Het grote SMEP-Topic (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Beastie, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. bapsie

    bapsie Niet meer actief

    hier een trotse mama, XL heeft op t potje geplast!!! heb een potje in de badkamer staan waar ik hem opzet als ik me uitkleed om te gaan douche en terwijl ik me omkijk zit ie gewoon te plassen!!! hij blij en klappen! mama helemaal trots!!!
     
  2. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Mogge!!!!
     
  3. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity
    @Xl...wat superdepuper van jou..knap hoor! **applaus**

    @all...2 jaar gelden vandaag meiden, pfffffffff voelt al veeeeel langer...zwanger geweest in de tussen tijd, kind gekregen, huis verkopen, afscheid moeten nemen van me man....afscheid organiseren, huis kopen......
     
  4. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    @ Beastie, jeetje voor mijn gevoel is het nog geen 2 jaar terug, maar als je het zo beschrijft wat je na die tijd allemaal heb meegemaakt kan ik me voorstellen dat het voor jou veel langer lijkt! dikke knuffel!

    @ XL, woow, knap hoor!!!
     
  5. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    heftig... sterkte vandaag. Ga je nog naar je vader?

    @XL: wauw! Knap gedaan hoor! :)
     
  6. morgen!

    baps yay!!! grote jongen :D super!

    lola morgen!!!

    beast dikke knuffel... je hebt idd in die tussen tijd al veel te veel moeten meemaken :( wie had dat toen gedacht.. toen al zoveel verdriet.. net wetende wat er komen zou.. sterkte vandaag!

    haaai tezzz hoe is het met jou?

    hier eerste ronde verjaardag gister overleefd. nu het ergste vandaag haha de familie!
    (sorry heb zon hekel aan verjaardagen)

    zat me trouwens ook te bedenken dat ik alweer op dag 30 van mn cyclus zit.
    hoop dat mn lichaam nu niet raar gaat lopen doen en ik een dezer dagen wel gewoon ongesteld word :S
     
  7. go4baby

    go4baby Fanatiek lid

    11 jun 2007
    4.845
    0
    0
    Eigen baas boven baas ;-)
    Noord-Holland
    Avond!

    @ beest: jeetje ja, het is alweer of pas 2 jaar terug. Wat gaat de tijd snel, het lijkt gister, maar ook weer niet omdat je inderdaad in die 2 jaar zo ongeveer alles wel hebt meegemaakt.

    Nog met je familie bijeen geweest vandaag? Hele dikke extra hug!


    @ Baps: Trotse mama! Goed hoor! En zo leuk is dat he!

    @ all: knuffs!

    En Stacaravan is binnen! Nu inrichtingsplan bedenken!
    Thema: bos... (wil foto behang van een bos in de slaapkamer(tje)s
    Lekker effe struinen op internet! (behang al gevonden, maar overig leuks...)
     
  8. pagina 3....

    denk toch dinsdag maar even bellen voor een echo..
    vanavond even nagekeken en mijn cyclussen waren voor de iui 29-29-27 iui was 25.. nu zit ik dus al op 30. nu heb ik ooit wel eerder cyclus van 32 gehad dus wacht t tot dinsdag af.. dan zit ik op 32
     
  9. go4baby

    go4baby Fanatiek lid

    11 jun 2007
    4.845
    0
    0
    Eigen baas boven baas ;-)
    Noord-Holland
    @ Mariek: slim om te bellen idd als je al zo ver in je cyclus zit!
     
  10. Beastie

    Beastie VIP lid

    9 jul 2007
    10.314
    1
    0
    Tekenaarster
    Zuurkoolcity

    Dan MOET je naar de blokker...daar hebben ze kids poefjes van 15 euries ...rode paddenstoel met witte stippen...zooooo leuk ik heb er al 2 ingepakt!
     
  11. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Mogge!


    @ Marieke, goed dat je gaat bellen morgen!!


    Hier alles ok. Vandaag nog vrij. Vanmiddag gaat N. even naar het kdv. Vanavond etentje met oude werk. Ben nu al zenuwachtig voor morgen mijn eerste dag! Brrrr!
     
  12. bapsie

    bapsie Niet meer actief

    goedemorgen...
     
  13. stephanie24

    stephanie24 VIP lid

    22 jul 2008
    5.375
    0
    0
    woonbegeleider
    Gelderland
    Goeiemorgen!
     
  14. Leentje79

    Leentje79 Fanatiek lid

    15 mei 2007
    3.183
    0
    0
    Eindhoven
    Even snel, succes vandaag Lool!
     
  15. Ellenk

    Ellenk VIP lid

    @Lool, dat loopt vast allemaal wel los. Nieuwe omgeving, nieuwe mensen, nieuwe werkplek tis allemaal ff wennen kost veel energie maar kan ook energie geven. Succes morgen!

    Hier alles overleefd... was heel gezellig. Lag er alleen gister al om kwart voor 10 in. En nu nog steeds duf.... Wanneer wordt dat beter????? ;)
     
  16. Lola1982

    Lola1982 VIP lid

    16 jul 2007
    18.000
    1.841
    113
    Bedankt Ellen en Leentje!

    @ Ellen, eerlijk, bij N. haar zwangerschap Nooooit! hihihi! Maar het kan beter worden ze zeggen vaak na de 16 weken! Dus nog eventjes...
     
  17. Tezzz

    Tezzz VIP lid

    9 aug 2007
    12.779
    1
    0
    mamma van 3 heerlijke donderstenen
    achterhoek
    Zo. Daar was ik weer eens ff ;)

    Was de afgelopen week een beetje druk met van alles en nog wat. Heb wel dagelijks mee gelezen hier, maar had ff niet de puf veel te vertellen.
    K heeft een hele leuke verjaardag gehad. Hij raakte alleen een beetje gefrustreerd dat met name die intertoyscadeautjes zo vreselijk goed zijn ingepakt. Als ie met een klein openingetje niet meteen kon zien wat erin zat, gooide hij het meteen aan de kant en probeerde een ander cadeautje :D
    Verder heb ik afgelopen week nog een schilder op bezoek gehad voor een offerte voor de verzekering, zitten we nu al 4 weken zonder douche (dus ben een hoop tijd kwijt met badderen..), is Y gelukkig afgelopen vrijdag geslaagd voor zijn A-diploma, heeft L een 7 gehaald voor haar spreekbeurt (die ik bijna helemaal alleen in elkaar heb kunnen flanzen omdat mevrouwtje een tikkie te laat was begonnen ;)), heb ik de voorraadkast helemaal opgeruimd (omdat het zakje zuurkool dus lek bleek te zijn... :( ), kan ik tig keer per dag mijn keukenkastdeurtje weer aanduwen omdat het sluitwerk in de deur is afgeknapt en last but not least...kon ik gisteravond om half elf nog de complete inhoud van onze koelkast en vriesvakje uit gaan zoeken omdat onze koelkast er spontaan mee op is gehouden. :( Gelukkig heb ik nog een oude in de schuur staan, maar daarvan zijn de rubbers finaal naar de kl*te, zodat dat ding zich nu te pletter werkt om koel te blijven en ik zelfs het lichtje kan zien als de deur 'dicht' is. Oja...en het geld voor deze maand is helaas al op, dus ik ga zo maar eens kijken of we toevallig het campingkoelkastje van m'n ouders kunnen lenen, totdat we weer een beetje geld hebben voor een nieuwe.

    ff kiek'n of ik nog een plaatje heb van K's uitpakpraktijken...
    Bekijk bijlage 137235


    @Ellen: oh...raar he, die vermoeidheid? Je staat 's morgens op, geheel uitgerust...en 2 uur later kan je je ogen al niet meer openhouden. Toen mijn vermoeidheid af nam (rond 14 weken) , kwamen de kwalen er voor in de plaats, dus heb veel tijd in bed/op bank doorgebracht. Hopelijk krijg je gauw je energie weer terug!

    @Zieke kindjes: gelukkig komen de zonnetraaltjes weer door de wolken heen! Lekker buitenspelen dus! :)
    (Y hoest als een zeehond sinds donderdag en K is ook weer flink aan de snotter sinds zaterdag (met bijbehorende gebroken nachten), dus hier zijn we er ook nog niet van af helaas :( )

    @Lola: veel succes morgen! Alle begin is moeilijk, zeggen ze altijd he? Hopelijk kan je snel je draai vinden.

    @Marieke: ben erg benieuwd wat er aan de gang is in je buikie. Maar dat ben ik al een maand ;) Hoe is het nu met jullie kat? Al een beetje gewend aan het helemaal alleen zijn? En jullie?

    @Beast: zag dat je eindelijk een beetje opschiet met het inpakken. Wat ontzettend stoer dat je een mega kraan voor de deur krijgt! Ik heb er hier ook zeker 3 in huis die dat supergraag hadden willen zien :D Of zoals K dan zou zeggen: diiiiiiiie! BROEMMMM!!!

    vanmiddag weer naar het zwembad. Nou alleen voor L dus even. Gaan Y wel meteen opgeven, maar hopelijk duurt het nog een paar weekjes. ff geld spreiden en de kans dat ze lang samen in hetzelfde groepje zitten wat kleiner maken ;)
    Gaat trouwens best wel goed met Y op het moment! Blijkbaar heeft z'n rapport hem toch wel wat gedaan, want ik zag van de week dat ie blijkbaar zijn kalender nu als een soort 'beloningsbord' gebruikt. Hij tekent 's avonds een smiley op z'n kalender als ie een goeie dag heeft gehad en een kruis als ie ruzie heeft gemaakt. :$ Hij was er al een week mee bezig toen ik het pas zag voor het eerst. Toch fijn om te zien dat ie er mee bezig is. En vooral dat zijn smileys steeds mooier worden en hij al heel lang geen kruis heeft hoeven schrijven :D

    Zo. Heel verhaal weer. Excuses. Maar we leven dus nog aan deze kant van Nederland ;)

    Later ladiezzzzz!

    Liefs Tezzz
     
  18. wieffie

    wieffie Fanatiek lid

    26 feb 2007
    2.750
    0
    0
    Hallo meiden,

    Marieke, idd slim om ff te bellen! Wel raar dat je nu alweer op 30 dagen zit, misschien alleen al voor je gevoel goed om ff een echo aan te vragen!

    Bapsie, wat knap van XL! Das wel een applausje waard!

    Beastie, dikke knuffel meid! En wat onwijs top dat je toch bent gegaan! Idd thuis blijven zou de "makkelijke oplossing" zijn en ik weet niet of ik zo sterk als jou geweest zou zijn!!

    Ellenk, hahaha, bij C duurde het hier ook 37 weken en 1 dag ;) Bij E ging het na 20 weken gelukkig een stukje beter. Hopelijk trekt het nu iig snel weg, je zit bijna aan de 12 weken dus wie weet ;)

    Lola, wat spannend morgen! Zal vast allemaal mee gaan vallen! Enne, veel plezier vanavond!

    Gelukkig is het weekend achter de rug. C begon vrijdagavond met overgeven en is tot gisteravond doorgegaan :( en E had weer vreselijk last van zijn reflux en heeft alles bij elkaar geschreeuwd. Kortom we hebben hier bijna geen oog dicht gedaan en hebben hele dagen schoongemaakt, C in bad gedaan, bedden verschoond, wassen gedraaid en heeeeeel veeeeeel getroost. Meiden die dit alleen moeten doen, mijn respect voor jullie is sinds dit weekend tot ongekende hoogte gestegen! Gelukkig heeft C vandaag alweer een boterham binnen en hebben we voor E zijn meds aangepast aan zijn gewicht en sindsdien gaat het gelukkig alweer wat beter!
    Btw, voor woensdag hoop ik wel dat C weer helemaal de oude is, gaat toch niet weer gebeuren dat ie net als vorig jaar op zijn verjaardag ziek is;)
     
  19. wieffie

    wieffie Fanatiek lid

    26 feb 2007
    2.750
    0
    0
    Edit: C is alweer ziek uit bed gekomen :( Sinds 14.00 uur alweer 4 spuitluiers gehad en 2x flink overgegeven :( Pfff... waarom gaat mijn wasdroger niet sneller, heb alles smerig nu, nog ff en hij moet een broek van mij aan:$
     
  20. go4baby

    go4baby Fanatiek lid

    11 jun 2007
    4.845
    0
    0
    Eigen baas boven baas ;-)
    Noord-Holland

    Ahhh en dat lees ik NU pas...
    Ik wilde voor Kaa al een houten Ikea krukje als paddestoel gaan schilderen! (ze sleept dat krukje altijd overal naar toe) maar dit is makkelijker! (kan ze er op staan... als ie te zacht is is het geen strak plan... dan heb ik ook paddestoelen pleisters nodig! ;))

    *reminder to self: Blokker kijken!*
     

Deel Deze Pagina