dochter slaapt onrustig

Discussie in 'De lounge' gestart door mamaSuusenTessa, 28 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mamaSuusenTessa

  mamaSuusenTessa Bekend lid

  8 okt 2010
  893
  0
  16
  NULL
  Eindhoven
  Onze dochter is ruim 3,5 jaar.Ze slaapt tegenwoordig erg onrustig.Ze huilt heel veel dan en is ook helemaal hysterisch.Ze is ontroostbaar.Vannacht heb ik haar moeten troosten van 22 uur tot zeker 03.00 uur in de nacht.Als we dan vragen wat er aan de hand is,dan kijkt ze dwars door ons heen en praat helemaal niet.Wij,nou ja ik,denk dat er "iets" aan de hand is.
  Zal het even kort uitleggen...
  Mijn vader is overleden,4 weken na de geboorte van onze dochters.
  Ik ben er van overtuigd dat mijn vader al zijn energie heeft gegeven aan onze dochters.
  Onze meiden hebben dus hun opa Jan nooit gekend.Nu vraagt Suus elke dag naar opa.We hebben verteld dat opa een sterretje is.ze wordt dan boos en zegt dat ze hem wel gaat bellen en dat ze dan bij hem gaat logeren.Ik ben normaal erg nuchter,maar weet eigenlijk niet goed hoe ik het beste kan reageren.
  Nu vertelde ze laatst tegen Tessa dat ze opa had gesproken op hun slaapkamer!Tessa reageerde daar eigenlijk niet op,en daar werd Suus kwaad om.
  Nu denk ik dus dat Suus op een bepaalde manier toch contact met hem heeft.
  Heeft iemand hier ervaring mee,of kan iemand mij(Suus) helpen hoe hier mee om te gaan?Ik ben normaal erg sceptisch over zulke dingen,maar weet het even niet meer.Dus ervaringen of tips zijn van harte welkom.
   
 2. Roes

  Roes Fanatiek lid

  9 okt 2009
  1.791
  0
  0
  woonbeg voor jongeren met een verst beperking
  Gelderland
  In mijn omgeving ken ik mensen die hier het fijne van 'weten'. Een kind is puur en zouden hierdoor meer open kunnen staan voor entiteiten. Het schijnt te kunnen helpen om samen met Suus over opa Jan te praten op de kamer waar zij contact met hem heeft. In dat praatje vertel je opa Jan dat hij Suus met rust moet laten omdat Suus het eng vind. Dit lijkt te kunnen helpen(Aldus vriendinnetje) werkt dat niet of niet voldoende kan je iemand zoeken die entiteiten naar het "licht"kunnen helpen dmv soort massage... nou ja..ik weet hier niet zo heel veel van, de info heb ik van mn vriendinnetje, zie maar of je er wat mee wilt en/of kan. Kan mij in ieder geval goed voorstellen dat het niet fijn is als je ziet dat je meisje er zo onrustig van wordt! Succes joh...
   
 3. mamaSuusenTessa

  mamaSuusenTessa Bekend lid

  8 okt 2010
  893
  0
  16
  NULL
  Eindhoven
  @Roes,
  Dank je wel voor je reactie.Ik moet eerlijk bekennen dat ik het woord entiteiten niet eens kende.Dat zegt wel wat over mij natuurlijk.Ik blijf praten met Suus,alleen weet dus niet hoe ver ik kan gaan hierin.Misschien dat ik maar eens contact op ga nemen met de huisarts,misschien weet deze wel een psycholoog die ons hierbij kan helpen.
   
 4. Roes

  Roes Fanatiek lid

  9 okt 2009
  1.791
  0
  0
  woonbeg voor jongeren met een verst beperking
  Gelderland
  als jij je daar goed/beter bij voelt moet je dat zeker doen meid. maar mn vriendinnetje zegt dat je ook gewoon mag vragen of opa suus met rust wilt laten omdat ze er bang van wordt of omdat jij wilt dat ze niet bang is.. baat het niet dan schaadt het niet lijk mij...nou ja..doen waar jij je ok bij voelt lijkt mij op nr 1 staan! weet je wat het is met psych ed...zij staan niet allemaal open voor wat men "bovennatuurlijk" noemt, houd dat wel in je achterhoofd....is er op internet niets te vinden waar je wat aan hebt qua info ed...
   
 5. mora27

  mora27 VIP lid

  25 nov 2009
  6.381
  0
  36
  webwinkel eigenaar
  in een huis
  ik zou toch voorzichtig zijn met dit soort dingen aan te kaarten bij een arts.. die denken dan al gauw dat je dochter geestelijk iets mankeert en dan kom je in een hele andere wereld terecht dan je wilt...! zou idd gewoon eens proberen hardop te zeggen dat diegene uit de kamer van je dochter moet verdwijnen omdat ze er niet goed mee om kan gaan. kan je altijd proberen! klinkt heel dom maar als het werkt is het toch klaar...

  ik geloof er ook niet zo in maar hier werkte het toch wel... daarna nooit meer iets waargenomen via mijn dochter...
   

Deel Deze Pagina