maart mama's 2011 deel 3 -the day after.

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door shenoby, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. emje

    emje Niet meer actief

    hoi meiden,

    even een snel berichtje. door de pijn in mijn bekken kan ik helaas niet lang achter de pc zitten. vandaag ben ik bij de gyn geweest en daar zagen ze op de echo dat mijn placenta het niet meer zo lang gaat uithouden. ook heb ik nu erg veel last van uit de kom schietende gewrichten door mijn handicap. vandaar dat ik nu maandag word ingeleid. het kan natuurlijk voor die tijd nog vanzelf komen (dat hoop ik ook) en anders word het maandag inleiden. dus het einde is in zicht.

    de meiden die bevallen zijn heel erg gefeliciteerd met jullie kindjes :)

    sorry dat ik nu even niet goed kan reageren. hopelijk gaat het na de bevalling beter.
     
  2. lin80

    lin80 Fanatiek lid

    7 apr 2008
    2.798
    1
    0
    Iedereeen die bevallen is Gefeliciteerd en geniet ervan.
    En iedereen die nog aan het wachten is, het einde komt nu toch echt in zicht, met een week of 2 zijn alle baby's geboren en kunnen we hopenlijk allemaal lekker genieten.

    Hier nog even een update van onze kleine man. Hij heeft wel het RS-virus, dus wij zijn nog een tijdje onder de pannen in het ziekenhuis. Hij ligt nu aan het zuurstof en ze hebben vandaag een sonde ingebracht omdat hij niet voldoende drinkt. Hij heeft al zijn energie nodig om zuurstof binnen te krijgen en dronk vanavond nog maar 20cc ipv de 135 die hij eigenlijk zou moeten drinken. Ik zorg er nu steeds voor dat ik in iedergeval op de tijden dan hij voeding krijgt in het ziekenhuis ben zodat ik hem even lekker op schoot kan nemen en met hem kan knuffelen. De rest van de tijd laten we hem zoveel mogelijk met rust omdat hij anders te veel moeite moet doen. We mogen hem dus ook niet wassen en alleen omkleden als het echt nodig is. Helaas zit hij waarschijnlijk nog niet eens op de top en wordt het de komende dagen nog iets erger. Als hij eenmaal weer opknapt, dan gaat het vaak ook vrij snel weer echt beter, dus laten we maar hopen dat dat snel zal zijn.
    Ik zit er zo nu en dan toch wel even behoorlijk doorheen, je kunt niks voor hem doen behalve er voor hem zijn en vanmiddag besefte ik me ineens dat dit natuurlijk nog steeds gewoon mijn kraamtijd is en dat ik die nu aan het doorbrengen ben met ons mannetje in het ziekenhuis ipv met hem thuis op de bank en lekker veel visite die langs komt.
    Ze hebben in het ziekenhuis wel een bed voor me neergezet zodat ik daar lekker kan gaan liggen, want anders vergeet ik gewoon te rusten en daar ga ik straks zeker spijt van krijgen als ik dat nu niet doe. En nu................ ga ik afsluiten en snel mijn bedje in en dan morgen weer lekker naar mijn kleine kereltje. (ik slaap gewoon lekker thuis, want ik kan toch niks voor hem betekenen 's nachts en in zo'n ziekenhuis krijg je ook nauwelijks rust door al die piepjes en huilende kinderen. Ook heeft hij meer aan een mama die straks weer goed uitgerust naast zijn bedje staat.)
     
  3. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    ff snel ego-bericht voordat ik ga slapen. hier nog steeds hetzelfde. sinds vanmiddag erge buikpijn en rugpijn om de 15 minuten. komt nog niet dichter op elkaar, maar er blijft regelmaat in zitten, dat is al iets. zo toch wel proberen te slapen en hopelijk dat het daarna door gaat zetten;)

    slaap lekker allemaal!
     
  4. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    @Zip: wat sneu voor Julian dat hij zich blijkbaar niet helemaal goed voelde. En wat jammer voor jullie dat je nachtrust er weer aanging... juist in deze tijd zijn we er zo blij mee he? De vk had het erover dat strippen het risico op een kunstverlossing vrij groot maakt en dat ze daarom zo laat mogelijk beginnen. Maar volgens mij is 41+3 niet een keiharde grens voor ze, meer een richtlijn. Nou ja, mijn volgende controle is met 40+6, laten we hopen dat strippen niet meer nodig zal zijn tegen die tijd. Jij veel succes vandaag met je volgende strippoging...

    @Ellenore: ik had even voorgeslapen voor het etentje en daardoor was het heel goed te doen. Ik was uiteindelijk rond half elf thuis en heb echt een gezellige avond gehad. Vervolgens wel heel slecht geslapen. Eerst heel onrustig in mijn hoofd, ik denk doordat het vandaag mijn uitgerekende datum is. En vervolgens moest ik naar de wc en daarna was ik onrustig in mijn buik. Echt weer flinke voorweeen, dat stopte rond een uurtje of drie, dus daarna nog even geslapen. Dus ik denk dat ik zo als Frank de deur uit is maar weer even mijn bedje in duik.
    Wat fijn dat voor jou het genieten begint, al kan ik me ook goed voorstellen dat je goed geschrokken bent van het bloed in de ontlasting van Olivier. Laten we hopen dat de hypo allergene voeding goed helpt.

    @Lenny: nog steeds even wennen dus? Kan ik me heel goed voorstellen. Maar wel fijn dat alles goed gaat. Hoop voor je dat Maddox snel weer minder last heeft van zijn tandjes. Naar is dat he? Ronja heeft het zo nu en dan ook flink en dan huilt ze zo hysterisch. Het is echt zielig. Mooie foto van jullie met zijn drietjes hoor! En van die rijlessen: dat komt vanzelf, maar wel grappig dat je het zo onderschat had. Veel succes de volgende les!

    @Jen: voor jou wordt het nu echt zwaar he? Gelukkig maar dat je nu weet dat je kindje sowieso binnen een paar dagen komt. Sterkte met je laatste loodjes!

    @Lin: sterkte met alles rond Jesse's ziek zijn. Vervelend hoor dat ie eerst nog erger ziek moet worden voor het beter wordt...

    @jesje: heb je nog een beetje kunnen slapen meid?

    Hier weinig nieuws, behalve een onrustige nacht. Ga zo eerst nog even bijslapen. Ronja is vandaag bij mijn schoonouders, want Frank is naar Amsterdam voor een cursus en mijn ouders die het dichtstbij wonen zitten de hele dag in het ziekenhuis. Mijn vader moet weer gekatheteriseerd worden. Ik zag al helemaal voor me dat ik heftig aan de weeen zou zijn, maar ondertussen met de kleine meid zou moeten spelen omdat alles en iedereen ver weg was. Nu hoef ik me daar tenminste geen zorgen om te maken. Hoop echt dat het vandaag op gang komt. Mijn buik is zeker nog niet rustig, dus wie weet...

    Ik wens jullie allemaal een hele prettige dag. Geniet van het mooie weer! En dat er veel mooie kindjes geboren mogen worden!
     
  5. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    @anneke: dus jij hebt ook al zo'n onrustige nacht gehad? hier nog eentje:( ben zo'n beetje elk uur wakker geweest, denk dat het bij mij komt omdat ik vandaag wil vragen of het mogelijk is om te strippen en ik had erg veel last van mijn buik en rug. als het nou door zou zetten, maar nee hoor, onze kindjes zijn nu al eigenwijs haha
    het zou wel leuk zijn als je vandaag zou bevallen, precies op je uitgerekende datum. dat gebeurd bijna nooit!:D
     
  6. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    @Ellenore: Poeh das zeker schrikken ineens bloed bij de ontlasting. Inderdaad hopen dat hij het op andere voeding niet meer heeft.
    Wij zijn echt bevoorrecht om met dit weer verlof te hebben. Heerlijk. Ik geniet er ook met volle teugen van.

    @Lennylen: Die dametjes die dametjes. Ons Amber vind het ook nog wat lastig in haar eigen bedje te slapen. Ze wordt maandag 4 weken. De tijd gaat inderdaad snel.
    Dat jij je ritme moet vinden kan ik me goed voorstellen. Ik ben vanaf maandag alleen met ons meisje en ik heb er al moeite mee en jij hebt er dan nog twee.
    Scheurneus in de auto!! Hihihihih. Komt vast helemaal goed.
    Wat een super gezellige foto!!

    @Jen89: Doe lekker rustig aan meid. Je hoeft je niet te veronschuldigen dat je even niet meer kan. Spannend zeg dat maandag uiterlijk de dag is.

    @Lin80: Poeh meid wat heftig. Ik hoop dat jullie mannetje snel opknapt en dat je dan alsnog van je kraambezoek kan gaan genieten.

    @Anneke: Fijn dat je toch oppas hebt voor Ronja. Vandaag precies 40 wken. Zou mooi zijn om vandaag te bevallen. Ik duim voor je dat het doorzet.

    @Jesje1982: Laten we hopen dat het gerommel bij jou doorzet. Denk aan je.
     
  7. kartvelibaia

    kartvelibaia Actief lid

    8 mrt 2010
    392
    0
    0
    NULL
    NULL
    zo weer ff reageren op iedereen!

    @nemo, heeft het strippen al effect? ik ben dinsdag aan de beurt voor het strippen als de beeb er dan nog niet is.
    ik eet zo een blik ananas leeg voordat ik ga slapen.. super lekker vind ik dat nu. en dat van dat het voelt alsof we nu in een soort droom verkeren heb ik ook heel erg!

    @anneke, hoe is het met jou? vervelend die onrustige nachten..

    @zip, vandaag weer strippen? ben benieuwd!! mag nu toch wel gaan gebeuren zeg:)

    @imsala, weet niet zo goed wat ik met je post moet, maar het klinkt wel vrij heftig allemaal. sterkte zeg!!

    @lin80, fijn om ff weg te schrijven hè? h1e, bah wat naar van dat virus. goede keuze om zelf ook je rust te pakken!! sterkte

    @raw, hoezo verwachtte de gync. het niet? en hoe is het nu bij jou? ik lees; bij nog geen baby zondag vliezen breken? woow heftig!!

    @jesje82, nou hoe is het gegaan bij de vk? ben je gestript? en hoe is het nu? gisteren weeen?

    @de pasgeboren baby's, wat een knappe koppies allemaal! smelt smelt...

    @sjoelke, kan ook niet wachten om met de kinderwagen te gaan lopen!!

    @ellenore, ach klein ventje.. hoe is het nu met hem?

    @lenny, wat weten die kleintjes het toch allemaal goed hè, wat ze wel en niet willen. wanneer heb je weer rijles en waar? dan weet ik wanneer ik van de weg moet blijven hahah:D (flauw hè)

    @jen89, spannend zeg, maandag inleiden! hoop dat het toch eerder komt..

    hier ook nog niks hoor!! bij mij gaan ze dinsdag strippen als hij er nog niet is.. mag toch hopen van wel.. zaterdag is het weer volle maan hoorde ik? dus wie weet..
    ik vind morgen wel een leuke dag.. heb wel wat met vrijdagen!:cool:
     
  8. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    hoi meiden

    beweging!!
    nee gekheid, ben vanmorgen eind van de morgen de slijmprop verloren (gadver, wat een vreselijk vies ding is dat toch ;))

    Nu over een half uurtje strippen, dus ik hoop dat het wat gaat doen!!

    Ben wel even helemaal hyper nu, terwijl rust het beste zou zijn, maar ja!

    Ik hou jullie op de hoogte, desnoods via Anneke!

    Fijne dag verder!
     
  9. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    nou meiden

    ik ben hevig teleurgesteld hier.
    Het strippen lukte niet, ze kon er niet bij. Heeft dus helemaal niks kunnen voelen of doen :(

    Nu is het afwachten.
    Als er maandag nog niets is, moet ik maandagmorgen het ziekenhuis bellen voor de standaard onderzoekjes en dan zal ik denk ik wel moeten blijven......bah baal zo verschrikkelijk......
     
  10. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant

    He Zip wat balen meid!
    Hopen dat het nu toch doorzet voor maandag.
    Dikke knuffel!!!
     
  11. Raw

    Raw Niet meer actief

    Hee meiden,

    Op de uitgerekende datum ben ik bevallen van een prachtige dochter Norah!!!!!! :)

    Spreek jullie nog!!
     
  12. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    hoi meiden

    ff een ego-bericht! ik was naar de vk geweest en mijn bloeddruk was weer te hoog, dus werd gelijk weer naar triage gestuurd en ze vond het toch beter dat ik onder de gyn kwam te staan, omdat mijn bloeddruk elke keer te hoog is. nou ik dus daarheen, bloeddruk nog steeds te hoog 140/100, maar ctg, bloed en urine waren wel goed. inwendig onderzoek gehad en had al 2 cm ontsluiting:D was die rugpijn en buikpijn toch ergens goed voor;) ik had wel weinig vruchtwater meer, dus.....

    als er plek is wordt ik morgen ingeleid!!:$:$:$ jeetje meiden, ben er helemaal van slag van hahaha als er morgen geen plek is dan wordt het zaterdag. dit had ik dus echt niet aan zien komen he haha.
    ze zei nog wel, misschien is het niet nodig en zien we je straks terug, want het is dus aardig in werking daarbinnen!!

    ik reageer straks ff op de rest, ben nu ff de weg kwijt!
     
  13. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    Wauw geweldig!!! Hartelijk gefeliciteerd met jullie dochtertje.
    Mooie naam!!

    Dikke knuffel
     
  14. Sjoelke

    Sjoelke Bekend lid

    3 jun 2010
    905
    0
    0
    Verstandelijk gehandicapten sector
    Noord-brabant
    Poeh meid, inderdaad een behoorlijke bloeddruk. Ik ben daarvoor opgenomen en ook meteen ingeleid.

    Zo kan het ineens snel gaan. Ik snap dat je van slag bent.
    Wel super perfect dat je al twee cm hebt. Ik begon met 0!!
    Nou zet 'm op meid.

    Dikke knuffel
     
  15. mamaantje

    mamaantje Fanatiek lid

    5 dec 2005
    1.487
    0
    0
    Ouderenwerker
    Maassluis
    Ingef gefeliciteerd met Bram
    Mwag gefeliciteerd met Finn
    Micha gefeliciteerd met Danique, wat een mega lange tijd heb jij moeten doorstaan zeg. Maar dat ben je zo weer vergeten, nu lekker genieten.
    Joan gefeliciteerd met Lenthe Levine… ook al zo’n snelle bevalling. Ik ben bevallen in 2 uur en 11 minuten… maar dan wel ingeleid.
    Cindy… wat een super leuke foto’s…. smelt…
    Ellenore… kan me voorstellen dat je geschrokken bent… hopelijk gaat het beter met deze voeding.
    Lin…. Ach arm klein mannetje.. zo zielig dat hij zo ziek is..
    Jesje.. spannend, hopelijk zet het door meis.
    Anneke… hoop dat je snel aan de beurt ben meis…
    Kartvelibaia… hoop dat het snel op gang komt meis…
    Zip.. jeetje meis… uit ervaring weet ik helaas hoe je je voelt, hoop dat je kindje snel komt.
    Raw… gefeliciteerd met Nora…
    Jesje.. balen meis.. maar wie weet zet het nog door. Het is heftig het inleiden, maar je weet wel waar je aan toe bent en als je het nodig hebt is er direkt hulp.
    Hier gaat alles super...
    Angelica is een heel lief en zoet meisje, en ze slaapt nog heel veel. Ze doet het erg goed op de borstvoeding, en was gisteren al 80 gram boven haar geboortegewicht (dag 5).
    's Nachts doet ze het ook super, vannacht al van 2 tot half 9 doorgeslapen. Ook met mama gaat het prima, voel me goed alleen af en toe nog licht in mijn hoofd. Morgen laatste dag van mijn kraamweek en lekker even een frisse neus halen.
     
  16. jesje1982

    jesje1982 Fanatiek lid

    1 okt 2008
    3.243
    0
    0
    verkoopmedewerker
    breda
    @raw: gefeliciteerd met je dochtertje norah!!:D
     
  17. Raw

    Raw Niet meer actief

    Dank jullie voor de felicitaties!!! Ik loop echt over van trots!! Ze is zo leuk!!!! :):):):)
     
  18. annekevdz

    annekevdz Fanatiek lid

    25 sep 2009
    2.515
    0
    0
    Hey meiden,

    Hoe is het met jullie? Hier is het weer lekker onrustig. Al weer sinds half vijf steeds harde buiken en voorweeen, hoop zo dat het nu door gaat zetten. Frank is weer lekker thuis uit Amsterdam en nu aan het koken, dus we zijn er helemaal klaar voor. Het doet wel flink zeer zo nu en dan en nu ook meer dan eerder deze week, dus wie weet!

    @Jesje: hoe gaat het bij jou nu? Spannend hoor dat je morgen waarschijnlijk ingeleid wordt. Ook wel weer een fijn idee aan de ene kant dat het einde nu sowieso in zicht is...

    @Sjoelke: ik verwacht niet dat het nog voor middernacht gaat komen, maar een dagje over tijd vind ik ook wel prima hoor!

    @Kart: bij jou ook nog niks dus, nu wel al wat onrust zodat het mooi morgen geboren kan worden?

    @Zip: wat ontzettend vervelend dat het strippen niet gelukt is. Nu maar hopen dat het heel snel vanzelf op gang komt.

    @Raw: wat fijn dat je vandaag bevallen bent en dat je zo blij bent met de kleine Norah, van harte gefeliciteerd!!!

    @Mamaantje: wat mooi dat het zo goed gaat met jou en Angelica. Geniet er lekker van!!!
     
  19. Debski

    Debski Fanatiek lid

    23 nov 2006
    1.502
    0
    0
    Koerier
    Maastricht
    Oh wat spannend meid ... ik duim voor je dat je morgen je meisje in je armen hebt!!

    Veel succes alvast! ;)

    @ Raw gefeliciteerd met Norah!! Geniet ervan!:D
    @ Anneke Hoop voor je dat het doorzet vannacht meid ... je hebt nu ook wel lang genoeg gelopen he ;)
     
  20. Zip

    Zip Fanatiek lid

    23 apr 2007
    1.295
    0
    0
    hoi meiden,

    ik heb weer nieuws, maar eerst even reageren!

    Raw, van harte gefeliciteerd met Norah

    jesje, dat is een behoorlijke bloeddruk! Spannend dus morgen! Hopelijk gaat het dan gebeuren!

    mamaantje, wat fijn dat het zo goed gaat! En al lekker biven het geboortegewicht!! en gewoon doorslapen van 2-9 wauw!!

    anneke, hopelijk zet het door vannacht!

    Meer nieuws van mij uit.
    Was zo ontzettend teleurgesteld vanmorgen, dat ik het echt niet meer zag zitten. Vk is vanavond weer geweest en heeft nu wel licht gestript. Ze verwacht alleen niet dat er vannacht ook maar iets gaat gebeuren. Morgen mag ik me melden in het ziekenhuis na overleg.....er valt zo'n last van me af! Ben nu helemaal ontspannen. Ga jullie op de hoogte houden via Anneke morgen!

    Tot gauw!
     

Deel Deze Pagina