angelsound binnen

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door smoekie, 6 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  nou toch ook maar zo'n angelsound besteld en na ff wat zoeken...ja hoor het hartje gevonden, wat een prachtuitvinding zeg....moet me er echt toe zetten dat ding niet steeds te gebruiken (nu vandaag 2x) nu wil ik over een paar dagen weer luisteren, maar wat mooi is het weer zeg om dat sneltreintje te horen en te weten dat het "leeft".... :)
   
 2. Niet meer actief

  jeetje meid...
  Ik heb een poosje niet opgelet en zie het nu pas. Onwijs gefeliciteerd!

  Enne heerlijk dat je het hartje hebt kunnen horen zo!
   
 3. alice

  alice Fanatiek lid

  16 aug 2006
  4.014
  0
  0
  Overijssel
  Geweldig apparaat...echt super! Veel plezier ermee!

  xx
   
 4. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  1
  36
  Assemblagemedewerkster
  :thumup: Mij stelde t wat meer gerust.
   
 5. joyce

  joyce Bekend lid

  vind ik ook alleen de batteryen zijn op :(
   
 6. Kimmies

  Kimmies Actief lid

  9 mrt 2007
  205
  0
  0
  Het lijkt me een geweldig apparaat, maar ook wel "gevaarlijk": wat als je het hartje een keer niet kan vinden en het ineens niet meer hoort?!?!
   
 7. yake

  yake Fanatiek lid

  25 jun 2006
  2.791
  0
  0
  Ik ben helemaal jaloers!
   
 8. Iris

  Iris Fanatiek lid

  7 apr 2006
  2.371
  0
  0
  Receptioniste bij een modebedrijf
  Oostzaan
  Ik heb er ook eentje gekocht via iemand van hier en morgen krijg ik hem binnen.
  Zodra 12 weken ben ga ik het gelijk proberen..ahum, ik denk dat ik morgen het hartje al ga zoeken, maar dan zonder resultaat.

  Ik zou het elke dag doen denk ik..:)
   
 9. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  ach iris met proberen kom je het aan de weet, sommige zeggen met 10 wkn het hartje al te horen, misschien vindt je em wel, maar misschien ook niet, houd er rekening mee dat je het hartje niet hoort dan is het ook niet zo'n teleurstelling ;) gewoon later in de week nog een keer proberen toch....

  ik deed ook maar wat hoor, maar was maar wat blij dat ik het hartje hoorde :)

  als ik het hartje "toevallig" eens niet kan vinden neem ik me voor niet direct al te ongerust te zijn en het gewoon later nog een keer te proberen, daarbij nog ff en ik zit in de periode dat ik de kleine kan voelen (gaat bij de 2e en 3e vaak wat sneller dat je het herkend) dus dan heb je die angelsound eigenlijk niet nodig om bevestiging te krijgen van dat het nog "leeft"

  enne batterijen? gewoon een paar van die oplaadbare kopen joh, heb je nergens geen last van ;)
   
 10. alice

  alice Fanatiek lid

  16 aug 2006
  4.014
  0
  0
  Overijssel
  En nog een tip: als je rond de 12 wkn zwanger bent....zoek het hartje heel erg laag..echt bij het schaambot. (en niet zoals ik deed onder mn navel :) )
   
 11. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  nou dat moet je niet zeggen ik ben nu 12 wkn ed de kids zaten te zeuren ah mam nog 1x, dus tja voor de kids :oops: ;) ben ik maar overstag gegaan en weer dat ding er op gegooid, maar de harslag was zo traag dat ik dacht huh? hoe kan dat nou vanmiddag zo snel...

  dus toch maar door gaan zoeken (niet in mijn lies bij mijn schaambot) maar vond de kleine na een gezoek van dik 10 min. een kleine 2 cm onder mijn navel....dus denk dat de kleine toch al verkast van plek elke keer... ;) hoe het ook zij ik vindt het een wonder apparaat....ik ga weer met een lekker gevoel slapen in ieder geval... ;)
   
 12. little hope

  little hope Actief lid

  7 apr 2007
  445
  0
  0
  Ewijk
  bij mij zit mn kleintje ook zon 2 vingerdiktes van mn navel af :)

  en dit is mn eerste, en de vk zei dat hij/zij al mooi hoog in mn buik ligt... dus niet altijd is zoeken bij t schaambot beter, want net als wat smoekie al zei, ligt hij/zij bij mij en smoekie al zon 2 cm onder de navel
   
 13. zomaar

  zomaar Fanatiek lid

  29 sep 2006
  2.769
  0
  0
  Brabant
  Ja ik vind het ook een geweldig apparaat ik vond het hartje al met precies 10 weken was erg verbaasd maar ontzettend gelukkig! Ik betrap me er elke keer op dat ik hem net na een echo gerust een dikke week kan laten liggen (omdat ik op dat moment best gerust ben) en dan begint het weer te kriebelen dat gezoek naar bevesteging en dan komt de angelsoun weer regelmatig naar boven ;)

  Nu ook al een paar dagen elke dag even geluisterd ik kan ook ECHT NIET MEER WACHTEN tot as. dinsdag dan heb ik de 20 weken echo!
   
 14. annette110

  annette110 Actief lid

  5 mei 2007
  307
  0
  0
  Zoetermeer
  Ben echt verbaasd over jullie reacties :confused: . Ik had deze gekocht toen ik 12 weken zwanger was van mijn dochtje, leek me geweldig. Maar eh...ik ben maar 32 weken zwanger geworden, maar heb het nooit gehoord. Vond het echt een nepding....maar blijkbaar werkt het dus wel.

  Heb uren met dat ding op mijn buik gezeten, maar kon alleen maar darmengeluiden horen. Jammer, had ik dan zo'n pech?

  groetjes annette
   
 15. MamaMirella

  MamaMirella Fanatiek lid

  6 jul 2006
  2.564
  0
  0
  Den haag
  'k wil um eigenlijk ook hihi.. Maar m'n collega heeft er een en die is alweer bijna uitgeteld dus miss. kan ik 'm overnemen !

  Wie weet, Luisterze he -x-
   
 16. Niet meer actief

  Ik hoorde het hartje pas met 18 weken zo'n beetje voor t eerst met de Angelsound. Ik vind altijd wel een langzame, maar ja, dat ben ik dan gewoon zelf. Nu ben ik bijna 20wkn en vind ik m nog steeds niet elke keer hoor. Maar als ik m dan vind...wow, dan krijg ik me een grijns van oor tot oor haha, zo mooi!
   
 17. Minimuisje

  Minimuisje VIP lid

  8 jul 2006
  8.361
  0
  0
  Zuid - Limboland
  @ Annette -> had je het geprobeerd met wat olie/bodylotion... Zonder iets vond ik het ook niet!

  Maar ik vond het dus ook een geweldige uitvinding! Ik luisterde altijd even voordat ik ging slapen! Heerlijk vond ik dat! En soms vond ik het hartje niet, maar toen ging ik altijd even naar de wc of gewoon even naar beneden en als ik het daarna nog es probeerde vond ik het vaak wel! Vooral in het begin ging het moeilijk, als het eenmaal boven je schaambot uit is vind je het vaak sneller en op een gegeven moment als je de kleine voelt gebruik je het steeds minder!

  Maar mij gaf het elke keer weer een goed gevoel als ik het weer even kon horen! Bij een volgende zwangerschap ga ik het zeker weer gebruiken! :D
   
 18. Iris

  Iris Fanatiek lid

  7 apr 2006
  2.371
  0
  0
  Receptioniste bij een modebedrijf
  Oostzaan
  Nou, die van mij is ook binnen en ben gelijk gaan zoeken gisteren..en gevonden..het hartje gaat als een stoomlocomotiefje. Zo mooi om te horen.

  Ik laat het aan alle vrienden en familie horen en iedereen vind het geweldig.

  Bij mij zit ie nog achter het schaambeen dus moet wel goed zoeken.
   
 19. bipat

  bipat Fanatiek lid

  11 sep 2006
  1.271
  0
  0
  schoonheidsspecialiste/spv
  rotterdam
  ik vind het ook een geweldige uitvinding! Het heeft mij de eerste weken echt door de onzekerheid heen geholpen! nu is het gewoon fantastisch om even dat stoomtreintje te horen en inderdaad een grijns steeds weer van oor tot oor! hij gaat zelfs mee op vakantie! geen haar op mijn hoofd die er aan denkt hem thuis te laten hahahaha
   
 20. smoekie

  smoekie VIP lid

  7 mrt 2006
  5.543
  1
  0
  tis gewoon buiten dat het mooi is om het hartje te horen ook een goede uitvinding voor degene die zich nog wel eens zorgen maken, zoals ik dit keer, bij de andere kids nergens geen last van maar nu maak ik me vaak wel zorgen en ben ik blij als ik de volgende echo weer te pakken heb, en blijkt dat alles goed is...

  nu met dit ding neemt het wel ook de zorgen van je af als je hoort dat het hartje mooi snel klopt :)

  en idd wel goed spul gebruiken anders hoor je idd niets... ;)
   

Deel Deze Pagina