Kinderen niet uitgenodigd..

Discussie in 'De lounge' gestart door Eerised90, 15 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mamatrees

    Mamatrees Bekend lid

    30 nov 2010
    603
    0
    0
    Zoals ik hier lees zijn er mensen die sinds dat ze kinderen hebben echt alleen maar voor hun kinderen leven.Moeten ze zelf weten maar ik zou dat niet kunnen zeg,af en toe een avond weg zonder kinderen moet toch ook kunnen.Als wij een feestje hebben s'avonds dan ga ik er zowieso vanuit dat mijn kind daar niet thuishoort!Die hoort dan lekker in bed te liggen en wij staan dan lekker met een drankje op het feestje!
     
  2. Lisette28

    Lisette28 Fanatiek lid

    21 feb 2006
    1.439
    0
    0
    Delft
    Ik zou gewoon doen wat het bruidpaar vraagt een een oppas regelen.

    Ikzelf trouw op 2 mei en mag maar 10 mensen meenemen (dus geen kinderen, die passen niet meer).
    Op 7 mei geven we ons trouwfeest vanaf 20:00 uur dus ik ga er eigenlijk stiekum van uit dat mensen hun kinderen thuislaten. Zowel de feestlocatie als de muziek zijn niet geschikt voor kinderen.
     
  3. lennylenn

    lennylenn Niet meer actief

    ik heb het wel meegemaakt...of ik het raar vind..tjah ieder zijn ding. de bruid en bruidegom moeten zich opperbest voelen op die dag en als dat zonder kinderen moet so be it.

    mochten wij ooit trouwen dan mogen kids van wie dan ook gewoon erbij zijn zolang ze maar hun klepjes tijdens de plechtigheid houden :D
     
  4. tulip

    tulip Niet meer actief

    even een vraagje, hoezo mag je maar 10 mensen meenemen??
     
  5. Mamatrees

    Mamatrees Bekend lid

    30 nov 2010
    603
    0
    0
    Grappig,wij zijn vorig jaar 3 mei getrouwd op maandag en mochten ook ongeveer 10 mensen meenemen.Vrijdags feest gegeven.(ook zonder kinderen,dit was ook niet geschikt)
     
  6. Ik heb weinig tijd.. En veel reacties.. Maar ik heb het voornamelijk over de dag dat ik daar verbaasd over ben!
     
  7. Lisette28

    Lisette28 Fanatiek lid

    21 feb 2006
    1.439
    0
    0
    Delft
    Ik trouw gratis op maandagmorgen, het maximaal aantal gasten is in onze gemeente dan 10 personen (inclusief getuigen). Mensen die zich vanaf nu inschrijven voor een gratis huwelijk mogen zelfs maar 4 personen (inclusief getuigen) meenemen.
     
  8. Ohja, en het is familie van mijn vriend. Zijn neef.. Maar kinderen van tantes, neefje nichtjes zijn niet uitgenodigd. Echt niemand.. En die zijn ook al wat ouder. En zijn tante waar hij een goede band mee heeft vind het ook niet leuk om het zo in een uitnodiging te lezen. Ze keek er echt naar uit om met man en kids te kijken naar het jawoord, en kindjes..
     
  9. tulip

    tulip Niet meer actief

    dit is wel een andere voorstelling van zaken hoor, dan zou ik nog maar eens goed lezen.

    o oke, ik dacht al.:D
     
  10. Doortje25

    Doortje25 Fanatiek lid

    25 jul 2010
    4.055
    884
    113
    Ja hoor, al regelmatig meegemaakt. Ik kan me voorstellen dat als ze weten dat er kinderen bij zijn die gedragsproblemen hebben, ze ervoor kiezen om geen kinderen uit te nodigen. Het is ook weer zo lullig om van een bepaald stel de kinderen niet uit te nodigen en van de rest wel.

    Persoonlijk zou ik wel kinderen erbij uitnodigen. Maar de ouders moeten ze zelf in de gaten houden en voor vertier zorgen. Oh en in toom houden natuurlijk hihi! :p
     
  11. Mamatrees

    Mamatrees Bekend lid

    30 nov 2010
    603
    0
    0
     
  12. tulip

    tulip Niet meer actief

     
  13. Mamatrees

    Mamatrees Bekend lid

    30 nov 2010
    603
    0
    0
     
  14. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    ik heb het al eens eerder aan gegeven ;)

    ook ik zal dat niet gaan. zelfde rede als isademi
     
  15. Miepie74

    Miepie74 Fanatiek lid

    10 okt 2008
    4.062
    8
    0
    Toen ik trouwde, wilden we er overdag bij de ceremonie geen kinderen bij en dat hebben we ook op de uitnodiging gezet. Als je dit niet ziet zitten als bruidspaar, om welke redenen ook, dan kun je het maar beter duidelijk op de kaart zetten, weet iedereen waar hij/zij aan toe is.
    's Avonds op het feest was er 1 baby waar we uiteraard totaal geen 'last' van hadden, maar het was gewoon geen kinderfeest en we vonden het wel de verantwoordelijkheid van zijn ouders om ervoor te zorgen dat hij het ook naar zijn zin had.

    En als ik zelf een uitnodiging krijg waar de kids niet welkom ziijn: helemaal prima, lekker een dagje uit zonder kids is ook niet verkeerd zo op zijn tijd. Sterker nog, vorig jaar hadden we een bruiloft waar wel kinderen welkom waren overdag en toen hebben we de kleine ook niet meegenomen maar een oppas geregeld anders zijn we de hele dag achter die doerak aan het aanrennen ipv aandacht te hebben voor het bruidspaar.

    Nee, kan niet zeggen dat ik er problemen mee heb, ik ben niet 'joined at the hip' met mijn kinderen.
     
  16. Meilan

    Meilan Bekend lid

    18 okt 2008
    639
    0
    0
    Liner Manager
    Antwerpen
     
  17. jewe

    jewe VIP lid

    16 feb 2009
    9.544
    0
    0
    verkoopster baby artikelen
    noord brabant
     
  18. Essenhout

    Essenhout Niet meer actief

    Heel veel mensen zeggen: IK vind.
    Volgens mij draait het op de bruiloft van een ander niet om jou en als je resoect hebt accepteer je de keuze van het bruidspaar.
    Doe je dat niet, ben je voor mij niet eens uitnodigingswaardig. Het is hun belangrijkste dag. Een eer dat je uitgenodigd bent, dat ze om je geven. Je erbij willen hebben.

    Er zijn mensen die hun hond als kind zien. Hond niet uitgenodigd dus dan zelf ook maar niet gaan, omdat het je 'kind' is dat niet mee mag?
    Op de dag van een ander heb jij NIKS te willen.
     
  19. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    wat is dat nou voor een reden. Moet je per see geld over hebben om je liefde te bezegelen? wat mij betreft absoluut niet.
    Het bruidspaar (in mijn geval wij) zouden je niet vragen om een levenslange keus te maken tussen een eenmalige bruiloft en je kinderen. het is voor 1 dag dat het bruidspaar zelf in het middelpunt wil staan
    Bij ons kosten de daggasten ongeveer 100 euro pp (ook de kinderen) ik zou andermans kinderen er zowieso niet bij willen hebben en het scheelt ook noog 1500 euro
     
  20. petrabr

    petrabr VIP lid

    6 okt 2007
    8.000
    0
    0
    zuid holland
    dan moet die tante toch zelf een feest geven waar ze mensen en kinderen uitnodigt waar ze graag naar kijkt?
     

Deel Deze Pagina