Eerst de schrik en nu???

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door smoekie, 15 feb 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Hallo allemaal,

    Ben hier lange tijd niet geweest, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan ;)

    Omdat ik altijd een zeer regelmatige cyclus heb en we er na de geboorte van de jongste ervan uitgingen dat het ons niet meer gegeven was zwanger te worden kreeg ik vorige week toch de schrik toen bleek dat ik "overtijd" was. Na de schrik toch ook wel direct vreugdegevoelens van zou het dan echt. Dus een test gehaald en die was echt heel heel heel erg licht positief. Dag erna nog een test gedaan en ook die was heel licht positief. Dit ondanks dat ik deze met ochtendurine had gedaan. En nog maar een extra test. (allen kruitvat trouwens)

    Maar goed, streep is streep zegt men altijd he. Dit in combinatie met overtijd zijn wat ik normaal nooit ben, mijn rare eetgewoontes van de afgelopen periode en het heel erg zweten wat ik normaal nooit doe toch het idee dat ik zwanger was.

    Man op "toepasselijke" wijze afgelopen zondag verrast met een mooie valentijnskaart "geschreven" door het kindje in mijn buik (althans dat dacht ik) om ook hem van het nieuws op de hoogte te brengen. ;) Ik zag zijn gezicht best wel even vertrekken, maar toch bleek hij er blij om te zijn en zag hij het direct alweer helemaal zitten.

    Besloten om maandag een "echte" test te halen. Dus zogezegd zo gedaan. En wat blijkt. Krijg ik gewoon te zien "niet zwanger" :(

    Was echt ondanks dat ik toch nog wel een beetje geschrokken was ontzettend teleurgesteld dat deze niet zwanger aangaf en toch maar nog een nieuwe gekocht. (weer cb, maar dit keer die gewone plus versie) en bij deze heb ik die kruis er echt in zitten kijken want ik zag hem dan wel maar Ed zag hem dus niet :(

    jeetje zeg, nooit gedacht dat het na de jongste nog eens zou gebeuren, maar toch ontzettend teleurgesteld dat ik nu met 3 licht positieve zit (kruitvat) en 2 negatieve (CB) testen.

    Gek hoe snel je je ergens op in kunt stellen (ongeplande zwangerschap) en hoe telleurgesteld je kunt zijn als blijkt dat je ineens in volle onzekerheid zit.

    Enfin. Lang verhaal en ondanks dat ik hier al een hele tijd niet geweest ben en hoop dat die cb testen zoveel hcg nodig hebben dat ik dat gewoon nog niet heb en ik straks alsnog zwanger blijk te zijn, hoop ik dat jullie met mij (ons) mee willen duimen :D
     
  2. hopenopwonder

    hopenopwonder Actief lid

    20 jul 2010
    323
    0
    0
    OH jee dat is schrikken inderdaad. Heb al vaker gehoord dat de Kruidvat testen niet goed zijn. Wellicht kan je een andere test gebruiken? Ben zelf erg tevreden over Sensitest en is een zeer snelle levering.
    Hoop zo voor je dat het WEL zo is... ik duim voor jullie!
     
  3. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Van kruitvat had ik juist altijd zoiets van tis ff gauw een goedkope manier om te kijken hoe en wat en indien (licht) positief dan een goede erachteraan.

    Nou ja, zo gezegd zo gedaan dus, 3x licht posi kv en 2x nega met de cb.

    Heb inderdaad gisteren via sensitest (was daar vroeger grootverbruiker ;)) een paar testen besteld die hopelijk vandaag nog binnen komen. ZIjn die ook negatief, ja dan wacht ik het nog maar ff af en trek ik volgende week wel bij de HA aan de bel als ik dan nog overtijd ben.

    Wel balen hoor als je altijd zo volgens de klok je periode hebt :cool:

    thanks in ieder geval
     
  4. Priscil1986

    Priscil1986 Bekend lid

    21 nov 2009
    678
    5
    18
    Zuid holland
    Hoi Hoi,

    Wat een verhaal! Hopelijk krijg je snel duidelijkheid.

    Ik heb wel vaak gelezen dat kv 2v5 beter werken dan de clear blue.
    Clear blue schijnt meer hcg nodig te hebben om positief te worden. Dit heb ik ook maar gelezen, maar wel van meerdere mensen!
    Wens je sterkte!
     
  5. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Hoop het ook.

    Wist wel dat cb meer hcg nodig heeft dan de meeste andere testen, maar omdat ik gisteren dus al 6 dgn overtijd was en je dan genoeg hcg in je lichaam zou moeten hebben was het best wel een flinke teleurstelling dat die rotdingen negatief waren.

    Hoop inmiddels maar dat ik tot die mensen behoor die pas na 2 wkn oid ineens positief testen of dat ik vanmiddag de gisteren bestelde testen nog binnen krijg en dat die positief zal zijn ;)


    Als ik de reacties op internet lees van mensen die met cb getest hebben houd ik toch nog een beetje hoop. Zeker in ieder geval zolang mijn menstruatie wegblijft :D

    thanks
     
  6. mammavanthom

    mammavanthom Bekend lid

    De kruidvat testen zijn prima hoor. Tenminste de 2 voor 5E, die testen vrij vroeg positief. (die plusjestesten heb ik het niet zo op)

    Ik vrees dat je misschien een vroege miskraam hebt. Ik heb het zelfde gehad, eerst een licht posi test en daarna werden ze steeds lichter. Ik wist toen al dat het niet goed zat en werdt een weekje daarna ongesteld (tenminste dat is wat ik het noem, ik kan dat nog geen miskraam noemen, ben ik iets te nuchter voor).
    Ik hoop uiteraard dat dit niet voor jou geld en dat je toch zwanger mag zijn. Als je nou niet ongesteld wordt zou ik over 2 dagen nogmaals testen en kijken wat het dan voor resultaat geeft.

    Heel veel succes!
     
  7. ricmar94

    ricmar94 VIP lid

    17 dec 2008
    11.713
    1
    36
    zelfstandig ondernemer
    Gasselternijveen Dr
    smoekie hoever zou je dan nu overtijd zijn?? heb je enig idee?
     
  8. Pandora

    Pandora VIP lid

    18 okt 2010
    6.530
    363
    83
    Noord-Brabant
    kruidvat testen zijn juist een van de betere....ik teste met kruidvat ook positief ( voor NOD ) terwijl andere juist tot na mijn NOD negatief bleven
     
  9. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Ik had idd die van 2 voor 5 euro. Alleen was bij mij de 1e dus heel heel licht, de 2e heel licht en de 3e licht positief( dus iets donkerder ipv lichter).

    Ik ben wat dat betreft net als jij hoor. Ik noem mocht ik toch alsnog mijn periode krijgen het dan toch echt geen miskraam hoor. Ben ik ook veel te nuchter voor.

    Ik wacht het gewoon even af test morgen (of overmorgen) nog een keer en anders bel ik maandag de HA wel even of ik langs kan komen en dan horen wat zij zegt.

    Had gewoon zelf zoiets van dat als die licht positief aangeven de cb wel duidelijkheid moest geven ;)

    thanks in ieder geval.
     
  10. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Uitgaande van de langste cyclusduur ruim een week.

    maar 9 van de 10x is mijn cyclus 27-28 dgn(meer 27 dan 28).



    Ik had toen met de jongste ook gewoon die van de kruitvat en toen deze positief waren heb ik er nog een CB en een predictor tegenaangegooid. Beide moest je echt echt tegen het licht houden wilde je iets zien, maar goed, was toen wel zwanger en ook toen testte ik eigenlijk wel ruim nadat ik mijn periode had moeten krijgen.

    Zit me hier gewoon een beetje gek te maken denk ik. Eerst de schrik van jeetje wat nu (zijn net klaar met verbouwen hier) en de dag erna al zo "gewend" dat ik er echt wel ziek van ben dat ik gewoon geen duidelijke positieve test heb en van een aankomende periode nog steeds geen sprake :x

    Meer dan afwachten kan ik gewoon niet doen en alleen maar duimen dat ik gewoon weinig hcg in mijn lijf heb ofzo weet het ook niet ;)

    thanks voor de duimen in ieder geval, wie weet helpt het :D
     
  11. ricmar94

    ricmar94 VIP lid

    17 dec 2008
    11.713
    1
    36
    zelfstandig ondernemer
    Gasselternijveen Dr
    ik zou over een paar dagen nog eens een 2 voor 5 doen die moeten dan echt duidelijker worden.
    ik duim,,,
     
  12. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Had gisteren via sensitest zw testen besteld die hopelijk vandaag nog binnen komen dan gooi ik er morgen en overmorgen en de dag daarna er nog wel 1 tegenaan en mochten die ook negatief zijn (of licht positief) dan maandag even de ha even ene bezoekje brengen ;)
     
  13. Max78

    Max78 Bekend lid

    16 apr 2010
    577
    0
    0
    Nou, ik kan me voorstellen dat je na een positieve test snel aan het idee bent gewend ;) Ik zou een zelfde test nog eens doen, als het streepje weer iets donkerder is, zou ik denken dat het goed zit.
     
  14. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    ja dat is gewoon het rare ervan. Je rekend er eigenlijk totaal niet meer op, je bent er helemaal niet mee bezig, en als je dan toch twijfels hebt en de schrik slaat je even om het hart als je een licht positieve test in handen hebt en je er totaal niet op gerekend hebt hoe snel je aan het idee went en ontzettend teleurgesteld als er ineens toch weer die onzekerheid is...pfffff.

    Nou ja, zolang de menstruatie uitblijft houd ik gewoon nog wat hoop want gisteren voor de grap even gegoogled en wie weet ben ik momenteel 1 van de vele vrouwen die pas na 2 wkn (soms zelfs 4 wkn) positief testen :D

    thanks
     
  15. Priscil1986

    Priscil1986 Bekend lid

    21 nov 2009
    678
    5
    18
    Zuid holland
    Hoi Smoerkie,

    Heb je al weer getest?
    Ben eigenlijk benieuwd!
     
  16. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    Ja en nog steeds heel heel licht:(

    je moet echt in het licht kijken en of de test draaien wil je het streepje zien :(

    maar doe het morgen gewoon nog een keer, en overmorgen nog een keer en anders maandag vragen of de ha bloed wil laten nakijken als ik dan nog steeds mijn periode niet heb.
     
  17. jessie33

    jessie33 Actief lid

    2 apr 2007
    332
    0
    0
    Smoekie ik teste duidelijker overdag na 2 uur niet drinken en niet plassen met de kv 2v5e. in plaats van ochtendurine mischien is dit bij jou ook zo. succes
     
  18. Makkie

    Makkie Niet meer actief

    jeetje Smoekie, ik 'ken' jou nog wel en wat je toen allemaal hebt doorstaan voor je eerste kindje!

    Tjee, ik hoop echt dat het wel zo is, dat lijkt me heerlijk voor jullie!

    Ik had vorige maand hetzelfde, 3 licht positieve testen, paar dagen later negatief en negatief gebleven (en daarna een grote bloedin gehad). Ik denk zelf dat het niet goed gegaan is, ik heb namelijk een spiraal en waarschijnlijk na het plaatsen heel even kort zwanger geweest. Schrok me rot, maar als het zo was geweest, heeel fijn en zo welkom! Maar nu het niet zo blijkt te zijn, ben ik ook wel een paar dagen van slag geweest.

    Ik blijf nog even doorduimen voor jullie!
     
  19. smoekie

    smoekie VIP lid

    7 mrt 2006
    5.543
    1
    0
    #19 smoekie, 16 feb 2011
    Laatst bewerkt: 16 feb 2011
    Wie weet. Doe ik het morgen niet met de eerste urine maar gewoon in de middag.

    Bedankt voor je reactie in ieder geval ;)

    Was met de jongste toen mijn eierstokken ineens weer begonnen te rammelen en idd was een heel gedoe toen, maar waren ontzettend blij dat we het hele traject in het ziekenhuis met IUI niet hebben hoeven te doen, dus wat dat betreft mogen we ook nog van geluk spreken want de mensen die daar wel op zijn aangewezen hebben een nog grotere "lijdensweg" . Maar is natuurlijk wel even raar kijken als je zoiets hoort (uitslagen van onderzoeken) terwijl de 1e en 2e al onderweg waren nog voor we het goed en wel besefte (was toen met beide nog 2x toe ongesteld geweest) en je in de veronderstelling verkeerd beide supervruchtbaar te zijn.

    Balen dat het vorige maand bij jou ook bijna zo verlopen is zeg. Tis toch al reken je er niet op, al ben je er helemaal niet mee bezig toch wel een fikse domper als het niet zo blijkt te zijn :(

    Ikzelf gebruik helemaal geen anticonceptie en Ed is ook nog steeds niet "geholpen" dus dan is het heel raar als je altijd zo stipt op tijd bent en dan ineens niet.

    Ga op dit moment maar even nergens meer vanuit. Blijf zolang ik geen bloeding krijg toch nog hoop houden en mocht het zo zijn schreeuw ik het van de daken, maar mocht het toch niet zo zijn tja, dan mezelf gewoon weer even met beide benen op de grond proberen te zetten. Al denk ik wel nu ik deze "gevoelens" weer heb gehad er meer mee bezig zal zijn dan voorheen. Besef door dit toch weer wel dat ik toch wel graag nog een kindje erbij zou willen :(

    Als ik het me goed herinner is het bij jullie destijds ook niet allemaal zo " gewoon-gewoon" verlopen toch?

    Weet in ieder geval wel dat er best wel veel mensen in de mmm zaten en ben eigenlijk wel benieuwd of hun droom inmiddels werkelijkheid geworden is. Gaat eens even snuffelen op het forum.

    maar ach, voor nu zeggen we maar, de tijd zal het leren ;)
    gr.smoekie
     
  20. Priscil1986

    Priscil1986 Bekend lid

    21 nov 2009
    678
    5
    18
    Zuid holland
    jeetje wat een onzekerheid zeg!

    Pff hoop voor je dat je snel duidelijkheid heb!

    Sterkte
     

Deel Deze Pagina