♡ Uitgerekend 16 tot en met 30 september 2019 deel 2 ♡

Discussie in 'Bevallingslijst forum' gestart door Sleepy85, 27 apr 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. PinkGlitter

  PinkGlitter Actief lid

  30 mrt 2019
  144
  205
  43
  Vrouw
  @MDvD96 wacht maar tot na de bevalling! Natuurlijk zal het niet bij iedereen zo zijn en ik wens het niemand toe, maar wij hadden echt moeite met elkaar de eerste paar weken na de bevalling. Zijn alle 2 geen praters, waren alle 2 kapot van de vermoeidheid. Vonden alle 2 dat de ander ons niet begreep etc etc. Waren dagen bij dat we elkaar niet spraken :o: terwijl we echt een heel goede relatie hebben en normaal nooit ruzie hebben. Is allemaal goed gekomen hoor, maar daar had niemand ons op voorbereid!
   
  Nonaches vindt dit leuk.
 2. Raggy81

  Raggy81 Fanatiek lid

  26 mrt 2017
  2.268
  1.389
  113
  Vrouw
  Pas wel op welke kleertjes erin gaan. Sommige worden heel snel pillig.
   
  Aardbeien vindt dit leuk.
 3. Raggy81

  Raggy81 Fanatiek lid

  26 mrt 2017
  2.268
  1.389
  113
  Vrouw
  Nou hier dito. Al 26 weken niet meer. Mn lijf voelt compleet waardeloos dus zin in intimiteit is ver te zoeken.
  Nou helpt de situatie waarin ik zit ook niet mee maar zeker het niet lekker voelen ook.
   
 4. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  417
  542
  93
  Vrouw
  Hier is mijn libido ook volledig weg sinds zwangerschap, moet echt moeite doen om zin te hebben en doe het voornamelijk voor hem. Alhoewel het echt leuk is eens je bezig bent en ik dan denk " waarom doe ik dit niet meer'. Ook zijn standjes wat moeilijker omdat je beeb niet wil pletten. Voel me ook niet sexy door de extra kilo's en flabberbillen, maar ik heb een doorzichtig babydolletje aangeschaft die mijn buik zowat verbergt en er mooi rond valt waardoor het wel sexy wordt. Mijn man kon het enorm waarderen. Misschien een tip?
   
 5. Wensbabies

  Wensbabies Actief lid

  2 jan 2019
  131
  363
  63
  Vrouw
  Wat een verschil kwa libido wij hebben het nu meer dan ooit.

  Morgen 28 weken zwanger. De harde buiken komen nu op en af. Echt vervelend. Zou het normaal zijn zoveel harde buiken?
   
  RobinBird vindt dit leuk.
 6. Sleepy85

  Sleepy85 Bekend lid

  10 jan 2019
  778
  846
  93
  Vrouw

  Libido?! Was dat... hahaha


  Veel harde buiken is een teken dat je het rustiger aan moet doen... hier helpt
  Rustiger aan doen wel, ondanks komen ze nog geregeld. Zolang ze geen pijn doen kan het weinig kwaad.
   
 7. MDvD96

  MDvD96 Bekend lid

  2 dec 2018
  745
  1.214
  93
  Vrouw
  Meer dan ooit? Ik krijg niet eens een positie bedacht die ik momenteel wel prettig vind. Op het moment dat ik merk dat de buik in de weg zit ben ik er klaar mee. Terwijl de zin er echt wel is. Dat is er al als ik m’n man alleen al aankijk hahaha
   
  Nonaches vindt dit leuk.
 8. Wensbabies

  Wensbabies Actief lid

  2 jan 2019
  131
  363
  63
  Vrouw
  Helaas beginnen ze erg vervelend en pijnlijk te worden. Ik twijfel wel of ik de verloskundige moet bellen. Ik bel niet zo snel voor dingen
   
 9. Sleepy85

  Sleepy85 Bekend lid

  10 jan 2019
  778
  846
  93
  Vrouw
  Ik bel ook niet snel... maar vorige keer wel op de kop gehad omdat ik harde buiken had die pijnlijk waren en niet gebeld heb...

  Nu als t pijn doet heb ik teveel gedaan, ga dan ff liggen. Als t zakt bel ik niet en anders moet ik wel bellen. Tot nu toe niet gehoeven gelukkig.
   
 10. Simba1992

  Simba1992 Fanatiek lid

  8 dec 2017
  1.010
  986
  113
  Vrouw
  Zou dan toch even bellen.. beter een keer te veel dan te weinig toch. Heb je al gebeld inmiddels? :)
   
 11. Mijn kindje

  Mijn kindje Actief lid

  21 jan 2013
  227
  162
  43
  Vrouw
  Huishoudelijk Medewerkster en Administratief medew
  Almere
  Goede avond dames,

  Hier weer eens een berichtje van mij. Is alweer een tijdje geleden dat ik wat had neergezet. Wel heb ik steeds alles mee gelezen. Ik vind het echt lastig om te lezen dat sommige vrouwen zoveel problemen/kwaaltjes hebben tijdens deze zwangerschap. Is het niet zwangerschap gerelateerd dan wel gewoon in de relaties.

  Ik vind het zo leuk om al die echoos en fotos van kamertjes te zien. Hier schiet het totaal niet op. Mijn man is militair en is nu al 2 weken weg. Komt komend weekend terug en dan kunnen we eindelijk gaan schilderen/ de kamers aanpakken. We zijn ook bezig met aannemers om eennopbouw op het huis te laten plaatsen maar wanneer dit is, is nog niet bekend. Dit kan ook pas echt afgesproken worden nadat mijn man terug is. Wel zijn de kasten/meubels al zo neergezet dat er rondom geschilderd kan worden. Kleertjes/baby meubels heb ik al maar alles staat nog bij mijn schoonmoeder op zolder. Hier in huis staan misschien 2 dozen met spullen die we inmiddels al gekregen hebben.

  Vorige week dinsdag intake gehad met kraamzorg bureau. Wij hebben gekozen voor 'de kraamvogel' vorige keer ook gehad en was erg prettig.

  Afgelopen vrijdag suikertest gedaan en vandaag de uitslag gehoord: ik heb zwangerschaps suiker. Volgende week dinsdag(25e) pas gesprekken met vk en diabetes arts e.a. 8 juli groei echoos. Maar dat stond al gepland.

  Ik moet iedere 2 weken komen voor controle bij vk ivm verhoogde bloeddruk(3 juni bloed en urine test gedaan om eiwitwaardes, en dus zwangerschapsvergiftiging uit te sluiten, maar die waardes waren allemaal goed) en elke 4 weken groei echo. Mijn placenta die erg laag lag is al mooi opgetrokken en meegegroeit naar boven.

  Verder voel ik me goed, behalve dat ik zo ontzettend moe ben. Als ik om 21:30 naar bed ga, voel ik me om 07u wakker als mijn wekker gaat. Maar zodra het 10u kak ik weer helemaal in en val ik zo in slaap maar kan gelijk 3uur slapen. Als ik dan korter slaap ben ik nog net zo moe als daarvoor. Momenteel werk ik nog 3uur per dag. En dat 4 dagen. De rest zit ik in de ziektewet. Nu nog 2 weekjes werken dan 2 weken vakantie. En daarna 3 weken werken en daarna verlof. 6 weken van te voren ivm dat ik nu al voor 50% in de ziektewet zit. De tijd schiet al op ben al echt aan het aftellen.

  Na deze niet meer voor mij. Ik heb in alle 2 de zwangerschappen zo veel complicaties gehad dat dat voor mij niet meer hoeft. Ik ga hierna trainen voor miss world(zal het wel niet worden, zo getraind ben ik namelijk niet)

  @Raggy81 hou altijd van jezelf en hou de eer aan jezelf, als een ander dat niet doet. Dan zijn zij je niet waard!!!

  @Sleepy85 jij hebt ook zwsuiker las ik. Ik zal je even een pb sturen want ik heb er nogal wat vragen over.

  Zijn er al dames die echt gestopt zijn met werk ivm complicaties? Zo ja, welke? Of pb me even graag.

  @ de alle dames. keep up en geniet!!!
   
  PinkGlitter vindt dit leuk.
 12. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  417
  542
  93
  Vrouw
  @Mijn kindje wat een gedetailleerd bericht. Fijn om nog eens van je te horen! Veel succes met de zwangerschapssuiker. Hopelijk zal het allemaal meevallen en kunnen ze je verderhelpen. Goed dat je extra controles krijgt. Dan zitten ze er altijd direct op als het slecht zou gaan.
   
 13. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  417
  542
  93
  Vrouw
  Omg omg ik voelde een paar keer precies een soort glibberige arm of been ofzo langs mijn buikwand. In plaats van de gebruikelijke schopjes was het precies alsof er een vis in mijn buik zwom. Hahaha wat een supervreemd gevoel! Hier kan ik niet aan wennen denk ik :eek:
   
  RobinBird, Nonaches, Maarr en 3 anderen vinden dit leuk.
 14. Simba1992

  Simba1992 Fanatiek lid

  8 dec 2017
  1.010
  986
  113
  Vrouw
  Hahaha dit heb ik ook!! Beetje eng he :eek::p kan er ook niet aan wennen
   
 15. Emotions

  Emotions Actief lid

  5 jan 2019
  417
  542
  93
  Vrouw
  Jaaa het voelt echt glibberig enz. Zo tof dat je dit ook hebt! Iets nieuws is toch altijd een soort bevestiging dat het hoort.
   
  Sleepy85, Aardbeien en Simba1992 vinden dit leuk.
 16. Sleepy85

  Sleepy85 Bekend lid

  10 jan 2019
  778
  846
  93
  Vrouw
  Voelt idd heel raar en is idd een arm of been, hier ook geregeld...

  Vanmiddag duwde ik op mijn buik, lagen voetjes en die trok ze meteen terug, ook zo’n gek gevoel hiji
   
  Emotions vindt dit leuk.
 17. PinkGlitter

  PinkGlitter Actief lid

  30 mrt 2019
  144
  205
  43
  Vrouw
  @Mijn kindje op de een of andere manier komt je bericht heel mooi over? Beetje rare bewoording misschien, weet niet zo goed hoe ik het anders moet zeggen :) en dat ondanks al je complicaties!

  dat lijkt me zwaar zeg, zo zonder je man. Ik vind het al vervelend als mijn vriend pas om 6 uur thuis is ipv half 6, laat staan dat hij weken weg is!

  Was er bij jou voorafgaand aan de test al iets waaruit zou kunnen blijken dat je suiker hebt? Ik heb vandaag de test gedaan en vind het toch wel spannend. Heb verhoogd BMI en suiker komt voor in de familie, maar ben nu nog niet aangekomen bijvoorbeeld. Succes ermee!

  De vermoeidheid herken ik wel, maar niet zo erg dat ik minder moet werken. Al zou ik dat ook heel moeilijk vinden om toe te geven. Wel knap dat je ondanks dit alles dan toch vooruit kan kijken en wil trainen voor miss World! Wow! Ik vind het al heel wat als ik straks na de zwangerschap zonder geheim de trap op kan! :D
   
 18. Mijn kindje

  Mijn kindje Actief lid

  21 jan 2013
  227
  162
  43
  Vrouw
  Huishoudelijk Medewerkster en Administratief medew
  Almere
  Dank je wel. Het schrijven was zo gebeurt. Ik kan maar beter optimistisch zijn want hou er niet van om te klagen eigenlijk. Gelukkig is een zwangerschap maar tijdelijk. Hoewel het getrappel wat ik dagelijks voel zo af en toe wel heel gek is. Maar vooral dat duwende gevoel tegen de buitenkant van je buik als ze omdraaid is heel raar. Alsof je hele buik meedraait.

  Voor de test had ik een verhoogde bmi maar mijn ouders en oma hebben alle 3 diabetes. Waar ze medicijnen voor moeten innemen. Maar zelf had ik toevallig voor de zwangerschap een test laten doen en toen had ik geen verhoogde waarde. Bij mij gaat het ook om de waarde na 2uur na dat drankje. Bij het bloedprikken. Mijn ochtend/nuchter waarde was super goed. Maar die laatste dus niet. Die is echt veel te hoog. Ben benieuwd. Wat er gaat gebeuren.

  Dat van miss world bedoelde ik sarcastisch. Ik heb niet de bouw voor iemand die dat kan winnen. Ook zit die lichaamsbouw niet in mijn familie. Maar ik hoop wel van mijn zwembandje af te komen na de zwangerschap:D

  Ik werk dus halve dagen omdat ik verhoogde bloeddruk heb, ik zelf met klompvoeten ben geboren en mijn dochter(die van 5,5) ook groei achterstand heeft gehad door placenta falen waardoor ze ook voetafwijking heeft gekregen nog in de buik. Momenteel werk ik voornamelijk halve dagen omdat als ik weer hele dagen zou werken het uwv dan niet akkoord gaat mocht ik weer later halve dagen moeten gaan werken. Dus dit blijft zo tot einde zwangerschap
   
 19. PinkGlitter

  PinkGlitter Actief lid

  30 mrt 2019
  144
  205
  43
  Vrouw
  :roflmao: Wat stom van me, ben ik mooi ingetrapt.
   
  Mijn kindje en MDvD96 vinden dit leuk.
 20. Ingee

  Ingee Lid

  24 apr 2016
  79
  111
  33
  Vrouw
  Marketing
  Gelderland
  Ha dames!

  Veel te lang geleden dat ik iets heb laten weten! We zijn net terug van vakantie, zijn een maand weggeweest met onze dochter. Heeft ons allemaal zo goed gedaan! Vond de reis wel spannend ivm bekkenklachten hier en daar maar alles is goed gegaan! :) leuk om al jullie verhalen te lezen. Inspiratie qua kamertjes.

  Nu alweer bijna 27 wkn! Die beschrijving van die vis. Fantastisch en heel herkenbaar! Haha! Voelde ook voetjes volgens mij laatst, kon ze zo wegdrukken!

  Verder alles goed hier, tijd gaat zo snel. Wij moeten de box nog kopen en een wiegje, beide verkocht na mijn dochter. Meeste kleertjes heb ik wel!

  Die suikertest vind ik nog wel een dingetje.. mijn BMI is ook op het randje maar heb er nog niks over gehoord. Kan het andersom ook kwaad twijfel ik dan?

  Wel prikken voor de rhesusfactor binnenkort en ben sowieso benieuwd of je nog een groeiecho krijgt....? Of is dat enkel medisch.

  Veel liefs!
   

Deel Deze Pagina