fles niet leeg drinken

Discussie in 'Stel je vraag aan de lactatiekundige' gestart door , 19 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet meer actief

  hallo,

  ik wilde u wat vragen:
  ik heb de laatste dagen problemen met de flesvoeding, amy laat steeds ongeveer 50 cc, soms zo'n 30cc staan, ze valt steeds in slaap tijdens het drinken, om vervolgens een uurtje later weer te gaan huilen, dan denk ik dat ze honger heeft dus geef dan weer een voeding, zo'n 30 a 50 cc maar ze drinkt een paar slokjes en laat het weer staan,ze is vaak en lang wakker en als ze moet drinken valt ze in slaap,ze spuugt ook wat meer.
  ik heb het idee dat ik een hele dag bezig ben met voedingen geven maar ben bang dat ze zo helemaal het drinkritme kwijt raakt.

  ik geef hypoallergene voeding van friso,omdat we allebei allergisch zijn (exceem hooikoorts astma)ze lijkt me ook wat verkouden, wat snot in neusje en heeft een oogonsteking gehad. ik ben bang dat ze toch allergische verschijnselen heeft, of kan dat nu nog niet?
  wat kan ik het beste doen, naar de huisarts of andere voeding.
  ze zou per voeding zo'n 90 a 100 cc mogen hebben.
   
 2. Ilse

  Ilse Lactatiekundige

  2 apr 2008
  1.552
  0
  0
  Lactatiekundige IBCLC
  Almere
  Hallo rebecca,

  Ik kan je vraag niet helemaal beantwoorden. Dit stukje van het Forum gaat met name over borstvoeding en gerelateerde vragen.

  Ze kan natuurlijk best allergische klachten hebben maat het kan ook een "gewoon virusje" of een "gewone bacterie" zijn wat de oog ontsteekt.

  Het drinkritme van kindjes veranderd soms. Bij BV kindjes in elk geval maar ik zou niet weten waarom dit bij flessenkindjes anders is. Ook de hoeveelheid die ze drinkt kan varieren. Een BV kindje kan 's morgne veel drinken maar in de middag minder. Het gaat om de hoeveeleheid per dag.

  Belangrijkste is dat jekindje goed groeit. Je kunt naar het CB gaan om te wegen en te meten. Zij weten ook veel over kunstvoeding.

  Als je blijft twijfelen kan je altijd een bezoekje aan de huisarts maken.

  Succes

  Ilse
   
 3. Niet meer actief

  dank je wel voor je antwoord
  ik heb inmiddels cb gebeld en daar zeggen ze dat ze ongeveer 550 cc per dag moet hebben en daar komt ze wel aan dus dat houden we even in de gaten, wel is ze snotverkouden dus denk dat het ook daarmee te maken heeft dat ze slecht drinkt heeft minder lucht natuurlijk tijdens het drinken, neusje zit vol.
  we houden het goed in de gaten en bellen anders even de huisarts.

  groetjes
  rebecca
   
 4. Ilse

  Ilse Lactatiekundige

  2 apr 2008
  1.552
  0
  0
  Lactatiekundige IBCLC
  Almere
  Hallo rebecca,

  Succes met je verkouden meisje!


  Ilse
   

Deel Deze Pagina