maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ingef: Zo kijk ik er ook tegenaan, iedere dag over tijd, is een extra dag verloftijd. Ehm maar bij mij wordt het er achteraan geplakt aangezien ik 6 weken van te voren gestopt ben. Als je alles er uit gaat trekken in de tuin, dan heb je toch niks meer over???:(
    Doe maar voorzichtig, of zou het juist het bevallen bevorderen?

    De buurman belde net, eerst met de vraag of we nog boodschappen nodig hadden. Vrij snel daarna belde hij nog een keer of we anders vanavond bij hun willen eten. Ik had hem verteld dat we tegenwoordig beiden heel erg opzien tegen het bereiden van het eten. Ik omdat het mij gewoon veel moeite kost en mijn man, omdat hij het gevoel heeft dat hij alles moet doen. (Wat natuurlijk niet zo is, maar ja, mannen!)
    Ik vind het echt superlief van de buren, wij hebben het daar echt mee getroffen!

    Ik ga zo weer even liggen en daarna toch maar weer even douchen, ik heb er geen zin in,maar het is helaas nodig. Ik kan niet altijd even goed mijn plas ophouden :(.

    hihi, mijn buik wordt weer flink misvormd op dit moment, dan zit ik altijd te kijken!

    Trusten en tot straks!
     
  2. mwag

    mwag Actief lid

    24 mrt 2010
    269
    0
    0
    horeca
    brabant!!!
    Goeiemiddag!!!

    @ ellenore: fijn dat je weer helemaal in het ritme zit!! En super van Chris zeg!!! Hopen dat ie zo door gaat!!!!

    @ mamaantje: hopen dat het vandaag iets oplevert…. Ik hou het in de gaten!! Ben benieuwd!!!!

    @ inge: shit zeg weer zo’n nacht… is zo ook haast niet vol te houden!! Wat zegt de vk er van??? Wel idd extra verlof voor ons!!! Ik moest het eerste weekend dat ik moest werken eigenlijk nog vrij hebben.. dus dat is nu mooi geregeld!!!!

    @ micha: fijn dat jou nachten wat beter zijn geweest!! Ik moet ook altijd alles aan ronnie uitleggen… haha!! Vroeg ie of ie meteen mee moest als ik ingeleid ging worden.. uhh ja!!! Hij heeft geen idee wat er dan gaat gebeuren volgens mij. Hij had ook geen idee dat ik dan meteen daar moet blijven. Hij dacht dat ik daar heen moest en dan weer naar huis gaan wachten…. Hij vindt het allemaal wel spannend!! Hij is al de hele week heel erg druk.. gewoon zenuwen!! Vind ik wel lief…..
    En wat lief van je buren zeg!!!!

    Heb de hele ochtend al buikkrampen…. Maar meer onderin mijn buik.. net als ongi krampen… maar er zit niet echt regelmaat in dus weet ik nog niks….. hopen dat dit een voorteken is en dat het dan eindelijk gaat beginnen….. het wachten viel me tot nu toe toch nog wel mee maar nu ben ik het echt vort spuugzat!!! Ik verveel me ook dood….. bah!!! Vanmorgen is mijn tante me nog komen halen om koffie te drinken maar nu zit ik weer alleen met de hond…. Saai!!!!!!
    Ronnie kan gelukkig een paar uur vrij krijgen op zijn werk morgen om mee naar de gyn te gaan!! Ik hoop van de ene kant dat ik meteen mag blijven… maar dat is wat ego want dat wil zeggen dat het niet helemaal goed gaat met de baby.. dus eigenlijk hoop ik het ook weer niet…. Maar mijn geduld is nu echt bijna op….
    Het moet gewoon vandaag nog beginnen… … dat zou het mooiste zijn……
    Zo weer klaar met klagen…. .sorry….

    liefs


     
  3. Raw

    Raw Niet meer actief

    Heee girls!!!

    Ik ben gestript..... Spannend!!!!

    Had 1 cm ontsluiting dus mijn baarmoedermond was al helemaal verstreken??.. Wat normaal eerste weeen opleveren dus al die voorweeen zijn niet voor niks!!!...

    Nou ik houd jullie op de hoogte.

    Ik vind het heel fijn im mee te lezen!!

    Liefs raw
     
  4. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    halloooo daar!!!

    hier ben ik weer even. hoe gaat het met iedereen? ik zie dat we binnenkort weer heel wat babytjes kunnen verwachten. spannend hoor!

    hier gaat het goed, indy wordt wel een pittig dametje zeg. ze vertikt het om in haar eigen bedje te slapen en daar baal ik ontzettend van. niks helpt, ze kan overal slapen behalve in haar bed. grrrrrrrrrrrrrrr
    eten enz gaat goed en maddi is nog steeds dol op haar, ondanks dat alles zijn de dagen alleen met hun knap pittig. er is maar 1 dag in de week dat we echt met zn allen samen zijn, voor de rest is het of helemaal alleen of gedeeltelijk en dan juist rond de spitsur tijden dat er gegeten moet worden en badderen en naar bed brengen. pffff op die momenten moet ik echt diep ademhalen en mn verstand op nul zetten want als de een niet zeurt begint de ander te huilen. soms zeuren ze beiden tegelijk. om half 8 ligt maddi te slapen en dan begint indy nog weer even van zich te laten horen. relaxen zit er echt niet bij dan.

    van de week begin ik ook met mijn eerste rijles..spannennddddddd. heb er erg veel zin in en moet even goed inplannen op welke dagen en tijden goed uitkomen want zoals het er nu voor staat kan ik maar 1 dag rijden 50 min per week en dat vind ik weinig. dus lenn zal ook zijn schema moeten aanpassen om mij tegemoet te komen hierin. zat te denken dat het echt heel lang geleden is dat ik iets voor mezelf ga doen maar merk nu wel dat ik er aantoe ben en het ook nodig heb.,want hoeveel ik ook van mijn gezin hou..ik wil ook iets voor mezelf doen en niet altijd maar voor mijn gezin. of klinkt dat heel egoistisch?
     
  5. emje

    emje Niet meer actief

    hoi meiden.

    ben vandaag weer naar de gyn geweest. alles was gelukkig nog steeds goed. ook erg mooie bloeddruk. ik heb nu weer een afspraak voor volgende week woensdag. als ons meisje dan nog niet geboren is word ik ingelijd. wel spannend. ik hoop dat ze toch uit zich zelf komt.
     
  6. Raw

    Raw Niet meer actief

    @ lennylen; kan me helemaal voorstellen wat je bedoeld met wat voor jezelf doen!! Daar heb ik ook zo'n zin in. Niet dat je niet bij je kindjes wil zijn. Maar gewoon even een momentje!! Spannend rijlessen hoor! Zet hem op!

    Klinkt inderdaad wel druk zeg, mijn kindjes schelen straks ook maar 19 maanden dus drukte zal vergelijkbaar zijn. Ben zo benieuwd hoe het is.


    Strippen heeft voorlopig nog geen resultaat....
     
  7. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    @raw: lijkt me echt heerlijk hoor even een uurtje echt voor mij alleen. ik ben absoluut niet van het uitgaan enz.

    hihihihi de drukte phieuw, soms erg gezellig maar soms is het zo vermoeiend! en dan ben ik er ook weer een die me er erg mee bezig houdt of dat de oudste wel genoeg aandacht krijgt. krijgt hij wel hoor want ik speel elke dag wanner indy slaapt met hem. knutselen, autootjes spelen, puzzelen enz. en toch maak ik me zorgen of dat hij niet het gevoel krijgt dat hij opzij gezet wordt ofzo. dus daar moet ik me minder druk over maken want hij krijgt meer dan genoeg aandacht.
     
  8. Raw

    Raw Niet meer actief

    @lennylen ; ja, ben ook heel benieuwd hoe ik daar mijn weg in ga vinsen. Lijkt me best pittig. Er gaat nu al zoveel tijd zitten in het zorgen voor de kleine van 1,5 en dan zo nog een baby erbij. Als ik denk aan het voeden en badderen, denk ik ineens... Hoe dan? Zal zijn weg vanzelf ook wel vinden.

    Denk zelf dat het wel goedkomt omda ik mezelf dan ook een stuk beter voel... Hoef zelf ook niet meer zoveel te rusten enzo!!
    Heb er zoveel zin in!!!!!!! Nog even....... Iedere dag is er een dichterbij.

    Voorlopig hoop gerommel in mijn buik. Iemand ervaring met strippen???
     
  9. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    He dames,

    Hier ben ik weer! Ik denk dat het tijd wordt dat ik mijn verhaal eens doe.
    De zwangerschapsvergiftiging heeft het voor mij allemaal een beetje verpest.

    Vrijdag 25 febr ging ik naar de huisartsenpost met een potje plas om te laten controleren op blaasontsteking. De dienstdoende huisarts heeft toen mijn bloeddruk opgemeten. Deze was 180/95. Dit vond hij erg hoog en heeft contact opgenomen met de gyn. Ik moest toen naar de verloskamers voor een CTG. Dit gedaan en ik mocht na een tijdje naar huis, maar moest zaterdag wel terug komen vooor CTG en bloedruk meten.

    Zaterdag 26 febr. Teug naar het ziekenhuis. Ik had voor de zekerheid mijn tas maar meegenomen, want ik voelde al nattigheid. En ja hoor. Ik werd opgenomen met zwangerschapsvergiftiging. Natuurlijk tranen met tuiten. Maar ja. De dag erna zou ik ingeleid worden met Gel. Ik had nog maar 1 cm ontsluiting. Er was ook geconstateerd dat mijn nieren eiwitten afstoten. Ik moest mijn plas 24 uur opvangen.

    Zondag 27 febr. Om half acht ’s ochtends naar de verloskamer voor een CTG en een bloedruk meting. Mijn bloedruk was weer wat gestegen. Geen goed teken dus. Om 11 uur is er gel ingebracht. Ik had toen 1 ½ cm ontsluiting. Na 2 uur weer Gel ingebracht. Helaas deed de Gel niet voldoende en ging ik dus niet aan de gang. Rind 16.00 uur ben ik naar mijn kamer gebracht met weeachtige pijnen. Ik kon niet zitten, ik kon niet liggen. Lopen was eht fijnste,maar ook dat was niet geweldig. ’s Avonds heb ik een spuitje gekregen tegen de pijn en om te slapen.

    Maandag 28 febr. Weer om half 8 naar de VKamer aan de CTG en bloeddrukmeter. Bloeddruk was weer gestegen en dit betekende dat de kleine vandaag echt geboren moest worden. Ik kon helemaal niet meer onspannen. Daardoor was het niet mogelijk mijn vliezen te breken. Er is toen besloten een ruggeprik te zetten. Om 12.00 uur zijn mijn vliezen gebroken. Om 14.00 uur had ik 4,5 cm ontsl. Een uur later na een weeenstorm waarbij de ruggeprik vrijwel niet meer hielp 9 cm ontsl. Helaas mocht ik nog niet gaan persen met 10 cm omdat ze nog niet voldoende ingedaald was. Ik moest toen weer op mijn zei gaan liggen zodat ze kon draaien en verder in kon dalen. Ik had persdrang, maar mocht niet persen. Wat heb ik een pijn gehad. Om kwart voor acht ’s avonds mocht ik eindelijk gaan persen. Ruggeprik werd uit gezet en persen maar. Om 20.51 is ze toen geboren.
    Ze hadden en knip gezet en ik had behoorlijk conplexe scheurtjes die de gyn heeft moeten hechten. Ik heb 2 uur in de beugels gehangen om te hechten en dat was echt vreselijk. Ik was ruim een liter bloed verloren. Toen ik klaar was met hechten raakte ik nog in shock. Ik had ineens een bloeddruk van 80/41 en moest met zuurstof en een drukinfuus weer terug op aarde gebracht worden.
    Om 23.00 uur konden we eindelijk de familie gaan bellen om het goede nieuws te vertellen. Ze zijn om 24.00 uur nog naar het ziekenhuis gekomen.
    Ik heb nog tot vrijdag 4 maart in het ziekenhuis gelegen en ben met katheter naar huis gegaan. Deze is er maandag 7 maart uitgegaan.

    Op het moment gaat het per dag een stukje beter, maar ik heb nog steeds weinig energie.

    Als met al dus een behoorlijke bevalling.
    Jammer dat ik na zo’n goede zwangerschap toch niet zelf aan de gang ben kunnen gaan, maar dat het zo moest lopen. Maar ja. Niets aan te doen.

    Liefs Sjoelke
     
  10. Raw

    Raw Niet meer actief

    @sjoelke; wat een verhaal zeg. Je hebt het niet cadeau gekregen zeg! Praat er veel over (of schrijf het op, heb ik uit ervaring gemerkt) dan geef je het snel een plekje!
     
  11. ingef

    ingef VIP lid

    30 aug 2009
    5.619
    1
    0
    NULL
    NULL
    micha: hahaha...nee, niet alles moet uit de tuin....hahah...dan blijft er inderdaad niets over...ik wilde de dode plantenresten en snoeiwerk aan gaan pakken...uiteindelijk helemaal geen klap gedaan want vanaf 1 uur heb ik al weeën/pijnlijke harde buiken om de 10 minuten... wat lief van je buren zeg! je weet wat ze zeggen he? beter een goede buur dan een verre vriend! zo is het echt!
    hier ook zo incontinent als maar kan hoor! als ik moet hoesten, niezen of zelfs opstaan ben ik blij met mijn maandverband...;)

    mwag: hahah...da's inderdaad mooi geregeld nu met je vrije weekend! en ik moet morgen naar de gyn, zal eens overleggen wat ze er van vindt... logisch dat je het zat bent meis...ppfff...geduld wordt ook wel op de proef gesteld he?

    raw: spannend meis! die eerste cm heb je maar vast...;)

    lennylenn: oei. dat klinkt inderdaad wel pittig zeg! je lijkt er wel veel alleen voor te staan? of lees ik dat verkeerd... kan me helemaal voorstellen dat je behoefte hebt aan iets voor jezelf! ik heb straks mijn baan weer en twee avonden per week sporten, vind ik heerlijk! daarna kun je weer een goede moeder en partner zijn!

    jen: mooi dat alles weer goed is meid! en word je ingeleid vanwege je gezondheid? spannend hoor!

    sjoelke: och meisje...wat een rampverhaal....dit gun je niemand he?.. wat heb je het knap gedaan en wat een mooi kindje! probeer maar niet teveel van jezelf te vergen meis, het is niet meer dan logisch dat je nog weinig energie hebt.....dikke knuff!!!

    nou hier weer een hoop gerommel en veel harde pijnlijke buiken en af en toe een wee..zou het nu eindelijk? we willen ons mannetje zo graag zien!! maargoed, ik zal niet in de herhaling vallen...haha.. we willen allemaal hetzelfde he?

    eerst ons grote kleine mannetje kris maar eens in bed leggen... die ligt voor pampus op zijn loungekussen..haha..heeft uren buiten gespeeld!

    liefs
     
  12. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @mamaantje: ik heb druk voor je geduimd vandaag, heeft het effect gehad? Is de kleine eruit?

    @Inge: mijn verkoudheid was vandaag helaas nog niet opgeknapt, maar heb wel van alles en nog wat ingeslagen bij de Kruidvat. Een zoutoplossing, paracetamol, inhalatiecapsules, zakdoekjes met balsam... dus nu moet het wel snel gaan lijkt me. Wat naar voor je dat je je zo rot voelde. Ik kan het me wel heel goed voorstellen hoor, steeds die valse starts. Morgen weer naar de gyn toch? Hopelijk kan die je een beetje helpen!

    @Micha: grappig is dat he dat mannen zo weinig weten over baby's en zwangerschappen... Frank weet nu natuurlijk wel al veel meer doordat dit nummer twee wordt, maar ik vind het soms ook wel heel irritant. Ik maar alles lezen wat los en vast zit, ken heel internet uit mijn hoofd en meneer laat het maar op zich afkomen...

    @Mwag: ik hoop voor je dat het nu gaat opschieten. Al dat gerommel, het moet toch een keer gaan doorzetten... Fijn dat je man met je meegaat morgen, is toch wel een spannend moment!

    @Raw: wat verrassend dat ze je nu al gestript hebben, ben benieuwd naar het effect. Merk je er al iets van?

    @Lenny: ik kan me heel goed voorstellen dat je het erg druk hebt met die beide kleintjes. Denk dat het hier straks ook behoorlijk heftig gaat worden. Zeker de eerste periode, want een baby kan zich dan nog amper zelf vermaken natuurlijk. En je hebt groot gelijk dat je ook iets voor jezelf wilt. Ik vind dat helemaal niet egoïstisch, daardoor blijf jij beter in je vel zitten en dat is voor je hele gezin goed!

    @Sjoelke: wat een heftig verhaal meid, logisch dat je het daar wel moeilijk mee hebt. Ik hoop dat je je snel weer wat beter zult voelen. Dikke knuffel!

    Hier een lekkere snotterdag achter de rug, maar Ronja was naar de kinderopvang, dus kon me er lekker aan overgeven. Vanmiddag naar de vk geweest. Het ging erg goed. Mijn bloeddruk was nu zelfs 105/60, zo laag was ie nog niet eerder. Apart he? Maar met de kleine ging het goed en met mij dus eigenlijk ook. Denk dus nog steeds dat hij nog wel even blijft zitten. Ach, des te meer tijd heb ik om hier mee te lezen... ben benieuwd wie de volgende zal zijn!
     
  13. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    @sjoelke: jeetje meid, wat een heftig verhaal! hopelijk ben je snel weer de oude!

    @raw: en meid, voel je al wat meer van het strippen? hopelijk zet het snel door!
     
  14. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    hoi meiden!!

    Wat een lnage dag weer vandaag!
    Kan er soms maar moeilijk doorheen komen!
    Krijg ook steeds meer last van mijn rug en ook steeds sneller, was het eerst alleen 's avonds nu gewoon heel de dag!!

    Eerst maar eens reageren!

    mamaantje, hoe was het in het z'huis??

    inge, jakkes meid, het houdt maar aan bij jou....gaan ze bij jou ook strippen binnenkort of wil je dat niet??

    micha, vind het niet zo raar dat je die bevallingsverhalen nu niks vindt hoor! Volgens mij zijn dat er veel meer, ik moet altijd alleen maar janken als ik dan weer zo'n klein mensje geboren zie worden!!

    wat een onwijs lieve buurman heb jij zeg!! :) Heb je lekker gegeten?? haha, dat zie ik hier echt niet gebeuren!! ;)

    Wat goed dat je nog een streeploze buik hebt zeg! Die van mij was al niet streeploos meer door de eerste, maar nu komt er weer wat meer bij en vooral aan de bovenkant doordat die buik zo ontzettend uitpuilt! Had het al wel eens eerder genoemd, maar ik ben ze maar liefdesstrepen gaan noemen, gedragen met liefde!!

    mwag, en is er nog iets gebeurd verder vandaag? Morgen naar de gyn toch?
    Klaag maar lekker hoor, doen we allemaal ;)

    raw, spannend!! Gebeurt er al wat??

    lennylenn, zo heb wel met je te doen hoor! Dat is iets waar ik me ook best druk over maak, hoe het zal gaan straks met 2 kindjes en de dagen indelen! Ik vind het knap van je!! En dan ook nog gaa rijlessen, wauw! Het klinkt niet egoistisch hoor! Dat is volgens mij juist een heel gezonde reactie!!

    jen, hopelijk komt jullie meisje deze week nog zelf! Word je ingeleid doordat je bekken zoveel pijn doen??

    sjoelke, jeetje meid wat een verhaal zeg. Petje af! Hopelijk kan je je verhaal een beetje kwijt bij een aantal mensen! knuffel!

    anneke, wat vervelend dat je zo verkouden bent, weet dat het je best kan uitputten. Niet goed kunnen ademhalen 's nachts enzo. Even lekker stomen vanavond voordat je gaat slapen en neusspray zoutoplossing. Dat hielp bij mij wel! En jij ook al zo'n mooie bloeddruk. De mijne was deze week ook het laagst van al die keren.

    Hier verder weinig te melden. Vanmorgen even samen met een vriendin boodschappen gedaan, toch wel lekker als er iemand meegaat! Vanmiddag enigszins geprobeerd de middag door te komen. Wil zo veel, maar kan zo weinig, zo jammer.
    Af en toe wat gerommel, maar dat stelt weinig voor!

    Voor nu een fijne avond en we zijn wel weer toe aan een nieuw babietje hier!!
     
  15. emje

    emje Niet meer actief

    ik word ingeleid omdat ze bij ons in het ziekenhuis niet vaak vrouwen tot 42 weken laten lopen. maar ook omdat mijn gewrichten het niet lang meer houden. vanwege mijn handicap zitten me gewrichten erg los en de druk op mijn heupen is nu zo groot dat ze steeds schreef schieten.
     
  16. Raw

    Raw Niet meer actief

    @ingef; idd, eerste cm is binnen. Heb hetzelfde als jij, allemaal gerommel maar wanneer zet het nou eens door?

    @anneke; wat een lage bloeddruk zeg! Ja, vond het ook verrassend. Vk stelde het zelf voor omdat de baby er toch wel klaar voor is alleen een zetje in de goede richting nodig lijkt te hebben!! Vanaf 18.00 uur heel regelmatige harde buiken (om de 10 minuten) zou het dan toch??

    @jesje; ja, ik voel dus van alles.... :):):) nu moet het nog even doorzetten!!

    @zip; je moet er echt aan toegeven dat je niet meer alles kan... Moeilijk is dat, vind ik ook. Zeker met mn zoontje van 19 maanden die ik veeeel meer aandacht zou willen geven op dit moment. Gelukkig kan hij goed alleen spelen maar ik wil meer met hem doen. Aan de andere kant goed, kan hij vast een beetje wennen voor als zijn zus er is!

    @jen; wanneer word je ingeleid?
     
  17. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Ik zal jullie even snel op de hoogte brengen...
    vanmiddag van 13.15 uur tot 17.15 uur in het ziekenhuis gezetten...
    Eerst CTG om te kijken of het goed was met het hartje van de baby... echter dacht deze mevrouw iets te horen... een soort galopje, dus ze riep er een collega bij... die hoorde het ook:$
    Dus ze gingen een uitgebreide echo aanvragen.

    Eerst deed ze een uitgebreide echo en dan met name het hartje, daarna werd er weer een collega bijgeroepen om mee te kijken, maar zij zagen niets vreemds.

    Vervolgens hadden we een consult bij de gynaecoloog... deze ging alle resultaten bekijken en ook een echo maken om het met haar eigen ogen te zien. Gelukkig vond zei dat het nog redelijk goed gaat met de baby, maar ze wou wel gaan inleiden omdat het risico dat het fout gaat te groot wordt.
    Toen ze ging bellen naar de kraamsuites om een afspraak te maken, bleken ze alle 20 bezet te zijn, helaas... dus werd er een afspraak gemaakt voor vrijdag 18 maart. Ik moet dan om 7 uur bellen of ik er om 8 uur moet zijn....

    Ik heb als het goed is 2 a 3 cm ontsluiting... dus dan gaan ze de vliezen breken en meteen aansluiten op het infuus met hormonen.
    Zij verwacht dat ze er dan snel zal zijn.

    Pfffffffffffffff... vermoeiend dagje hoor.. maar er is gelukkig een datum om naar toe te leven. De baby maakt totaal geen aanstalten om eruit te komen,,,
     
  18. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    He meiden,

    Ik heb vorige week donderdag een gesprek gehad samen met mijn vriend met de VK die mijn bevalling heeft gedaan. We hebben toen heel mijn bevalling goed doorgesproken. Dit heeft mij heel goed gedaan.
    Verder kan ik er heel goed over praten met mijn vriend en ik heb het verhaal aan veel mensen gedaan. Daardoor voel ik me nu weer een heel stuk beter.
    Plus ik kan nu veel meer met ons meisje en dat geeft me een goed gevoel.
    Dus het lukt me steeds beter om het een plekje te geven.

    Ik wil nu ook weer wat vaker online komen om jullie verhalen te volgen.

    Echt super leuk al die baby's die al geboren zijn en iedereen heeft zo zijn eigen verhaal. Gelukkig zijn er nu ook meer succes verhalen hhihihihihi.

    Dank jullie wel voor de lieve reacties
     
  19. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    jen, nog een weekje afwachten dus.....

    raw, ja het is idd toegeven aan dat je weinig meer kunt, mijn zoontje is net 3 en neemt het er af en toe best van dat ik niet zoveel meer en dat is soms best lastig, maar hij is ook heel aanhankelijk nu en wil telkens knuffelen en van: mama, ik ben je vriend (smelt!!)

    mamaantje, wat een verhaal zeg! Vrijdag dus, nog 2 nachtjes meid, succes!

    Ik ga afsluiten welterusten allemaal
     
  20. Micha 2

    Micha 2 Bekend lid

    4 jul 2010
    612
    0
    0
    NULL
    NULL
    mwag:
    Je bent al 9 dagen over tijd, dus dat is best een aardig tijdje. Ik ben benieuwd wat ze bij jou zeggen. Ik weet dat ze bij mij in het ziekenhuis in principe 1 week wachten en dan actie ondernemen. Ikzelf schrok daar een beetje van, juist omdat ik al heel lang het gevoel heb dat ze aardig te laat komt. Maar zolang als ik aangeef dat ik niet ingeleid wil worden en het gaat nog goed, dan hoeft het nog niet. Wel moet ik dan regelmatig het hartje laten controleren.
    Nogmaals, ik ben wel benieuwd wat er morgen gezegd wordt.
    Die krampen heb ik volgens mij ook, net alsof je ongesteld bent, onderin de buik.
    Raw:
    Ik hoop voor je dat het wat oplevert!
    Lennylenn:
    Klinkt inderdaad erg pittig! En dan ook gewoon met rijlessen gaan beginnen, knap hoor. Ik vind het juist heel goed van je dat je iets voor jezelf gaat doen. Nog even en Indy is al 1 maand, wat gaat dat toch snel zeg!
    Sjoelke:
    Ik lees jouw verhaal na mijn eigen bevalling een keer, want je had al aangegeven dat het heftig was.... en ik kan dat nu niet echt hebben, ik hoop dat je dat begrijpt!
    Fijn dat je er weer bovenop komt en je beter voelt. Ik zou bijna zeggen, nog even en dan kan je mijn stokje overnemen, want ik heb geen flauw idee hoe actief ik zelf ben na de bevalling. Maar als je het nodig hebt, doe rustig aan hè!!!
    Ingef:
    Laat het nou maar eens doorzetten! Ik duim voor je!!!
    Anneke:
    Soms vind ik het ook heel irritant dat ik alles lees en mijn man niks. Het is een behoorlijke verantwoordelijkheid en op deze manier lijkt het wel alsof ik diegene ben die alles moet weten. Natuurlijk zal ik ook de meeste zorg voor haar hebben, ik ga maar 2 dagen werken, maar hij mag ook wel verantwoordelijkheid hebben.
    Zip:
    We hebben echt heerlijk gegeten bij de buren. Wij kunnen het vanaf het begin al heel goed met hun vinden, we zijn zelfs al met ze op vakantie geweest!
    Groot gelijk heb je: Liefdesstrepen! Je moet er toch iets mee.
    Mamaantje:
    Wat een gedoe zeg, en dat alles vol zat. Maar je hebt nu een datum, en dat is al heel erg snel. Maar toch, dan ben je 10 dagen overtijd, dus dat mag ook wel!
    Succes in ieder geval!


    We hebben heerlijk bij de buren gegeten, was weer een gezellig avondje! Het zijn echt vrienden van ons geworden. Het grappige is dat we ze soms bijna dagelijks zien en soms echt weken niet.

    Vandaag is mijn kleine meid echt superdruk in mijn buik, ik snap er niks van. Gisteren was ze veel rustiger en besloot ze vooral te bewegen wanneer ik ging slapen. Soms maken die dagen waarop ze weinig beweegt echt onzeker, maar het lijkt er nu wel op alsof ze twee dagen weinig beweegt en dan één dag heel druk is!
    Ik heb vandaag dus weer heerlijk met haar kunnen spelen!:p

    Morgen naar de gyn. Ik ben echt zo benieuwd! Ik hou er rekening mee dat ze mij daar wilt houden, maar ik heb het gevoel van niet. Maar ja, als mijn bloeddruk weer wat hoog is, dan wil ze zowiezo verder onderzoeken. We zien het wel. De knoop is doorgehakt, we gaan met de metro. De vluchttas laten we thuis klaar staan, als het nodig is kan mijn man dan naar huis rijden en als daar geen tijd meer voor is kunnen we onze lieve buren en anders mijn ouders inschakelen.
    Komt goed!

    Welterusten iedereen! Ik hoop op een goede nacht en voor diegene die het graag willen, dat de weeën doorzetten! ;)
     

Deel Deze Pagina