Als het huilen niet stopt

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Noukie1805, 31 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Dof is vocht, meen je dat nou?
    En dat op het moment dat zoonlief vanmiddag met het uur zieker werd en nu heel erg zit te hoesten en af en toe paars aanloopt en stikt in zijn slijm! De babyfoon staat aan hoor, we zitten stokstijf op de bank...:(
     
  2. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    @zogelukkig; och arme mannetje! Hier gaat het ook altijd gepaard met dichte neuzen en roggeltjes en dat stokstijf op de bank zitten voor de babyfoon herken ik helaas ook :(. Jullie toch ook maar op naar de kno arts! Succes en beterschap voor je kleine man!
     
  3. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    @zogelukkig; hoe is jullie nacht gegaan?

    Hier was het weer rommelig. Vaak huilend wakker worden en ja hoor gelijk vingertjes in de oren. Gelukkig geen oneindige huil partijen. Wel vond ik vanochtend weer bloed op haar knuffeltje. Bloed en troebel in haar oortje. Eens te meer weet ik dit is NIET GOED!!
    Moet me inhouden te wachten tot maandag!
     
  4. raspberry

    raspberry Niet meer actief

    @ZG: ja, hier werden verkoudheden ook altijd oorontstekingen, de prut kon gewoon niet weg!
    De neusamandel eruit was hier denk ik zelf het grootste goed om van die oorontstekingen af te komen, alhoewel ze een maand of 2-3 terug wel een keer prut uit d'r oortjes had lopen en die buisjes toch even hun werk hebben gedaan :)
    Die zitten nog steeds stevig trouwens, ons werd door de KNO verteld dat ze er met een maand of 8,9 tot een jaar uit horen te vallen, maar eind juni afgelopen jaar geplaatst en ze zitten nog steeds :) Ben benieuwd of ze er voor eind juni uit komen zetten nog :)
    Maar dof en grijs is dus idd vocht, en vocht betekent dus hoe dan ook prut: dat hoort namelijk afgevoerd te worden via de neus en gebeurt dat niet, dan wordt het prut. Maar dat weet je zelf ook wel ;)

    @Noukie: sterkte maandag en laat je niet gek en boos maken: juist dat boos worden is voor veel (huis)artsen reden om te zeggen dat jij gewoon overbezorgd bent. Blijf dus rustig en zeg gewoon dat je je huisarts echt wel vertrouwt, maar dat je ook weet dat een KO betere apparatuur hebt en je met de gegeven klachten gewoon de second opinion van een specialist wilt.
    Niet ingaan op tegenargumenten, gewoon bij je verzoek blijven! :)
     
  5. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    @rm; bedankt voor de tip. Ik weet idd uit ervaring dat rustig doch standvastig meer opleverd dan boos en emotioneel. Sinds mijn dochter er is heb ik gelukkig een engelen geduld opgebouwd wat geen arts kan breken ;) Maak me ook niet heel erg veel zorgen over maandag, het zh is ons altijd van erg goede hulp geweest dus verwacht niet al te grote problemen.
     
  6. wendy1611

    wendy1611 Fanatiek lid

    14 mei 2006
    2.463
    0
    0
    Oorpijn en/of vocht achter de trommel vliezen kan ook druk gedrag veroorzaken!

    Sterkte en beterschap met je kleine meid.
     
  7. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    Vandaag bij de hap geweest met een erg ziek kind dat heel de nacht zichzelf wakker heeft gehoest en gehuild. Diagnose: bronchitus EN doorkomende kiezen, zucht.... En die oren: ze wou er geen uitspraak over doen, maar zei dat ik aan mijn eigen ha maar een verwijzing moest vragen voor de kno.
     
  8. Loesie1982

    Loesie1982 VIP lid

    25 dec 2008
    5.486
    0
    0
    Juffrouw
    Overijssel
    Oe, die periode staat nog strak in mijn geheugen.
    We hebben toen zowat 24-uur per dag over zijn ledikant gehangen om te kijken of hij nog wel ademde!

    Bij ons achteraf koemelkallergie, maar bij jou dus iets anders. Maar ik snap de angst. Regelmatig op de huisartsenpost/bij de huisarts bij weer zo'n aanval. bah bah bah!

    Zag je laatste berichtje over dat je toch een verwijzing aan de HA moet vragen...hoop dat ze bij de KNO-arts je verder kunnen helpen.
    Arm ventje.
     
  9. Loe

    Loe Niet meer actief

    Ook wij hebben een 'huilbaby' gehad, met veel geluk (want je moet maar een goede arts treffen, en die hadden wij in eerste instantie ook niet) nexium en pepti. T heeft nooit helemaal geholpen denk ik. Onze zoon 'noem' ik nu een structuurkind. Nog snel van slag, maar niet meer nachten met de speen naast zijn bed dommelen van vermoeidheid, omdat hij zelf de speen er niet in kon houden en het anders op een gillen zette. (en je kunt geen eten blijven geven he........)

    Meid, wat vreselijk hoe je behandeld wordt, ook dit herken ik. Lijkt trouwens steeds meer te worden in de medische sector vind ik. Maar ik moet vooral zeggen: dikke knuffel voor deze ellende, want dat is het, en dikke knuffel voor je lieve meisje. Tuurlijk ben je gek op haar, maar ook ik heb dagen gehad dat ik niet alleen durfde te zijn haast met onze zoon. Je wilt zo graag helpen en ondertussen wordt je er gewoon overspannen van.

    Huil nog een keer uit, voel onze knuffels en strijd door als je kunt. Wat betreft de kno: je hebt goede en heeeeeeeeele slechte.Bij mij werd nooit wat gezien, bij de huisarts niet (tig keer geweest) bij de kno ook niet. Toen heb ik een second opinion aangevraagd bij het radboud en raad eens.........oorontsteking. Als je kunt (weet niet waar je woont, ga dan direct naar het radboud, en anders houd het in je gedachten als je meisje zo'n last blijft houden en ze vinden niets).

    Dikke knuffel voor jullie beiden.
     
  10. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    @loe; dank voor je bericht. Het lucht idd op hier mijn verhaal te kunnen doen en allemaal lieve reacties te ontvangen!

    @zogelukkig; beterschap voor je mannetje, wat vervelend allemaal en lastig ook dat je toch elke x weer van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

    Vannacht heeft ze super geslapen (maar 1x hoeven troosten en om half 6 wakker) Vandaag wel weer hangerig/huilerig (maar het lopen zit haar ook erg dwars merk ik) en nog steeds prut in het oor en blijft krabben/pulken.

    Weet iemand toevallig waar ik eventueel een allergietest zou kunnen laten doen? Zal het maandag ook in het zh vragen, maar bloed doen ze geloof ik nog niet toch? Mssn een homeopaat ofzo?
     
  11. lob

    lob Fanatiek lid

    27 nov 2007
    2.646
    0
    0
    brabant
    @Noukie, wat erg voor jou en je meisje zeg! Mijn zoontje (reflux, KISS en last van zijn amandelen) heeft de eerste 4 maanden ook vreselijk gehuild en mijn dochtertje (reflux) ook maar die begint nu gelukkig wat rustiger te worden door de juiste medicijnen.
    Maar dat is nog niets vergeleken hoe lang jij al tobt en ik vond die paar maanden al zwaar.
    Ik hoop echt dat je snel door de juiste arts geholpen wordt... lijkt me echt vreselijk om te zien dat ze d'r oortjes zo kapot krabt :(.
    Veel sterkte meid!!
     
  12. tjessia

    tjessia Fanatiek lid

    1 feb 2009
    2.889
    0
    0
    Ik weet niet hoe oud je kindje is? Bij mijn zoon, nu bijna 1,5 jaar hebben ze vorige week in het ziekenhuis 5 buisjes bloed afgenomen om te kijken naar een allergie. Ze kunnen nu nog niet alle allergie ontdekken omdat ze die nog niet allemaal meegemaakt hebben. Maar ze kunnen wel zien of er aanleg voor is. Bij mijn zoon dus zeker wel, maar dit was ivm astma.
     
  13. Blossum

    Blossum Bekend lid

    21 nov 2009
    559
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wat goed dat je hier je verhaal verteld en zoveel andere verhalen hoort wat jou weer meer zekerheid geeft. Ik hoop dat jullie morgen een doorverwijzing krijgen voor de KNOarts, desnoods meld je alleen bij de HA dat je een doorverwijzing wilt omdat die arts gespecialiseerd is in oren. Sommige huisartsen moeten eens niet zo bijdehand doen, het zijn HUISartsen die zijn niet gespecialiseerd op bepaalde gebieden, daar zijn weer speciale artsen voor! Heel veel sterkte en kracht voor nu!
     
  14. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Noukie, anders het 'bewijs' bewaren dat uit de oortjes is gekomen! Kunnen ze niet omheen lijkt mij. Hebben wij toen ook gedaan met Devin. Hij had al een m.o ontsteking toen hij 3 weekjes was :( er kwam ook troep uit. Had al contact met de ha gehad omdat ie koorts had, dat vond ze al vreemd. Dus ik de kinderarts bellen (dit mocht als Devin koorts zou hebben) en vertelde dat ik dacht aan een oorontsteking.. ze lachte me uit! Ze zegt, in mijn carriere heb ik t nog nooit gezien, dus dat zal wel niet. Maar als je twijfelt, kun je morgen langskomen. Ik zeg morgen? Ik kom meteen, kun je t zelf zien! En jawel hoor.. mijn manneke had t idd. Is ze ook weer een ervaring rijker. Je moet je NIET meer laten afschepen hoor!

    Maar meid, kom op voor je meissie!! Ze lijdt pijn (denk ik dan uit jouw verhaal te lezen) en laat je NIET meer wegjagen aub!
     
  15. Leeuwtje83

    Leeuwtje83 VIP lid

    8 mei 2008
    9.079
    313
    83
    Vrouw
    Software Engineer
    Nieuw-Zeeland
    @Noukie: Ik heb verder geen ervaring met jouw probleem, maar wil je een hele dikke knuffel geven! Ik zal dit topic blijven volgen en duimen dat je meisje snel geholpen wordt.
     
  16. raspberry

    raspberry Niet meer actief

    Wel gewoon om een bloedtest vragen en als je tegengas krijgt dat dat zinloos is op deze leeftijd, even het volgende:
    Voor de meeste of iig een erg groot deel van de kids geldt dat bloedtesten onder de 4 jaar meestal vals negatief zijn. Veel artsen denken dat er onder die leeftijd niet te testen valt, maar dat is niet waar: er wordt namelijk ook zeer geregeld WEL positief getest op allergieen bij kids, en die positieve uitslag klopt dan sowieso wel.
    Zou dus fijn zijn als het bij jouw kindje wel aan te tonen is in hetg bloed.

    Mocht dat niet het geval zijn en de bloedtest is negatief, dan heb ik zelf goeie ervaringen bij de bioresonantietherapeut. Hoorde ik altijd al goede verhalen over, over die test, dus maar gedaan, omdat huisarts niet wilde testen, ("eczeem staat los van allergie" Jaja, daar zijn we inmiddels wel achter ja.... NOT).
    Het is allemaal erg vaag en zweverig en wij hebben de behandeling niet laten doen, zijn dus enkel voor de test zelf gegaan, (die behandeling lijkt mij totale onzin, want je moet dan ook op dieet en na een tijd pas weer provoceren, en vanuit de reguliere geneeskunde is wel bekend dat het grootste deel van de kids bijvoorbeeld gewoon weer over een koemelkallergie heengroeit, zonder daarvoor enige behandeling te ondergaan en enkel gewoon een tijd het allergeen te laten staan). Maar hier klopte het dus wel en gaf het de duidelijkheid die wij hard nodig hadden!
    Voor iemand die iig de trainingen gedaan heeft, kun je kijken op www.bioresonantie.nl
     
  17. E1982

    E1982 Bekend lid

    17 feb 2009
    971
    0
    0
    Hey Noukie,

    Ik wil je ook even een hele dikke digiknuffel geven! Laat de moed niet zakken en blijf je moedergevoel volgen. Ik hoop op vooruitgang morgen in het ziekenhuis en een kno-arts die van wanten weet. Niet weggaan voordat je het idee hebt echt geholpen te worden.

    Schrijf hier maar lekker je frustraties van je af. Ik heb 3 maanden met een meisje gezeten wat heel slecht in haar vel zat en als ik aan die tijd terugdenk kan ik nog spontaan gaan huilen. Zoiets gaat door merg en been. Het liefste wat je wilt is een gelukkig kindje dat zich fijn voelt en zolang dat niet het geval is vreet dat aan je en aan je gezin. Ik durfde ook bijna niet alleen met haar te zijn, maar kon ook niet weg om zelf tot rust te komen. Ik had gewoon geen rust omdat ik wist dat zij geen rust had...

    Ik kan natuurlijk niet zeggen dat ik weet hoe je je voelt (want dat is voor iedereen anders), maar ik ken wel de gevoelens van onmacht en onrust. Daar wil ik je veel sterkte mee wensen.

    Geniet van haar mooie en vrolijke momenten (maar dat doe je al) en werk hard om die de overhand te laten krijgen (en dat doe je ook al). Volgens mij ben je een krachtige moeder!

    Ik leef met je mee.

    Liefs,
     
  18. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    Vanmiddag kwart over 2 zijn we aan de beurt!!
    Na het loopoor gaat het weer super (typisch toch). Ze heeft nu al 2 nachten (bijna) doorgeslapen en overdag is het een vrolijke ondeugende meid, precies zoals ik haar ken op de goede dagen!
    Nogmaals bedankt voor de bemoedigende berichten en tips!
    Wordt vervolgd......
     
  19. zogelukkig

    zogelukkig Niet meer actief

    En toch die verwijzing kno vragen hoor, ook nu het beter gaat!

    Hier een eerste bloedtest op allergieen laten doen bij 1,5 jaar en die testte positief op ei, iets wat we al dachten, maar niet zeker wisten. Zoon is daarnaast overgevoelig voor divers voedsel, maar allergisch voor ei, maar ook weer niet in die mate met anaf. shocks enzo.

    Wij eten gewoon geen ei, die aten wel al amper en we kunnen prima zonder! Wel letten op deegwaren en kroepoek enzo.
     
  20. Noukie1805

    Noukie1805 Bekend lid

    4 feb 2009
    665
    0
    0
    YES YES YES....we hebben hem!!! 26 april gaan we naar de kno :D!!
     

Deel Deze Pagina