Als ontbijt neem ik kwark. Maar aangezien ik de helft eet, eet ik de rest de dag erna. De kwark die ik nu eet is niet stevig en de dag erna zelfs waterig..... Welke kwark is een aanrader. Dacht probeer het eerst zo voordat ik alle merken ga proberen.
Wij hebben die van melkan, ah en Jumbo en ik vind ze alle drie gewoon goed. Ik ontbijt er elke ochtend mee dus blijft ook over zeg maar en dan roer ik het gewoon door en is die weer dik.
Ik ontbijt met Skyr. Doe er zelf wat noten en fruit bij. Lekker stevig. Kan ik de hele ochtend op door.
Skyr krijg ik niet weg, krijg er zo’n vies laagje van op mijn tanden Ik heb altijd Campina volle milde kwark. Bakjes van 500 gram en die verdeel ik dan over 2 a 3 dagen.
Exact dit inderdaad. Ik krijg het ook echt niet weg. Ik ga wel goed op: Campina kwark Melkunie proteïne en optimel kwark
Skyr een heel klein beetje verdunnen met biologische magere yoghurt (zoveel lekkerder dan de ‘gewone’ magere yoghurt, ik snap niet hoe dat kan), dan is het verrukkelijk.
Ah en jumbo valt mij dus tegen. Toeren helpt helaas niet voldoende. Ga de alternatieven proberen. Bedankt
Wij zijn heel tevreden over de melkan milde magere kwark. Ik gooi er elke keer bevroren fruit in en wat zemelen.