Al wel bevallen maar toch raad van een deskundige nodig...

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door Lolieken, 26 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lolieken

  Lolieken Fanatiek lid

  1 jul 2008
  1.107
  1
  36
  Mss kunnen jullie mij een béétje helpen.

  Ik ben ondertussen twee maand en een weekje geleden bevallen. Alles is goed gelopen en ik voelde me nadien best energierijk. Wel moe maar het ging wel.

  Tot ik plots op een dag een flinkering zag bij het op en neer slaan van mijn rechteroog dit duurde zo'n 10minuutjes en toen was het over. Ik was toch ongerust en begon me heel erg te focussen op mijn ogen. Ik ben naar de oogarts geweest en die zei dat mijn ogen goed waren.

  Ik bleef me echter heel erg concentreren op mijn ogen en kreeg er paniekaanvallen bij (schrik dat ik mijn kinderen niet mag zien opgroeien etc.) Ik blijf dus glinsteringen zien en vlekjes alsof je te lang in een lamp hebt gekeken. Niet heel de tijd maar toch ook wel regelmatig.

  Ik denk het niet maar ik wil het maar vragen. Kan dit met hormonen of het ontzwangeren te maken hebben? Ik ben wel moe. Twee kindjes vergen veel van een mens en ik ben net een zombie. Zou futloosheid en vermoeidheid er iets mee te maken kunnen hebben?

  Ook mijn bloeddruk is niet perfect. Ik moet daar nu pilletjes voor nemen. Tijdens de zwangerschap was hij ook te hoog maar leiden niet tot zwangerschapsvergiftiging.

  Ik zou zo graag geruststelling krijgen. Ik ga het in ieder geval terug met mijn arts bespreken en hopelijk komt er iets uit de bus dat op te lossen valt want zo is het niet leuk.

  Op dit moment functioneer ik hélemaal niet. Bang dat ik elk moment weer "iets" ga zien. *zucht* en de vermoeidheid is wel enorm op dit moment. Ik geraak (raar maar waar) op de momenten dat het wel kan maar moeilijk in slaap...

  Iemand raad?
   
 2. Ineke

  Ineke Verloskundige

  15 dec 2010
  2.663
  0
  0
  Hallo Lolieken.

  Deze klachten kunnen inderdaad komen door vermoeidheid maar ook doordat de bloeddruk nog aan de hoge kant is.
  Bespreek dit zeker met je arts.

  Groetjes Ineke.
   
 3. Lolieken

  Lolieken Fanatiek lid

  1 jul 2008
  1.107
  1
  36
  Zou het echt kunnen te maken hebben met vermoeidheid en eventueel mijn bloeddruk? Ik moet momenteel inderal nemen maar 20mg (omdat ik borstvoeding geef) normale dosis is 40mg dus ik heb schrik dat het niet genoeg zijn werk kan doen.

  Ik maak een afspraak bij men arts om dit alles te kunnen bespreken. Ik hoop zo dat het enkel de vermoeidheid zou zijn. Het is natuurlijk allemaal begonnen na mijn bevalling.
   

Deel Deze Pagina