Cosleeper bij hoge elektrische boxspring?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Marisha, 29 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Marisha

  Marisha Fanatiek lid

  15 jul 2006
  2.728
  0
  0
  Bediende
  België
  Hallo, 3 weken geleden zijn wij bevallen van onze jongste telg.

  In het begin sliep hij nog een deel van de nacht in zijn wiegje naast ons bed en een deel op het Voedingskussen in ons bed. Helaas lijkt hij veel last te gaan hebben van reflux en in zijn bedje kreunt hij de hele nacht door, wordt snel wakker en was dus geen succes. Sinds 3 dagen slaapt hij daarom uitsluitend dicht naast me in bed (niet meer op Voedingskussen want dat vond ik toch te gevaarlijk).

  We zijn eigenlijk op zoek naar een veilige manier om samen te slapen en dachten aan een cosleeper. Wij hebben echter een elektrische boxspring die dus erg hoog is. Matrashoogte zou dus op ongeveer 70 cm moeten zijn en gewone cosleepers (of degene die je zelf maakt met bijvoorbeeld bedje van Ikea) zijn te laag. Verder zou voor zijn reflux het bedje schuin moeten kunnen.

  Ik zag dat de Chico next to me in principe zou moeten lukken (hoog genoeg + reflux stand) maar deze kost 220 EUR. Aangezien de cosleeper wss maar enkele maanden gebruikt zal worden lijkt me dit nogal een grote investering. Heeft er iemand ervaring met deze cosleeper of een andere oplossing voor ons probleem? De meeste babybedjes die ik zie zijn te laag...
   
 2. Valenti

  Valenti Actief lid

  11 feb 2013
  439
  9
  18
  NULL
  NULL
  Misschien gewoon blokjes onder een Ikea bedje timmeren.
   
 3. Majo1983

  Majo1983 Fanatiek lid

  1 feb 2013
  2.467
  881
  113
  Vrouw
  Broek
  Ik heb een troll co sleeper naast onze hoge electrische boxspring, past perfect. Kun je ook schuin instellen voor reflux. Anders op marktplaats kijken? Is gewoon van hout dus goed te poetsen en koop je een matras nieuw. Daarna weer doorverkopen en kost het praktisch niets. :)
   
 4. Kim16

  Kim16 Lid

  29 jun 2016
  7
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ons bed moest op klossen na mijn bevalling en de cosleeper ging inderdaad ook gewoon op klossen. Dus zoals eerder genoemd zelf een blok eronder zetten werkt vast ook. Later (zonder klossen) moesten wij ook het bed schuin zetten ivm reflux. We hebben er gewoon aan een kant dikke boeken onder gedaan. Voor mijn gevoel was dit niet onveilig ten opzichte van de aansluiting met het bed.
  Wij hadden er een van ca €75,- op internet gekocht.
   
 5. Marisha

  Marisha Fanatiek lid

  15 jul 2006
  2.728
  0
  0
  Bediende
  België
  Bedankt. We zullen hier ook voor een troll cosleeper gaan. Dacht dat het niet zou passen maar mits een dikker matrasje gaat dat dus blijkbaar wel :)
   
 6. Boekje

  Boekje Lid

  15 mrt 2016
  93
  4
  8
  NULL
  NULL
  Weet niet of je al hebt besteld maar kijk eens op petitamelie.nl daar hebben ze ook hogere cosleepers
   

Deel Deze Pagina