Buikpijn!

Discussie in 'Miskraam' gestart door Belle84, 12 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi,

  Vanochtend heb ik een testje gedaan en er waren twee dikke strepen te zien. Maar ik heb echter zo'n enorme buikpijn! Gister heb ik maar een halve dag gewerkt, omdat ik gewoon niet lang kan zitten en staan gaat al helemaal niet. Na mijn werk ben ik dus lekker op de bank gaan liggen. Vandaag en morgen houd ik denk ik hetzelfde ritme aan.

  In mei heb ik een miskraam gehad met 5 weken, toen had ik ook enorme buikpijn. Wat nu anders is, is dat ik helemaal niet het gevoel heb dat ik ongesteld moet worden en ik heb ook helemaal geen afscheiding. Dat had ik toen wel.

  In juni, toen ik weer gewoon ongesteld moest worden heb ik van te voren ook enorme buikpijn gehad, ook voor naar de dokter geweest en bloed laten prikken. Daar kwam niets uit. De dokter dacht dat de pijn kwam omdat ik gewoon nog een beetje moest herstellen van de miskraam.

  Ik heb het gevoel dat als ik nu naar de dokter ga, hij weer niets voor me kan doen. Zal ik gewoon afwachten tot ik weer ga vloeien? Wat vinden jullie?

  Liefs van Belle
   
 2. sizzel

  sizzel VIP lid

  26 mrt 2007
  9.547
  0
  0
  Hoi Belle

  als eerste gefeliciteerd met je zwangerschap!
  Een dokter kan inderdaad niets voor je doen meid. Ik heb precies hetzelfde gehad als wat jij nu hebt. In het begin echt buikpijn, achteraf blijken dat dus mijn banden te zijn en mijn baarmoeder die zich oprekt. Ik had het al heel vroeg ik de zwangerschap. Bij mij hielp rust heel goed. Wanneer ik het voelde aankomen ging ik vaak even op de bank of op bed liggen. werkte prima!
  Ik hoop voor jouw dat het ook zoiets is meid, maar een posi-test is al heel belangrijk he! ;)
  Ik zou anders de vk even bellen en vragen of zei misschien nog tips voor je heeft?
  Heel veel succes meid!

  liefs Sizzel
   
 3. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi Sizzel,

  Dank je voor je reactie. Maar denk je echt dat het banden kunnen zijn? Zo vroeg al? Ik dacht echt dat je daar pas last van kreeg als je verder dan negen weken bent ofzo...maar ik heb er dan ook helemaal geen verstand van ;) Groeit je baarmoeder met 4 weken al een beetje dan?
  Ik word echt helemaal gek van blijdschap als dit echt doorzet! Maar ik durf er nog niet al te veel op te hopen nu met die pijn.

  Ik voel me inderdaad het fijnst als ik lig.

  Weet jij of iemand anders trouwens of je doorverwezen moet worden door je huisarts als je naar een gynaecoloog wil? i.v.m. aangeboren hartafwijking weet ik dat ik sowieso door een gynaecoloog begeleid moet worden.

  Liefs van Belle
   
 4. sizzel

  sizzel VIP lid

  26 mrt 2007
  9.547
  0
  0
  hey Belle
  Volgens mij kun je gewoon het ziekenhuis bellen zodra je zwanger bent om een afspraak te maken met de gyneacoloog. Je kunt het ook via de vk doen, maar volgens mij hoeft dat niet. Daar heb je toch niets mee van doen in je zwangerschap.

  Ik had wel al heel vroeg buikpijn, ook in mijn liezen. Bij mij waren het mijn banden.. Nu ga ik ze ook steeds meer voelen. en natuurlijk spelen ook hormonen mee. alles wordt een beetje verschoven in je buik om plaats te maken voor je baarmoeder die steeds een beetje uitzet.. Ik hoop voor je dat het raak is meid. En als jij je beter voelt als je rust neemt zou ik het vooral doen! je lichaam geeft wel aan wat je wel/niet kan doen!
  Succes en probeer er toch een beetje van te genieten.

  (trouwens.. ik heb ook ruim een week ongesteldheidskrampen gehad hoor, dus dat kan ook nog...terwijl ik toch echt zwanger ben! )
   
 5. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Ik ga gewoon zien hoe het loopt en hoop er het beste van! 8-[

  Wil jou in ieder geval van harte feliciteren met je zwangerschap! :D

  Liefs van Belle
   
 6. sizzel

  sizzel VIP lid

  26 mrt 2007
  9.547
  0
  0
  Dank je wel! nu hopen dat deze wel goed afloopt! Het blijft allemaal toch heel erg spannend hoor!

  en ik blijf duimen dat het bij jouw goed blijft gaan meid!

  kuz Sizzel
   
 7. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi,

  Helaas is het weer mis, want ik begin nu ook bruinverlies te krijgen :cry:
  Aan de ene kant een slecht begin van mijn vakantie, maar aan de andere kant wel blij dat mijn man en ik lnu ekker bij elkaar kunnen zijn om het te verwerken.

  Liefs van Belle
   
 8. Beccaatje

  Beccaatje Fanatiek lid

  29 mrt 2007
  2.958
  0
  0
  buinverlies betekend niets he, bruin = oud bloed!
  Pas bij rood bloed en krampen ben je zeker van een miskraam, maar goed, daar hoef ik jou niets over te vertellen.
   
 9. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi Becca,

  Je hebt wel gelijk, ik moet niet gelijk zo negatief doen. We zien wel, iedere dag is er weer één. O:)

  Groetjes!
   
 10. Balou

  Balou Fanatiek lid

  27 mrt 2007
  2.320
  3
  0
  verzorgende IG
  prov Groningen
  Ik had in het begin ook erg veel buikpijn, nu nog weleens. Als ik dan ga liggen wordt het een stuk aangenamer. @Belle: sterkte, hopelijk gaat alles goed.
   
 11. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi Dames,

  Tot nu toe nog steeds geen duivels te bekennen. Vorige week moest ik bloed laten prikken en deze week weer. Als ik daar niets meer van hoor is het hormoongehalte goed. Dus ik ben benieuwd. Eind volgende week wordt er een echo gemaakt. Dan weet ik dus pas zeker of er echt iets moois gebeurd in mijn buik. Ik heb wel goede tekenen zoals enorm gespannen borsten. Ik durf niet te hard te hopen. Als ik eind volgende week goed nieuws krijg zal ik mijn banner eens aanpassen. :D

  Liefs van Belle
   
 12. Fientje2007

  Fientje2007 Actief lid

  18 jun 2007
  309
  0
  0
  Brabant
  Belle, aanpassen die banner! :D :) :D Volgens mij ben je hartstikke zwanger.
  Als ik jouw verhaal lees dan is dat precies zoals dat bij mij. Ik ben dus 5 weken en had ruim anderhalve week last van ongesteldheids-krampen, ik moest toen ook echt ongesteld worden. Maar ongesteldheid bleef dus uit. Toen een test gedaan en JEUJ zwanger, maar die krampen gingen niet weg maar werden alleen maar erger.
  Zelfs zo erg dat ik echt misselijk wordt van de pijn, en echt kleinzierig ben ik niet. Deze heftige buikpijn heb ik nu ruim een week. Dus naar de dokter, doorverwezen naar een inwendige echo. Alles was goed, maar nog geen kloppend hartje, daarvoor is het nog te vroeg. Afwachten dus, en als het erger wordt neem ik weer contact op met de huisarts.
  Ben wel ziek thuis en moet van de dokter gaan liggen als er weer een aanval is en mezelf rustig houden, hij dacht dat het na een periode van rust wel over zou gaan.

  Belle, ben benieuwd hoe 't met je gaat nu!

  Sizzel en Balou hoelang heeft die buikpijn bij jullie aangehouden?

  Groetjes, Fientje
   
 13. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi Fientje,

  Gefeliciteerd met je zwangerschap. Ik herken je verhaal. Nu heb ik helemaal geen pijn meer, maar het was bij mij ook pas vorige week vrijdag echt weg. Het beste is inderdaad gewoon je lekker rustig houden en veel liggen met een kruik of een kussen op je buik. Ik mocht ook een paracetamol nemen, maar dat heb ik maar één of twee keer gedaan. Rust heeft bij mij wonderen gedaan. Ik hoop dat het bij jou ook werkt. Heb jij dat ook dat je ondanks de pijn toch op een roze wolkje zit? :)

  Liefs van Belle
   
 14. Fientje2007

  Fientje2007 Actief lid

  18 jun 2007
  309
  0
  0
  Brabant
  Hallo Belle,

  Ik ben toch wel een beetje bang dat het mis gaat, maar ik geloof dat meer vrouwen dat hebben (helaas).
  Ik heb om nog een extra echo gevraagd, maar dat deed de VK niet, nu doen we hebben we zelf maar een echo geregeld particulier. Als ik het hartje heb zien kloppen is het denk ik een heel stuk rustiger in mijn hoofd.

  Heb jij al een echo gehad?

  Fientje
   
 15. Belle84

  Belle84 Lid

  9 jul 2007
  92
  0
  0
  Hoi Fientje,

  Wat toevallig dat je nu een bericht stuurt. Ik ben net voor het eerst naar de VK geweest. Vorige week was niet doorgegaan. Ik zag een klein friemeltje met hartactiviteit, dus ik zit nu helemaal in de wolken. Het is natuurlijk heel pril, dus geen idee of het goed blijft gaan. Over vier weken moet ik pas weer voor een echo en een intakegesprek. Dat wordt lang wachten met inderdaad veel onzekerheid.

  Wat naar dat je zo bang bent dat het mis gaat. Maar als jij een echo nu hebt kunnen regelen, heb je snel zekerheid in ieder geval! Wanneer kun je terecht? Probeer toch een beetje te genieten ondanks de onzekerheid.

  Liefs van Belle
   

Deel Deze Pagina