bloedverlies tussendoor na miskraam

Discussie in 'Miskraam' gestart door deventev, 18 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. deventev

  deventev Lid

  13 jun 2007
  41
  0
  0
  secretaresse
  Hallo allemaal,

  Sinds april beig om zwanger te worden. Was ook gelukt alleen 24 juni heb ik helaas een spontane miskraam gekregen. De verloskundige zei al dat het 4 tot 6 weken zou kunnen duren eer dat je menstruatie weer op gang
  zou komen. Op 31 juli na 5 1/2 week werd ik ongesteld een week lang. Daarna ging het goed. Ik heb zelfs via een clearblue ovulatitietest mijn vruchtbare periode weten te traceren per toeval en heb dan ook extra geklust. Voelde allemaal goed tot gisteravond ik bij het afvegen licht bloedverlies heb. Vanmorgen was er niets en vanmiddag weer maar nu nog iets heviger. Ik gebruik wel mvb maar het is niet zo erg dat daar iets op komt. Mijn lichaam laat me in de steek. Wat moet ik? Ik vond het overigens wel een beetje ruiken van de week, maar ik dacht dat dit kwam door sperma. Niet overdreven reuk. Wie kan me helpen?

  Liefs Veronica
   
 2. franka

  franka Bekend lid

  12 nov 2006
  751
  0
  0
  Hoi Veronica,

  Ik heb bloedverlies gehad tijdens de eerste drie cyclussen na mijn miskraam. De bloedingen vonden bij mij ongeveer een dag na mijn eisprong plaats. Volgens de gyneacoloog en de verloskundige was mijn lichaam nog niet toe aan een zwangerschap en moest het nog even tot rust komen. Ik denk ook wel dat het dat geweest is. Ik was er teveel mee bezig en dat bezorgde me alleen maar stress. Dit is de eerste ronde (4e) en eindelijk geen bloedingen meer, een positief teken dus.
  Ik kan me heel goed voorstellen dat je je even geen raad weet met de situatie. Ik heb toen de gyneacoloog gebeld en om een echo gevraagd, dan weet je in ieder geval zeker dat er niets mis is (was bij mij zo, gewoon nog niet klaar voor een innesteling ofzo) en weet je dat het ook weer kan. Ik zou dus bellen als het aan blijft houden, daar zijn ze immers voor.

  Heel veel sterkte!

  Groetjes Franka
   
 3. deventev

  deventev Lid

  13 jun 2007
  41
  0
  0
  secretaresse
  Hoi Franka,

  Bedankt voor je berichtje, het heeft me toch enigzins gerustgesteld.

  Ik hoop dat het voor jou deze keer raak mag zijn.

  Liefs Veronica
   

Deel Deze Pagina