Bijwerking prikpil of zwanger??????

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door AMEB, 10 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. AMEB

  AMEB Lid

  10 feb 2006
  10
  0
  0
  Maastricht
  Hallo allemaal,

  Wie kan me helpen? Ik heb sinds oktober de prikpil, maar blijf onregelmatige en lange bloedingen houden. Maar één ding dacht ik (mede daardoor) zeker te weten: ik ben niet zwanger.

  Tot ik gisteravond aan tafel zat en het leek alsof ik een schopje kreeg...!? "Goh, net of ik weer zwanger ben." dacht ik nog.
  Bovendien heb ik al weken pijnlijke tepels. Ook was ik een maand geleden zózó moe (zoals ik alleen ooit bij mijn eerste zwangerschap ben geweest!!). Maar er rinkelde nog geen belletje, TOTDAT ik vanmorgen wéér steken in mijn tepels had en er eens in kneep. Er kwam melk uit bij allebei!!!! (Of in ieder geval een witte vloeibare afschijding). DAT KAN TOCH NIET??

  Mijn vorige zwangerschap was ongepland: ik slikte gewoon de pil. We ontdekten het pas na ruim twee maanden aan de hand van rare klachten. Toen heb ik maar eens een test gedaan, en ja hoor! Ik ben toen waarschijnlijk zwanger geworden als gevolg van misselijkheid/migraine: een keer een pil uitgespuugd of zoiets, want ik weet zeker dat ik er geen vergeten ben. Maar mijn vriend heeft het er wel moeilijk mee gehad, ook al is hij vanaf het begin heel gek geweest op ons zoontje. Ik moet er nu dan ook niet aan denken dat er wéér iets gebeurd is, terwijl ik gewoon een voorbehoedmiddel gebruik. Dat trekt hij denk ik niet.

  Wie weet of die witte afscheiding een bijwerking van de prikpil kan zijn? Ik kan vanmiddag pas een test gaan kopen in de pauze. Dan doe ik hem ook meteen. Jullie horen het vanmiddag! En volgende week ga ik in ieder geval naar de huisarts. Maar ik zit er nu zó mee omhoog. Help!!

  Anne-Marie
   
 2. ElviraR

  ElviraR VIP lid

  28 okt 2005
  5.134
  0
  0
  Jeetje, da's minder!
  Ik heb ook ooit witte afscheiding gehad (als ik kneep) Bleek door de hormonen van de pil te komen. Heb toen een andere gekregen. Heb geen verstand van prikpillen (en hun betrouwbaarheid). Ik hoop voor je dat er niks aan de hand is. Maar als je al schopjes voelt???dan ben je toch al heeel ver....
  Suc6, kan je ongerustheid helaas niet wegnemen.
   
 3. AMEB

  AMEB Lid

  10 feb 2006
  10
  0
  0
  Maastricht
  Maar dat schopje kan net zo goed lucht geweest zijn (letterlijk). Ik vind het in ieder geval al fijn dat jij met een andere pil ook zo iets hebt gehad. Het zou dus toch een bijwerking kunnen zijn. Nou ben ik er al een beetje geruster op.

  Bedankt!
  Anne-Marie
   
 4. ElviraR

  ElviraR VIP lid

  28 okt 2005
  5.134
  0
  0
  Graag gedaan en suc6 met testen!
   
 5. Monika

  Monika VIP lid

  12 aug 2005
  8.246
  72
  48
  Vrouw
  Thuishulp
  Landgraaf
  Spannend zeg. Succes met testen vanmiddag!
   
 6. MamaDenise

  MamaDenise Fanatiek lid

  21 jan 2006
  3.478
  1
  0
  Oosterhout(nb)
  zeker spannend jah!!
  succes met testen!!!
   
 7. Door

  Door Bekend lid

  7 dec 2005
  750
  0
  0
  Praktijkopleider
  Veenendaal
  Jeetje, dat is heel spannend... succes met testen...
   
 8. Jenny

  Jenny Fanatiek lid

  14 mei 2005
  1.432
  0
  0
  Begeleiding dagbesteding
  WW
  Nou, ik ben ook benieuwd hor! Spannend, hopelijk weet je het snel, Jenny
   
 9. AnnaS

  AnnaS Fanatiek lid

  25 nov 2005
  1.096
  0
  0
  Agent
  Drenthe
  Ik ben wel tussen het stoppen van de pil en de prikpil zwanger geraakt.
  Omdat ik dus geen idee had dat ik zwanger was omdat normaal de menstruatie uitbleef bij de prikpil, kwam ik dus erachter dat ik na 3 maand ook al 3 maand zwanger was.
  Wel had ik begin dus bloedingentjes maar niet veel.
  Nou sterkte met alles.

  Groetjes Anna.
   
 10. ElviraR

  ElviraR VIP lid

  28 okt 2005
  5.134
  0
  0
  En, al getest?? Ben benieuwd naar de uitslag....
   
 11. AMEB

  AMEB Lid

  10 feb 2006
  10
  0
  0
  Maastricht
  Hallo allemaal,

  Bedankt voor jullie leuke reacties! Ik heb de test inmiddels gedaan en ik ben niet zwanger. Van de ene kant opgelucht en van de andere kant teleurgesteld... Tja, rare wezens die moeders.

  Ik weet inmiddels dat melkproductie een bijwerking kan zijn van de prikpil, dus dat is bij mij waarschijnlijk het geval. Het is inmiddels trouwens gestopt. Overigens ben ik ondanks de prikpil nog steeds ongesteld: zelfs langer dan voorheen. Maar dat schijnt ook voor te komen, dus nou ja.

  Heel veel groetjes,
  Anne-Marie
   

Deel Deze Pagina