eerst eten na wakker worden?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Isis75, 3 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Isis75

  Isis75 Fanatiek lid

  7 jun 2006
  1.768
  0
  0
  Ons meisje slaapt nog wel tussen iedere voeding. Echt ritme en regelmaat in het slapen lukt nog niet. Niet in de zin dat ze op vaste tijden op de dag eet en slaapt.
  Nu dachten we laten we in ieder geval regelmaat alla de drie r's van onze Ria Blom goeroe toepassen ;) :)
  Na het slapen dus altijd eten want gezonde baby's worden immers alleen wakker om te eten volgens Ria.
  Ok nu de praktijk Tessa wordt wakker mama komt met de borst of een flesje en Tessa lacht heeeel hard maar eet niet. Dat kan ook rustig een uur later volgens Tessa.
  Zo gaat het al dagen hoor. Werk met moeilijk opvoedbare kinderen dus weet echt wel wat van structuur maar mijn baby schijnbaar niet.

  Tja........... Herkenbaar?
   
 2. Niet meer actief

  nou dus volgens ria heb ik geen gezond kind? danisha slaapt echt niet van voeding tot voeding en is gerust een uur of 2 uur voor de voeding wakker... ik laat haar dan gewoon lekker spelen of geef sapje/water... ik vind dat maar raar..
   
 3. Lente

  Lente Bekend lid

  12 jun 2007
  615
  0
  0
  Bij ons is het met uitzondering van de eerste voeding 's morgens precies andersom. Eerst eten en dan slapen. Dus als ze overdag wakker wordt dan speelt ze zo'n 2 uur of gaan we boodschappen doen etc.
  Wel volgens ons ritme op zo goed als vaste tijdstippen.

  Ritme heeft zo moeten groeien, door het eten op zo veel mogelijk vaste tijdstippen te doen.
   
 4. Setteke

  Setteke Niet meer actief

  Bij mij was dat ook altijd andersom, eerst eten dan slapen. Tymen sliep al vrij vroeg niet meer van voeding tot voeding. Als hij wakker was gingen we lekker spelen, wandelen of legde ik hem even in de box.
   
 5. victoria

  victoria Fanatiek lid

  15 jun 2006
  1.131
  0
  0
  Bij ons was het de eerste tijd wel steeds het ritme volgens Ria Blom, maar nu niet meer. HIj is, vooral in de ochtend, al ruim voor zijn voedingstijd wakker en dan hoef ik ook echt niet met voeding aan te komen, want dan drinkt hij niet. :D
   

Deel Deze Pagina