Bloederlies help!!!

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door lindavanderveen, 7 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. lindavanderveen

  7 feb 2006
  9
  0
  0
  Hallo,
  ik ben nu 7 weken zwanger, eigenlijk be ik heel blij maar ook heel bang
  Ik heb steeds een beetje last van bloed verlies. elke keer ongeveer 2 dagen allen bij het afvegen en dan weer een paardagen tot een week niet heb de vk gebeld en die zegt even afwachten ben bij de huisarts geweest want de vk dacht misschien een vag infectie maar die wlde niet kijken die zei dood leuk ach dat zijn de hormonen en nu!!! ik ben als de dood dat het mis gaat het is mijn eerste zwangerschap mijn zus heeft net een miskraam gehad. :(
   
 2. Kathy

  Kathy VIP lid

  22 mei 2005
  5.535
  0
  0
  Draagdoekconsulent
  Lichtervelde, België
  Ik wens je veel sterkte toe en hoop voor jou dat alles goed blijft gaan.
   
 3. pim

  pim Fanatiek lid

  22 sep 2005
  3.970
  0
  36
  Nijmegen
  Bij zeven weken kunnen ze op een echo al wat zien. Ik zou vragen of je voor een echo mag komen.

  Pim
   
 4. PamEnMarcel

  PamEnMarcel Actief lid

  Ik zou idd wel vragen om een echo. Ik kan me voorstellen dat je't hartstikke eng vindt! Heel veel sterkte!
   
 5. Silvie

  Silvie Fanatiek lid

  16 aug 2005
  3.910
  0
  0
  Woerden
  Fijne ha zeg ..
  Ik zou ook vragen om een echo hoor!
  Zekerheid voor alles
   
 6. Door

  Door Bekend lid

  7 dec 2005
  750
  0
  0
  Praktijkopleider
  Veenendaal
  Ik zou ook vragen om een echo, want deze onzekerheid en de stress die dat met zich meebrengt is niet goed voor jou, en ook niet voor je kindje....

  Sterkte ermee.....
   
 7. Gina

  Gina Fanatiek lid

  20 dec 2005
  1.755
  0
  0
  Ik zou de VK ook gewoon nog een keertje bellen dat je je erg onzeker voelt over hoe en wat en dat je toch graag een echo wilt. Even voor jezelf opkomen. Succes!
  Gina
   
 8. cass001

  cass001 Actief lid

  15 dec 2005
  359
  0
  0
  ondernemer
  Eindhoven
  Hoop dat alles goed is !

  zoals je vaak leest en hoort komt bloedverlies vaak voor en hoeft het helemaal niet fout te zitten. Maar alle info die je leest helpen je nu niet.

  Ik zou vragen om een echo en als je dat niet lukt, een echo bureau in de buurt zoeken. Heb ik vorige week gedaan, was toen 7 weken en 1 dag zwanger. Moet je wel zelf betalen, mijn kosten waren 15 euro

  gr. cassandra
   
 9. natashatje

  15 jan 2006
  86
  0
  0
  restauranthouders
  belgië
  hallo . u hoeft niet direct in paniek te raken . ik ben nu 9 weken zwanger, e heb aan 6 weken ook bloed verlies gehad, zelf het verliezen van weefsel . ik ben van belgie, en bij ons wordt altijd onmiddelijk naar de gyn gebeld. ik mocht direct voor een echo gaan, en alles bleek in orde te zijn met de baby . gisteren had ik opnieuw bloed verlies, en ben weer onmiddelijk naar de gyn geweest . opnieuw is alles oke met mijn kleintje . de gyn vertelt me dat ik wat last heb van scheurtjes aan de baarmoedermond, daarover hoef ik mij geen zorgen te maken .
  het is dan ook van die scheurtjes dat die bloed komt .
  dus, lieve meid, u hoeft zeker niet in paniek te raken . ik heb het tot 2 maal toe bloed verloren, en alles is in orde .
  dus, veel succes meid, en hou me (ons ) op de hoogte
  liefs natasha
   
 10. Jessjuh

  Jessjuh Nieuw lid

  8 feb 2006
  4
  0
  0
  Gelderland
  Hallo allemaal..

  Ik ben nu 6weken zwanger en heb al 6 dagen last van bloedverlies en het lijkt wel of ik ongesteld ben, maar niet zo erg als normaal, maar toch wel veel bloedverlies.. Ook heb ik zo'n gevoel in m'n buik net als bij een menstruatie.. Heb vandaag nog een zwangerschapstest gedaan en die gaf gewoon aan dat ik zwanger ben.. Zo te lezen hebben meerdere mensen hier last van.. Maar is er ook iemand van jullie die het ook al 6 dagen hebben of hebben gehad..?? Ik twijfel ook of ik een me zal laten onderzoeken.. Want het hoeft niks te zijn zeggen ze.. Maarja, je weet maar nooit natuurlijk he..?!

  Groetjes, Jessjuh..
   
 11. pim

  pim Fanatiek lid

  22 sep 2005
  3.970
  0
  36
  Nijmegen
  Als je al zes dagen bloedverlies hebt en het voelt als een menstruatie, dan zou ik even contact opnemen met je vk. Ze kunnen wellicht al wat zien op een echo of je adviseren.

  Dat je test positief is kan natuurlijk zijn omdat je zwanger bent en er niets aan de hand is, maar na een miskraam test je ook nog een poosje positief. Het hcg verdwijnt niet ineens uit je lichaam.

  Ik zou voor de zekerheid gewoon even bellen.

  Pim
   
 12. Jessjuh

  Jessjuh Nieuw lid

  8 feb 2006
  4
  0
  0
  Gelderland
  Ik neem morgen even contact op met m'n vk.. Thanks voor het advies..!!

  Groetjes, Jessjuh..
   
 13. Jessjuh

  Jessjuh Nieuw lid

  8 feb 2006
  4
  0
  0
  Gelderland
  Nou.. Heb net de vk even gebeld en ze denkt idd dat het miskraam is.. Ik voel me ook niet meer zwanger, net of ik niks meer in me heb.. Nu moet ik het weekend afwachten en dan moet de bloeding over zijn, zo niet dan moet ik langs komen bij de vk.. Was liever vandaag nog langs geweest en had met m'n eigen ogen willen zien of het echt zo was.. Als je begrijpt wat ik bedoel.. Weer afwachten dus.. Maar ikzelf heb echt gevoel dat het een miskraam is of is geweest..

  Groetjes Jessjuh..
   
 14. Jenny

  Jenny Fanatiek lid

  14 mei 2005
  1.432
  0
  0
  Begeleiding dagbesteding
  WW
  Hallo,
  Ik kan ook mensen alleen maar aanraden om te vragen om een echo als ze bloedverlies hebben. Alleen een echo geeft zekerheid. Ik heb namelijk van de zomer drie druppels bloed verloren en had ook een miskraam. Zo zie je maar weerv dat je niet perse symptomen hoeft te hebben.
  Ik wens iedereen succes en sterkte.
  Liefs Jenny
   
 15. lindavanderveen

  7 feb 2006
  9
  0
  0
  hallo ik ben bij de huisarts geweest en die vertelde mij dat ik een bacterie eb in de vagina waar door ik wat bloed verlies, de baamoedermond was keurig gesloten en daar kwam inelk geval geen bloed uit hij zei dat ik niet meer zorgen hoeft te maken dan normaal gelukkig nu heb ik er ook eigenlijk geen last meer van
   
 16. ElviraR

  ElviraR VIP lid

  28 okt 2005
  5.134
  0
  0
  Dat is fijn Linda! Kun je weer lekker gaan genieten!!
   
 17. Gina

  Gina Fanatiek lid

  20 dec 2005
  1.755
  0
  0
  Gelukkig Linda....een hele zorg minder!
  Gina
   

Deel Deze Pagina