5 dagen overtijd, negatieve test

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door rasmusje, 6 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  #1 rasmusje, 6 okt 2014
  Laatst bewerkt: 6 okt 2014
  Hallo iedereen,
  Ik ben nieuwe hier dus ben nog niet heel bekend met hoe het werkt hier :p

  Mijn man en ik zijn nu 4 maanden aan het proberen om zwanger te worden. Afgelopen maand ben ik begonnen met de ovulatie test, op aanraden van een vriendin :)
  Nu ben ik altijd precies op tijd ongesteld alleen nu ben ik al 5 dagen overtijd. Ik ben pas 25 maar nog nooit in al de jaren ook maar een dag te laat geweest. Al een aantal testen gedaan maar blijven negatief. Af en toe een krampje in mijn onderbuik maar veel lichter als wanneer ik ongesteld word. Voelt meer als een soort samentrekking. Ik zou dus afgelopen woensdag ongesteld moeten worden, ik had nergens last van, geen gevoelige borsten etc. Ik had wel een mini beetje lichtroze afscheiding.. de dagen erna bleef het wit.
  Is het een goed idee om na een week overtijd naar de huisarts te gaan?
  Durf inmiddels niet meer blij te zijn, bang voor teleurstelling haha :p
  Heeft iemand van jullie misschien hetzelfde meegemaakt?
   
 2. Nephthys

  Nephthys Fanatiek lid

  9 aug 2013
  3.721
  3
  0
  Noord-Brabant
  Meis; bereid je voor. "Inmiddels niet meer blij te zijn; bang voor teleurstelling." Ik snap het gevoel maar je bent echt nog niet zo lang bezig dus wees voorbereid op meer tijd en meer teleurstellingen anders hou je het niet vol.

  Een week overtijd is wel een goed moment voor de huisarts ja! kan goed zijn dat je pas later met een urinetest positief test! :)

  Succes!
   
 3. Hyper

  Hyper Bekend lid

  30 dec 2012
  513
  0
  0
  Er zijn meiden die pas een week na hun nodig positief testen maar dat zijn er niet veel. Naar de huisarts gaan heeft waarschijnlijk niet veel zin tenzij hgc wil laten prikken. De meeste doen een urine test en die is dezelfde als thuis.

  Wanneer heb je trouwens een positieve ovulatietest gehad?

  Wat nepthys zegt je ben nog niet zolang bezig. Door een grote wens kan je lichaam van alles doen. Toen wij half augustus weer mochten beginnen met IVF voor de 2de was ik ook in eens 1 week later ongesteld. Terwijl ik echt wist dat ik niet zwanger kon zijn(vriend op vakantie). Daarbij ben ik tijdens de behandelingen nooit zo laat ongesteld geworden. Ik wil hiermee alleen zeggen dat je lichaam echt soms anders doet dan je gewend ben.
   
 4. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  Bedankt voor jullie reacties :)
  Dat ik inmiddels niet meer blij durf te zijn, bedoelde ik meer over het feit dat ik nu een week overtijd ben, niet over het algemeen :p
  Maar inderdaad, besef ook wel dat ik pas 4.maanden bezig ben en dat is helemaal niet lang. Vond het gewoon zo vreemd omdat ik nog nooit een dag te laat geweest ben. Ik heb rond 17 sept een positieve ovulatie test gehad.
   
 5. Be Happy

  Be Happy Niet meer actief

  Heb je een foto van je positieve test?
  Hoe zag je test eruit?
  Een positieve ovutest is helaas geen garantie dat je ook daadwerkelijk een eisprong hebt. Het geeft slechts de LH-piek weer.

  Soms slaan vrouwen die normaal zeer regelmatig zijn, zomaar zonder reden een cyclus over.

  Verder kun je uiteraard altijd je huisarts even om advies vragen.
   
 6. Didi5

  Didi5 Actief lid

  17 nov 2012
  286
  40
  28
  Rotterdam
  Hai meid, ik zit ook in het zelfde schuitje. Moest vorige week ongesteld worden. Nu al 3 testen er tegen aangegooid maar helaas nog steeds Omo wit. Ik denk dat we gewoon geduld moeten hebben en afwachten. Wat soms wel moeilijk is hahaha.
   
 7. mamaneel

  mamaneel Lid

  10 sep 2014
  49
  0
  0
  NULL
  NULL
  hey,

  hier nog een ervariing, mijn laatste ongi was 1 augustus, zou begin september weer ongi moeten worden maar ook helemaal niets, dus ook testen gedaan allemaal wit, en nu nog steeds ondertussen al meer dan een maand over tijd, niet net gestopt met de pil dus ook geen idee wat het kan zijn. ging er van uit een ei overgeslagen te hebben maar als ik dan een maand verder zou rekenen zou ik nu toch zeker ongi moeten zijn. maar nog steeds helemaal niets dus ga deze week toch de huisarts maar eens opzoeken. ben ook nog jong maar heb het nog nooit meegemaakt. Hopelijk snel duidelijkheid voor je!
   
 8. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  Hey,
  Nee heb helaas geen foto. Ik heb zo'n test gedaan waarbij je of een bolletje ziet, of een knipperende smiley of een stilstaande smiley. En dat is dan de piek. Ik woon in Ierland en heb nog geen ander soort test gezien dus weet niet of ze hier allemaal hetzelfde hebben.
   
 9. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  Haha ja zeg dat wel :p
  Heb helaas totaal geen geduld :) En is een beetje frustrerend omdat ik me ook een beetje zorgen maak dat opeens nu mijn hele cyclus in de war is misschien.
  Maar ja, als er de komende dagen niks gebeurd ga ik even naar de HA. Bedankt voor jullie reacties! Stelt me een beetje gerust :)
   
 10. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  Ok, vreemd hoe dat opeens dan zo omslaat.. :(
  Ik hoop ook snel duidelijkheid voor jou! Ik ben inderdaad ook al 5 jaar vd pil af omdat ik het niks vond en daarna alleen maar condoom gebruikt. Dus is het al zo lang in orde, zou het nu natuurlijk ineens omslaan :x
  Ik dacht ook, misschien teveel mee bezig onbewust?
   
 11. MaBaD

  MaBaD Niet meer actief

  Hier ook, al 8 dagen na NOD zelfs... Ben behoorlijk ongeduldig aan het worden en gooi er straks toch maar weer een testje tegenaan...
  Maar zoals vele dames hier zeggen, geen rood is hoop ;)
   
 12. rasmusje

  rasmusje Lid

  5 okt 2014
  8
  0
  0
  NULL
  Ierland
  Succes! Hoop dat het na 8 dagen wel te zien is:D
   
 13. Appeltje2

  Appeltje2 Bekend lid

  23 sep 2014
  632
  78
  28
  NULL
  NULL
  Zelf heb ik het vorig jaar gehad. Ik was ruim 2 weken overtijd. De testen bleven negatief. Mijn HA arts die zei 2a3 weken wachten. Kan zijn dat je een keer cyclus over geslagen is.
   

Deel Deze Pagina