maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. emje

    emje Niet meer actief

    pff vandaag naar de snuffelmarkt in de brabanthallen geweest. dat had ik beter niet kunnen doen. nu doet echt alles pijn en veel harde buiken :( mja ik wou er toch even uit.

    zo maar lekker warme melk en dan vroeg bedje in denk ik.
     
  2. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Shenoby… balen meis dat je nog zoveel pijn hebt… luister goed naar je lichaam..
    Ingef… ik snap helemaal wat je bedoeld… het verlangen wordt steeds groter, hahaha wel lekker dat je een bad hebt om je weeën op te vangen.. ik wou dat ik die had.
    Anneke… fijn dat Ronja weer een beetje de oude wordt… hopelijk ben je snel van de verkoudheid af…
    Ellenore.. fijn dat je lekker aan het genieten bent van Olivier. Hopelijk wordt het weer snel wat constanter… en mag je snel naar buiten.
    Zip.. bij jou ook nog rustig….
    Jen.. auw… das niet zo’n goed idee meer he..hahahhahah…
    Nou ben nu wel errug benieuwd hoe lang ons meisje nog op zich laat wachten…. Heb wel vanaf een uur of acht veel harde buiken en een erg bewegelijk kindje… Zou het nu dan doorzetten, ben zooo benieuwd…..
     
  3. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ingef: Ik kijk er inderdaad ook erg naar uit om lekker te knuffelen en de kleine kusjes te kunnen geven. Heerlijk lijkt mij dat!
    Laat het dan inderdaad maar eens doorzetten, die gebroken nachten maken je alleen moeier! Ik kan mij voorstellen dat je het nu aardig zat bent.
    Dus volgens de gyn ook op 14 maart uitgerekend. Ik ben benieuwd, het zou wel heel uniek zijn als je twee keer op de uitgerekende datum bevalt!
    Cindy: Van harte gefeliciteerd met jouw zoontje, ben benieuwd naar zijn naam!
    Kart: Ik denk dat je een klein beetje geduld moet hebben met de werking van de steunkousen, het is nou eenmaal geen wondermiddel. Geef het even de tijd, succes ermee!
    Anneke: Dikke knuffel voor de dubbele belasting die je nu hebt! Komt goed hoor!
    Fijn dat Ronja weer een beetje rustiger wordt, dan kan je wel gebruiken nu.
    Zip: Ik heb een paar weken terug besloten om zelf geen auto meer te rijden. Mijn buik kwam tegen het stuur en ik vond het te zwaar worden. Ik laat mij wel nog rijden, maar ik kom heel moeilijk de auto uit.
    Mwag: Ik zit ook de hele tijd te zeggen en denken, nog maximaal zoveel dagen. En het worden er telkens minder.
    Kart: Wat vervelend dat die steunkousen helemaal niks zijn. Wel goed dat je een alternatief gevonden hebt!
    Brasileira: Van harte gefeliciteerd met jouw zoontje Marlon, rustig aan doen hè!
    Shenoby: Dikke knuffel voor jou!!! Neem de tijd en laat zp op een laag pitje staan. Jouw gezondheid is veel belangrijker!
    Ellenore: Fijn hè, een vriendin in de buurt die kraamverzorgster is (geweest), neemt toch wat onzekerheden weg en het idee dat je altijd makkelijk met je vragen terecht kan. Ik heb ook een goede vriendin die mij straks bij staat. Jammer dat je nog niet naar buiten kan gaan, maar als straks de lente begonnen is, komt dat wel. Het scheelt dat we juist naar warmer gaan en niet naar kouder.

    IJs: Doet mij denken aan van de week, toen zijn we door de mc drive gereden voor een aardbeien milkshake, daar had ik echt al een paar dagen zin in, jammie wat was die lekker. Nu ik er aan denk zou ik er gelijk weer één willen.
    Sing off: Sorry maar ik vind er niet veel aan, de presentatie alleen al vond ik aardig overdreven. Het is heel knap wat ze doen, dat wel, maar het programma doet mij niets.

    Ik heb wat meer last van harde buiken en van die vervelende steken van onder. Maar ja, ze was dan ook nog niet volledig ingedaald dus dat kan het makkelijk zijn. Verder hou ik opeens ook vocht vast in mijn benen. Mijn bovenbenen voelden al een aantal dagen raar aan, vooral als ik even gezeten had. Maar nu zijn het mijn hele benen en mijn voeten tintelen. Ik ben blij dat het iets warmer is, want dan hou ik het vol om de hele dag op mijn blote voeten te lopen, ik heb het idee dat dat wel scheelt. Wij hebben laminaat in ons hele huis dus dat is lekker koud aan de voeten. Ook heb ik een stevig kussen onder het voeteneind van mijn matras gelegd. Ik moest wel lachen want dat is dan kussen nummer 7 in mijn bed. Maar goed het scheelt wel!
    Ik geloof dat mensen uit mijn omgeving meer gespannen zijn dan ik, er zijn er maar weinig die nog bellen, maar ik krijg wel sms-jes en krabbels op mijn hyves.

    Morgen ben ik uitgerekend, of moet ik vandaag zeggen, aangezien het al laat is, oeps!!!! :$
    Ik ga maar gauw slapen en dan schrijf ik morgen wel weer verder!

    Trusten!
     
  4. emje

    emje Niet meer actief

    micha 2 spannend! vandaag de uitgetelde dag :D hopelijk word het ook de dag.

    vanacht helaas weinig geslapen. vrijwel de gehele nacht een pijnlijke buik gehad. wist ook niet echt goed meer hoe te gaan liggen. heb opzich wel uit kunnen rusten dus de moeheid valt mee. straks ga ik even met me mams boodschapjes doen en de rest van de dag hou ik me lekker rustig. het huis is aan kant dus daar hoef ik lekker niks meer aan te doen :D
     
  5. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Goedemorgen allemaal,

    @Inge: ik ben zo benieuwd naar hoe het bij jou gegaan is vannacht. Als je officieel vandaag uiterekend bent, dan is de kans natuurlijk best aanwezig dat het raak gaat zijn... Hoop dat je snel wat van je kunt laten horen!

    @Zip: het zou best kunnen hoor dat die kleintjes het merken. We zullen zelf toch wat gespannener zijn dan normaal denk ik en dat kun je voor een kind natuurlijk nog lastiger verbergen dan voor andere volwassenen. Kinderen voelen dingen toch vaak haarfijn aan.
    Wij zijn inderdaad wel aardig van de klus, dat komt vooral doordat ik heel erg houd van het veranderen van het huis. Ben echt blij met hoe de woonkamer er nu uitziet, het is ruimer, lichter en geeft een lekker lentegevoel!
    Jij gaat inderdaad heel goed op weg naar de 40 weken, nog één nachtje doorstaan he? Dat zou moeten lukken.

    @Jen: misschien inderdaad wat te veel van het goede geweest voor je gisteren. Doe vandaag maar lekker rustig aan om weer bij te komen.

    @Micha: jouw uitgerekende datum is ook al aangebroken vandaag! Spannend hoor. Wel irritant dat je nu zoveel vocht vasthoudt. Maar zoveel mogelijk met de voetjes omhoog denk ik he?

    @Mamaantje: jij mag wel lekker lang doorzetten he? Het duurt nu echt niet lang meer voor je...

    Hier weer wakker geworden met hoofdpijn en keelpijn en een verstopte neus, maar gelukkig een hele rustige dag voor de boeg. Kan mooi even de badkamer schoon gaan maken in mijn eigen tempo. Ronja gaat vandaag naar de kinderopvang, Frank aan het werk en verder is het huis lekker aan kant. En als het vandaag niet helemaal lukt, ga ik morgen of woensdag vrolijk verder.

    Prettige dag allemaal!
     
  6. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Anneke: Ik heb juist het gevoel dat ik ook regelmatig moet bewegen en dit af moet wisselen met inderdaad de benen omhoog. Telkens als ik iets langer heb gezeten dan voelen mijn bovenbenen aan alsof ze massief zijn. Het enige positieve is dat mijn huid van mijn bovenbenen heerlijk zacht is...:cool:
    Goede instelling, wat je vandaag niet red, komt morgen wel.


    Vannacht heb ik echt zo'n slechte nacht gehad, zoals te zien was ben ik vrij laat naar bed gegaan. Maar eerlijk gezegd ben ik altijd al een nachtmens geweest en dat is nu echt niet minder geworden. Om half 2 werd ik alweer wakker om te plassen en ik voelde mij toen al een michelin mannetje. Na een uur weer wakker en eigenlijk nauwelijks meer geslapen. Ik voelde mij echt niet lekker, ik had het gevoel dat echt overal in mijn lichaam vocht zat. Zo heb ik tot 6 uur liggen wachten, toen werd mijn man wakker en sprong uit bed. Toen ben ik een beetje door huis rond gaan lopen en ben gaan eten want ik kreeg behoorlijk trek. Toch nog even een paar minuutjes proberen te liggen, maar de druk rondom mijn keel werd mij te veel. Toch maar echt opgestaan en lopen en zitten afwisselen. Nu doe ik dus telkens iets zittend en bedenk ik wat ik lopend/ staand ga doen.
    Ik voel mij aan de ene kant moe, maar aan de andere kant ook niet.
    Misschien ook wel het rare idee dat ik vandaag uitgerekend ben. Ik roep al heel lang dat het langer duurt, eigenlijk ben ik daar wel blij om. Nog 2 weken ongemakken zijn te overzien. Als ik er vanuit gegaan was dat ik nu bevallen zou zijn zou het zo tegenvallen en zou ik het echt niet trekken.

    Ik ga maar even bedenken wat ik vandaag lopend/ staand kan doen. Zittend is niet zo moeilijk!
    Tot later!
     
  7. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Nog geen baby's erbij.... we wachten weer geduldig af :x
    Mijn zoontje voelde zich vanochtend niet helemaal fit... en was doodmoe. Heb hem maar een ochtendje thuis gehouden, ik kan het er nou niet bij hebben dat hij ziek wordt. En het mooitste van alles hij is nooit ziek.
     
  8. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    Goedemorgen

    Even weer bijwerken! Zoonlief is naar de psz dus heb ik even de tijd!
    Een slechte nacht gehad vannacht, kon de rust niet vinden. Ben nu dan ook goed moe.....Vannacht hopelijk weer beter!
    Weet niet meer wie het noemde, maar dat van die vocht heb ik ook opeens, alleen geen tintelingen.
    Misschien toch handig om dat ook aan je vk te melden, vocht alleen is niet zo erg geloof ik, maar tintelingen zijn niet goed toch??

    Vanmiddag weer controle, zal wel weer zo weg zijn.
    Morgen 40 weken, uiterlijk nog 15 dagen nu!!

    mamaantje, jouw geduld wordt wel op de proef gesteld zeg, is er nog iets gebeurd vannacht??

    micha, jij was het dus met het vocht, je kunt ook een wisselend voetenbad nemen met warm en koud water!, Dat stimuleert de doorbloeding!

    jen, ook al zo weinig geslapen, rsut maar lekker uit vandaag!

    anneke, wel leuk dat je zo van veranderen houdt! Ik ook wel, maar het komt er nooit van. We hebben eerst nog wat klusjes liggen die nog nooit gebeurd zijn!! haha.....dus mocht je tijd over hebben ;)

    Wat heerlijk dat je heel de dag alleen thuis bent! Ik geniet nu even van mijn 2,5 uur. Die gaan alleen altijd zo snel!

    mamaantje, beterschap voor de kleine man!!

    inge, hoe is het?? we hebben je nog niet gezien hier!! Is het je gelukt op de uitgerekende datum??!!:(
     
  9. cindy1981

    cindy1981 Fanatiek lid

    20 apr 2008
    2.093
    0
    0
    Nou meiden ook ik ben er van af. hahaha
    Onze zoon is na inleiding op 11 maart 2011 geboren om 14.54 in het Gemini ziekenhuis te Den Helder

    Zijn naam is Mats Finn en hij doet het onwijs goed.
    Gewicht 3280 gram
    Lengte 51 cm.

    3 uur na de bevalling mochten we naar huis. Ik pas alweer in mijn gewone broeken en loop er al bij alsof er niets aan de hand is geweest. Heerlijk.

    O meiden wat is het toch heerlijk een geboorte (achteraf)
     
  10. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mamaantje: Beterschap met jouw zoontje, ik hoop dat het bij een half dagje blijft!
    Zip: Ja ik was het, die het had over tintelende voeten bij vocht vasthouden. Ik heb altijd al een slechte doorbloeding gehad in mijn handen en voeten. Het rare van alles... mijn handen zijn nog steeds normaal (afkloppen), als enige lichaamsdeel heb ik het gevoel onderhand.
    Cindy: Wat fijn dat alles zo goed verlopen is, en nou heerlijk genieten!
     
  11. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Mijn zoontje is gelukkig niet ziek, maar was gewoon heel erg moe.
    Zijn neefje vierde gisteren zijn verjaardag en daar was hij waarschijnlijk toch moe van. Er waren een paar kinderen die niet helemaal fit waren, dus ik was even bang dat hij wat opgepikt had.
    Ben blij dat ik hem een ochtendje thuis heb gehouden, dan kan hij vanmiddag nog even naar school. Als ze zo moe zijn zijn ze toch vatbaarder voor ziekten.

    In mijn buik is het aardig rustig... heb alleen echt veel pijn in mijn bekken en onderkant. Heb vanmiddag een afspraak bij de vk, hoop dat ze kan strippen, ik kan niet meer. Ik heb nu vanaf valentijnsdag al telkens het idee dat het gaat beginnen, ben nu een maand verder.

    Micha... balen dat je zoveel vocht vasthoudt... ik had het in mijn vorige zwangerschap wel... maar toen was het ook zo heet.
    Mijn zoontje is in juni 2006 geboren, toen waren er alleen maar hittegolven.

    Cindy.. super meis dat het zo goed met jullie gaat, ga er lekker van genieten.

    Zip.. balen dat je zo'n slechte nacht heb gehad.. nee er is hier helaas niets meer gebeurd, maar heb wel goed geslapen.
    Nu lekker op de bank met zoonlief filmpjes kijken.

    Anneke... lekker he dat alles mag, niets moet gevoel.
    Hoop dat je snel weer van je verkoudheid afbent.
    Ben je niet heel erg benauwd?
     
  12. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    Hallo allemaal!!!

    Eerst ff reageren:


    @ Cindy: Proficiat met je zoon, Mats Finn!!! Leuke namen!!! En fijn dat je je zo goed voelt!!

    @ Bras: Proficiat met je zoon, Marlon!!! Alles goed?? Geniet ervan!!!!

    @ Shenoby: ik hoop dat je je snel beter voelt!! Goed aansterken!!!!!

    @ de toekomstige baby van Inge: zet door!!! En niet alleen voorweeen de hele tijd!!!

    @ Anneke: fijn dat Ronja weer een beetje in haar normale doen komt!! En lekker he?? Als alles fris gewassen is!!! En maar hopen dat de griep/verkoudheid niet te erg is…..

    @ Ellenore: fijn dat alles goed gaat!! Nu zijn temperatuur nog!!! En dan lekker buiten gaan wandelen… het wordt weer mooier weer!!!!

    @ jen: ik doe ook wel eens teveel… zoals gisteren heel de kelder leeg halen en schoonmaken en alles weer terug zetten……..

    @ Micha: jij ook uitgerekend!! Ik ben vandaag ook alweer 41 wkn…… nu wordt het echt aftellen dus!!! En ik houd ook echt veel vocht vast…. Mijn vingers zijn net worsten en mijn voeten net vochtklompjes…. Nog ff volhouden….. En rustig aan doen vandaag!!!

    @ Mamaantje: Hou je het nog een beetje vol?? We gaan al aardig over de datum heen!!! Ik ga morgen ook vragen of ze kunnen strippen… ben het ook vort zat!!

    Nou hier is nog alles helemaal rustig….. En begin het nu ook vort zat te worden!! Hopelijk kunnen ze morgen strippen…. En dat het dan ook helpt natuurlijk…. Als het morgen nog niks is dan moet ik naar de gyn. Ben benieuwd wat die dan eventueel gaat zeggen!!! En iedereen ziet nu in een keer aan mijn gezicht dat het niet lang meer gaat duren…. Ja vast wel!! Bij mij voelt het nog helemaal niet alsof het vandaag ofzo gaat gebeuren…. Maar ik hoop dat ik daarin ongelijk heb…..

    liefs






     
  13. 31 december 2008 gestopt

    27 jul 2009
    286
    0
    0
    projectcoordinator
    limburg
    Imsala: van harte gefeliciteerd met je zoon, geniet ervan!!
    Suenne: van harte gefeliciteerd met Veerle, geniet ervan!!
    Zip en Ingef: jeetje wat houden jullie het spannend zeg!!
    Anneke:lekker zeg de schoonheidsspecialist!! Erg he meid die hormonen, had ik gisteren ook ineens, terwijl ik daar nog helemaal geen last van had. Wij zijn bijna even ver, dus dar zal het toch wel mee te maken hebben denk ik zo.. Nog even dan zzijn wij ook aan de beurt! Gelukkig doert een nacht goed slapen veel!! Wat een mooie muurschildering zeg! Echt knap!!
    Micha: Wat leuk zeg van de gyn. Dat ze jullie liet genieten van het gezichtje! Ik hoop echt voor je dat je die klysma spullen nu echt niet meer nodig hebt!!
    Debski: jeetje meid dat toch echt niet niks die paniekaanvallen. Tis zeker belangrijk aan jezelf te denken. Niet borstvoeding ten koste van alles.
    Mwag: spannend he, ik hoop ook iedere keer maar dat ik weeën krijg hahah. Ik heb het boek gelezen, de film nog niet gezien. Lijkt me wel heel erg mooi!! Ja in de tuin gewerkt hebben wij ook van het weekend. Heerlijk he, maar wel zwaar hoor vond ik. Die dikke buik zit toch echt in de weg dan!
    Kart: ja ik ben ook zo ongeduldig hoor…. Bij ons bellen de vriendinnen en zo ook iedere dag… en dan denk ik grgrgr nee nog niets… hahah
    Jesje: jij ook zware laatste loodjes,……. Sterkte meid, ik weet hoe je je voelt…
    Ingef; haha koopwoede…..ja leuk he die hormonen… ga maar lekker luieren, dat ben ik nu ook wel aan het doen.
    ZIP: waren de tatjes lekker meid? Oh ijsje hmmmm daar heb ik ook wel zin in hahah
    Mamaatje en mwah… oh geduld is moeilijk nu he zeker als je overtijd bent!! Respect hoor dames voor jullie! Hoop zo dat ik niet overtijd kom…
    Brasileira: gefeliciteerd met jullie zoon Marlon geniet ervan meid!!
    Cindy gefeliciteerd met Mats Finn!!
    Hier sinds vandaag wat lage rugpijn.. ik hoop dat dat voortekenen zijn hoor hahah. Oh wat blijft het spannend zeg er staan er hier echt een paar op springen!!! Dames bij wie het vandaag of morgen gaat gebeuren heeeeeel erg veel succes!!!
    Ik ga vanavond nog eens lekker zwemmen en morgen naar de zwangerschapsgym en dan vind ik het wel genoeg, dan mag hij/zij wel komen hahaha
     
  14. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Hey meiden,

    Ik lag net lekker met een boekje in bed, word ik ineens helemaal trillerig... omdat deze week mijn bloeddruk ook al opliep heb ik de verloskundige even gebeld. Die komt zo meteen mijn bloeddruk controleren en mijn urine onderzoeken. Vind het best een beetje spannend. Gelukkig is de trillerigheid wel al minder erg dan het net was, maar het voelt echt niet fijn als je in bed ligt. Dan is in ieder geval duidelijk dat het niet van de drukte kan komen... ben echt heel benieuwd wat ze ervan gaat zeggen.

    Ik houd jullie op de hoogte!
     
  15. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    anneke, sterkte meid. Ben benieuwd wat ze zei!!
     
  16. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    Middag dames,

    Lekker rustig hier zie ik, de bevallen dames hebben het natuurlijk ook erg druk!
    Cindy, Imsala en Bras gefeliciteerd met jullie zoontjes!!

    Hier gaat het redelijk, met Nina alles prima, ik voel me soms nog wel wat onrustig maar het gaat al een stuk beter gelukkig.
    Gisteren zijn mijn schoonouders hier geweest, ze zijn 2 uur gebleven en ik merk wel dat dat net teveel was ... ik was helemaal op daarna en mijn mannetje heeft moeten koken want ik trok het gewoon niet meer.
    Morgen de laatste dag kraamhulp en vanaf morgen gaat onze zoon weer naar school, dan gaat het echte leven weer beginnen, ben benieuwd of ik het kan handelen.

    Nog even een buddy berichtje van Ellentje:
    Heb nog erg last van mijn wond en dat trekt door mijn hele buik, met Owen gaat het op zich goed, heeft alleen moeite met drinken, hij wilt wel maar valt in slaap tijdens het drinken en blijft dan lekker slapen met als gevolg dat hij elke 1,5 uur wakker is om te eten. Erg vermoeiend allemaal dus heb nog niet de puf om op zp te reageren. Wil je de meiden de groeten doen van mij, ga mijn best doen het weekend te reageren. xxx

    @ mwag Hoop dat het snel doorzet voor je meid, ik weet hoe je je voelt, heb bij mijn zoontje ook 9 dagen overgelopen! Het is echt vreselijk zwaar!
    @ Anneke Ben benieuwd wat de vk zal zeggen!
     
  17. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    WE MOGEN NAAR BUITEN!!!! \O/

    Olivier is eindelijk weer terug op zijn geboorte gewicht en dus mogen we genieten van het prachtige weer! Zijn temp is nu gemiddeld 37.1. Ik ben zo blij met de tips van mijn vriendin! Het heeft enorm geholpen. De knul was gewoon al zijn energie kwijt aan het regelen van zijn temp, dat hij voor voeding geen kracht meer had. Nu drinkt hij tenminste zijn flesjes leeg!

    Zo, dat was even mijn ego bericht.

    Cindy, gefeliciteerd met Mats Finn! Mats stond ook op ons lijstje, super leuke naam!

    Anneke, rustig aan meid! Ik hoop dat het allemaal mee valt.

    Debski, wat jammer dat je kraamhulp vandaag voor het laatst is!
    Emotioneel moment is dat toch. Gelukkig gaat het wat beter met je en raak je niet meer zoveel in paniek. Het is wel heftig wat er allemaal met jou en je lichaam gebeurt he. Rot hormonen!

    Mwag, jeetje ik kan me goed voorstellen dat je het zat bent! Hopelijk gaat het strippen helpen. Ik duim voor je dat het vandaag nog gaat gebeuren.

    Micha, voor jou hoop ik ook dat het eerdaags gaat gebeuren! Ik heb niet alle verhalen gelezen, dus misschien vraag ik iets wat je al gezegd hebt, maar rommelt het al bij jou?

    Inge, hopelijk is geen bericht, goed bericht :D.

    Fijne dag lieverds!!!!

     
  18. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    120/70 was het nu en er zat nauwelijks eiwit in mijn urine, dus het viel allemaal wat mee. Waarschijnlijk had het met een schommelende bloedsuikerspiegel te maken. Vaker kleine beetjes eten nu...
     
  19. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    cindy, gefeliciteerd met Mats!!

    mamaantje, gelukkig dat hij niet ziek is! Is hij vanmiddag nog naar school geweest?
    Ben je nog gestript vanmiddag?

    mwag, succes morgen, hopelijk kan je gestript worden!!

    31dec, jeetje jij ook nog zwemmen!! Wat heerlijk! Hopelijk zet het bij jou ook gauw door!!

    debski, wat fijn dat het weer wat beter gaat! Wel spannend hoor als je alles weer alleen mag doen lijkt me! Succes!

    ellentje, rustig aan maar meid, je hebt nog tijd zat om hier te reageren!

    ellenore, joepie naar buiten!! Was het leuk???!!

    anneke, fijn dat het verder geen ernstige dingen zijn! Dat is toch een geruststelling!

    Ik ben vanmiddag naar de vk geweest. Zat er behoorlijk door vanmiddag. Eigenlijk voor het eerst. Krijg ineens erg dikke voeten, wat met het indalen te maken zou hebben volgens de vk. Mijn bloeddruk was namelijk een erg mooie 123/63!!! :$
    Deze week wachten we nog even af en als er volgende week maandag nog niks is, gaat er gestript worden!

    Nu lekker even ontspannen op de bank, vanavond een lekker warme douche en hopelijk een lange nacht!!

    BTW, is er iemand buddy van Inge?? Ben wel benieuwd naar haar, is niks voor haar om de hele dag niet te reageren!!!

    fijne avond

     
  20. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    hallo meiden! heb wel bijgelezen, maar ga eerst even met mannetje tv kijken...;) alles nog steeds stabiel hier en geen baby....da's wel balen natuurlijk, aangezien de weeën vannacht zelfs even om de 4 minuten kwamen...maar toen..oppeens niets meer...

    misschien reageer ik straks nog wel even, misschien duiken we ook vroeg in bed, aangezien de nachten echt slopend zijn... pfff.. en dat ik niet reageer overdag, dat komt omdat ik dan de laptop niet heb...;)

    voor iedereen een dikke vette knuff!
     

Deel Deze Pagina