Begin erg te twijfelen aan mezelf...

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Mariska121, 30 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Mariska121

  Mariska121 Actief lid

  2 jul 2007
  415
  0
  0
  Hallo allemaal,

  Vorige periode heb ik geen pil geslikt, heb toen Primolut voorgeschreven gekregen van de doktor. Dit zou mn ongie moeten opwekken aangezien ik al 2 maand geen normale 'ongie' heb gehad. Als ik geen goede ongie zou krijgen na de kuur moest ik weer naar de doktor, nadat mn ongie (begon op 10 juli) na 2 dagen en zeer weinig bloeverlies we stopte ben ik weer naar de doktor geweest. Hij was erg onduidelijk, maar vond het raar dat ik geen goede ongie had gehad na die kuur. Moest de volgende dag terug komen voor een test, dus ik voor de duidelijkheid: een zwangerschapstest? Hij ja. Ik snapte er niks van aangezien laatst de bloedtest absoluut negatief was. Ik de rest van de dag in spanning en de volgende dag terug naar de assistent, ze heeft mn urine onderzocht en een test gedaan, die was negatief en ook de verdere waardes zagen er goed uit.
  Voordat ik Primolut kreeg mocht ik kiezen: Of gelijk beginnen met de pil en de rest van de maand een extra voorbehoedsmiddel gebruiken of de Primolut kuur nemen en daarna met de pil beginnen. Ik heb het zekere voor het onzekere genomen en wilde de Primolut omdat ik de bloedingen weer goed wilde hebben. Na zondag ochtend de laatste pil gehad te hebben werd ik keurig dinsdag ochtend ongie. Dit ging gepaard met een beetje buikpijn. De ongie is op donderdag ochtend al weer gestopt en ook weinig bloedverlied gehad. Ben die vrijdag weer begonnen met een nieuwe pilstrip. Maar nu het volgende: Gistermiddag heb ik de hele middag hoofdpijn gehad en last van duizeligheid, ook had ik gisteravond een veegje bloed bij het afvegen en nu af en toe een steekje in mn onderbuik (zal vast zijn omdat ik weer dingen denk hoor). Wat kan dit geweest zijn?
  ik gebruik nu trouwens al een jaar of 6 Microgynon, eerst Microgynon 30 en later de 50 vanwege doorbraakbloedingen. Ik zit nu 3 jaar op de Microgynon 50 en ik heb hierbij nooit geen bloed verloren tussendoor, ook niet een klein beetje.
  Gister had ik met enige regelmaat behoorlijke ongiepijn terwijl ik nog 1 week moet wachten op men doorbraakbloeding. Ook had ik eergister en gisteren af en toe zon last van mn onderrug dat ik bijna niet rechtop kon staan.
  Kan ik nu ondanks de pil zwanger zijn? Zijn er meer dames die dit hebben meegemaakt?
  Ik ben zelf bang dat mn lichaam me weer voor de gek aan het houden is.
  Ik snap er even niks meer van namelijk en ik kan me voorstellen dat jullie het ook niet helemaal kunnen volgen.

  Alvast bedankt voor jullie antwoorden, en bedankt voor het lezen van mn problemen. Ik hoop dat jullie me uit mn onzekerheid kunnen halen.

  Liefs Maris
   
 2. jendo

  jendo Actief lid

  16 feb 2007
  151
  0
  0
  lerares
  Sorry ik heb er geen ervaring mee maar wil je wel sterkte wensen!
  Jen
   
 3. conny75

  conny75 Fanatiek lid

  18 jan 2007
  1.881
  0
  0
  tilburg
  Ik heb ook microgrynon 50 gehad na mijn bbz omdat mijn lichaam eerst drie maanden rust moest hebben. Ik heb de eerste twee maanden steeds doorbraakbloedingen gekregen, ik heb de arst gebeld en die zei dat het komt omdat ik weer met de pil was begonnen, dat zou na twee tot drie maanden ophouden. Het staat ook in de bijsluiter zei hij, en inderdaad toen ik die las stond het er ook :oops:

  Ik denk dat het daar door komt, maar je weet het nooit.

  groetjes
  conny
   

Deel Deze Pagina