maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    zip: nee hier ook nog geen beeb...fashonably late ( of hoe je dat ook schrijft hahaha,....)

    kart: slijmprop, bij mij ziet het er uit als iets dikkere witte afscheiding met sliertjes roze en rood erdoor... precies hetzelfde als bij kris destijds..

    mamaantje: het heeft nog niet geholpen dus meis? mijn moeder vertelde net dat ze ook was gestript destijds en dat het toen pas 4 dagen erna op gang kwam... geloof dat ik toch maar niet ga vragen om strippen..hopelijk helpt het bij jou wel snel meis!

    micha: bij jou ook al zo'n ongeduldige omgeving? 't is wat he... en? een betere nacht gedraaid met je extra kussen?

    Bianqje:gefeliciteerd met je zoon! wat heerlijk!!

    raw: wat vervelend dat je bekken je zo'n parten speeld zeg! kun je niet echt genieten he?...tips...tja, waarschijnlijk ken je ze al wel? slapen met kussen tussen de knieën, geen trappen lopen, wijdbeens zitten...hoop dat je kleintje gauw komt!

    jesje: ow balen is dat het meis.... helaas zo herkenbaar....zoals je wel weet is wat jij omschrijft bij mij ook al nachten aan de gang,....slopend he?..sterkte meis!

    anneke: wat vervelend dat de verkoudheid zo door zet...niet fijn! hopelijk gaat ie weer snel de deur uit! wel fijn dat je zoveel hulp krijgt!

    sjoelke: hoi! *zwaait*

    Lin: wat klinkt dat allemaal heerlijk zeg! ik kijk ook zo uit naar de kraamweek....vond dat de vorige keer fantastisch! veel geluk meis en geniet er maar lekker van!!!

    micha: hahaha...douchen is echt een onderneming met zo'n dikke buik he?...vooral voeten afdrogen en ondergoed aantrekken is hier iedere keer weer een olympische uitdaging....

    mwag: nee het schiet inderdaad niet op bij ons...;) jammer dat ze niet konden strippen....maargoed,als het inderdaad niet veel effect heeft is het alleen maar pijnlijk voor niets...zaterdag zou heel bijzonder zijn...afwachten he?

    nou hier afgelopen nacht heerlijk geslapen, geen enkele wee.. ik heb nu echt geen idee meer wat ik kan verwachten...we moeten maar gewoon afwachten...donderdag weer naar de gyn...

    liefs!
     
  2. Kwekijzer

    Kwekijzer Niet meer actief

    Hoi Allemaal,

    Even wat van me laten horen. Ik vind het erg intensief allemaal, dus ik merk dat ik er nog niet de energie voor heb om alles weer te lezen. Reageren is dus zeker wat minder, al was ik daar nooit zo heel actief mee... Voor iedereen in de wacht, hou vol, geniet, rust uit, want idd, als het er is dan is het met de rust gedaan... We genieten zeker volop, maar ik vind het nachtritme wel echt slopend zeg... Veerle doet het verder prima, vandaag is ze luier met drinken dan ze was. Ik merk dat ik haar ook nog echt moet leren kennen. Maar ze is zo'n makkelijk kind verder, ik sta er zelf helemaal van te kijken. Dat heeft ze niet van mij:D

    ps nog even showen hoor, dat vinden jullie toch niet erg?
     
  3. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Mwag: Ja inderdaad, heerlijk hè dat weer, ik heb lekker de hele dag de deur open staan!
    Ik doe mijn sokken niet eens meer aan op dit moment, zie er al tegenop om ze donderdag weer aan te moeten doen. Om het dan nog maar niet over mijn schoenen te hebben. Als het even kan probeer ik te vragen of mijn man mijn veters kan strikken. Ik heb steunzolen en het is echt nodig om degelijke schoenen aan te hebben als ik een stukje moet lopen, zeker nu. Dr martens draag ik dan, maar zodra ik weet dat ik niet veel hoef te lopen schiet ik in mijn gympen.
    Hahaha, die schoonmoeders toch ook! Mijn eigen moeder belt nog minder, nee die stuurt een e-mail tijdens haar werk waarin ze zet dat ze erg nieuwsgierig is! (Moet ik er wel bij zeggen dat mijn schoonmoeder echt niet weet hoe een computer werkt)
    Jammer voor je dat het strippen niet gedaan wordt omdat het niks uit zal halen. Toch wel afspraken in het vooruitzicht. Is denk ik wel goed. En ook inderdaad handig om je in te stellen op maandag, dan valt het inderdaad minder tegen als het ook echt maandag wordt. Succes meid!

    Ik begin eigenlijk wel heel nieuwsgierig te worden wat de gynaecoloog donderdag gaat zeggen. Ik heb bewust tegen mijn man gezegd dat ik wil dat hij mee gaat, hij is niet altijd meegeweest. Zeker omdat de vorige keer mijn bloeddruk iets hoger was en mijn urine voor de zekerheid nagekeken werd. Het was nu goed, maar als dat donderdag anders is, bestaat er de kans dat ik gelijk moet blijven. Dan ben ik liever niet alleen.
    Ook het feit dat ik nu meer vocht vast hou en dat ik voorbij de uitgerekende datum ben.
    We zitten alleen nog te bedenken hoe we het doen met de auto. Ik ga meestal nog met de metro en neem ruim de tijd om er te komen, dat is ook wel nodig met dat gewaggel van mij. De parkeergarage van het ziekenhuis is doordeweeks niet bereikbaar tenzij je echt gaat bevallen. Dan zou je dus in een andere parkeergarage moeten gaan staan en met een shuttle busje naar het ziekenhuis. Geen idee hoeveel tijd dat in beslag neemt.
    Maar stel je voor dat ik moet blijven... dan moet mijn man dus ergens mijn spullen gaan halen. Maar aan de andere kant, we kunnen ook vragen of één van de buren het wilt brengen dan.
    Ik heb gelukkig nog even om te bedenken hoe we het doen, want als ik niet hoef te blijven, is het niet nodig om met de auto te gaan.
     
  4. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    suenne: oooo wat een engeltje zeg! echt een poppie! en logisch dat je minder kunt reageren...weet nog goed van de eerste hoe druk het in ene was.. had soms niet eens tijd op te plassen....erg! geniet ervan en het ritme komt vanzelf meis!

    micha: slim om je man donderdag mee te nemen...kun je toch net iets assertiever zijn he?
     
  5. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    hoi meiden

    nog geen nieuwe babies geboren zie ik:(

    nou ik ben vandaag bij de vk geweest en ze heeft een inwendig onderzoek gedaan, maar had nog geen ontsluiting:( baarmoeder stond al wel wat open, maar dan kon het gerust nog 2 weken duren. die krampen die ik had komen van het hoofdje van de baby. ze daalt elke keer in maar gaat ook weer omhoog met haar hoofdje, heb dus indalings en voorweeen. mijn bloeddruk was ook weer te hoog dus heb weer aan de ctg gelegen en bloed en urine moeten afstaan, maar eenmaal in het ziekenhuis was alles goed, dus mocht gelukkig weer naar huis.

    hopelijk zijn er andere dames die nog wel vandaag of een deze dagen mogen bevallen!!
     
  6. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    Hoi meiden

    mamaantje, jammer dat het (nog) niets opgeleverd heeft verder!

    Micha, ja voel me vandaag stukken beter gelukkig. Heb ook een goede nacht gemaakt en dat scheelt bij mij altijd heel veel! Ik vind dat hele stripgebeuren best spannend, maar het kindje kan nog elke dag daarvoor komen en bovendien hoeft het niet eens wat uit te halen gezien het verhaal van mamaantje!

    Biancje, gefeliciteerd met Quint!!!
    wat fijn dat het zo snel gegaan is!!

    Raw, wat vervelend zeg die bekkenpijn, kan je geen tips geven. Hopelijk strippen ze je morgen, maar hier doen ze dat niet voor de 41 weken, maar misschien met jouw bekkenverhaal wel?!! Ik hoop het voor je!!

    jesje, wat jammer dat het niet doorgezet heeft zeg. K weet er alles van.....hopelijk gaat het snel gebeuren nu!

    anneke, wat heerlijk dat je even wat hulp hebt vandaag. Gaat het alweer wat beter? Neem maar lekker een paar paracetamolletjes, want je moet wel fit zijn hoor voor de bevalling!!

    sjoelke en suenne, wat een snoezige foto's!! Heerlijk die kleintjes!!

    lin, wat fijn dat het zo goed gaat!! Geniet er lekker van!!!

    mwag, wat jammer dat ze niet wilden strippen zeg, maar ja je hebt er ook niet zoveel aan als het daarna alleen bij gerommel blijft....spannend donderdag de gyn, zou wel leuk zijn maandag of niet?!! Op de eerste dag van de lente!!
    respect voor jou hoor met je 8 dagen over tijd!

    inge, je hebt vannacht vast even bijgetankt weer voor het echte werk begint ;)

    jesje, wat een teleurstelling he als de voorweeen nog helemaal geen ontsluiting hebben gebracht. Was bij mij ook zo! Nog even volhouden meid!

    Hier ook een lekkere nachtrust gehad en dat doet wonderen! Wel af en toe een steekje vandaag, maar dat valt te verwaarlozen!
    40 weken vandaag dat wel!! Heb ik dat ook eens gehaald :p
    Zal zo nog even een fotootje plaatsen....

    Wisten jullie dat er op rtl 8 nu een serie bevallingsverhalen is van 20:00-20:30 Zijn allemaal wel vrij extreme gevallen, maar ik vind het altijd wel leuk om te kijken!

    Fijne avond allemaal!

    Op een productieve avond/nacht!


     
  7. emje

    emje Niet meer actief

    Biancje gefeliciteerd met de geboorte van Quint!

    hier is het allemaal nog rustig. de kleine beweegt een stuk minder nu. gelukkig voel ik ze nog wel een paar keer per dag maar een stuk minder hevig als hiervoor. wel veel last van harde buiken.

    ook enorme nesteldrang. ik heb vandaag weer het gehele huis schoongemaakt en 2x gedweild. ik kon het gewoon niet laten :p haha

    de datum komt nu steeds dichterbij en begin het nu echt wel spannend te vinden!
     
  8. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
  9. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    Bekijk bijlage 137602

    laatst had iemand het over aan de achterkant nog niks te zien, hier is dat ook zo!!
     
  10. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
  11. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Sjoelke: wat fijn te horen dat het weer wat beter gaat en wat een prachtige foto heb je in je banner!

    @Lin: wat fijn voor je dat het allemaal zo goed gaat. Geniet er inderdaad maar lekker van meid, het wordt je gegund!

    @micha: het was inderdaad wel heel fijn dat mijn moeder kwam helpen. Het huis is er nu helemaal klaar voor!

    @Cindy: hoe is het nu met jou en met de kleine Mats?

    @Mwag: wat zul jij het zat zijn meid, nu al acht dagen over tijd. Ik duim voor je dat het snel zover is. Wandelen in het bos klinkt erg ontspannend en je weet wat ze zeggen over ontspannen en het effect op bevallen...

    @Inge: das ook wat dat de weeen nu helemaal weg zijn bij je...

    @Suenne: logisch meid dat je het heftig vindt en dat je je tijd beter kunt besteden dan op ons te reageren. Wat een plaatje is Veerle.

    @jesje: fijn dat alles goed was in het ziekenhuis, maar wel jammer dat het nog niet opschiet...

    @Zip: mijlpaal bereikt, dus nu die kleine eruit? Wel fijn dat je goed geslapen hebt. Wat een flinke buik zeg en inderdaad, van de achterkant zie je er niets van. Stoer zeg! Wel jammer van je strepen, hopen maar dat ze straks weer goed wegtrekken!

    Hier een vrij rustige dag gehad, maar al met al ben ik toch behoorlijk moe. Die verkoudheid hakt er goed in. Dankzij mijn moeder nu wel weer een hele mooie schone keuken en badkamer. Ik hoop dat ik morgen weer wat meer lucht heb en dat mijn bloeddruk morgen bij de vk ook weer goed is. Ik ga er wel vanuit, geen gekke dingen gehad vandaag. Nu even dames en heren in de dop aan het kijken... erg fout, maar wel grappig. Ben het nu wel een beetje zat hoor, die zwangerschap!
     
  12. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    Hoi!!

    @ Inge: fijn dat je een keer een goede nacht hebt gehad zeg!!!

    @ Suenne: ik geloof best dat de nachten zo zwaar zijn… zie ik ook wel een beetje tegenop…. Maar dat gaat ook weer over gelukkig!! En wat een scheetje zeg!!!! Ooohhh……

    @ Micha: mijn schoenen vallen wel mee. Heb nu alleen nog maar gympen aan waar ik zo in kan schieten….. ik heb ook doc’s maar die moet ik weer strikken en daar heb ik geen zin in…. Ben ook benieuwd wat de gyn donderdag weet…. Wie weet moeten we allebei wel blijven ofzo.. Ik denk dat ik voor de zekerheid mijn ziekenhuistas in de auto zet. Ik hoop dat Ronnie ook mee kan donderdag…. Het is heel druk op zijn werk… maar het ging wel lukken dacht ie. Als je je goed voelt donderdag hoef je denk ik niet per se met de auto. Is anders zo’n gedoe als ik het zo hoor… en anders is de auto nog zo gehaald. Voordat ze dan beginnen met inleiden enzo kan je man wel op en neer gaan… Die is ook wat vlugger want die hoeft niet te waggelen…. Haha…

    @ jen: hier is de baby ook af en toe wat rustiger.. maar gelukkig beweegt ie bij mij ook regelmatig toch nog wel… af en toe een keer porren als ik me onzeker voel, dat helpt wel.

    @ zip: flinke buik hoor!!!! Maar van achter zie je niks!!!!

    @ anneke: net ook dames in de dop zitten kijken…. Daar zitten me wat figuren bij…. Hopen dat je snel kan bevallen en niet ook zo ver over de datum heen gaat….

    Vanmiddag lekker gewandeld met de hond!! Heerlijk!!!

    Niet voor de mensen die aan het eten zijn/ zwakke maag hebben::D
    En ik ging net naar de wc en toen ben ik volgens mij de slijmprop verloren…… Ik heb zo’n wc waar alles meteen in het water valt dus heb ik heel smakelijk met een satéprikker zitten vissen…… En het was best een groot stuk.. dus….. nou maar hopen dat het dan ook begint…..

     
  13. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Suenne, nu al een prima ballerina! Wat een plaatje zeg! Ik vind het ook lastig om alls bij te houden, maar nu, na 2 weken is er meer rust in huis en kan ik weer combineren. Heb nu Olivier in mijn armen, maar kan toch typen :)

    Zip, wat een toeter! Ik heb ook striae, nog van de 1e, maar dat trekt wit weg. Valt nu reuze mee.

    Anneke, wat irritant dat de verkoudheid toch door zet! Flinke dosis vitaminen voor jou dus! Misschien iedere ochtend een vers geperste jus afdwingen? :)

    Inge, heerlijk, je hebt weer bij kunnen tanken. Ik ga er toch van uit dat je al wel ontsluiting hebt...
    Ben benieuwd wat de gyn zegt, misschien stript hij/zij je wel.

    Micha, jeetje wat rottig dat je zoveel vocht vast houdt. Het kan inderdaad met je bloeddruk te maken hebben, dus slim om je vriend mee te nemen. Wat een chaos met parkeren daar zeg!

    Mwag, joepie, je verliest de slijmprop!!! Nu nog je vliezen breken :) Kop op, ik duim voor je.

    Hier gaat het heerlijk. We hebben het nieuwe ritme gevonden en dat maakt de dagen heel relaxt! Vandaag heeft Chris ook nog eens voor het eerst aangegeven te moeten plassen en liep meteen door naar de wc. Zou hij dan opeens zindelijk worden?? Ben benieuwd!

    Meiden, ik wens jullie een rustige nacht toe. En alle uitgerekende dames wens ik veel weeën toe.
    Liefs!!
     
  14. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    spannend mwag!!!
    Ben benieuwd!!

    Ik ga afsluiten!
     
  15. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Goedemorgen dames....

    Ik heb een goede nacht gehad, heerlijk geslapen maar nog geen baby die eruit wilt. Vanmiddag om 13:15 uur een afspraak bij het ziekenhuis, ooooh ik hoop zo dat er vandaag wat gaat gebeuren.
    Ik ben het zoooooo zat.
    Willen jullie voor me duimen...
     
  16. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    zip: wat een mooie buik zeg! en inderdaad aan de achterkant niets te zien...zo grappig als je dan omdraait!

    anneke: fijn dat je huisje weer zo schoon is door moeders! fijn he? en hopelijk is je verkoudheid vandaag weer een stuk minder meid! wij hebben ook dames in de dop gekeken...hahah..wat een mutsen he? eergisteren was het ook hilarisch...kregen ze een kennis 0-meting... hihihi..op de vraag wat is een amuse..een van die meiden: "euhm, da's een soort wereld waar je je in bevindt"...proest..

    mwag: spannend meid! meestal begint het dan wel snel na het verliezen van de slijmprop! ik duim!

    ellenore: hey meis! fijn dat je je ritme weer wat vindt...duurt wel even he? ik hoop ook dat ik al ontsluiting heb, maar ga nergens meer vanuit...pff..

    mamaantje: ik duim als een gek voor je meis! wel lekker dat je een goede nacht hebt gehad!

    hier een k*t nacht...pf...eerse gedeelte heerlijk geslapen, maar toen vanaf 3 uur krampen om de 10 á 7 minuten...om 4 uur kris klaar wakker...om 5 uur krampen weer weg, 6 uur kris weer wakker...ben kapot! heb even flink zitten janken....wanneer zet het nu door? mijn hele buik is beurs van de krampen.... sorry voor mijn klaagzang..... kom straks na de koffie wel vrolijker terug hoor!
     
  17. Ellenore

    Ellenore Fanatiek lid

    13 mei 2008
    2.035
    0
    0
    Oh Inge wat ontzettend klote!! Werd Kris gewoon wat onrustig?

    Mamaantje, ik ga super hard voor je duimen!!! Het mag nu toch wel eens gebeuren hoor. Ben benieuwd naar wat de gyn zegt.
     
  18. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    geenidee....hij is gewoon heel vroeg klaarwakker...waarschijnlijk wat teveel energie doordat ik overdag niet zo heel veel met hem kan doen... vandaag is papa vrij, dus hij moet er maar lekker even op uit met hem...goed moe worden!

    hoe is het met jou?
     
  19. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Sjoelke: Leuk dat je jouw banner aangepast hebt, met een schattige foto erbij!
    Ingef: Ik moet inderdaad bekennen dat het slapen weer wat beter gaat, over het algemeen, sinds ik die extra kussen gehaald heb.
    Aha jij ook al donderdag naar de gyn. Volgens mij zijn we met een paar tegelijk die een afspraak hebben, vooral dames over tijd, dan zullen er morgen veel nieuwtjes zijn over eventueel planningen.
    Jij hebt mij helemaal door wat betreft mijn man meenemen. ;)
    Maar ik doe het ook wel een beetje omdat ik hem alles uit moet leggen. Als hij dan van de gynaecoloog hoort hoe het in zijn werk gaat hoef ik het allemaal niet meer uit te leggen. Van de week moest ik hem vertellen dat het schedeltje van een baby nog open is, fontanellen, na de geboorte. Hij dacht dat ik het over raamdecoratie ging hebben.:p
    Een hele dikke knuffel voor jou, ik begrijp dat je hebt zitten janken, het is echt zo frustrerend dat je telkens denkt dat het begonnen is en dan toch weer niet. Klaag maar lekker hier, daar zijn we toch ook voor!!! Even elkaar een hart onder de riem steken als iemand het nodig heeft!
    Suenne: Wat een poppetje!!!
    Zip:
    Welkom bij de 40 weken, hahaha.
    Ik heb dat ook altijd, dat een goede nacht altijd heel veel scheelt, fijn dat je een goede nacht gehad hebt.
    Wat betreft het strippen, kijk het allemaal aan, maar ik begrijp heel goed dat je het best spannend vindt, dat zou ik ook hebben. Bij de één blijkt het wel te werken en bij de ander niet.
    Misschien ben ik een beetje een muts, maar op dit moment wil ik zo min mogelijk bevallingsverhalen horen en zien. Ik ben op dit moment vrij ontspannen en laat het allemaal op mij afkomen. Normaal gesproken kijk ik die programma's wel, maar nu even niet!
    Ik was dat met die foto van achteren, hahaha, raar hè!
    (Ik ben ook nog eens gezegend met een tot nu toe streeploze buik, gemeen hè! Maar over mijn borsten heb ik het dan maar niet)
    Jen: Ik heb dat ook dat de baby rustiger is dan voorheen. Ze heeft nu ook sinds kort besloten om juist 's nachts lekker druk te gaan zijn in mijn buik, terwijl ze dat hiervoor nauwelijks deed. Maar ik word er soms ook onzeker van, dan ga ik een beetje lopen porren om er beweging in te krijgen. (Lees dat mwag dat ook doet)
    mwag: Mijn man is zeker een stuk sneller dan ik. Ik moet altijd wel lachen als we nu naar de winkel gaan. Ik waggel het rondje en hij vliegt door de winkel en pakt bijna alles. Ik voel mij bijna waardeloos om mee te gaan, bijna want tijdens mijn rondje pak ik de dingen die hij nog niet gepakt heeft.
    Als ik mijn gympen aandoe en ik moet een stuk lopen heb ik na 5 minuten al last van van alles, vandaar de doc's.
    Ik hoop ook voor je dat Ronnie mee kan met je, is toch fijner dan alleen!
    Het is inderdaad een heel gedoe met de auto, waarschijnlijk wordt het dus ook de metro.
    Ik hoop inderdaad voor je dat het nu begint!!!!
    Ellenore: Ja het parkeren is op dit moment echt een rampenplan. Het scheelt dat ik weet dat als het zo ver is we wel voorrang krijgen om de parkeergarage in te gaan, maar het is niet handig zo. Zeker nu ik wat vaker in het ziekenhuis kom.
    Mamaantje: Duim, duim duim, duim, duim, duim!!!

    Mijn laatste 2 nachten zijn een stuk beter geweest, het lijkt wel alsof ik juist in de weekenden loop te klooien :(
    Ik werd alleen vanochtend met een gespannen en pijnlijke buik wakker, dat was niet echt fijn. Maar nu is het alweer wat beter!
     
  20. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    micha: dank je! jij snapt mij ook goed...;) en die man van jou moet goed opletten...hahah...raamdecoraties! wat een jurk...hihihi... fijn dat je wat beter slaapt door de kussens! en die gevoelige buik heb ik ook, hij staat ook vet strak he? helemaal op knappen...

    zo hier even een dutje gedaan en voel me nu een stukkie beter...probeer de positieve kant maar van de zaak in te zien...iedere dag overtijd betekend voor mij een extra dag verlof, aangezien ik tot 4 weken van te voren heb doorgewerkt...straks even met mijn mannen de tuin in...konijntjes schoonmaken en een bakkie in de zon? tenminste...hij komt af en toe door! heb zin om de tuin aan te pakken...alles eruit te trekken...hahah..zou dat handig zijn? mmm....hopelijk kan ik beheersen zo meteen!

    dag liefies!
     

Deel Deze Pagina