maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hey dames!!

    Anneke, wat een leuke spullen!!! Waar heb je die doosjes voor de billendoekjes vandaan? Ze klinken erg tof! Och en regenlaarsjes, zo ontzettend schattig! Hoe stoer, een beatles shirt!!!
    Ik ben er inmiddels wel klaar voor hoor. Het is zo gek dat je weet dat er morgen iets staat te gebeuren. Het is ook eng omdat je weet wat je kunt verwachten. Ik neem mijn laptop mee, dus ik kan jullie vast wel op de hoogte houden :) Raar idee dat jullie meer mee zullen krijgen dan onze familie en vrienden. Maar het is ook veel te leuk om jullie op de hoogte te houden!! :D
    Ik zit klaar voor bzv. Heb er zin in! Ik denk dat het best een succesvolle bzv is geweest. Ik denk dat Annemarie en Adriaan wel aan het daten zijn geslagen. Maar zoals ze al op de radio zeiden, ze is meer van de kazen dan van het kezen ;)

    Lenny, wat fijn dat je thuis bent!! En Maddox, wat een lieverd. Tja, hij moet even wennen aan die baby die nu ook aandacht krijgt. Gelukkig geeft hij haar kusjes :)
    Je krijgt een sms als het zover is meid!!!

    Inge, dank je schat! Ik ga me gedragen :) Hoe spannend het ook is, we moeten er toch doorheen hihi. Wat leuk dat je zo'n lol hebt gehad met Kris! Heerlijk als je samen zo kunt lachen! Piratenpasta klinkt onwijs lekker!!

    Mwag, ik duim voor je dat je vanavond een bevalling kunt doen ;) Wat jammer dat je je zo verveelt!
    Hahahaha naar een handlezer als je geen lijnen meer hebt! Wat een goed idee!!! Ik lig dubbel!

    31 dec, wat fijn dat je het zo leuk hebt gehad in Scheveningen. Jammer van het weer he! Heb je wel leuke dingen geshopt?
    Dus jij bent een voetbalvrouw? Heeft hij gewonnen?? :)

    SJOELKE!!! Waaaaaaaah spannend hoor! Dus de gel is al aangebracht. Ik hoop dat jouw voorweeën al genoeg werk hebben gedaan en dat je vliezen snel zullen breken. Succes meid! Morgen doe ik gezellig met je mee!

    Jesje, dank je meid! Ik hoop voor jou dat de bloeddruk niet schrikbarend hoog zal zijn! Raar dat al die maart baby's zo ongeduldig zijn zeg!

    Debski, spannend meid! Ik hoop voor jou en de baby dat je bloeddruk goed is, maar ik snap ook best dat je nu wel ingeleid wilt worden. Al moet ik zeggen dat een spontane bevalling mij toch leuker had geleken hoor!!

    Nou hier is de spanning redelijk gestegen. Ik voel toch wel wat kriebels in mijn buik. Morgen komt mijn schoonmoeder om half 7 hier om op Chris te passen. Ik vroeg hem net wie hij dus morgen zou gaan zien. Zegt ie, beeeebieee!! LIEF!!!! Hij heeft de hele avond in de box gelegen en het muziekdoosje steeds aangezet :)
    Ik denk dat hij er klaar voor is...
    Volgens mij heb ik alles wel klaar staan en schoon gemaakt nu. Tijd voor bzv dus en dan een goeie nachtrust!
    Oh, eerst nog een laatste blik in mijn vluchtkoffer werpen, voor de zekerheid ;)
    Ik neem de laptop mee, dus probeer jullie op de hoogte te houden!
    Anders sms ik onze lennybabe, dus dan horen jullie het ook.

    Nou lieverds! Ik blijf nog even online, maar alvast tot morgen!!!!!
    xxxx
     
  2. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    ellenore! wat leuk nog even snel iets van je te lezen! spannend meis... o.o.... leef echt met je mee en baal nu al dat ik morgen de laptop niet heb....zal dus wel op zolder gaan kijken speciaal voor jullie! wat lief dat Chris helemaal klaar is voor de baby...ben zo benieuwd hoe hij het straks vindt!!!

    toi-toi-toi!!!
     
  3. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Thanks babe!!!! Vind het zo spannend!!
     
  4. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Vanaf pagina 351 bijgelezen.
    Cindy: Wat een waardeloos gynaecologen bezoek had jij vrijdag!
    Ingef: Misschien scheelt het bij mij ook dat ik niet zo veel last heb van de hormonen. Ik vond het boek ook wel heftig. Ik vind dat de film wel veel overeenkomt met het boek. En wat ik al zei, ik was tegelijk ook met andere dingen bezig.
    Wees jij inderdaad maar heel erg trots op jouw kleine vent, op zijn potje gepoept, goed hoor!
    Zo raar gevoel hè, alsof er niks meer echt nodig gedaan moet worden... of heel weinig en natuurlijk het gewone huishouden, wat altijd door gaat. Ik had gisteren zo'n moment, dat ik dacht: Wat moet er nou nog echt gedaan worden? (Ik kan nog wel een paar dingen bedenken, maar het belangrijkste is gedaan!)
    Cis: Spannend meid!
    Lennylenn: Welkom thuis meid, wat gaat die tijd snel hè!
    Ellenore: Ik begrijp dat je helemaal gek wordt van die verschillende uitspraken, zo weet je inderdaad niet waar je aan toe bent. Kun je niet voor die laatste paar controles dezelfde gynaecoloog krijgen? Ik heb zelf aankomende vrijdag een andere gynaecoloog en daarna weer een ander, omdat het niet anders kon. Maar wel op aanraden van mijn vorige gyn. Dus ik weet dat beide heel goed moeten zijn.
    Succes en ik hoop dat je snel meer duidelijkheid krijgt!
    Probeer de volgende keer even de sneltoets ctrl+z, dan maak je de laatste handeling ongedaan. Als je geluk hebt verschijnt de tekst dan weer.
    Heel veel succes morgen!!!!!
    Anneke: Ik lees dat jij heerlijk aan het genieten bent van jouw verlof, heel veel boeken besteld. Genietse!!! Je hebt het dubbel en dwars verdiend.
    Hahaha, bzv ga ik morgen maar weer kijken.
    Shenoby: Heel veel succes morgen! Dat je maar snel jouw kleintje in jouw armen mag houden!
    Jen: Welkom hier tijdens de laatste loodjes. Bij mij begint de kleine meid juist wat minder te bewegen, waarschijnlijk omdat ze minder ruimte heeft. (Hebben meer mensen hier last van, maar is wel wat onwennig)
    Ellentje: Gek wordt ik van die heupen!!! En nee helaas geen tip, hooguit een stevig kussentje in je rug, zodat je een beetje op je rug ligt maar niet helemaal. Ik heb de pech dat ik ook regelmatig buikpijn heb aan de rechterkant van mijn buik, waardoor ik alleen maar op mijn linkerzij kan liggen. Als ik op rechts ga liggen is mijn buik te zwaar voor deze pijnlijke plek.
    31 december: Zo te lezen heb je heerlijk genoten van jouw weekend met jouw zus, mooi zo!

    Zo ik ben weer bij, dat krijg je ervan als je in de weekenden minder actief bent dan doordeweeks!
    Het is zeker een gerommel hier! Ik ben wel benieuwd hoe snel het allemaal gaat. Zelf heb ik nog steeds het gevoel dat ze later gaat komen. Ik ben dan wel over twee weken uitgerekend, maar ik hou er rekening mee dat het best wat langer kan gaan duren. (Aan de andere kant is alles klaar voor haar, dus ze kan zo komen)

    Gisteren waren we aan het winkelen, waarom is het telkens in die winkels zo belachelijk warm??? Toen ik in de Hema stond wilde ik alleen maar naar huis, zo naar voelde ik mij.

    Ik heb gisteren weer eens geweldige post van mijn werk gehad, NOT! Mijn loonstrookje, en ja hoor er klopt weer eens geen hout van. Kan ik morgen dus weer gaan bellen!
    Ze hebben mijn zw. verlof ook pas afgelopen week bij het UWV aangevraagd, lekker slordig. Kan ik dus mooi op mijn geld gaan zitten wachten, zal je zien dat het ook nog een stuk minder is.
    Fijn hè, zit je al een maand in je verlof, kun je alsnog naar je werk gaan bellen.
    Ik word er nu al sjagrijnig van :x

    Ik zit de hele tijd op mijn mobiel te kijken of er nog geen nieuws van Sjoelke is, maar nee hoor, nog niks.
    Ik ben vooral nieuwsgierig naar wat ze krijgt!
    Morgen weer een nieuwe dag, ik hoop voor haar dat het enigszins mee valt (In hoeverre dat mogelijk is)

    Welterusten iedereen en iedereen die het nodig heeft: Veel succes/ sterkte/ een hele dikke knuffel!
     
  5. Biancje

    Biancje Bekend lid

    20 apr 2010
    767
    0
    0
    Zuid-Holland
    Sorry morgen wat actiever op zp..

    Lange drukke dag gehad gevolgd met rommelende buik..

    Weltrusten all.
     
  6. shenoby

    shenoby Niet meer actief

    goedemorgen dames,
    zoals jullie zien al vroeg uit de veren.
    nou ja eerlijk gezegd heb ik helemaal niet geslapen.

    voor iedereen die vandaag ook mag bevallen heel veel succes dames!
     
  7. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Inge: erg he, ga je even een uurtje shoppen en koop je zo Groningen leeg. Maar je hebt daar ook zoveel leukere winkels dan in Leeuwarden. We hebben ons ook helemaal ingehouden, want er was zoveel leuks!
    Wat goed dat je je in de loop van gisteren wel weer wat beter voelde. Je hebt gelijk hoor, door gebrek aan nachtrust en bewegingsvrijheid word je ook gewoon chagrijnig. Jammer dat je man weer aan het werk moet, maar wel goed dat je ervan genoten hebt. Ik vond het gisteren al jammer toen Frank weer moest werken na drie dagen vrij. Eigenlijk is het gewoon veel leuker om samen zwangerschapsverlof te hebben...

    @Ellenore: goed inderdaad dat je aan het idee hebt kunnen wennen. En ik ben heel benieuwd naar je berichtjes. Ik wou dat ik een laptop had, als ik straks naar het ziekenhuis ga, ben ik verstoken van communicatie of moet met Franks Iphone een beetje goed kunnen zp'en, maar dat verwacht ik niet. Heb je een beetje kunnen slapen? Want dat lijkt me nu wel een spannende aangelegenheid... en wat is Chris een schatje dat hij zo lief reageert!
    Ben je een beetje bekend in Groningen? Je hebt daar de Folkingestraat en daarin zitten allemaal hele leuke winkeltjes. Ook steeds meer met supermooie kinderspulletjes. Daar hebben we die funky boxen vandaan. Je zult ze ook wel via internet kunnen bestellen. Bzv was weer leuk he? Ik vond het wel heel sneu voor Annemarie, het lijkt alsof haar hart wel echt gebroken is door Adriaan.

    @Micha: volgens mij houden winkels gewoon geen rekening met de hormonen van zwangere vrouwen. Want sinds ik zwanger ben heb ik het ook heel snel heel warm. Waarom heb je het gevoel dat de kleine later zal komen? Op zich wel goed hoor om daar rekening mee te houden! Ik dacht bij Ronja dat ze ruim te vroeg geboren zou worden, als je dan tot een week na de uitgerekende datum moet wachten, is dat een lijdensweg. Ik ga nu ook weer voor in ieder geval na de uitgerekende datum.

    @Shenoby: succes meid, kan me voorstellen dat je helemaal niet geslapen hebt. Het is zover!!!

    Hier een aardige nacht gehad, terwijl Ronja gisteravond nog flink hoestte, dus dat is een meevaller. Vandaag ben ik van plan om de witte muur even bij te werken, het heeft aardig gedekt op een paar kleine plekjes na. Verder ga ik mijn kast en die van Ronja uitmesten en adressen verzamelen voor geboortekaartjes en ik hoop nog weer wat slapen. En tussendoor zo vaak mogelijk hier even spieken, ik ben zo benieuwd wie er als eerste bevalt!
     
  8. shenoby

    shenoby Niet meer actief

    nou net het ziekenhuis gebeld ivm de beschikbare plaatsen.
    (was sowieso wel al plek gereserveerd voor me,maar ja als alle vk's vol zijn....)
    maar mijn plaatsje was vrij!
    mag me om half 8 melden.
    ga zo even bij mijn schoonouders kijken of nikki al wakker is.
    zo ja ga ik haar nog even een hele hele dikke knuffel geven.

    pfff spanningen gieren nu wel weer door mijn lijf moet ik zeggen hoor. nou hopelijk heb ik over niet al te lange tijd mijn meisje in mijn armen.
    vorige keer duurde mijn inleiding minder dan 6 uur.
    dus ik hoop dat het deze keer weer zo gaat, of nog ietsje sneller.
    in ieder geval gaat het wel weer op dezelfde manier.
    vliezen prikken en infuus erin.
    nou ja moet het maar gewoon allemaal over me heen laten komen.

    tot over een paar dagen.
     
  9. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Voor iedereen (ellenore, shebony, debski, sjoelke, heb ik iedereen gehad??) die vandaag of morgen gaat bevallen "toi, toi, toi"!! Zet hem op en op naar mooie gezonde baby's!:)
     
  10. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Shenoby: Succes meid!!! Het is inderdaad wel heel erg spannend zo voor je, ik hoop voor je dat het niet al te lang duurt.
    Anneke: Ik heb gewoon het gevoel dat ze te laat komt en eerlijk gezegd klopt mijn gevoel vaker wel dan niet. Maar daarnaast heb ik meerdere dingen die de kans wat groter maken dat ze later komt:
    Mijn moeder was van mij ook 14 maart uitgerkend en ik ben 26 maart geboren, mijn zus is ook 12 dagen te laat geboren. En mijn zus haar kinderen zijn beiden zo'n 2 weken te laat geboren. Ook bij mijn man zijn ze later geboren dan gepland. Ze is nog steeds niet ingedaald. Ik heb het gevoel dat het een echt rammetje is (net als haar vader en moeder), dus zou ze op z'n vroegst 21 maart geboren moeten worden, hahahaha. :p
    Ik weet niet hoe ik het uit moet leggen, het is net als toen ik net zwanger was, maar nog geen bewijs had. Ik was er toen zo van overtuigd dat ik zwanger was, dat ik niet eens tampons of maandverband bij mij had toen ik een hele dag weg ging. Terwijl ik die dag anders wel ongesteld had moeten worden.
    Natuurlijk hou ik er ook rekening mee dat ze alsnog eerder kan komen en ik zou er geen moeite mee hebben, maar ik zeg nu gewoon: Binnen 4 weken is ze er... en ik denk dat ik nog 3 weken heb...en nog iets ipv 2, hihihihi.

    Wat een kwalitatief uitermate teleurstellende nacht heb ik gehad zeg.:(
    Normaal gesproken word ik rond half 6 wakker en dan gaat het nog wel, nee het was nu half 4. En ik werd badend in het zweet wakker. Was aan het dromen dat ik weeën had en dat het nog wel even ging duren.Na het plassen kon ik redelijk slapen weer, maar ben toch heel veel gaan dromen.

    Was ik trouwens vergeten te vertellen. Ik ben zaterdag ook even naar prenatal gegaan, ik was er achter gekomen dat ik toch nog wat mistte. Ik vond dat ik een beetje weinig broeken had voor onze kleine. Hebben we een jogging broekje gekocht, een grijze. Staat extra leuk met de roze t-shirts die we voor haar hebben. Kunnen we lekker met z'n drieën straks in onze luie joggingbroeken gaan zitten.
    Ook hebben we nog een knuffel gekocht met een verhaal...
    We zijn achter de naam van deze knuffel gekomen en deze naam zou je als afkorting kunnen zien van de naam die we haar straks geven. We hadden al een boxkleed hiervan, dus toen ik de knuffel aan mijn moeder liet zien gebruikte ik dat als reden... We vonden het leuk een knuffel te hebben die bij het boxkleed pastte.

    Ik ga zo eens even kijken wat ik vandaag allemaal ga doen, misschien nog één wasje met oa de knuffel en het broekje.

    Ik vind het best spannend hier met al die aanstaande moeders die ingeleid worden. Zeker als je bedenkt dat het morgen 1 maart is. Worden het februari of maart kindjes?

    Nogmaals voor wie het nodig hebben: Succes, sterkte en een dikke knuffel!
     
  11. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hi meiden!!

    Een groet vanuit het ziekenhuis!
    Ik was hier vanochtend om 7 uur en kon meteen aan de ctg. (Trouwens, ik heb net zo weinig geslapen als Shenoby)
    Een half uur daarna bracht de gyn de gel en ik bleek al 1cm ontsluiting te hebben, maar dat is niet noemenswaardig.
    Ik voel nu een beetje menstruatie achtige krampjes.

    Bij Chris had ik 2 keer gel nodig en pas om 18:00 uur kon ik naar de verloskamers om de vliezen te breken. Ben benieuwd hoe snel het nu zal gaan.

    Anneke, de folkingestraat ken ik! Zo ontzettend leuk! Ooit hadden ze daar een hele leuke 2e hands boekenzaak, maar die is al een tijdje weg helaas. Wat shoppen betreft ben ik in Groningen erg bekend al moet ik zeggen dat het nu al wel 3 jaar geleden is dat ik daar flink heb gewinkeld. Wat eten betreft ga ik het liefst naar "de oude brandweer", schuin tegenover pathe. Erg lekker eten en niet duur.
    En wat betreft bzv, ze zat er inderdaad erg treurig bij. Vond het ook wel erg sneu. En ik vond ook dat Gijs een ander kapsel had moeten uitzoeken ;)

    Shenoby, meid hier ook spanningen!! Heel veel sterkte straks. Bij jou lijkt het sneller te gaan dan bij mij hihi.

    Biancje, sterkte met het rommelen. Hopelijk doet het iets.

    Micha, die hitte komt me enorm bekend voor! Ik word ook gillend gek van sommige winkels. En dan begint mijn hele lijf ook nog te jeuken.
    Wat vervelend van je werk! Daar wil jij je als hoogzwangere helemaal niet mee bezig houden. Wat naar zeg!! En als het dan ook nog minder geld is, zou me helemaal chagrijnig maken!

    Nou lieverds, ik haak weer even af en begin aan het ontbijt. Als jullie niks meer horen is het toch nog heel snel gegaan ;)
    Laten we daar maar op hopen hihi.

    Knuffel voor iedereen!!!
     
  12. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Goedemorgen dames,

    Voor iedereen die vandaag of morgen zeker zullen bevallen, en
    dan denk ik met name aan ellenore, shebony, debski, sjoelke....
    Zet hem op meiden...ik hoop voor jullie op een snellen en goede bevalling.

    Zelf roep ik al weken dat ik denk dat ik op 1 maart beval... dat zou dus morgen zijn... ben benieuwd of mijn gevoel goed zit.
    Het zit nu ook wel te rommelen... en zitten en lopen is niet echt heel prettig meer... dus wie weet.
     
  13. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    dames die vandaag ingeleid gaan worden: heel veel succes!!!
     
  14. ellentje23

    ellentje23 Bekend lid

    30 mei 2008
    535
    0
    0
    verzorgende ig
    regio utrecht
    succes moppies die op dit moment in het ziekenhuis zijn en mogen gaan bevallen....

    hoop snel iets van jullie te vernemen...
    en dat ik ook snel mag bevallen hahahaha
     
  15. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    Micha: Ik vond het boek ook heftig hoor, maar wel heel mooi en realistisch.. belangrijk dat we noit vergeten hoe het geweest moet zijn he?.. Inderdaad een raar idee dat alles nu klaar is... zat me ook net zo te bedenken: leef je maanden naar je verlof toe en nu ben ik al begonnen aan mijn derde week! Het gaat zo snel!
    oo warm overal he? zijn je hormonen meis... ik loop al dagen in een t-shirt...hahaha.. en dan nog zweten! Wat slecht van je werk! Zit je inderdaad echt op te wachten....pfff...hopelijk is het snel weer geregeld?

    Biancje: lekker rustig aan doen meis... je kunt niet iedere dag actief zijn hier...;) dat begrijpen wij maar al tegoed!

    Shenoby: wat een spanning he? toi-toi-toi meis!

    Anneke: hahaha...ja wel wat sneu dat niets voor anderen over hebt gelaten in groningen....;) Ik vind leeuwarden echt afschuwelijk om te winkelen momenteel...fietsen is nu echt te ver ( vanaf camminghaburen) en de parkeerplaatsen zijn overvol door dat stomme zaailand wat maar niet af komt...ik ga nu wel eens naar bilgaard...zit een nieuw winkelcentrum mét hema!
    aaah... en bzv... dat was wel weer wat he?.. die richard...twee vrouwen weggestuurd en de derde wil hem niet... en annemarie...de mannen moesten wel wat meer initiatief nemen volgens haar...maargoed... daar had ze zelf ook wel ene rol in he? Ze heeft ze eigenlijk alleen maar als knechten gebruikt...hahaha...
    fijne dag meis!

    micha: wat balen dat je zo'n slechte nacht hebt gehad meis!...misschien overdag er nog even induiken? en een yoggingpakje..wat snoezig! ik word altijd zo hebberig van de prenatal..hahah

    Ellenore: hi!! spinnend meis! nou ja, die eerste cm is er in elk geval al!! sterkte hoor! ik denk aan je, net als aan shenoby, Debski en sjoelke!!!

    mamaantje: spannend of je gelijk krijgt Meid!

    zo weer bij...ben helemaal naar zolder gegaan...haha..direct een harde buik van die twee trappen, maargoed, je moet wat, want daar staat onze pc... en laptop is bij manlief op het werk...;) Hier ook een slechte nacht! ieder uur wakker, enorm veel harde buiken en af en toe een pijnlijke wee... maar niet genoeg om door te zetten, wel genoeg om niet te slapen..zie er niet uit!..maargoed.. kris naar de opvang en duik zo mijn bed nog weer evenin...lang leve het verlof!

    meiden, zet hem op en k kom straks nog even spieken, liefs en een tût
     
  16. Nemo81

    Nemo81 Actief lid

    16 mrt 2010
    338
    0
    16
    Meiden die op het punt van bevallen staan: HEEL VEEL SUCCES!!

    Morgen zijn wij 37 weken zwanger. Het eind lijkt soms super langzaam in zicht te komen, maar toch ook wel weer heel snel op sommige momenten.

    Ik lees lekker met jullie mee over de geboren baby's en hoop dat de tijd dan toch redelijk snel gaat.
     
  17. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    goeiemorgen!!!!

    nog geen babynieuws dus.... wel spannend vandaag hoor!!
    ik heb bij mij ook het idee dattie na de datum pas een keer komt.
    of zondag... dan is het hier carnavalsoptocht.. en ik woon midden in het centrum... zul je zien dat ik er niet uit kan met de auto... haha!! gewoon aansluiten dan maar!!
    maar dat zal toch wel moeten lukken.
    zometeen mezelf eerst maar eens naar de winkel slepen. even kijken wat we eten vanavond!! en ik heb zin in een chocoladereep!! mmm!!!!

    ik ben benieuwd wie de eerste is van vandaag die (weer) mama is geworden!!!!

    liefs
     
  18. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Hi meiden!!

    Even een update. Er gebeurt nog niet zo heel veel hoor. Harde buiken om de zoveel minuten, maar ik heb niet het idee dat het wat doet. Wel voelt het alsof er langzaam een bloemkool tussen mijn benen zakt ;)
    Volgens de vpk kan dat wat doen met de baarmoedermond, dus we zullen zien. Om 13:00 uur gaan ze toucheren en kijken of er meer gel nodig is.
    Ik verveel me een ongeluk!!

    Inge, jij zoveel harde buiken??? Oeh spannend zeg!

    Tot straks moppies!!!
     
  19. lisacar

    lisacar Actief lid

    Wow, wat een nieuws allemaal van jullie ! En sommigen hebben nu al zoveel moeten doorstaan in ziekenhuizen of thuis.....

    Gek kan het lopen he ? Ik sta redelijk bovenaan in de lijst van de maart bevallingen (uitgerekend 6 maart) en het lijkt er heel sterk op dat velen mij voor zullen gaan...... ;) Ik merk eigenlijk nog niet zoveel .... Controles bij de vk zijn steeds in orde, geen gerommel in mijn buik (afgezien van harde buiken, maar die heb ik al een paar maanden) en ben thuis lekker aan het relaxen.

    Heel veel sterkte allemaal de komende uren, dagen en weken. Spannend hoor ! :p

    Veel liefs
    Lisacar
    x
     
  20. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    het is idd erg spannend hier!

    ik ben net terug van de vk en mijn bloeddruk was nu 140/80, dus dat vonden ze goed. ons meisje is trouwens bijna helemaal ingedaald:D
     

Deel Deze Pagina