Braxton Hicks weeën?

Discussie in 'Stel je vraag aan de verloskundige' gestart door lovewinnie, 10 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. ik heb soms een pijnlijke steek in me onderbuik die doortrekt naar me billen. dit is best pijnlijk en moet het dan ook wegpuffe, het houdt maar 30 tot 60 sec aan en verdwijnt dan net zo snel als het is gekomen zijn dit Braxton Hicks weeën.

  verder heb ik in week 29 een stukje van me slijmprop verloren en dit zou geen kwaad kunnen, is dat ook echt zo? sinds die tijd heb ik namelijk vooral snachts last van menstruatiekrampen en het lijkt dan dus net of ik elk moment ongestelt ga worden. harde buiken daar heb ik last van maar die zijn niet pijnlijk behalve als me meisje helemaal onder in me bekken gaat liggen dan kan ik amper lopen en heb ik het gevoel contine te moeten plassen. me kleintje is na een paar dagen rustig aan gedaan te hebben weer druk bezig dus zij merkt er volgens mijn weinig van en is nog flink aan het draaien daarbinne. wat kan dit laatste zijn?

  ik moet de 17e weer naar de vk toe en kan het het er dan met haar over hebben maar zou graag al wat eerder info willen. alvast ebdankt voor je antwoord
   
 2. Brigitte

  Brigitte VIP lid

  25 sep 2006
  6.432
  5
  38
  Hoi Lovewinnie,

  voor Braxton-Hicks is het eigenlijk te vroeg. Het zijn gewoon iets pijnlijkere harde buiken en dit zie je vaker tussen de 28 en 32 weken omdat de kleine dan een groeispurt heeft en de baarmoeder harder groeit en eerder geprikkeld is. Niets om je zorgen over te maken. Laat voor de zekerheid wel even je urine checken op een blaasontsteking. Daar kun je ook harde buiken van krijgen. Ook de druk op je blaas kan hiervan komen, maar dit kan ook goed komen doordat je kindje soms wat laag ligt. Ook de pijnlijke scheut door je bil komt waarchijnlijk door een zenuwafknelling door het laag liggen van je kindje en het weker worden van je bekken. Ook geen probleem, maar wiebel een beetje heen en weer en het zakt weer weg.

  Groetjes Brigitte
   

Deel Deze Pagina