Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SillyFox

  SillyFox Lid

  28 jan 2018
  7
  1
  3
  Vrouw
  Zou het fijn vinden om een beetje herkenning te vinden. Ben inmiddels 9 maanden bezig met een ziekenhuis traject. 4 cyclussen met puregon en inmiddels 1 keer een cyclus met het lutrelef pompje gehad. Ondanks de mooie cyclus (zeg maar 'volgens het boekje') gister de rode vloed.... heeft iemand soortgelijke ervaringen?
  Kan het wel goed gebruiken op het moment...
   
 2. Bubblez

  Bubblez Niet meer actief

  Wij hebben twee jaar in het ziekenhuis gelopen voor ik zwanger raakte en bleef.

  Houdt die hoop ♡ ik wens mee!
   
 3. SillyFox

  SillyFox Lid

  28 jan 2018
  7
  1
  3
  Vrouw
  Dank jewel,

  Het wordt wel steeds moeilijker.
  We zijn nu bijna 10 jaar getrouwd en iedereen om je heen krijgt kinderen.
  Ik heb ook niet echt iemand in de omgeving die vergelijkbaar heeft meegemaakt dus kan het alleen met mijn man delen. En dan is vandaag ook nog Valentijnsdag....
  (Het is nu natuurlijk ook een deel hormonen die bijdragen aan de emoties dus ik.mag van mezelf er wel even van balen :) )

  Fijn dat jij nu zo'n mooi wondertje hebt!
  Het zij je van harte gegund
   
 4. Bubblez

  Bubblez Niet meer actief

  Je mag er altijd van balen, hoe kort of lang je ook bezig bent.
  Elke maand weer opnieuw teleurstelling terwijl je iets zo graag wilt doet zeer. En daar mag je best boos en verdrietig om zijn.

  Zeker ook op valentijnsdag!

  Ze kunnen dus verder niks vinden waarom het niet lukt?
   
 5. nizzie86

  nizzie86 Fanatiek lid

  25 jan 2017
  3.944
  4.639
  113
  Hier ook ondanks prachtige cyclussen (ik heb al ruim anderhalf jaar het hormoonpompje) nog niet zwanger. Wij gaan nu na zes mislukte iui’s door naar ivf. Bij ons is het onverklaarbaar waarom het niet lukt. Soms ligt het bijvoorbeeld aan de match tussen man en vrouw. Ik zou eens in gesprek gaan met jullie fertiliteitsarts! Misschien is het voor jullie ook langzaam tijd om de volgende stap te nemen.

  Wat een rotdag zo vandaag. Hou je taai. Je bent niet alleen, al voelt het vaak wel zo. Mijn vriend en ik hebben ook alleen maar heel vruchtbare mensen in onze omgeving, vandaar dat ik op dit forum terecht ben gekomen. Hier heb ik de geweldigste lotgenoten leren kennen die langzaam zijn uitgegroeid tot mijn hartsvriendinnen. Klets jij al mee met een groepje?
   
  Littlegirl1989 vindt dit leuk.
 6. SillyFox

  SillyFox Lid

  28 jan 2018
  7
  1
  3
  Vrouw
  Ik zit nu nog maar kort op het forum.
  Dus volg ik nog niet veel. Ken het nog maar een beetje.

  In eerste instantie was mijn hormoonhuishouding niet stabiel en dus ontbrak er een eisprong. Vandaar de hormoonbehandeling. Ik reageer alleen te sterk op puregon door van het een op andere moment overstimulatie te krijgen. Vandaar het pompje wat dus wel meteen al de eerste keer een mooie cyclus gaf. Omdat het voor de eerste keer eens goed ging en er 2 eitjes waren (mét goede eisprong) hoop je dan toch dat het nu wél lukt.

  We gaan nu nog 2 cyclussen proberen en dan gaan ze kijken of er nog meer aan de hand kan zijn. Tot op heden is er nog reden op hoop zeggen ze dus we gaan gewoon de volgende reeks weer vol goede moed in (dat probeer ik iig).

  Het lastige is dat ik geen baan heb (dus geen afleiding, al lang werkzoekend). En dan heb ik zondag a.s. een babyshower van mijn schoonzusje.....
   
  nizzie86 vindt dit leuk.
 7. Lien4

  Lien4 Actief lid

  7 nov 2017
  411
  173
  43
  Vrouw
  Het lijkt me wel pittig als je het met niemand in je omgeving kunt delen, hopelijk vind je steun bij lotgenoten hier. Na babyshowers en kraambezoeken was ik vaak een aantal dagen van slag, dus op een gegeven moment ben ik daarmee gestopt. Tussen jubelende vrouwen zitten over hoe leuk baby’s zijn vond ik gewoon hartstikke pijnlijk. Dus ik wou je even meegeven: wees lief voor jezelf in deze fase en kies vaker voor jezelf. Misschien kun je je schoonzusje uitleggen hoe jullie situatie is en dat je liever een andere keer in je eentje langskomt zonder al dat gejubel erom heen? Het is al zwaar genoeg.
   
  nizzie86 vindt dit leuk.
 8. Elfi

  Elfi Bekend lid

  17 dec 2014
  551
  64
  28
  Wat klote voor jullie!
  Voor ons helaas ook heel herkenbaar :(
  Wij zitten nu ongeveer 2 jaar in de medische molen. 4 iui's zonder hormonen, 5 met hormonen, 1ste ivf gehad en mislukt. En net de punctie voor de 2de ivf gehad. 5 eicellen waarvan 3 onrijp. Geeft weinig hoop!

  Snap heel goed dat jullie balen en de moed misschien wel laten zakken.
  Toch zijn er zoveel mensen die uiteindelijk toch zwanger worden.
  Ik probeer me daar maar een beetje aan vast te houden.
   
 9. Vally85

  Vally85 Fanatiek lid

  21 jun 2016
  2.119
  977
  113
  Wat herkenbaar allemaal! Kan me voorstellen dat je liever niet naar babyshowers gaat en als je idd geen afleiding (baan) hebt heb je nog meer tijd om over alles na te denken! Tijdens mijn werk denk ik er dan niet echt over na, maar eenmaal thuis en vooral als ik in bed lig is het mijn grootste hobby. Als tip kan ik iig meegeven dat je absoluut niet moet doen waar jij je rot bij voelt.

  Wij zijn dat pas 2 jaar getrouwd, maar proberen wel al 3 jaar een kindje te krijgen. Na een jaar heb ik aan de bel getrokken en dmv een HSG werd duidelijk waarom het niet lukt op de natuurlijke manier. Daarom starten wij (na een hersteloperatie en weer ruim een jaar proberen) binnenkort met IVF.

  Hebben jullie ook meerdere onderzoeken gehad of echt alleen gekeken naar je cyclus?
   
 10. SillyFox

  SillyFox Lid

  28 jan 2018
  7
  1
  3
  Vrouw
  Het onderzoek van mijn man was positief. Misschien dat ze ook dat nog eens gaan testen na de 3e cyclus met lutrelef maar voor nu nog even niet.

  Deze periode voelt voor mij sowieso raar aan. Van allerlei afspraakjes en feesten, terwijl een normale daginvulling ontbreekt. Ik merk dat mijn hoofd en lichaam sowieso al een beetje van slag zijn door al die hormonen en de hele kinderwens. Herkennen jullie dat ook?
   
 11. SillyFox

  SillyFox Lid

  28 jan 2018
  7
  1
  3
  Vrouw
  Ik heb ook de verjaardag van mijn vader volgende week. Hij wordt 60 en ik had hem zó ontzettend graag willen verassen met toekomstig kleinkind van zijn jongste dochter. Wel jammer.....

  Iemand nog een cadeautip overigens?
   
 12. Kiwietje85

  Kiwietje85 Bekend lid

  16 mei 2017
  500
  283
  63
  Vrouw
  Het is wel dubbel he... ik ben inderdaad soms wel dankbaar voor de afleiding van werk, maar tegelijk is het in dit hele traject zo'n beetje de allergrootste stressfactor, omdat het telkens zo onvoorspelbaar is wanneer ik van werk afwezig moet zijn. Ik vind het zo vervelend om afspraken last minute af te moeten zeggen en maak me daar toch elke keer meer druk om dan ik eigenlijk zou moeten doen.
   
 13. Vally85

  Vally85 Fanatiek lid

  21 jun 2016
  2.119
  977
  113
  Dat is iets waar ik ook nou al mezelf super druk over maak. En dan moet ik nog beginnen. Weten ze op je werk van je traject af?
   
 14. Kiwietje85

  Kiwietje85 Bekend lid

  16 mei 2017
  500
  283
  63
  Vrouw
  Sommige collega's wel maar mijn baas niet. Op zich werk ik behoorlijk zelfstandig, valt niet altijd echt op. Maar toch, tegenover clienten is het vervelend om af te moeten zeggen.
   
 15. Vally85

  Vally85 Fanatiek lid

  21 jun 2016
  2.119
  977
  113
  Dat scheelt weer... Zelf wil ik het liever ook iet vertellen op mijn werk. Jammer genoeg heb ik maar 8 collega's dus als ik er niet ben valt dat gelijk op.
   

Deel Deze Pagina