Baby 's nachts erg onrustig in slaap

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Nathaliee, 11 jul 2018.

Tags:
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Nathaliee

  Nathaliee Lid

  27 aug 2015
  25
  6
  3
  NULL
  NULL
  Hallo allemaal!

  Hopelijk herkennen mensen dit en kan iemand ons helpen!

  Ons zoontje van 4 weken is alleen 's nachts erg onrustig. Overdag heeft hij nergenst last van en slaapt hij perfect en lijkt hij erg rustig en tevreden.

  'S nachts als wij hem in zijn cosleeper leggen begint het. Hij gaat enorm maaien, draaien en woelen en knorren. Het lijkt alsof hij continue ligt te happen, maar heeft geen honger. Hij blijft onrustig zijn hoofd draaien. Ook lijkt hij wel ineens verkouden met een verstopte neus. Hij slaapt op een aerosleep matras.

  Overdag slaapt hij in zijn nestje beneden en heeft hij nergens last van, maar nestje in cosleeper leggen heeft ook geen zin!

  We dachten aan verborgen reflux omdat hij al die symptomen heeft.
  - Nutriton
  - Bed omhoog
  - Buikslapen
  Het heeft tot nu toe niet geholpen.

  Het lijkt ook alsof hij gewoon slaapt. Hij huilt ook niet, maar beweegt alleen continue heel druk. Hij houdt ons flink wakker zo. Wat soms een beetje lijkt te helpen is hem op zijn buik in zijn nestje leggen tussen ons in, maar qua veiligheid niet echt heel goed en het helpt ook niet altijd...

  Iemand enig idee?
   
 2. MHV

  MHV Actief lid

  10 feb 2013
  435
  30
  28
  Zolang hij niet wakker wordt en gaat huilen is dat iets wat volkomen normaal is voor zo'n kleintje.
  Je kan hem eventueel inbakeren om hem rust te geven.
   
 3. Zohra

  Zohra Fanatiek lid

  20 mei 2015
  1.966
  297
  83
  Zolang hij er zelf niet wakker van wordt is er wat hem betreft niks aan de hand.
  Maar jij hebt er last van. Als je het kunt opbrengen zou ik hem op zijn eigen kamer leggen; je hebt er niks aan om de hele nacht naar zijn gewoel te luisteren en geen oog dicht te doen, om dan 's ochtends begroet te worden door je uitgeslapen en uitgeruste baby.
   
 4. Nathaliee

  Nathaliee Lid

  27 aug 2015
  25
  6
  3
  NULL
  NULL
  Je hebt zeker gelijk. We leggen hem vannacht voor het eerst op zn eigen kamer, maar voel me zo schuldig. Echt zo belachelijk misschien! Babyfoon op volume 80, terwijl mn dochter na 2 weken al op haar eigen kamertje sliep....
   
 5. Anniek88

  Anniek88 Fanatiek lid

  22 sep 2016
  1.396
  1.162
  113
  Vrouw
  Herkenning. Bij ons hielp de puckababy geweldig v
   
 6. Olifantje1991

  Olifantje1991 VIP lid

  9 jan 2013
  8.541
  2.990
  113
  Dit zou ik ook doen... Onze dochter wilde ik een paar maanden in de wieg naast me houden maar maakte ook zoveel herrie. Uiteindelijk na een paar weken naar haar kamer verhuisd zodra ik wakker van haar werd of niet kon slapen, soms kon ik het namelijk wel prima hebben of sliep ik er doorheen. Maar een uur op je bedrand met een fles zitten wachten omdat je denkt dat je kindje wakker wordt is ook niks.
  Hier lag ze uiteindelijk rond de 2 maanden volledig op haar eigen kamertje.
   
 7. Vero0504

  Vero0504 VIP lid

  17 nov 2016
  12.759
  9.785
  113
  Dat ging hier al de 2e dag, dochter is echt een druktemaker in dr slaap ongeacht de leeftijd, al is ze nu zo mogelijk nog rumoeriger. Dan ook nog ineens hardstikke stil zijn terwijl je dr regulier gewoon hoort ademen, zat ik weer rechtop, te controleren of ze nog wel ademhaalde in t pikke donker, zij weer wakker...dat werkte niet...
   
 8. FoxyDiamond

  FoxyDiamond Bekend lid

  23 jan 2017
  637
  231
  43
  Ik heb hier laatst ook een topic over geopend. Hier ook een super onrustige baby 's nachts, inmiddels bijna 18 weken en nog steeds erg onrustig sommige nachten. Hij ligt nog steeds in zijn puckababy omdat hij zonder niet eens kan slapen door de onrust. Maar ook met puckababy is hij aan het slaan met zijn hoofd, trappen, kreunen, etc. (niet alle nachten overigens) Voordeel is wel dat hij sinds 4 weekjes op zijn eigen kamer ligt en ik er geen last meer van heb :D

  Ik denk dat sommige babies nu eenmaal zo zijn en dat het vrij normaal is.
   
 9. Nathaliee

  Nathaliee Lid

  27 aug 2015
  25
  6
  3
  NULL
  NULL
  Hij heeft vannacht op zn eigen kamer geslapen. Geen idee wanneer ik beter slaap :roflmao:

  Mn vrouw heeft overigens een prima nacht gehad dus ik vermoed dat we dit gaan voortzetten en ik gewoon even moet wennen... ;)
   

Deel Deze Pagina