erg raar en wat is het nou?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door wies31, 6 sep 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  0
  0
  roosendaal
  ben ik weer met een topic. Ik lijk wel een neuroot! :)
  Maar ik had zo iets raars vanacht/vanmorgen. Ik wilde eigenlijk testen vandaag omdat ik denk dat mijn nod vandaag is. Ik heb niet getempt rond mijn ei, maar dit leid ik af uit mijn slijmwaarneming. Afgelopen nacht hebben we nog sex gehad, en had daarna bloed verloren. Shit, ongi, dacht ik eigenlijk al. Het was wel licht helder rood, en niet heel weinig. Maar het was natuurlijk ook verdund door de rest van de sappen :oops: , dan lijkt het ook al meer. Ik mij verschoond, en een tampon ingedaan, waar vanmorgen niets op zat. Ook na 2 keer naar de wc te zijn geweest, nog niets. Ik durfde nog niet te testen, omdat ik denk dat het een voorbode is geweest voor mijn ongi. Ik heb wel wat lichte krampen. Mijn temp was trouwens nog gewoon hoog voor mijn doen. :(
  Denken jullie dat ik gewoon ongi ga worden, of zou het komen doordat er tegen de baarmoeder aan werd gestoten? :rolleyes:
   
 2. friendly

  friendly Fanatiek lid

  15 aug 2006
  2.067
  0
  0
  Wies: ik zou dat testje gewoon doen, zeker omdat je temp nog hoog was. Dan heb je in elk geval je zekerheid. Laat je even weten wat je besloten hebt?

  Liefs Friendly
   
 3. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  0
  0
  roosendaal
  nou ik heb net een test gedaan. Het venster was wat vaag, dus ik wilde het wat schoonvegen, kwam er een klein kreukeltje in. Toen ik na 10 minuten op de test keek(kon binnen 15 minuten) leek er een licht streepje te staan, maar precies langs die kreukel. Dus of het dan gezichtsbedrog is. :( Ik kon he tniet laten, enheb hem open gemaakt. Onder het plastic stond geen streepje. En toen ik het weer terug deed, was dat andere streepje ook weg. moet er onder het plasticje ook een streepje staan, of niet? Nog steeds erg vaag dus. Ik hou het maar op negatief om nog een teleurstelling te voorkomen. Ik wacht eerst mijn ongi wel af.
   
 4. friendly

  friendly Fanatiek lid

  15 aug 2006
  2.067
  0
  0
  Dat zulke dingen nou altijd op zo'n moment fout moeten gaan he... Ik zou afwachten tot zondag en dan nog een keer testen, ik test ook zondag dus dan kunnen we mooi samen... :)

  Liefs Friendly
   
 5. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  0
  0
  roosendaal
  ja, ik zag jouw kaartje, erg mooi zeg! die moet toch wel positief zijn hè.
  Ik krijg steeds meer krampen, zie het somber in, maar nog steeds geen ongi. Als het nog komt, hoop ik vandaag, dan kunnen we snel een nieuwe ronde in(20 alweer,pppfff) Succes met testen hè! ik zal voor je duimen.
   
 6. Symoen

  Symoen Bekend lid

  12 apr 2007
  968
  0
  0
  mama
  Hé Wies,

  nou ik ben benieuwd,ik had dat afgelopen cyclus dus ook.Eerst had ik nog een hoge temp toen kreeg ik af en toe wat krampen.
  Daarna kreeg ik zo 2 keer op de dag een heel iniemini beetje rood sliertje van nog geen cm lang.Dat ging zo een dag of 4 door.
  Ondertussen wel meer krampen,en ik werd maar niet ongi.
  toen ging mijn temp nog stijgen naar 37 en daarna weer naar beneden naar 36.5.
  En na 5 of 6 dagen werd ik pas ongesteld.

  Nou dat heb ik normaal nooit,dat dat zo lang duurt voordat dat doorzet.Maar ik denk,heb ik ook wel eens gelezen dat je dat zelf onbewust tegen kunt houden.Ik denk dat dat bij mij wel het geval was,want ik hoopt maar stiekem.

  denk je dat je nog tot zondag kan wachten met testen.Ik zou dat niet kunnen,ha ha ha.Ik zou gelijk een nieuwe test doen.Maar ja ik ben ook neurotisch!ha ha

  tot vanavond!

  groeten Simone
   
 7. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  0
  0
  roosendaal
  nee, natuurlijk hou ik dat niet vol! Zaterdag denk ik. Raar dat jij dat had, lijkt wel op een innestelingsbloeding. Wanneer moet je weer naar de gyn.
   
 8. friendly

  friendly Fanatiek lid

  15 aug 2006
  2.067
  0
  0
  Vervelend he, krampen kunnen een positieve en een negatieve betekenis hebben. Ik heb al een paar dagen het idee dat er een steen in mn buik ligt, heel vaag. De vorige keer had ik drie dagen voor de ongi al spotting (net als met de pil) en nu nog niks. Wordt dus wel spannender...
   
 9. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Dat beetje bloed kan heel goed van de sex kopen en wat die test betreft: nieuwe doen!
  Succes
   
 10. wies31

  wies31 Fanatiek lid

  16 nov 2006
  3.371
  0
  0
  roosendaal
  elmo; ja, dacht ik misschien ook, maar ik heb het nog nooit eerder gehad na de sex,en het was toch wel een kring van 4 a 5 cm op het laken. Ik heb mijn ochtendurine al weggegooid, dus wil vandaag geen test meer doen. Misschien morgen of zaterdag als ik nog niet ongi wordt. De krampen gaan op en af de hele tijd.
   
 11. Elmo

  Elmo Niet meer actief

  Nou, de hoeveelheid bloed kan je ook niet zo goed zien na de sex he! Er zit nogal wat ander vocht bij ;)

  Je moet volgens je banner nog 4 dagen dus ik zou het gewoon nog even afwachten.
  Je scoort dan toch hoogst w.s. een vage streep of geen streep...weet je nog niks.
  Probeer het nog een paar dagen van je af te zetten. Dan hoef je ook niet per se in de ochtend te testen :-D
   

Deel Deze Pagina