je reactie wel hoor. Jij draagt de kleine, jij voelt de ongemakken en jij wilt er gewoon vanaf zijn. Dan is het heel frustrerend als manlief met een wijze toon zegt dat het "verstandiger" is om nog 2 weken te wachten...Ik denk dat ik mijn mening heel duidelijk had laten weten tegenover hem ;)
    Hopelijk komen jullie er uit.

    Micha, uiteraard leven we met je mee. Je hebt nogal wat te verduren met je lijf en dat voor zo'n jonge meid is gewoon niet leuk! Je kunt hier altijd je ei kwijt!

    Ladypink, hoe is het gegaan in het zkh?

    Bras, wat een gedoe met je schoonouders zeg. Ja ik zou het kaartje wel sturen om de verstandigste te blijven, maar veel energie zou ik er ook niet in stoppen. Dat zou ik aan mijn man over laten. En de hoeveelheid kraamzorg....wow! Ik denk dat ik wel blij ben met die ene week, daarna wil ik mijn rust terug ;) (zolang dat kan met 2 kinderen).

    Lenny, heldin! Zoveel pagina's terug gelezen, my god, had je tijd over? :) Wat een rot situatie met je schoonmoeder. Net nu je zo ver in de zwangerschap bent, je zou denken dat ze er even rekening mee houdt! Niet te druk maken nu hoor, de kleine heeft jou meer nodig dan je schoonouders. Chris praat heel veel over de baby en "olvie", maar of hij na de bevalling nog steeds zo enthousiast is vraag ik me af :). Meestal is de liefde over als ze beseffen dat de baby blijft..

    Inge, wat fijn dat het weer wat rustiger is in je buik. Even wat oefen weeën misschien. Dus de maxi cosi zit zelfs al in de auto :) goed bezig!! Ik ga dat boek morgen zoeken.

    Anneke, sorry meid, ik reageer nog later dan Inge haha, maar we zijn geen buddy's dus ik had je ook niets kunnen laten weten :)
    Dus je moet hierna nog 1 week? Pffff, ik kan me voorstellen dat de dagen nu wat te lang duren.

    Sjoelke, wat vervelend dat je niet gewoon even je moeder kunt bellen. Lijkt me heel frustrerend als iemand de hele tijd zit te vragen of je aan het bevallen bent.
    Wat fijn dat je man in de buurt is nu. Dat is een geruststellende gedachte, of niet dan.

    Hier was het een ontzettende zware dag. Om half 7 ging de wekker (normaal worden we rond 8 uur wakker). Om 8 uur zaten we in de auto op weg naar mijn schoonouders in Belgie om vervolgens manlief en zoon af te zetten. Ik ben doorgereden naar Vlissingen voor een kraambezoek bij een goede vriendin. Deze vriendin heeft nog steeds last van haar hormonen dat het vooral veel "ene oor in, andere oor uit" gesprekken zijn geweest. Het was erg zwaar om haar kritieken aan te horen en helaas heeft het geen zin om daar wat van te zeggen, want ze heeft altijd gelijk (volgens haarzelf). Wel ontzettend lekker zitten knuffelen met haar dochtertje. Zo'n klein poppetje hebben wij straks ook dames!!! Ze had wel heel veel last van krampjes, dat was erg zielig.
    's Middags terug naar Belgie om bij mijn schoonouders te eten. We waren om half 9 thuis en toen moest Chris zijn bed ritueel nog beginnen. Ik denk dat ik nu net een half uur op mijn comfortabele stoel zit! Op het laatst had ik echt last van harde buiken in de auto, dus het was veel te druk vandaag. Vandaar dat ik niet op iedereen heb gereageerd.

    Morgen ben ik weer 100% van de partij hoor!
    Fijne avond nog!
    Liefs
     
  15. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag lieve zwangere meiden,

    Fijn om jullie verhalen te lezen. Er is veel gebeurd en jullie maken veel mee.

    Ik ben ontzettend blij dat mijn verlof vorige week is begonnen. Niet meer werken, wat een VERADEMINIG !!!!!!! :).

    Mannetje lief is voor 1.5 week aan het zeilen ergens op de Carribean en mijn moeder is lekker bij mij thuis om mij te vertroetelen, te helpen met Lisa en aanwezig te zijn mocht de bevalling beginnen voordat Jeroen weer terug is.

    Ik geniet van mijn vrije tijd, merk dat ik moe ben en veel rust nodig heb. Maar dat geeft niets, want nu kan ik er ook aan toegeven. Verder voel ik me goed. Onze kleine knul trapt er soms flink op los. Gelukkig is hij inmiddels goed ingedaald, dus hij ligt al in de goede richting............. ;)

    Wie van jullie gaat de komende week naar de 9 maanden beurs ? Ik zit er aan te denken om donderdag te gaan.

    Liefs
    Lisacar
    x

     
  16. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Sjoelke: Ik ben ook niet zo'n sinaasappelfan, moet je eens mineola's proberen, telkens bij C1000 in de aanbieding, die zijn echt heel erg lekker.
    Nee de matrasbeschermer was 0,80 bij 1,80, met de beschrijving er bij, dat hij alleen voor onder de billen was, echt raar.
    Ik kreeg vandaag van de kraamzorg de tip om de waterdichte molton bij de hema te gaan halen.
    De topper heeft mijn man opgerold en samen hebben we het in twee vuilniszakken gewrongen. Nu ligt hij de komende weken bovenop een kast.
    Je weet dat ik mee kan praten over een overbezorgde moeder, maar ik denk eerlijk gezegd dat ze mij straks niet meer durft te bellen. Ik denk dat het hier eerder mijn schoonmoeder zal zijn die gaat bellen met de vraag en, en, en...
    Maar het overbrengen van stress door je moeder... dat is voor mij een reden waarom ik mijn moeder niet heel snel meeneem naar gewone controles of onderzoeken in het ziekenhuis, dan word ik alleen maar zenuwachtiger, om gek van te worden!
    Lennylenn: Hè bah, wat een gedoe. Als je het er juist uit wil gooien moet je dat lekker doen, maar het hoeft natuurlijk niet! Het is niet de bedoeling dat je harde buiken krijgt van je schoonmoeder!
    Anneke: Sorry ik heb BZV nog niet gekeken, ik ben vandaag te druk bezig geweest, maar morgen heb ik er zeker de tijd voor, ik heb namelijk niks ingepland.
    Dat half uurtje vroeger zou ik zeker doen als ik jou was, zeker omdat je merkt dat je aan jouw verlof toe bent.
    Moeders en schoonmoeders: Ik heb het geloof ik aardig getroffen hier. Mijn moeder is wel gauw bezorgd, ik kan ernstige dingen dan ook heel erg luchtig vertellen tegenwoordig. Maar mijn moeder zal niet bovenop mij gaan zitten. Scheelt misschien dat ze zelf een aardig druk leven heeft met werken, oppassen en met mijn oma. Ik kan gerust tegen mijn moeder zeggen, kom langs wanneer je wilt, ze weet toch vaak geen gaatje te vinden. Ik ga met mijn moeder en oma een keer naar prenatal... de eerste datum dat het mogelijk is, is 24 februari, 18 dagen voor de datum. Mijn schoonmoeder daarentegen zou de deur plat lopen... als ze een stuk dichterbij zou wonen. Ik zou daar persoonlijk helemaal gek van worden, hoe goed ik het ook met haar kan vinden.
    Kraamzorg: Ik krijg 59 uur, 49 uur standaard, op de één of andere manier geen uren voor borstvoeding??? Maar ik krijg wel 10 uur extra, omdat ik normaal gesproken al voor 50% afgekeurd ben door vermoeidheid die bij mijn ziekte hoort.
    Imsala: Ik begrijp dat het jou heel erg aangrijpt, het is niet niks. Het is prima dat je er van ontdaan bent, maar probeer niet helemaal in de put te raken hiervan. Sterkte meid!
    Ingef: Gisteren was niet zo druk, maar vandaag, en eerlijk gezegd viel zelfs dat nog eigenlijk wel mee. Ik heb een late start gemaakt vandaag.
    Fijn dat jouw eerste verlofdag zo goed bevallen is!
    Lennylenn: Mijn nichtje is bevallen, maar hiervoor zagen we elkaar al bijna niet. Ze is naar mijn huwelijk gekomen en we hadden iets meer contact met elkaar, omdat we beiden zwanger waren. Maar wat extra krabbels en persoonlijke berichten via de hyves en een paar telefoontjes van mijn kant, dat was het wel zo'n beetje. Dus ik denk dat dat pas komt als mijn kleine geboren is. Geeft ook helemaal niks.
    Misschien een speelafspraak tegen die tijd.
    Wat betreft de positieve instelling, ik ben niet altijd zo geweest, ik zelfs ooit heel erg diep in de put gezeten, maar daar ben ik ook weer uitgekomen. Toen ik 3 jaar geleden ziek werd was dat heel erg moeilijk, maar als je dan op een gegeven moment merkt dat je door stress gewoon letterlijk ziek wordt ga je stil staan en nadenken wat je moet en kan veranderen. Sinds ik de dingen wat luchtiger aanpak ben ik echt een heel stuk relaxter, en dat bevalt mij wel. Natuurlijk kan ik mij boos maken of teleurgesteld zijn, maar het echte stressen gebeurt nog maar zelden.
    En je moet jezelf ook altijd de ruimte geven om het er uit te gooien als je iets dwars zit. Ik vind het op dat soort momenten ergens ook wel fijn om even grote tranen over mijn gezicht te laten rollen.
    Thanx voor het compliment!

    Zat ik gisteren nog te vertellen dat het maagzuur mij niet zo lastig viel, krijg ik daarnet een aanval, pfff. Maar ik heb wel gelijk een tip die bij mij in ieder geval werkt: Eet een appel, het klinkt misschien gek, maar ik heb net een granny smith gegeten en heb nu nergens meer last van.
    Ik heb met de poli gebeld en zou teruggebeld worden daar de verpleegkundige... maar die heeft dus niet meer gebeld, morgen dan maar weer bellen! Echt raar!

    Ik heb echt helemaal niks gepland voor morgen, maar weet nu al dat ik lekker wat dingen ga doen in huis. Misschien ga ik wel lekker een cake bakken, mijn man had daar trek in, dus waarom niet. Ik vind het altijd veel lekkerder als je er zelf één gebakken heb, dan zo'n voorverpakte!
    Ik heb nog steeds nauwelijks tot geen harde buiken, soms heb ik momenten dat ik denk, oei, vooral als ik druk bezig geweest ben, zoals vandaag met het bed verschonen. Maar als ik dan even rustig ga zitten trekt het al gauw weg en kan ik daarna weer verder.
    Morgen dus niks, woensdag de auto wegbrengen voor een beurt donderdag en een makelaar komt langs, mijn man kan echt niet wachten, terwijl ik hem gezegd heb, dat we echt nog een tijdje wachten met ons huis in de verkoop zetten, want ik heb voorlopig geen zin in mensen over de vloer --> kijkers.
    Donderdag naar de gynaecoloog, laatste keer dat zij er is :(.
    Ja een drukkere week dan vorige week, maar goed, valt nog mee!

    Welterusten allemaal! Tot morgen!
     
  17. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Goedemorgen allemaal,

    Hebben jullie een goede nacht achter de rug? Ik wel, heerlijk geslapen! Dat geeft weer nieuwe energie voor een werkdag!

    @Inge: wat fijn dat je nog niet aan het bevallen bent geslagen, 36 weken is inderdaad nog iets te vroeg!

    @Sjoelke: trekt je verkoudheid al wat bij? Goed dat je de kleine nog even laat zitten! Ik ben zelf ook heel benieuwd naar de kleertjes... zodra ze er zijn laat ik ze zien!

    @Ellenore: ik haal het bij jou steeds door elkaar met wie je buddiet, maar ik weet het alweer, het is met Flotsje! Wat vervelend dat je vriendin zo vervelend deed. Komt dat inderdaad door de hormonen of is ze altijd zo? Lijkt me een vermoeiend bezoekje...

    @Lenny: flink verhaal meid! En over je schoonmoeder: dat kunnen we straks alleen maar beter doen wanneer onze zoons volwassen zijn. Bij mijn schoonmoeder viel het altijd wel mee, maar nu ze oma is, heeft ze er ook een handje van om met goedbedoelde "adviezen" te komen en deze behoorlijk krachtig op te dringen ook... Hoe gaat Lennart er zelf mee om?

    @Micha: die zelfgebakken cake klinkt heerlijk! Ik ben er ook gek op, alleen al omdat het huis er dan zo lekker naar gaat ruiken. Geniet er lekker van vandaag! En succes bij de gyn!

    @Lisacar: je vriend is dus toch gaan zeilen? Wanneer is hij vertrokken? Je benen dan maar even goed bij elkaar houden tot hij terug is, zodat je kindje niet kan ontsnappen! Lief van je moeder dat ze voor jou en Lisa zorgt! Laat je maar lekker vertroetelen!

    Hier weinig nieuws! Zo weer lekker werken en heb wel weer lekker wat klusjes verzameld om me mee bezig te houden. Wat coachingssessies van collega's overgenomen en een gezellig overleg. Zal aan het eind van de dag wel weer op zijn, maar heb liever wat te doen dan dat ik me overbodig voel!
     
  18. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hahaha gekke Anneke, ik heb helemaal geen buddy ;)

    Fijne werkdag vandaag!!
     
  19. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    @Ingef: Komt goed. Ik weet dat wel goed aan te kleden naar mijn moederke. Gewoon het juiste moment afwachten.

    @Lennylen: Of het poetsen bij mij energie is dat weet ik niet. Ik denk eerder persee willen hihihihi.
    Wij kunnen zo bij john de mol beginnen! Hahahahaah.
    Welke film heb je gekeken? Heartbreak kid of zoiets?

    @ Ellenore: kei fijn dat mijn mannetje in de buurt is. Nu heb ik echt veel meer rust. Ik hoef maar te bellen en hij kan naar huis.
    Poeh wat een dag zeg. Dara heb ik echt geen puf meer voor. Rust er maar goed van uit.

    @Lisacar: Waaaaah dat jij dat nog kan naar de 9 maanden beurs. Ik ozu het kei leuk vinden, maar heb er echt geen puf meer voor.

    @Micha: Nou dan is het toch gelukt met je bed. Ik heb die matrasbeschermer bij de hema ook aan staan kijken. Was 26 euro en dat vind ik best duur voor dat eventjes. Maar ze schijnen wel fijn te zijn.
    Ik herken het helemaal. Ik hem mijn moeder één keer meegenomen op controle en dat was echt genoeg.

    Mijn verkoudheid gaat iets beter. Het is nog niet je van het, maar het gaat de goede kant uit,.
     
  20. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Goedenmorgen allemaal,
    Ik moest zo lachen, belt mijn schoonmoeder net op. Waarschijnlijk had ze behoefte aan een kletspraatje en dacht, die is toch thuis! Maar ik moest gelijk denken aan de discussie over nieuwsgierige (schoon)moeders, hahaha. Dat zal ze wel vaker doen.

    Sjoelke:
    Eerlijk gezegd dacht ik dat de molton wat goedkoper was. Maar aan de andere kant, stel je voor dat inderdaad mijn vliezen breken in bed, dan ben ik nog veel meer geld kwijt. En de tip van de kraamzorg was om hem te blijven bewaren voor als kinderen een groter bed hebben uiteindelijk. Als ik er dan maar één koop... Ik kijk donderdag wel!

    Wat is het rustig trouwens, het is echt wisselend, normaal gesproken als ik rond deze tijd kijk, heb ik veel meer bij te lezen!

    Schijnt bij jullie ook de zon? Heerlijk, daar word ik altijd vrolijk van en mijn huis warmt gratis op!
     

Deel Deze Pagina