december 2007 mama's deel 4

Discussie in 'De mama's' gestart door Nelly, 7 okt 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. amber1978

    amber1978 VIP lid

    7 mei 2007
    5.956
    0
    0
    docente Biologie
    Somewhere
    Ik kom van de week ook weer eens een upje doen ! Lezen doe ik wel iedere dag.

    Mijn knappe kereltje gisteren in het bos.

    Tot snel
     
  2. sanneke

    sanneke VIP lid

    3 feb 2006
    5.476
    0
    0
    wat een leuke foto amber!!
     
  3. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Beate, fijn dat je genoten hebt in londen. Wel spannend geweest met je leerling die flauwviel. Fijn dat je de hele tijd bij haar kon blijven.
    En hoe hadden de meiden het bij je ouders?

    Nelly, fijn dat jan en jij aan de relatie werken en het beter gaat. Alles weer even goed op de rit krijgen is echt niet altijd makkelijk he. Maar jullie gaan er voor en de meiden doen het goed. Dat is mooi!

    Amber, prachtige Jesse!
     
  4. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Hier een dagje lekker rustig aan in huis. De kindjes werden vanmorgen pas om half 8 wakker en hebben ook de hele nacht doorgeslapen. Heerlijk!
     
  5. Lindy

    Lindy VIP lid

    16 jan 2007
    5.390
    1
    36
    ben fulltime mama
    hai meiden

    ik ben al een tijdje niet meer geweest.. pff ik had ff geen puf meer.. zat er een beetje door heen door de dood van mijn oma.. op me werk liep het niet lekker en heb de zak gekregen.. en nu werkloos :( .., ik schommelde onwijs met mijn emoties..
    waardoor ik ff geen fut had om te reageren..

    NU gaat het gelukkig weer goed ben begonnen met afvallen even de laatste kilo`s er af en dat gaat super :D
    voel me beter dan ooit minder sagerijnig en moe.. geen honger gevoel en geen vreet aanvallen meer :D.

    Kids doen het super.. robin slaapt alleen de laatste weken niet meer door, Hij kreeg nog steeds een fles voor hij ging slapen :S.. ik weet het hoort niet maar anders slaapt hij gewoon niet sinds een week bezig om het niet te geven waardoor hij dus onrustig slaapt en om de have klap wakker is..:( en niet meer wil slapen.,
    pff.. ik ben radeloos..
    moet ik hem nou toch die fles weer gaan geven? of gewoon even doorzetten.. ik krijg zulke wisselende reacties ik bedoel robin is flink aan de maat hoor hij is nu bijna 17mnd en 14,3 kilo en bijna 92 cm.. k vind hem niet te dik hij is gewoon een bollie maar altijd al geweest.

    Misschien hebben jullie de goude tip?
    ik voel me soms z`n slecht moeder.. Ik weet dat demy ook heeel lang een pap fles heeft gehad savonds en smorgens.. Schaam schaam. ze was net van de fles af toen robin geboren werd.. OVerdag wel gewoon een beker of tuit hoor :D.
    robin krijgt overdag alleen nog maar een tuit of een beker.. dus het gaat echt om die avond fles.. smrgns krijgt hij af en toe als hij echt geen broodje wil.
     
  6. Alieke

    Alieke Fanatiek lid

    10 okt 2007
    3.793
    157
    63
    Even kort;

    Echo-foto; Ik ga er nogsteeds vanuit dat we een bevestiging bij de 20weken echo krijgen. Ik ben helemaal aan een meiden-gezin-idee gewent, ik val van de ligbank als het toch een jongen is ;)

    Nelly; Wat fijn dat het beter tussen jullie gaat!! Hihi jou meiden kunnen ook zo kibbelen dus.. échte meiden!

    Johana; Lastig om wat over te zeggen, jij kent je zoon het beste! Maar ik zou me geen zorgen maken.. Vooral over het praten ect. Dana begint nu pas echt een beetje te praten en word juli 2! Ineens gaan ze hard en dan praten ze de oren van je hoofd :D

    Meiden, ik maak me een beetje zorgen:
    Ik heb sinds gisteren hele erge druk onderaan, alsof het bont en blauw geslagen is of dat er wat uit wil komen! Het lopen is vaak een verlichting maar ik heb ook erge last van mijn bmm, veel steken als ik beweeg. Ohja.. laten we dan niet de diaree vergeten. Herkent iemand dit??!
     
  7. dianne

    dianne Fanatiek lid

    10 apr 2007
    2.919
    0
    36
    Tnks Olga en Beate,

    Ja hier gaat het goed, thom hoeft niet meer naar de kinderarts. De jongens groeien als kool. Bas gaat zo hard. Binnen kort gaan we verhuizen naar mooi groot huis en het kriebeld heel erg voor een derde kindje. Wel hebben wij ons laten onderzoeken, we wilden graag weten hoe groot de kans is op een vroeggeboorte. Gelukkig was dit maar 10% en is het licht groen voor ons. Dus erg spannend.

    Hoe is het met jullie?
     
  8. Beate

    Beate Fanatiek lid

    13 apr 2007
    2.202
    0
    0
    @Alieke: 'k zou echt even de VK bellen hoor...
     
  9. Alieke

    Alieke Fanatiek lid

    10 okt 2007
    3.793
    157
    63
    Dianne; Ook voor een 3de, stoer hoor!! :) Succes!

    Waarschijnlijk heeft het met mijn BI te maken, blegh.. het voelt zo klote.. Als dit aanblijft houden trek ik weer aan de bel! Gisteren was het namelijk in de loop van de dag weg en vandaag heb ik er tot nu toe nogsteeds last van.
     
  10. dianne

    dianne Fanatiek lid

    10 apr 2007
    2.919
    0
    36
    Alieke: ja leuk he :D.

    Ik zou ook even de vk bellen hoor! sterkte!
     
  11. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Dianne, wat leuk om een nieuwe woning in het vooruitzicht te hebben! Fijn dat er geen grote kans is op weer een vroeggeboorte.

    Alieke, je lichamelijke klachten klinken heel vervelend meid. Dit lijkt op het gevoel wat ik aan het einde van de zwangerschap had. Heb je al wel iets van fysio voor de BI?

    Lindy, fijn dat je je weer beter voelt meid. En ook nog eens wat kilo´s afgevallen; daar mag je best trots op zijn. (lukt mij nog steeds niet namelijk) Ik zou met Robin toch proberen even vol te houden om geen fles te geven. Of beginnen met een half flesje te geven of eventueel wat minder poeder door het water doen. Doe eigenlijk maar wat goed voelt voor jou!
    Moet wel zeggen dat Evi ook nog melk krijgt voor het slapen hoor. Maar we bouwen de hoeveelheid al wel af. Bij haar gaat het meer om het vocht, want ze drinkt overdag heel weinig.
     
  12. sanneke

    sanneke VIP lid

    3 feb 2006
    5.476
    0
    0
    lindy, niet zo druk maken om die fles. Mijn overbuurkindjes van 3 en 4 krijgen zelfs nog een flesje melk voor ze naar bed gaan. Lekker je gevoel volgen. En als je bang bent dattie te dik wordt, laat je toch gewoon een ander melkprodukt staan of je mindert wat in de hoeveelheid? Als het zn nachtrust ten goede komt, zou k er niet moeilijk overdoen hoor!

    alieke, ik herken je gevoel van druk niet, behalve dan op de ochtend voor de bevalling... misschien morgen ff de vk bellen? en nog 8 nachtjes wachten voor je de echo hebt. nog ff!

    hier lekker moe, ik ga zo naar bed. morgen, overmorgen en woe weer werken. t is ff megadruk op het werk en ik heb een stagiaire eie ook niet zo flitsend is en een boel extra werk met zich meebrengt. ff goed voor mezelf zorgen dus.

    doeidoei
     
  13. dianne

    dianne Fanatiek lid

    10 apr 2007
    2.919
    0
    36
    Alieke: Hoe is het met je meid?

    Sanneke: ja leuk he, heb ook zo veel zin in het nieuwe huis. Er zit een prachtige tuin bij. Die hebben we nu niet. De kids kunnen straks lekker naar buiten. Mijn man heeft een eigen bedrijf en heeft nu kantoor aan huis. Hij heeft het erg druk dus ik zit ook op kantoor dus ideeal dat het aan huis is.

    Hoe is het met miep?
     
  14. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    M en T krijgen beiden (!) nog een fles melk voor het slapen gaan. En T krijgt ook nog een fles rond 930 voordat ie zn tuk doet. Ik zou niet weten waarom dat niet hoort. Het is echt een ander verhaal als een kindje 1 fles melk drinkt ipv een of meerdere flessen met limo of sap en daar de hele nacht slokjes uit drinkt.
     
  15. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    Wat betreft 'te dik': dan kun je halfvollemelk geven, eventueel aangelengd met een beetje water ;)


    (hier slanke kindjes dus die krijgen volle melk)
     
  16. Salapio

    Salapio VIP lid

    15 jan 2007
    13.917
    0
    0
    Zuid-Holland
    M slaapt nu al 4 nachten zonder luier! De tweede nacht had ze een nattig bed, maar toen was ze denk ik even vergeten dat ze geen luier om had - er zat namelijk ook een plas in de po (staat naast haar bed).

    Poepen weigert ze nog steeds op po of wc te doen. Vandaag kwam ik aan met beloningssyteemvel en ze zei: ik hoef geen cadeautje, ik wil een luier om! Dus ik denk dat ze er echt nog niet aan toe is.
     
  17. Alieke

    Alieke Fanatiek lid

    10 okt 2007
    3.793
    157
    63
    Ziezo, het ochtendje werken zit er weer op.

    Vanmorgen heb ik toch maar even urine weggebracht. Ik heb de andere keren ook rond deze tijd veel blaasonsteking gehad dus toch maar eventjes uit laten sluiten.
    Na 11e heb ik gebelt en vertelde de ass. dat er een bacterie gevonden is maar op kweek is gezet dus die uitslag hebben ze morgen. Maar de dokter wilde mij graag zien en er stond meteen een afspraak gepland voor vanmiddag half 3. Moet ik me zorgen maken?
     
  18. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Alieke,wat goed dat je toch urine hebt weg gebracht! Hopelijk valt het allemaal mee.

    Sanneke, hier ook een stagiaire die enorm veel werk en irritaties met zich mee brengt. Heb er al zoveel tijd in gestoken...lastig he.

    Salapio, wat knap dat M droog blijft in de nacht! Ik moet Senna toch ook maar eens gaan laten plassen voor ik naar bed ga. Tot nu toe nog niet gedaan omdat ik allang blij was dat hij goed sliep!

    Dianne, fijn dat het eigen bedrijf van je man goed loopt!
     
  19. olga

    olga VIP lid

    26 mei 2006
    10.528
    0
    0
    woerden
    Iemand wel eens in plopsa Indoor in hasselt geweest? Wij zijn met hemelvaart weer een paar daagjes in belgie en zitten er dan vlakbij. En ik heb een kaart voor 5 euro korting. Wij zijn daar nooit zo van, maar het schijnt voor de kindjes wel heel leuk te zijn.
     
  20. Beate

    Beate Fanatiek lid

    13 apr 2007
    2.202
    0
    0
    @Alieke: hoe was het bij de dokter?

    @All: zwaai! Moe van ;t werken. Er ligt zo'n berg werk na een weekje Londen...
     

Deel Deze Pagina