maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    ik las net bij een tweelingentopic dat yippiejajee is bevallen van twee meisjes... knap! ze was al ruim 38 weken zwanger. Namen en zo hou ik even voor me, dat kan ze veel beter zelf vertellen! ;) maar dan zijn we in elk geval op de hoogte he?

    fijne avond! ik duik er zo in...ben gaar...;)
     
  2. flotsje

    flotsje Niet meer actief

    hey allemaal,

    weet even niet meer of ik het verteld had maar Tim is thuis!! Sinds gister.. Even wennen allemaal maar loopt tot nu toe goed.. wel maar 2 uurtjes geslapen ofzo vannacht... hihi maar ja dat hoort er toch een beetje bij.. hij kwam om 2 uur en om 6... maar ja tegen de tijd dat ik hem terug in bed had en hij stil was het al bijna weer zover...
    Helaas vandaag Bram ook ziek... ineens hele hoge koorts pff.. waar het vandaan komt geen idee.. hoop dat het morgen weer minder is..
    Hou jullie op de hoogte..
    Hoop dat het voor jullie nu ook allemaal beetje opschiet hihi..
     
  3. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Debski: Heel veel sterkte meid, ik hoop dat je snel rust krijgt
    Shenoby: Ook gefeliciteerd met Nikki haar verjaardag, zal inderdaad wel zwaar zijn geweest. Leuk de foto's!
    Mwag: Irritant hè urineverlies! Ik heb er ook last van, de ene keer erger dan de andere keer. Het lijkt er soms op dat wanneer ik juist net naar de wc geweest ben, dat het dan is.
    Voorspellers: Mijn schoonzus heeft het nu constant over 10 maart, mijn man 17 maart en ik denk zelf later. Maar we worden nu in ieder geval om de dag door mijn schoonmoeder gebeld...
    Anneke: Ik merk inderdaad dat de laatste loodjes echt het zwaarst zijn. Ik heb nu gewoon dagen er tussen zitten dat ik door de pijn en slapeloosheid er echt even doorheen zit. Ik heb gisteren ook even lekker zitten huilen bij mijn man, lucht altijd wel op. Toch hou ik er rekening mee dat het nog zo'n 3 weken kan duren, dan kan het alleen maar meevallen. 3 weken is nog wel te overzien. Ik haal gewoon nog meer kussens in mijn bed, hahaha, om toch een beetje lekker te kunnen liggen.
    Sjoelke: Zoals ik ook al ge-smst had, doe lekker rustig aan en geniet maar even van de roze wolk! Zp komt wel weer. Wel leuk dat je even kort wat typt.
    Zip: Ik begin het nu een beetje zat te worden, maar dat komt doordat de ongemakken zich behoorlijk opstapelen hier.
    Flotsje: Wat fijn dat Tim thuis is meid!!!
    Yippiejajee: Wauw, dat is inderdaad echt heel goed, ruim 38 weken. Ik ben erg nieuwsgierig naar de namen, in ieder geval gefeliciteerd!

    Toch maar even reageren, ik heb nu tijd en puf ervoor, dus waarom niet!
    Ik merk nu echt, vooral de laatste dagen, dat ik het echt heel zwaar begin te krijgen. Gisteren legde ik mijn man uit dat hij zich maar eens voor moest stellen dat hij constant met 20 kilo aardappelen op zijn buik moest lopen. Hij keek mij aan en begreep opeens dat het inderdaad wel veel extra gewicht was. (Was wel leuk om deze vergelijking te maken.)
    Toch heb ik het gevoel dat ik nog wel even vol moet houden, dus doe ik dat ook maar.
    Aan de ene kant wil ik niet zeuren, maar aan de andere kant merk ik dat als ik dat wel doe, dat ik het ook beter vol kan houden.
    Ik ben wel heel erg benieuwd naar de andere gynaecoloog, misschien dat zij wel wat extra tips voor mij heeft donderdag.
    Ik ga mijn bed zo maar weer inrichten met alle kussens die ik tot nu toe heb, misschien haal ik er nog een paar bij mijn ouders vandaan.
    Welterusten allemaal!
     
  4. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    flotsje:wat fijn dat tim nu thuis is meid, dat scheeld weer heel veel heen en weer gerij he? Maar wel pittig die nachten..sterkte! en nu Bram dus ook nog ziek...agoss... beterschap!

    Micha: laatste loodjes zijn inderdaad niet het leukste he? en dat van die zak aardappelen heb ik ook wel eens proberen uit te leggen aan mijn man...dan lijkt hij het even te snappen, maar al gauw is hij het weer vergeten...maargoed, gelukkig snappen de vrouwen ons wel..;)

    hier een redelijke nacht, tot half 2 in elk geval heel goed en daarna 2 uur wakker gelegen....waarom? geen idee..vanochtend om half 7 weer wakker door Kris, dus echt uitgerust voel ik me nog niet...manlief vond me maar chagerijnig vanochtend...had eigenlijk niet eens zin om te reageren..dacht alleen maar: je moest eens weten hoe ik me voel...maargoed, nu na een ontbijtje zal het straks vast beter gaan! buik is wel wat gevoelig, maar verder rustig....hoe is het bij jullie?

    liefs
     
  5. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    hoi allemaal!!

    ff een ego berichtje.... ik reageer morgen ofzo wel weer ff op iedereen...

    ik ben helemaal op.... het ging zo goed de afgelopen dagen, helemaal geen last van kwaaltjes.... had ik maar niks gezegd.....
    gisteren naar carnavalsmiddag geweest met mijn nichtje. ik had al de hele dag last van mijn onderrug en mijn onderbuik. maar ik heb daar gewoon op een stoel gezeten en toen ging het wel. maar op een gegeven moment werd ik niet helemaal lekker en zijn we naar huis gegaan. toen heb ik ff 2 uur geslapen en daarna ff lekker in bad geweest. om 21 uur was ik nog steeds niet zo fit en heb ik paracetamol gepakt en ben ik naar bed gegaan.
    om 22 uur werd ik vervolgens wakker omdat ik het echt superheet en koud tegelijk had. dus maar ff temp gemeten: 38,6 graden.
    ik dus nog maar een paracetamol gepakt en een uur later weer gemeten: 38,8 graden. toen voor de zekerheid de vk maar ff gebeld. ze had graag dat ronnie ff naar de huisartsenpost reed om mijn urine te laten controleren op evt blaasontsteking. dus hij er naar toe, belt ie op dat ze me toch wel graag wilden zien want er zat bloed in mijn urine. dus mijn moeder met me meegereden.
    er zaten rode bloedlichaampjes in mijn bloed maar verder geen schadelijke dingen. dit wijst er toch op dat de bevalling gaat beginnen binnenkort zei de dokter.
    toen had ze nog een hoop vragen waarvan ik zoiets had: dat moet jij toch weten?? uiteindelijk had ze een gyn gebeld om te overleggen maar die kon ook niet verklaren waar de koorts vandaan kwam.
    die dokter heeft toen alleen mijn longen geluisterd enzo en meer niet want ze had geen ervaring met zwangere vrouwen...... schiet lekker op!! toen de vk nog gebeld want die wilde graag weten wat ze wisten. die had toen het liefste dat wij nog naar haar toe kwamen zodat ze ook mijn buik + baby nog kon controleren. vond ik zelf natuurlijk ook wel prettig!!
    maar met de bb was alles goed gelukkig. hij is zelfs aan het indalen (eindelijk....)
    de pijnen in mijn rug en de urine willen niet zeggen dat het per se vandaag ofzo gaat gebeuren zei ze. kan ook nog een paar dagen worden. heb iig nog steeds last van mijn rug.... heb daardoor ook amper geslapen vannacht. ik kan gewoon niet fijn liggen. echt vervelend.
    de koorts is sinds net wel weg gelukkig!! scheelt alweer!!!
    ik ga nu nog ff op de bank wat rusten...... en hopen dat het snel doorzet!!!!
     
  6. ellentje23

    ellentje23 Bekend lid

    30 mei 2008
    535
    0
    0
    verzorgende ig
    regio utrecht
    hey lieve meiden,

    hoe is het met jullie?!
    beginnen de dames die al bijna mogen bevallen het al zat te worden;)

    hier gaat alles zijn gangetje vanaf morgen is de week dat ons mannetje geboren gaat worden ben toch zo benieuwd...en vind het ook maar een raar iets dat ik al weet wanneer precies die komt...maar goed kan ik me wel goed voorbereiden en alles in huis nog 1x schoonmaken:D
    dus het heeft zo zijn voordelen hahaha:D:D:D

    mijn lijf begint het nu toch echt wel zwaar te vinden...hij is natuurlijk nog niet ingedaald dus hij ligt nu lekker hoog zal zo een foto maken en die hier plaatsen:)
    mijn rug en benen heb ik het meest last van...en s nachts met slapen word ik toch wel vaak wakker omdat ik niet meer op mijn zij kan liggen op een gegeven moment en dan blijf ik maar draaien en draaien...herkenbaar misschien?!?!?!:p

    dean ligt nu heerlijk te slapen de was hangt heerlijk in het zonnetje te drogen en vanavond gaan we lekker eten bij de burger king met de buren en vanavond komt mijn beste vriendinnetje ook nog even een bakkie doen...gezellig gezellig gezellig....



    @flotsje jeeej de kleine tim is thuis wat heerlijk meid lekker genieten...en geen heen en weer gerij meer naar het ziekenhuis;)

    @micha hahaha de zak aardappelen ga ik vanavond ook maar eens tegen sander zeggen...bij mij zijn het bijna 3 zakken aardappels van 5 kilo die er bij zijn gekomen in 9 maanden:$
    is toch een stuk meer als bij dean;)

    @ingef ooow ik herken het meid dat je eindelijk het gevoel hebt dat je heerlijk ligt te slapen word je weer wakker...en waardoor geen idee maar in slaap komen lukt niet meer...heel irritant..geloof toch dat mijn lijf onder tussen wel gewend is aan de nachtvoedingen...(dean slaapt gelukkig wel door maar heb het toch al een x mee gemaakt hoeft toch niet weer voorbereid te worden:( hahaha)
    en als je dan om half 7 een kindje hebt wat klaar wakker is kan ik dat soms ook niet erg goed handelen hoor...
    hoe is het nu met je!?

    @shenoby wat een heerlijk moppie....en nog gefeliciteerd met nikki...

    @zip als je de appelflappen kwijt moet kan je ze door schuiven hoor meid hahaha;)

    @jen nee hoor die gedachtes zijn zeker niet raar...nu de bevallingsweek in zicht is begin ik me ook wel steeds vaker af te vragen hoe het gaat zijn weer zoon kleintje in huis...en hoe ik het moet doen met dean en het slapen en het in bad doen en dat soort dingen..dus nee dat hoort er bij...

    @yippiejajee gefeliciteerd meid...met je 2 meiden ben benieuwd naar de namen...en idd knap gedaan 38 weken:cool:

    @mwag jeetje meid wat een vervelende avond nacht heb je achter de rug...gelukkig is de koorts nu weg..en ik help je hopen dat het snel begint en doorzet zodat je kan bevallen;)
    wel raar trouwens dat ze arts geen ervaring had met zwangere vrouwen;);)


    @iedereen bedankt voor de reacties op de foto`s van dean...hij heeft gisteren echt genoten van de optocht...er was er vandaag ook 1 in montfoort (dorpje verderop) waar we eigenlijk heen zouden gaan...maar toch maar niet gedaan gisteren had hij zijn middagdutje ook al niet gehad...

    zo ik geloof dat ik weer een beetje bij ben toch!?:)als ik iemand vergeten ben dat spijt het me dat...
    ik zal zo nog even een foto van mijn buik plaatsen en dan ga ik even heerlijk in de tuin zitten met een boekje want dean zal zo ook wel weer wakker worden;)
     
  7. ellentje23

    ellentje23 Bekend lid

    30 mei 2008
    535
    0
    0
    verzorgende ig
    regio utrecht
    oooow ja bijna vergeten:):):)

    buddy update:

    het gaat al wat beter.
    heb vannacht en vanmiddag weer wat kunnen slapen.
    Maandagochtend mag ik weer naar huis en hoop ik snel weer op zp te zijn....


    dit smsje kreeg ik gisteren;)
     
  8. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Hallo allemaal,

    Hoe is het bij jullie? Hier hebben we een roerige ochtend achter de rug. Frank werd hartstikke ziek wakker, met koorts en enorme hoofdpijn, er misselijk van. En Ronja was natuurlijk ook nog steeds niet helemaal fit, dus ik had het er maar druk mee vanmorgen. Inmiddels is Frank zes paracetamols verder en ligt Ronja weer lekker te slapen, dus de rust is weer een beetje teruggekeerd. Gisteren heb ik de tekening gemaakt op de muur van de babykamer voor de muurschildering. Vandaag wilde ik hem inkleuren, maar ik denk dat dat m vandaag niet gaat worden... na alle drukte van de ochtend. Maar maakt niet uit, ga ik daar morgen wel even mee aan de slag. De tekening staat er in ieder geval goed op.
    Met mij zelf gaat het prima, het geeft wel lekker rust dat het huis bijna af is. Ik verwacht volgend weekend echt wel klaar te zijn. Heerlijk is dat! Nog achttien dagen tot mijn uitgerekende datum, dus dat moet vast wel op tijd zijn!

    @Inge: ik denk dat iedere niet zwangere zich zal verbazen over je blijdschap met een nette besteklade, maar ik kan het me nog best voorstellen ook... inderdaad als er dan toch iemand anders met je huishouden bezig moet, dan wil je ook een beetje een propere indruk maken. Heel herkenbaar. Wat heb jij lekker genoten van het weer gisteren en vandaag gezellig je ouders op visite, klinkt goed. Wat doe je in je witlofschotel? Het klinkt erg lekker, ik hou ook erg van witlof, maar we eten het eigenlijk nooit omdat Frank er niet van houdt. Tsja, je moet er wat voor over hebben he zo'n man... en in ruil eten we ook nooit zuurkool, dat lust ik niet. Hoe is het inmiddels met je humeur?

    @Bras: wat vervelend meid dat je je zo rot voelt. Hoop dat je vandaag weer wat fitter bent dan gisteren, want dat klinkt echt niet fijn. En kan me voorstellen dat je er niet op zit te wachten om zo te gaan bevallen. Is je dochter ook weer wat fitter?

    @Sjoelke: doe je wel even goed rustig aan en pas je goed op jezelf? Je herstel is echt wel heel belangrijk, zowel lichamelijk als geestelijk.

    @Zip: ik ben het ook nog niet zat hoor, het zwanger zijn. Wel heel benieuwd naar de kleine, dus ik heb er nu wel veel zin in dat hij komt. Maar ik heb nog steeds eigenlijk heel weinig klachten, dus laat nog maar mooi even zitten. Waar ik me wel heel erg op verheug is de kleine dingetjes: weer gewone kleren aankunnen, op je buik kunnen slapen, een beetje beginnen met sporten. Maar ach, wat is nu een weekje meer of minder, dat komen we ook nog wel door. Mijn kindje beweegt ook wel behoorlijk veel ja. Grote bewegingen ook, dat echt mijn hele buik scheef trekt. Erg grappig om te zien. Wat jij en Inge zeggen dat het een gek idee is dat er straks weer een kleine baby is, dat heb ik ook wel zo nu en dan. Tegelijk vind ik het wel minder spannend dan de eerste keer. Nu verheug ik me er echt op en toen was ik ook echt wel bang, dat ik niet zou weten wat ik met zo'n babietje aan zou moeten.

    @Jen: wat vervelend dat je er niet meer op uit kunt, hoop voor je dat de kleine meid snel zal komen. Dat je het best spannend vindt is heel herkenbaar. De vorige keer was ik echt heel bang dat ik een slechte moeder zou zijn, dat ik echt helemaal met mijn handen in het haar zou zitten en heel ongeduldig zou zijn en alles. Gelukkig viel dat alles mee en daardoor heb ik er nu meer vertrouwen in. Maar desondanks verwacht ik wel dat ik best een drukke en heftige periode tegemoet ga als de kleine er straks is. Dus maak je geen zorgen: ook dat hoort erbij!

    @Flotsje: wat fijn dat Tim thuis is, dat zal je een hoop gereis schelen. Hopelijk kom je nu zelf ook wat tot rust, al klinkt je nacht wel heftig. En dan natuurlijk ook gelijk een zieke Bram erbij. Voelt hij zich vandaag weer wat beter? En hoe is de afgelopen nacht verlopen in huize Flotsje? Pas goed op jezelf en je mannen!

    @Micha: wel goed dat je je man echt even duidelijk kon maken hoe het voelt. En dat je er nu zo nu en dan doorheen zit, is eigenlijk heel normaal, dus gun jezelf dan ook maar even een chagrijnige bui of een huilbui...

    @Yippieajee: van harte gefeliciteerd met je tweeling! Hoop dat alles goed gaat met jullie!

    @Mwag: wat een stress ineens joh, hoop dat je vandaag weer wat fitter wordt en dat het inderdaad snel gaat doorzetten. Wat slecht dat die dokter niet wist wat ze met je aan moest, maar wel fijn dat je ook gelijk naar de VK kon. Doe rustig aan meid!

    @Ellentje: volgens mij hebben we allemaal last van dat gedraai in bed inderdaad. Vervelend he? Wel lekker dat voor jou nu echt het einde in zicht is! En ook mooi dat Dean zo genoten heeft van de optocht, stoere knul! Berichtje was van Debski denk ik he? Ben benieuwd naar je foto straks!

    @Debski: fijn dat je weer wat bijgekomen bent! Tot maandag!
     
  9. brasileira

    brasileira Actief lid

    7 apr 2010
    165
    0
    0
    NULL
    NULL
    @flotsje: Wat fijn dat hij thuis is, lekker genieten nu! Wel jammer dat je oudste ziek is, beterschap met hem. Hier hetzelfde met ons meisje ze had een buikvirusje (overgeven, diaree en koorts)

    @micha: Succes met de zware laatste loodjes!

    @ingef: ook al je dag niet? Heb ik ook vaker last van de laatste tijd. Wel fijn dat we naar de omgeving een goed excuus hebben he hihi.

    @mwag: Wat een gedoe zeg. Ik hoop dat voor jou dat je snel mag bevallen!

    @ellentje: Ik ervaar echt precies hetzelfde als hoe jij dat zegt met een geplande bevalling. Zo praktisch he, zeker als je al een kleintje hebt rondlopen. En ook ik ga nog ff flink aan de poets hier voor donderdag. Het is toch sneller dan ik denk!

    @annekevd: Het gaat al ietsjes beter. Dochterlief is weer koortsvrij alleen eten wil nog niet echt lukken. Ze heeft wel al wat meer praatjes. Ik heb nog steeds keelpijn, hoest nog flink en de stem is nog niet helemaal terug. Manlief heb ik maar snel aan de kaloba gezet want die begon ook te klagen vanmorgen (en nu nog ;))
    Ach ja zul je altijd zien he....

    Verder bereiden we ons maar rustig voor op donderdag. We hopen dat we hem snel in onze armen kunnen sluiten. En wat ben ik daarna blij dat ik mijn lijf weer terugkrijg hihihi.

    Grz.
     
  10. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    mwag: jeetje meid, wat een gedoe! voel je je al iets beter inmiddels? Het is maar wat...hopelijk snel bevallen..

    ellentje: oei! deze week gaat het gebeuren meid! spannend!!! je kunt je inderdaad wel gericht voorbereiden..;) en ik ben het helemaal met je eens....die nachtvoedingen kennen we wel....hoef ik niet nu al op voorbereid te worden....;) waar dat nou weer goed voor is!

    anneke: ben benieuwd naar je muurschildering! creabea hoor! hahah en ja ik ben echt blij met de bestek lade..hahah... het mutsgehalte is ongekend hoog hier! maargoed, zal wel weer overgaan straks neem ik aan... de witlofschotel is heerlijk! frank zal de witlof er vast niet in vinden... je kookt de witlof voor (kleine stukjes snijden en de bittere pit er uit) dan goed uitlekken, in een ovenschaal doen, gekookt ei in plakjes erop, beetje geraspte kaas, plakjes ham en dan weer een beetje kaas en dan afdekken met bladerdeeg en een beetje kaas overheen strooien. Even in de oven en smullen maar! Humeur is weer veel beter en het was een hele gezellige dag met mijn ouders! en jij druk met de ziekenboeg? he jakkes....

    bras: ach ja...volgens mij herkennen we dat humeur af en toe allemaal wel he?.. het stond ook bij mijn zw nieuws deze week.. hahah..toevallig! manlief snapt het gelukkig wel, dat scheeld..hij heeft al door dat hij me wat met rust moet laten..heb lekker een cd-tje opgezet boven en ben lekker gaan stofzuigen...daar knap ik gek genoeg erg van op... nog even meid! dan heb jij je kleine in de armen!!

    ooo...ik heb ook zin in bevallen... mooi geregeld door de natuur dat je het uiteindelijk zo zat bent om zwanger te zijn dat je uitkijkt naar de bevalling!...

    liefs
     
  11. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    hoi meiden

    Houden we het nog een beetje vol vandaag??
    Ik ben vannacht weer eens een uurtje of 2 wakker geweest.....heb vanmiddag dan ook lekker een uurtje bijgeslapen en we hebben het speelgoed van zoonlief eens uitgemest, man wat een zooi!!!
    Wel weer lekker dat het goed opgeruimd is!

    Jen, hoe gaat het nu??

    inge, najib amhali was wel leuk he?!! heb het niet af kunnen kijken, viel een beetje erg in slaap, maar wat ik gehoord heb was wel grappig!!

    yippie, van harte gefeliciteerd met jullie 2 meisjes!!!

    flotsje, wat heerlijk dat Tim weer thuis is!! Heftig weer die korte nachten. en dan nog een ziek kind erbij, dat lijkt me geen pretje! Is je man nog thuis of heb je nog extra hulp??

    Micha, hoe gaat het nu? Wat grappig van die zak aardappels, ik doe dat ook wel eens bij mijn mannetje, zo van ik ben benieuwd hoe jij bent als je de hele dag 10 kg extra met je meedraagt, je peuterpuber onder controle moet houden en ook nog 's nachts geregeld 2 uur wakker ligt.....haha...

    inge, dus jij ook al 2 uur wakker geweest?!! het lijkt wel vaste prik hier!!

    mwag, zo dat is ook niet niks, koorts en bloed bij de urine en zoveel rugklachten! Hoe gaat het nu? Hopelijk gaat het gauw beginnen!

    ellen, spannend deze week! Heb je hier de echte datum al verteld?? Lekker voorbereiden!! Ik heb ook lastvan liggen op mijn zij, krijg dan echt last van mijn heup, dus dan weer omdraaien, om vervolgens het maagzuur weer in de mond te hebben!
    Helaas de appelflappen zijn op ;)

    Heeft nog iemand dat? Echt wakker worden en bijna moeten overgeven van de maagzuur?

    anneke, fijne ziekenboeg bij jullie! als je zelf maar buiten schot blijft! Hoe is het nu?
    Wat gaaf zeg een muurschildering! Creactief! Ben benieuwd naar het resultaat.
    Dat van dat buikslapen enz heb ik ook wel! Gewoon even lekker liggen ;) als ik een harde buik heb, heb ik ook altijd een heeeeele scheve buik, heel bizar!

    brasileira, bij jou is het ook aftellen! Spannend! Volgende week in ieder geval een kleintje in je armen!

    Morgen weer naar vk......zal welniet veel bijzonders zijn, maar zie er altijd wel naar uit!

    Fijne avond allemaal!!!



     
  12. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    zip: ja najib was leuk! maar inderdaad...halverwege in bed in slaap gesukkeld...hahah..stom he dat midden in de nacht wakker zijn...nutteloos... maargoed, vandaag geen middagdutje gedaan, wie weet slaap ik dan wel door? we shall see.. en ja...dat maagzuur! soms heb ik er ook last van en moet ik echt een tijd rechtop zitten en rennies eten en water drinken....vies he? de klepjes van onze magen werken niet echt meer....

    succes bij de vk morgen!
     
  13. lisacar

    lisacar Actief lid

    Dag dames,

    Vanacht om 02:18 uur is op precies de uitgerekende dag onze zoon Bhodi geboren !!!!

    Het ging verschrikkelijk snel. Om 00:10 braken spontaan in bed de vliezen en 2 uur later was hij er al.

    Het is een prachtig mannetje.

    Liefs Lisacar
    x
     
  14. emje

    emje Niet meer actief

    lisacar gefeliciteerd met jullie zoontje. mooie naam ook!!

    hier is het vandaag wat onrustig. ik had steeds erg veel last van me rug en ook veel krampen. toch maar even naar het ziekehuis geweest om te controleren. alles is nog steeds goed gelukkig. het waren volgens de gynacoloog voorweeen. helaas heeft het niet doorgezet :( ik hoop dat onze kleine meid snel geboren word. me gewrichten beginnen echt veel pijn te doen en ik kan helaas niet langer dan 10 minuten in een houding zitten. vandaar dat ik ook niet zo heel vaak meer online ben. de gynacoloog zit eraan te denken om me in te leiden. zelf wil ik het nog even uitstellen in de hoop dat het vanzelf begint. al denk ik dat ik het niet meer zo erg lang volhou. ik slaap nog maar 2 uurtjes per nacht :(
     
  15. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    Lisacar, van harte gefeliciteerd met Bhodi!!! En wat heb je dat snel gedaan!!
     
  16. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Lisacar.... Gefeliciteerd met Bodhi !!!
    Wat hebbie dat snel gedaan zeg... was de vk wel op tijd? :$
    Super.. nu lekker genieten....

    Hier denk ik steeds dat het gaat beginnen, maar helaas... niks.
    Wel veel last van allerlei voorweeen... maar verder dan dat komt het niet. Tas en maxicosi staan wel vast in de auto... dus ben er wel klaar voor. Verder veel last van maagzuur, kan niets meer hebben of het gaat weer branden.
     
  17. christa24

    christa24 Actief lid

    13 jul 2010
    167
    0
    0
    Ik ben peuterleidster
    In Den Haag
    hoi meiden

    ben ruim een week niet meer geweest dat komt omdat ik bevallen ben!!precies met 39 weken en eindelijk na al die weken voorweeën!
    28 Februari om 13.32 kwam onze man te wereld hij heet Lorenzo, Marinus de Munnik en weegt 3080 gram.
    De bevalling ging super snel namelijk maar 45 minuten!!
    heb wel een behoorlijke naweeën gehad vandaar een tijdje niet op de site geweest en lekker uitgerust.
    Lorenzo doet het goed hij drinkt goed uit de borst en groeit al aardig.
    Gister zijn hielprikje gehad en vandaag zijn wevoor het eerst buiten gaan wandelen.
    Andy en JoËlla zijn super blij met hun broertje!!

    Heb eventjes niks meer bijgelezen dat doe ik morgen wel even op mijn gemak :)
    Voor de gene die ook al bevallen zijn gefeliciteerd'!
    En voor degene die er bijna zijn veel succes en hou het nog ff vol jullie zijn er echt bijna!
     
  18. Imsala

    Imsala Bekend lid

    5 aug 2009
    662
    0
    0
    NULL
    NULL
    Lisacar: gefeliciteerd met de geboorte van Bhodi :D
     
  19. Imsala

    Imsala Bekend lid

    5 aug 2009
    662
    0
    0
    NULL
    NULL
    @ Christa gefeliciteerd met de geboorte van Lorenzo :D
     
  20. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Christa... gefeliciteerd met Lorenzo... ook al zo'n mooie naam.
    Lekker genieten meis met je gezinnetje... de ander kids hadden deze week natuurlijk vakantie, dus was druk in huis...
     

Deel Deze Pagina