aardappelsalade (katoflensalde) weet niet af ik het goed geschreven heb maar die van de @ldi is erg lekker
Lekker verse pasta salade maken? Pasta koken, lekkere koude groentjes erin (tomaat, augurken, bosuitjes, alles wat je lekker vind) Beetje feta erin. Olijven enz. Dan een dressing naar keuze, vind zelf knoflook dressing erg lekker erbij. mixen maar! heerlijk!
bedankt voor de tips! aardappelssalade is iid lekker.ik zal ook pastasalade maken,dat kan ik dan van te voren al maken.
BLOEMKOOL-BROCCOLISALADE Ingrediënten 500gr bloemkool 500gr broccoli 1 vleestomaat 1 potje zoetzure paprika 1 ui wijnazijn slaolie mosterd suiker zout enpeper Bereiden bloemkool en broccoli in roosjes heel even beetgaar koken en laten afkoelen in koud water in een kom blokjes ui,tomaat,zoetzure paprika en een beetje vocht van de zoetzure paprika samen met de wijnazijn,slaolie,mosterd,suiket,zout en peper door elkaar roeren voeg dan de bloemkool,broccoli erdoor en laat dit goed intrekken Groetjes Gemma
aardappelsalade a la pluys: 1 pak aardappelsalade 1 blik doperwten 1 prei augurken aardappelsalade in een mengkom doen. Snij de prei in dunne ringen. Doperwten en de prei mengen met de aardappelsalade. De augurkjes gaan in plakjes erbovenop. Je kan er eventueel ook nog gekookte eieren op doen, maar ik eet geen eieren dus ik doe dat nooit. eet smakelijk
een groene salade (dus echte slablaadjes) zijn goed bij een BBQ ter compensatie van 't soms een beetje zwart worden van 't vlees! Dat compenseert de schadelijke stoffen. Maar altijd beter: niet laten aanbranden! (ik doe wel eens gewoon een zilverfolie met een beetje olie op 't rooster en bak daar dan 't vlees/vis op! Dan brandt het minder snel aan! Smakelijk eten (en lekker weer in aantacht!) Lekkere recepten genoeg!
Huzaren salade vind ik ook altijd erg lekker als je die zelf maakt. Nog lekkerder is als je er kleine stukjes appel aan toevoegt. Geeft een hele frisse smaak
Deze vind ik erg lekker, het is eigenlijk een maaltijdsalade, maar dan doe je gewoon wat minder: pastasalade met tonijn en courgette 350 g penne 65 g pijnboompitten 1 courgette 1 potje zongedroogde tomaten 1 ui 3 blikjes tonijnstukjes in lightmayonaise Penne koken en afspoelen in een vergiet met koud water. Pijnboompitten roosteren in droge koekenpan. Courgette in blokjes snijden. Tomaatjes in reepjes snijden. Ui snipperen. Alles mengen en op smaak brengen met zout en peper. Nog een groot succes: Frisse pastasalade 500 g pasta (maakt niet uit wat) bosje radijsjes 1/2 komkommer 1 bakje cherrytomaatjes 200 gr kaas yoghurt citroensap suiker peper Kook de pasta gaar, afspoelen met koud water in vergiet. Alle ingredienten snijden in stukjes. Mengen in een kom. Maak een dressing van de yoghurt, citroensap, suiker en peper en meng die door de salade. Deze vind ik ook erg lekker: Snelle waldorfsalade Salade: 750 g aardappelblokjes 1 potje uitgelekte selderij zoetzuur of bakje selleriesalade 1 sjalotje 3 eetl halvanaise (niet als je selleriesalade gebruikt) 200 gr gerookte kip 1 blikje mandarijnpartjes peterselie Dressing: 1,5 dl yoghurt 2 el citroensap 1 el mosterd 1 tl honing zout en peper peterselie en bieslook Dressing: Meng alle ingredienten. Salade: Meng de aardappelen, 1/2 potje uitgelekte selderij, sjalotje, halvanaise en yoghurtdressing. De kip overlangs in dunne plakjes snijden. Mandarijntjes uit laten lekken en met de kip. 1/2 potje uitgelekte selderij en peterselie over de salade verdelen. Hoop dat je er wat mee kunt!