bloedverlies na sex

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door wies31, 6 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  1
  0
  roosendaal
  hoi,

  ik heb vanacht nadat we sex hadden gehad last van een bloeding. het nwas helder lichtrood, niet erg weinig, ook niet veel. Ik heb een tampon ingedaan, en daar zat vanmorgen niets op. Vandaag is mijn nod, nog niet ongesteld geworden. wel op en af krampjes en steekjes. Zou het een aankondiging voor mijn ongesteldheid zijn geweest, of kan het iets anders zijn? Iemand schreef iets over een contactbloeding, kan dat al, of is het daar te vroeg voor? Alvast bedankt voor het antwoord. ;)

  groetjes Wies
   
 2. Immie

  Immie Verloskundige

  17 dec 2006
  7.813
  0
  0
  Verpleegkundige en Verloskundige
  Hi wies,

  Ja het kan zeker een contactbloeding zijn geweest, dit kan ook buiten een zwangerschap zijn. Soms raakt je baarmeoder mond wat geirriteerd en knap er een klein haarvatje waardoor je wat bloedverlies hebt. Schrik niet als er deze dagen nog wat bruine afscheiding komt

  Groetjes imke
   
 3. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  1
  0
  roosendaal
  bedankt voor je antwoord imke. Ik heb geen bruine afscheiding gehad. ik had wel een positieve test op vrijdagochtend. Het was heel vaag, maar het was er wel. Helaas was ie vandaag weer negatief. Is het nog mogelijk om zwanger te zijn? Heb alleen donderdag en gisteren wat ongesteldheidskrampen gehad. Sinds vandaag weer afscheiding, heb ik de afgelopen 2 dagen ook niet gehad. Het waren trouwens testen van kruidvat.

  groetjes wies
   

Deel Deze Pagina