Duowagen naast of achter elkaar

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door angelea, 26 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. angelea

    angelea Actief lid

    20 dec 2007
    228
    0
    0
    Flevoland
    Wij willen een duowagen gaan aanschaffen, maar hebben nog geen idee wat nu praktischer is.
    Gezelliger voor de kids is natuurlijk naast elkaar, zover snap ik dat ook nog wel. Maar ja is dat ook echt praktisch?

    Graag jullie mening hierover!!
    Mijn dochter is 18 mnd als de 2e geboren wordt.

    gr.
    Angelea
     
  2. mora27

    mora27 VIP lid

    25 nov 2009
    6.381
    0
    36
    webwinkel eigenaar
    in een huis
    ik zou voor naast elkaar gaan! wij hebben een duowagen achter elkaar gekocht.. phil en teds... is een prima ding alleen wanneer ze ouder zijn en er eentje achterin zit dan gaat de wagen naar achteren kantelen als de ander er voor uitgaat... mijn oudste zit dus altijd achterin omdat zij er vaak even uit wil en mee wil lopen... maar kan de wagen dus nooit zomaar even loslaten als ze er allebei inzitten!

    oh als je nog een babytje hebt die eerst nog een tijdje achterin het babymandje bungeld is het wel ideaal hoor... maar zodra ze gaan zitten en je hem hebt omgebouwd vind ik het echt ellende....
     
  3. debby82

    debby82 VIP lid

    18 nov 2008
    25.903
    1
    0
    Hypotheekacceptant
    zaandam
    mijn dochter was 20 mnd toen mijn zoontje geboren werd. Wij hebben de phil en teds. De baby "bungelt" daar eigelijk onder de wagen. Eerst vond ik dat helemaal niks maar ik kon hem goedkoop overnemen van iemand en nu vind ik hem ideaal. Mijn zoontje vind het heerlijk in zijn nestje onderin en hij is net zo smal als een normale wagen en stuurt makkelijk.

    Ik wilde er ook niet veel geld aan uitgeven want ik heb mijn bugaboo ook nog. En mijn dochter kan al heel goed lopen. We hebben ook een kidsit achter de bugaboo en voor normale stukken gebruik ik die eigelijk vaker. Ik denk dat jouw dochter met 18mnd ook wel goed zal lopen hoor...
    Ik gebruik de duowagen eigelijk alleen voor winkelen enzo als ik perse wil dat mijn dochter blijft zitten...
     
  4. Mariebel

    Mariebel Fanatiek lid

    10 jan 2006
    2.373
    0
    0
    Drenthe
    Wij hebben deze schuin onder elkaar..
    De phil & Ted.

    Het zijn wel prijzige wagens maar het voordeel is wel dat als de oudste gaat lopen dat het ook gewoon een enkele wagen is. En hij is compact en loopt zeer soepel. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad.

    Ik heb zelfs een Fiat Panda en daar kan deze goed in.
    Op MP zijn ze ook al te vinden voor een leuk prijsje.

    Wagens die naast elkaar zitten zit je altijd met doorgangen in bv supermarkten. Hier kom je vaak niet door. En daarbij deze zittingen zijn vaak wat smaller dus een ouder kindje zit vaak net iets te strak in de zitting.

    Achter elkaar is ook niet altijd ideaal want het oudste kindje zit voorin en daar zit dus het gewicht. Een stoeprand op kost dus wat meer moeite..En ze zijn wat minder wendbaar.

    Succes!
     
  5. Esmeralda1984

    Esmeralda1984 Niet meer actief

    Ik heb de ABC Design Zoom. Ze kunnen allebei richting mij zitten. Ze kunnen allebei vooruit zitten, en ze kunnen tegen over elkaar zitten. Ik vind het een ideale wagen.
     

Deel Deze Pagina