1e echo gehad

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Sam8, 11 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sam8

  Sam8 VIP lid

  15 aug 2007
  29.371
  0
  0
  Lerares
  Friesland
  PFF heb net mijn eerste (inwendige) echo gehad. Ben minder blij dan dat ik had gehoopt. Er was wel degelijk wat te zien, en ben dus echt wel zwanger. Maar volgens de berekeningen zou ik 7 weken zijn, maar dan hadden we al wat meer moeten zien dan dat we zagen. Iig hartactie. Die hebben we dus niet gezien. Verder zag het er wel goed uit, maar ben ik waarschijnlijk minder ver dan we hadden verwacht. Over 4 weken moet ik weer voor een echo! Eerst dacht ik; misschien ben ik dan minder ver. Maar nu denk ik..misschien is het ook gewoon gestopt met groeien en krijg ik dus een miskraam. Kan nu eigenlijk wel janken.. PFFFF wou dat ik nog geen echo had gehad!Onzekerheid :(
  Heeft iemand dit ook gehad en bleek achteraf dat je gewoon minder ver was? Beetje moed inspreken heb ik nu wel nodig! :(
   
 2. chantalk

  chantalk Fanatiek lid

  Hoi,

  Ik had dat ook. Weet niet meer precies de weken :oops:
  iig bij de eerste echo was geen hartactie te zien en werd ik een week terug gezet. Twee weken later weer een echo toen wel hartactie en een week vooruit gezet. De echo van 12 wk. werd ik weer een week terug gezet :( dat is het toen wel gebleven ;)
  Geen zorgen maken hoor. In het begin is het nog zo klein dat elk mm dat ze teveel of teweinig aanklikken een paar dagen kan schelen.


  Groetjes Chantal
   
 3. Bahar

  Bahar Actief lid

  21 mei 2007
  404
  0
  0
  Hoi Sam,

  Bij mijn vorige zwangerschap kreeg ik ook een echo met ruim 6 weken. toen zagen ze dus ook geen hartactie en ze vertelde mij ook dat het er niet zo mooi uitzag bla bla bla heb je buikpijn vroegen ze. Ja ik had buikpijn af en toe maar dat hoort ook bij een zwangerschap maarja. nou het lijkt erop dat je een mk gaat krijgen werd mij gezegd. dus ik naar huis heel erg depri natuurlijk. en ik moest terug over een week. En ja hoor mooie hartactie en alles was GOED. zo zie ja maar. volgens mij is bij jou ook alles goed.

  liefs bahar
   
 4. Sam8

  Sam8 VIP lid

  15 aug 2007
  29.371
  0
  0
  Lerares
  Friesland
  Ppff dat is ook lullig!Ze zei wel dat het er goed uitzag. Alleen dat ik waarschijnlijk iets eerder ben. Nou ben blij dat het meer voorkomt.. Kunnen wel eens een lange 4 weken worden :(
   
 5. Me2

  Me2 VIP lid

  30 mei 2006
  6.888
  0
  36
  De vraag die je jezelf moet stellen is OF je minder ver kan zijn dan je denkt (dus je eisprong later hebt gehad).

  Ik zeg dat omdat ik bijvoorbeeld exact wist wanneer mijn ei was, dus ik kon gewoonweg niet minder ver zijn, maar de meeste dames weten niet wanneer hun ei was en dan kan het dus heel geod zijn dat je minder ver bent omdat je volgens de berekeningen een laat ei had!
   
 6. Sam8

  Sam8 VIP lid

  15 aug 2007
  29.371
  0
  0
  Lerares
  Friesland
  Ja het zou idd kunnen dat mijn ei wat later was... Weet niet precies wanneer die is geweest. Maar wij hebben volgens mij 9-8 voor het laatst seks gehad of nog paar daagjes later..(8-8) ei.dus heel veel later kan het niet zijn geweest!
   
 7. Samama

  Samama Niet meer actief

  Ja, ik! Ik dacht met de eerste echo dat ik 10 weken zwanger was, bleek ik pas 7 weken 3 dagen te zijn... had ik dus een latere eisprong gehad dan ik had berekend. Zou je er niet teveel zorgen over maken, maar eerst de volgende echo gewoon afwachten.
   
 8. Balou

  Balou Fanatiek lid

  27 mrt 2007
  2.320
  3
  0
  verzorgende IG
  prov Groningen
  Bij mijn eerste echo was helemaal niets te zien, alleen een vruchtzakje. Omdat ik onregelmatig ongi ben kon ik niet precies weten hoever ik heen was. Volgens de huisarts was ik toen 6 w en 5 d. Ik moest 2 weken later terug komen voor een echo, toen zat er gelukkig ook een vruchtje! Ik bleek toen nog maar 6 w en 5 d zwanger te zijn. Ik zou me nog ff geen zorgen maken, even de volgende echo afwachten.
   
 9. Sam8

  Sam8 VIP lid

  15 aug 2007
  29.371
  0
  0
  Lerares
  Friesland
  @ balou.zag je toen ook al een hartje?
   

Deel Deze Pagina