Eerste kindje, stoppen met pil in september

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Tantetan, 31 jul 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Tantetan

  Tantetan Lid

  28 jul 2014
  24
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo allemaal :)

  Zijn er hier nog meer die voor hun eerste kindje gaan en stoppen met de pil in september? Het lijkt mij leuk om elkaar te lerenen kenne, kijken hoe het bij iedereen verloopt en elkaar tips te geven. Zoals bijv. Wanneer beginnen jullie met foliumzuur? En wanneer gaan jullie aan jullie eten denken wat je wel en niet mag en doe je dit vanaf september al of pas als je zwanger bent.

  Wij willen in september starten ik heb nu nog 2 strips van de pil liggen en vanavond begin ik ook al met foliumzuur slikken. Heb gelezen dat het geen kwaad kan en alleen maar goed is om al te beginnen ook al ben je nog aan de pil. Ik wil ook graag vanaf september aan mijn eten denken, dit omdat ik bezig ben met afvallen en nu al zoveel aan het aanpassen ben aan mijn eet gewoontes dat ik dan maar beter gelijk door kan gaan pakken.

  Ook komt er bij mij nog een ander iets bij kijken. Ik ben behoorlijk veel te zwaar ik weeg nu 110 bij een lengte van 1.67. Voordat ik met de pil begon was mijn cyclus zo onregelmatig dat ik het soms jaren niet werd. Heb het hier natuurlijk uitgebreid over gehad met mijn vriend ook omdat ik zijn kinderwens niet in de weg wil staan. Die is super lief voor mij en zegt ook dat het bij hem ook fout kan zitten dat weet je nooit maar hij weet wel dat ik de enigste ben die moeder word van zijn kinderen. Ik heb ooit bloed laten prikken en een echo gehad en dit zag er mooi uit. Ik ben de afgelopen maanden al een aantal keer bij de huisarts geweest omdat ik graag wilde afvallen en om mijn zorgen uit te spreken. Mijn huisarts maakte zich niet zo druk, het verleden zegt niks over de toekomst. Ik loop nu bij de diëtiste en ben al 4 kilo kwijt. Ik ben heel open in mijn problemen als het om dit onderwerp gaat en dus is het bekend bij mijn vrienden en familie hierdoor is iedereen ook heel behulpzaam maar niet vervelend aanwezig zeg maar :p

  Ik hoop dat er meer mensen hier zijn die zich misschien maar in een deel van mijn verhaal kennen en er over willen kletsen :)
   
 2. kiwi31

  kiwi31 Actief lid

  9 mei 2013
  471
  0
  0
  zelfstandig ondernemer
  ik ben al een tijd gestopt met de pil, nov. 2012 maar ik wil je super veel succes wensen.
  wat goed dat je 4 kilo bent afgevallen ,maar wist je dat je tijdens de zwangerschap beter niet kunt diëten? ik zou dat gewoon gezond eten.
  ook goed dat je begint met foliumzuur,
  ik hoop voor je dat je snel zwanger mag zijn
   
 3. sjanniee

  sjanniee Fanatiek lid

  15 aug 2012
  1.533
  0
  0
  Verplaatst naar Zwanger Worden Clubs.
   

Deel Deze Pagina