30 plussers en zwanger worden (deel 5)

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door wannaBmum, 8 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    bedankt voor de felicitaties!! :)

    HIj was echt goed jarig. Veel kleren gehad, boekjes en wat puzzels. Gelukkig niet veel speelgoed ;) dat had ik bewust gevraagd, anders komt hij om in het speelgoed.
    We hadden tussen 1400 uur en 1730 uur en huis vol met 20 man...gezellig!!!
     
  2. Timon

    Timon VIP lid

    4 sep 2008
    10.015
    0
    0
    Gelderland
    Hebben de dames die deca hebben gebruikt die weleens bevroren gekregen? Ik wel!:D Gisteren waren we bij mijn ouders en hadden de deca in een icepack gedaan. Nou, ik haalde 'm eruit en... was 'ie bevroren!:$ Gelukkig met warme handen snel ontdooit en na een half uurtje kunnen darten en spuiten.
    Doordat we het bij mijn ouders deden zijn zij de enigen die op de hoogte zijn. Ze hebben er helemaal niets over gezegd en merken vanzelf wat we erover te zeggen hebben. Schatjes zijn ze toch.;)

    Ik ga deze week 4 dagen van 4 uur werken en hoop dat dit haalbaar is. Twee weken geleden ging 3x 4uur niet eens en ben ik naar 3x 3uur gegaan, want wel goed ging. Vorige week zelfs naar 4x 3 uur en ook dat ging best goed. Erna wel moe, maar dat was na zo'n 2 uurtjes weg en dat voelt goed.
     
  3. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    ehhh timon, ik weet niet of het wel bevroren MAg worden hoor. Bij ons in de apotheek in ieder geval niet..... :(
    Ik zou de fabrikant effe bellen of het nu nog wel werkzaam is... sorry

    Hier is de rust terug gekeerd. Jens heef t12 uur geslapen, en mn schoonmoeder is om 7.00 vanochtend vertrokken richting schiphol ..bye bye, zeggen we dan.

    We hebben geen oorlog gehad, maar ik irriteer me zo aan haar. Het is net een muis, schuift zenuwachtig door je his heen. Volgt Jens overal meteen zakdoekje, terwijl dat niet nodig is. Ze probeert hem steeds te lokken met boekjes enzo, maar snapt het niet als hij gene zin heeft. Ik zei, je moet hem niet dwingen, hij komt vanzelf wel als hij zin heeft. Ik snap wel dat ze de schade wil inhalen, ze ziet hem 2x per jaar....maar dit werkt ook niet soepel.
    zucht.......
     
  4. mb02

    mb02 Bekend lid

    Even snel: yfke en ik zijn allebei ziek, dat is behoorlijk balen. Komt door een bezoekje aan mijn moeder, die was net terug van een weekje turkye, en blijkt daar dus iets opgelopen te hebben.

    Dus alleen even een zwaai naar jullie allemaal!
     
  5. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    beterschap voor jullie beide mb02!!!
     
  6. Miepie74

    Miepie74 Fanatiek lid

    10 okt 2008
    4.062
    8
    0
    Beterschap MB en Yfke!
     
  7. wannaBmum

    wannaBmum Fanatiek lid

    17 okt 2007
    2.957
    0
    0
    MvT: wow, is Thomas al zo groot! Smurf is nu 85 cm en aan de dunne kant, dus maat 80/86 past hem nog prima (zaterdag wordt hij 2)

    Mieke; wat een gedoe toch op jullie KDV. Wel fijn dat je Boaz er nu weer met een gerust hart naartoe brengt. Spannend, 30 maart eindelijk in zicht!

    Simi: misschien te laat, maar wij hebben een McLaren buggy van de prenatal en erg tevreden mee. Een stevige maar wel eenvoudige. Geen slaapstanden, want Smurf slaapt toch niet of nauwelijks in de buggy. Meegehad naar Mallorca en ging prima.Vond het zelf stuk handzamer dan een kinderwagen, maar hangt er inderdaad vanaf wat je ermee wilt gaan doen. Wandelen in centrum en zo ging prima en over het strand konden we hem makkelijker inklappen en aan het draagkoord over de rug dragen.

    Pooh: sorry!!! helemaal jens verjaardag gemist! PROFICIAT!!! Hoop dat jullie een leuke dag hebben gehad! Wel slim om niet teveel kadootjes te vragen. (Ben bang dat als ik kleertjes vraag, ze alsnog met "een klein kadootje erbij" komen aanzetten...)
    Als ik je verhaal zo hoor kan ik me voorstellen dat je je groen en geel hebt geërgerd aan je schoonmoeder :) Maar zoals je zelf al zei, ze bedoelt het goed.

    Timon: sterkte met het spuiten weer. En met het opbouwen van het werk.

    MB en Yfke; beterschap!

    @all: heb zo groeiecho. Kreeg van een collega al zo'n insinuerende opmerking dat ze echt niet snapte dat ik de controles niet in mijn eigen ziekenhuis liet doen, zodat ik niet steeds weg hoefde, grrr!
     
  8. mammavanthom

    mammavanthom Bekend lid

    Ach MB, dat is balen! Beterschap voor jou en de kleine meid!

    Wanna, hoe was de groeiecho? Ach van je collega's moet je je niks aan trekken, je maakt toch je eigen beslissingen ;).

    Pooh, fijn dat de verjaardag zo'n succes was! Wel jammer van je schoonmoeder maar wel voor te stellen. Ach, ze komt er vanzelf achter dat dit niet helpt en dat ze hem beter met rust kan laten...

    We hebben een gezellige zondagmiddag gehad op het Dwingelderveld samen met Soof en fam. Lekker even op het terrasje gezeten en nog een wandelingetje gemaakt door het bos, we kwamen er alleen een beetje laat achter dat we op een fietspad liepen en dat was niet zo handig :D;)...
    Verder gaat het goed hier, ben de dagen aan het aftellen tot de echo... ben zo verschrikkelijk benieuwd!!!
    Ben met mijn laatste 'werkdagen' bezig, woensdag om 13.00 is het afgelopen! Ik leef er nu wel naar toe hoor en heb er ook heel erg zin in. Straks, als het lekkere weer echt doorzet lekker de tijd om samen op pad te gaan en hopelijk wordt mijn mannetje weer helemaal zichzelf als hij de rust en regelmaat weer krijgt die hij zo nodig heeft. Ik kan me er ook enorm op verheugen als deze baby er straks is dat ik alle tijd heb om BV te blijven geven, misschien houd ik het wel vol tot 1 jaar...
    Aankomend weekend ga ik er lekker met mijn man op uit, lekker een weekend weg, deze keer naar de kust dus ik hoop dat het mooie weer nog even aanhoudt! We hebben erg zin in een weekend van terrasjes pakken, aanlummelen en uitslapen :D, heerlijk tijd voor ons tweeen.
     
  9. Brigit

    Brigit Fanatiek lid

    26 feb 2009
    1.879
    13
    38
    Vrouw
    Even kort een berichtje van mij.
    Het is allemaal wat anders gelopen dan we hadden gehoopt. Isabella en ik hebben 5 dagen in het ziekenhuis moeten door brengen. De bevalling was perfect daarna even niet. Ze heeft op de couveuse afdeling gelegen. Vorige week dinsdag zijn we thuis gekomen en we zijn nog aan het bijkomen en alle bezoek komt nu op gang. Daar had ik wel enorme behoefte aan, even wat vrolijkheid na die negatieve dagen. Heb dus geen tijd gehad om jullie op de hoogte te houden.
    Het komt er uiteindelijk op neer dat ze uitgedroogd was en niemand had het in de gaten, ik heb tot 3 keer toe gezegd tegen verpleging ik vertrouw het niet en uiteindelijk hebben ze kinderarts erbij geroepen. Die zei dat ik het goed gezien had. De rest van het verhaal ga ik binnenkort opschrijven, maar nu weten jullie igg al even waarom ik nog helemaal niks van mij heb laten horen.
    Nu gaat alles heel erg goed, ik kolf alleen mijn melk af, ben veel te bang dat ze weer uitdroogd. Het is echt een heerlijk meisje.

    tot gauw!!!
     
  10. mammavanthom

    mammavanthom Bekend lid

    Ach, ik was er al een beetje bang voor toen we steeds maar niks van je hoorden. Wat sneu voor jullie meid! Ben blij dat nu alles goed gaat met jullie en dat het genieten kan beginnen. Wat goed van je dat je dat zelf al zag dat het niet goed ging, zo zie je maar, moederinstinct is iets heel bijzonders.
    Ik hoop stiekum toch wel op een foto van de kleine meid ;)
     
  11. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    ach wat schrikken dat niemand dat in de gaten had?! Wat merkte je zelf aan haar? Hopelijk komt nu alles goed en kunnen jullie eindelijk gaan genieten! :)

    @mvt, lekker en gezellig!!!! :) Ben benieuwd naar je echo hoor. wat is je uitgerekende datum ongeveer? November of zo?

    @wanna, geef tniets. Maar inderdaad, smurf is een stuk kleiner dan Jens. Ik moet donderdag weer ,we komen zelf op 13.2 kilo thuis en ik schat iets van 93 cm lang?!
    Lang en slank dus! HIj zit al een maand of 2 goed in maat 92 nu en ik heb kleertjes 98 voor de zomer gekregen! Schoenmaat 24....
     
  12. wannaBmum

    wannaBmum Fanatiek lid

    17 okt 2007
    2.957
    0
    0
    Brigit: hè wat jammer dat het zo gelopen is! Hoop dat jullie nu een beetje kunnen gaan genieten. Ben benijder naar jullie verhaal en natuurlijk naar een foto! Goed dat je bent blijven aandringen als je zelf het gevoel had dat het niet goed ging.

    MvT: klinkt als een gezellig uitje met Soof! Veel plezier ook komend weekend. Kan me voorstellen dat de tijd je nu niet snel genoeg kan gaan.

    Pooh: Jens is echt lang zeg! Sommige kleertjes koop ik al wel in 92. Schoenmaat heeft hij nu nog 22 aan. Al een half jaar, maar volgens mij past het nog prima.

    @all: groeiecho was prima. Meeste metingen rond 27 weken en een paar dagen, dus redelijk op schema. Krijg met 32 en 36 weken weer een echo :) Helaas kan ik in de verloskundigenpraktijk niet echt goed op het scherm meekijken, maar gelukkig doen ze aan het eind nog een klein "pretstukje"
     
  13. Simi

    Simi Actief lid

    24 okt 2007
    410
    0
    0
    Bijna het midden van NL
    Mb beterschap voor jullie.

    Birgit, get wat jammer. Gelukkig nu alles beter en is er met jou moederinstinct niets mis. Lekker genieten meid.

    Leuk hoor pooh een fijne verjaardag. Voelde je jezelf ook goed?

    All, thanks voor jullie reacties. Ben op zoek naar een bugaboo transporttas. Je kan ze ook huren dus dat is mooi.
     
  14. Miepie74

    Miepie74 Fanatiek lid

    10 okt 2008
    4.062
    8
    0
    Jeetje Brigit, ik dacht dat je gewoon superdruk was met je kleine meid maar dit is wel een vervelende start voor jullie... Wel echt heel goed dat je je gevoel hebt gevolgd en hebt aangedrongen bij het personeel! Ben heel benieuwd naar je verhaal en hoe het je nu allemaal afgaat, maar in your own time he?!

    Wanna, ik kreeg ook 3x een groeiecho met dezelfde termijnen als jij. Steeds gemiddeld of 'op schema' en tóch maar 2900 gram bij geboorte :) Ik had nog bij mezelf gedacht: stel dat ze een groeiachterstand oploopt, dan kan dat toch ook nog in die laatste 4 weken na de 36ste week? Maar goed, 2900 gram is ook niet verontrustend ofzo en bovendien was ik blij dat ik mijn gelijk uiteindelijk heb gekregen: ik maak nu eenmaal kleine baby's...
     
  15. Simi

    Simi Actief lid

    24 okt 2007
    410
    0
    0
    Bijna het midden van NL
    Miepie hoe gaat het nu met jullie en de kleine mini2?
     
  16. Paint

    Paint Actief lid

    27 feb 2007
    392
    0
    0
    Hallo meiden,

    Kwam zo maar eens even kijken hoe het er met jullie allemaal voorstaat. Was nieuwsgierig.:D Zo'n tijd geleden dat ik hier geweest ben. Misschien kennen jullie me wel helemaal niet meer.:)
    Ben ook zo'n waardeloze poster.
    Zie dat er heel wat meiden zwanger zijn of net bevallen. Gefeliciteerd nog. Altijd leuk om te zien.
    En voor degene die nog steeds op een wondertje wachten ( mieke , sophia, timon) veel geluk!
    Wij zijn 4 nov de mega trotse ouders geworden van onze dochter Tatum (Chloé) Een heerlijke griet waar we bijzonder van genieten.
    Ze was het wachten meer dan waard. Dus ja wij zeggen zeker , wonderen bestaan echt.;)
    Zal nog even laten zien hoe ze er inmiddels uit ziet.
    Groetjes,
     
  17. daffie76

    daffie76 Fanatiek lid

    Paint; nog gefeliciteerd en wat een heerlijk lachebekje is dat meisje van jullie....

    Vanmorgen even lekker op de fiets naar de kinderboerderij geweest. Myrthe vindt het steeds leuker worden en rent overal tussendoor. Konijntjes aaien, geitjes kijken en het varken nadoen hahaha.
    Daarna nog even lekker in de tuin gespeeld en nu is ze even slapen. Als ze wakker wordt gaan we lekker weer naar buiten, want wat is het heerlijk weer.

    Ga zo ook maar eens de fert. afdeling bellen voor een tel.afspraak. Kunnen we gaan plannen wanneer we gaan beginnen met de volgende poging. Afvallen lukt nog steeds niet echt in kilo's, maar mensen vragen wel of ik ben afgevallen:(:( Mijn beste vriendin zijn gisteren nog, dat zij het wel zag....nou de weegschaal dus niet:x:x Maar wil niet heel veel langer wachten met een volgende poging, dus ga het maar weer inplannen. Wil eigenlijk half juni de punctie hebben. Dan is het handbalseizoen voorbij en hoef ik me daarvoor dus niet af te melden.;)
     
  18. poohbear226

    poohbear226 VIP lid

    12 feb 2007
    9.547
    2
    0
    pillenboer
    zuid holland
    @paint, wat een heerlijke foto zeg!!!! Is het zo lang geleden dat je hier was? Voor mijn gevoel is het niet zo lang geweest!?
    Gata het verder goed met jou en Tatum?
     
  19. wannaBmum

    wannaBmum Fanatiek lid

    17 okt 2007
    2.957
    0
    0
    Miepie: Verloskundige vond dat er al wel wat verschil zat met 20 weken echo (weekje voor op groei) en nu 28 weken (klein weekje achter) en zei: het wordt in ieder geval geen 10 ponder! Ik denk ook dat ik gewoon geen heel grote babies krijg :)
    Hoe gaat het met Mini2? En tussen jou en je man?

    Daffie; en, heb je al een datum voor een afspraak? Spannend zeg!Wel prettig als je het na het sportseizoen kunt plannen.

    Hier alles oke. Straks spannend gesprek met belanghebbenden in 1 van mijn onderzoekslijnen die erg ontevreden zijn over de voortgang. Verheug ik me niet echt op. Heb ze ook nog maar net verteld (via mail, kon helaas niet anders) dat ik zwanger ben. Vinden ze ook niet erg grappig denk ik, hahaha.

    Paint: wat leuk om weer van je te horen. En vooral te zien! wat een dotje zeg! En een superaanstekelijk lachje!
     
  20. Zo ik ben er ook weer, voor 3 daagjes en dan weer een weekend naar Landal OHhhhh wat heb ik het toch slecht :D

    MvT! Het was erg gezellig zondag en nog super bedankt, maken we de volgende keer goed ;)

    WANNA! Oh dat klinkt als een pittig gesprek, hoop dat het allemaal meevalt voor je!

    PAINT! Tuurlijk kennen wij je nog, wat een mooi meisje heb je :)

    Ik heb een leuk weekend gehad, het was natuurlijk uitgelezen weer. We hebben leuke dingen gedaan en Rick was echt totaloss! In twente zijn zoveel leuke oude "boerderijen" waar ze leuke restaurantjes van hebben gemaakt met veel speelgelegenheid, het was echt weer thuiskomen :) Ik geloof dat manlief echt simpel van mij wordt, maar ik vind het zo fijn daar :)
    De poesjes hebben zich netjes gedragen zo alleen thuis, vanacht was ik alleen weer de pineut met die krolse troela van ons. Mens wat een gekerm...........

    Twee hondjes zijn gaan logeren bij mijn schoonzusje en zwager en Junior was met ons mee. Brutus is de oudste (Junior en Brutus zijn reutjes) en ze vechten nog wel eens. Wij dachten dus dat het altijd aan Junior lag, maar nu horen we gisteren dat Brutus bij het logeren hun hondje (oud reutje) ook steeds loopt te bestieren :x en de hond van de buren ook. Zo raar, want op straat is hij vriendelijk tegen hondjes. Die andere twee staan altijd enorm te balffen :) Vind het enorm verveolend, hetecht een super leuk hondje maar ik denk omdat hij ouder wordt (12 jaar nu) dat hij kuren gaat krijgen ;) hij kan ook lelijk doen tegen Rick en dat vind ik nog erger. Ik heb Brutus samen met mijn ex gehad, ik zit eraan te denken of hij misschien Brutus nog een paar jaar wil hebben, weet niet goed hoe ik dat moet vragen. Heb wel leuk contact hoor, dat scheelt:cool:

    Zo dat is weer een heel verhaal!
    Oh ja, ik heb aan het einde van mijn kaak onder mijn oor een pijnlijke bult zitten, heel naar. Ga er maar eens mee naar de dokter!
     

Deel Deze Pagina