Brie en kersenjam Geitenkaas, honing en walnoot Pizza rondjes: Salami, kaas, tomatensaus, Italiaanse kruiden (rollen maken en dan in plakken snijden) Blauwe kaas en vijgenchutney Chorizo en manchego Capresehapjes (zongedroogde tomaat, mozzarella, pesto) Spek, (gebakken) ui en kaas
OT: Ik maak ook graag Indiase hapjes. Dat is gehakt met een Indiaas kruiden mengsel. Daarna dopen in mango chutney of muntsaus
Bladerdeeg besmeren met pesto en beleggen met gerookte ham of gerookte zalm, oprollen en stukjes afsnijden van 1,5 cm. Kwartiertje ongeveer afbakken op 180 graden. Worden dan spiraaltjes Altijd een succes op feestjes
https://www.laurasbakery.nl/hartige-bladerdeeg-hapjes-inspiratie/ Zij heeft heel veel bladerdeeghapjes op haar website.
Pesto, ham, kaas en pijnboompitten. Bladerdeeg insmeren met pesto, plakje ham erop, geraspte kaas, pijnboompitten. Dan oprollen en in rolletjes snijden van 1 cm dik, in de oven. Echt rete lekker.
Plakje smeren met (honing) mosterd en daarna coburgerham erop en dan oprollen en in schijfjes snijden en dan in de oven. Met pesto ook lekker!
Champignons en Philadelphia met bieslook . Champignons bakken in de pan, Philadelphia erbij en in het bladerdeeg en oven in.