bezig bijtje

Discussie in 'Even voorstellen' gestart door bezig bijtje, 28 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. bezig bijtje

  28 jul 2007
  10
  0
  0
  Hallo allemaal,

  Ik ben hier nieuw en zal me even voorstellen.
  Ik ben net 31 jaar geworden, woon sinds 16 december samen,
  ga 31 oktober 2007 trouwen en ik ben misschien nu zwanger.
  Ik heb normaal nl. altijd een regelmatige cyclus van 28 dagen, dit is dag 30 en ik ben nog steeds niet ongesteld. Ik heb gisteravond een clearblue (digitaal) test gedaan maar daar stond op "niet zwanger". Het is dus nog even afwachten of ik wel of niet zwanger ben. Ik vind het allemaal erg vreemd maar moet maar geduldig zijn denk ik.
  Verder werk ik bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in medische hulpmiddelen. Ik zit op de financiƫle afdeling, totaal geen ervaring in maar ze wilden me gelukkig een kans geven. Vanaf 1 augustus krijg ik daar een jaar contract voor 20 uur. Hier ben ik erg blij mee en ik zie het ook al als voorbereiding op de tijd als er een kindje is.
   
 2. jennefer26

  jennefer26 Fanatiek lid

  2 nov 2005
  1.296
  0
  0
  lelystad
  hoi welkom en spannend ....
  zal voor je duimen

  jennefer
   
 3. mannie26

  mannie26 Bekend lid

  13 dec 2006
  514
  0
  0
  Apeldoorn
 4. Niet meer actief

  Welkom en spannend hoor!
  Er kan veel verschil zitten tussen een test 's avonds en 's morgens, dus ik zou 's morgens ook nog een testje wagen... Succes!
   
 5. bezig bijtje

  28 jul 2007
  10
  0
  0
  Moet je dan direct met je eerste plas van die dag testen of maakt dat dan niet uit. Ik wil namelijk m'n vriend verassen en die weet nog van niks, dus ook niet dat ik overtijd ben :) . Hij is 13 augustus jarig en dan wil ik hem mee uit eten nemen en dan een leuk babykadootje (waarschijnlijk een boek ofzo) voor hem kopen. Het kwartje zal dan wel bij hem vallen hopelijk. Dus ik heb gisteravond stiekem getest toen hij boven aan de slag was maar als ik s'morgens moet testen dan valt het wel heel erg op. Ik kan misschien maandagochtend op het werk gaan testen maar dat word dan niet met m'n eerste plasje van die dag en ik kan pas tegen half 9 testen dan.
   
 6. jennefer26

  jennefer26 Fanatiek lid

  2 nov 2005
  1.296
  0
  0
  lelystad
  je eerste plas is het beste.

  jennefer.
   
 7. lolly

  lolly Fanatiek lid

  20 sep 2006
  3.475
  0
  0
  welkom
   
 8. jacoba

  jacoba Fanatiek lid

  6 mrt 2006
  3.436
  0
  0
  tollebeek
  Welkom en veel plezier op het forum :D
   
 9. Esmee81

  Esmee81 Bekend lid

  26 jul 2007
  992
  0
  0
  ondernemer
  Hilversum
  Hallo bezig bijtje,

  Hier ook een 'nog niet zwangere of toch wel ik weet het nog niet want die stomme clear blue digitale test zegt steeds 'niet zwanger' pff om moe van te worden... dame.
  Ik ben Esmee, 26 jaar ook in de planning om een keer te gaan trouwen maar manlief heeft gezegt dat hij me nog een keer officieel gaat vragen.. (en maar heel geduldig wachten... :( ) Ik denk dat hij dat wel echt snel gaat doen als ik zwanger zou zijn.
  Op dit moment ben ik dan benieuwd hoe die digitale versie dat dan afleest?!? Heb nu toch maar een setje hier via de site gekocht.. dan weten we volgende week echt zeker...
  En hoe voel je je? vraagt dan iedereen.. dus ik ook?!
  Hoop voor je dat het goed gaat op je werk!
  We horen het nog wel van je!
   
 10. Marijke B

  Marijke B Actief lid

  20 jul 2005
  409
  0
  16
  Rotterdam
  welkom
   
 11. angelique83

  angelique83 Bekend lid

  28 jun 2007
  819
  0
  0
  Zoetermeer
  welkom :)
   
 12. bezig bijtje

  28 jul 2007
  10
  0
  0
  Ik wil proberen om volgende week vrijdagochtend te testen als ik nog steeds niet ongi ben geworden. Ik begin me nu wel af te vragen of die clearblue test wel zo goed is dan aangezien jij (esmee) in hetzelfde bootje zit als ik nu. Wat betreft dat huwelijksaanzoek. Otto en ik hadden ook al besproken dat we gingen trouwen maar ik was ook niet echt officieel gevraagd. Ik wou graag dat hij het wel ging vragen en dat heeft hij vorig jaar (de dag voor moederdag) ook gedaan en nu gaan we 31 oktober van dit jaar trouwen. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Niemand vraagt aan mij hoe ik me voel, omdat ik het in m'n familiekring nog niet heb verteld. Alleen m'n zusje en een collega op het werk weten dtat ik overtijd ben maar zij vragen alleen maar "en ben je al ongesteld?". Ik voel me gewoon normaal en heb nergens last van, geen ongesteldheidkwaaltjes en volgens mij ook geen zwangerschapskwaaltjes. Ik wacht dus nog steeds rustig af en ga volgende week gewoon nog een keer testen ofzo als er in de tussentijd tenminste geen verassing is gekomen. Op m'n werk gaat alles lekker, ik heb per 1 augustus (woensdag) een vast contract voor 20 uur waar ik erg blij mee blij. Zo een lang verhaal van mij kant :)
   
 13. Esmee81

  Esmee81 Bekend lid

  26 jul 2007
  992
  0
  0
  ondernemer
  Hilversum
  We houden hier van lange verhalen hahaha.
  Wat leuk voor je dat hij je op die dag gevraagd heeft. Ik heb afgelopen weekend wel weer het een en ander meegemaakt hoor. Bart werd 30 en had een surprisefeestje voor m georganiseerd. Dit is allemaal helemaal gelukt, het stilhouden en de verrassing op zijn gezicht was geweldig!
  Ik heb die avond natuurlijk geen drup alcohol aangeraakt. Ik had een cocktailbar geregeld en heb zelf rondgelopen met een alcoholvrije cocktail, zo viel het minder op. Hoor ik van een vriend dat de buurman hem gevraagd had of ik misschien zwanger was? Hoezo? Ze is toch niet dikker geworden, zegt hij nog. Deze vrienden weten het wel maar vroegen zich dus wel af wie het nog meer wist. Toen ik dit hoorde zei ik ook meteen: hoe zou hij dat weten?!?! Ik zie dat aan haar AURA had hij gezegt! Ik ga vanavond toch maar eens even kletsen met die buurman haha! Daarnaast vertelde onze beste vrienden dat ze gingen trouwen maar dat ze het nog niet vertelden omdat ze nog tussen twee data twijfelen! Bart vond dit wel even raar omdat zij helemaal niet het stel zijn om te trouwen hahaha! Ik wacht het maar weer GEDULDIG af..
  Verder heb ik twee dagen geen last gehad van 'kwalen' en gisteren begon het weer. Alsof mijn lichaam zich even afsloot omdat ik het zo druk had met het feestje..
  Verder heb ik even gekeken op de pagina en er is er een met 'zwangerschaps symptomen' Hier lees ik dat je niet alle kwalen binnen een week hoeft te krijgen. De meeste krijgen het pas na een paar weken en verspreid over de eerste weken.
  Ik ga ook vrijdag nog testen, net voordat we een weekend weg gaan..
  Als het goed is komen deze week de testen van de site binnen, gaan we het daar maar eens me proberen!
  jij succes en ik hoop je nog vaker te spreken!
   
 14. Tallie28

  Tallie28 Lid

  24 jun 2007
  21
  0
  0
  utrecht
  Welkom en veel plezier op deze site.

  Gr. Chantal
   
 15. bezig bijtje

  28 jul 2007
  10
  0
  0
  tjee zeg Esmee, als ik nu een foto van mezelf naar je stuur, zou je buurman dan ook mijn aura kunnen zien en mij dan kunnen vertellen of ik zwanger ben? :) Dat lijkt me op dit moment echt een oplossing, die spanning van het afwachten is verschrikkelijk. Ik zie het ook al niet meer zitten om te wachten tot vrijdag, want ik voel me vandaag toch best wel een beetje vreemd en begin me af te vragen of dit nu zwanger zijn is. Nog gefeliciteerd met je vriend en zo te lezen was het een geslaagd verassingspartijtje. Nou ik duim voor je dat je een positieve test in handen hebt vrijdag en dat je dan met een goed gevoel dat weekendje weg kan, alvast veel plezier.
   
 16. Esmee81

  Esmee81 Bekend lid

  26 jul 2007
  992
  0
  0
  ondernemer
  Hilversum
  beetje jammer, de vriend was te dronken of heeft het niet goed begrepen. Ik naar die buurman om te vragen wat hij 'zag'. Begint te lachen en zegt; ik kan geen aura lezen haha, ik zei alleen tegen hem dat je zo straalde en ik zag je over je buik wrijven...
  HMMM BEETJE JAMMER!
  Tja er beginnen nu meer mensen te zeggen dat ik anders uit mijn ogen kijk maar mijn testen zijn nog steeds negatief..
  Iemand nog ander nieuws?
  xx
   
 17. Meliske

  Meliske VIP lid

  29 mei 2006
  7.731
  0
  0
  NL
  welkom op het forum ;)
   

Deel Deze Pagina