friso comfort

Discussie in 'Flesvoeding' gestart door mariska 22, 21 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. mariska 22

  5 dec 2007
  29
  0
  0
  Hoogezand
  Hallo,
  Ons zoontje had erge last van krampjes. Op aanraden van het consultatiebureau zijn we toen overgestapt naar friso comfort. We merkten gelijk al verschil. Hij heeft nu nog maar heel weinig last van krampjes. Maar zijn poepluiers zijn echt verschrikkelijk! Het is elke keer ontzettend dun en het zijn er soms wel meer dan zes op een dag. Het zit dan in zijn kleertjes en bij zijn rug omhoog. Nou vind ik zelf het belangrijkste dat hij niet zoveel last meer heeft van die krampjes, maar zovaak per dag verschonen is ook wat.
  Nou las ik ook dat je de comfort kan mengen met de normale friso 1. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik ben namelijk bang dat hij weer last gaat krijgen van zijn krampjes.......
  Hoeveel schepjes deden jullie dan van elke soort?

  Groetjes,
  Mariska
   
 2. Kiwi1

  Kiwi1 Fanatiek lid

  26 dec 2007
  4.849
  0
  0
  Ik zou het niet snel doen. Als hij nu zo weinig last heef van krampjes dan zou ik persoonlijk die 6 poepluiers gewoon voor lief nemen. Het is toch fijn dat hij nu geen pijn meer heeft.
  Maar je kunt het natuurlijk wel proberen en kijken hoe hij erop reageert.
  Ik weet niet hoeveel schepjes hij krijgt, maar stel dat hij er 5 krijgt, dan zou ik 3 schepjes Friso comfort doen 2 schepjes Friso Standaard.

  Succes!
   
 3. mamavanukkie

  mamavanukkie Fanatiek lid

  2 jul 2008
  3.236
  10
  38
  Brabant
  ik had hetzelfde probleem. ik heb toen eerst één schepje gewoon erbij gedaan en twee dagen gewacht hoe zijn poep was. is het dan nog te dun, dan nog een schepje normaal en weer twee dagen wachten. tot het goed is. ik weet niet hoe lang je het nu gebruikt, maar het duurt twee weken voor de darmpjes aan ander eten gewend zijn.
   
 4. hier kon ze ook moeilijk poepen nadat ik was overgestapt van bv op fv. ik ben toen ook comfort gaan geven.
  daarna ben langzaam gaan afbouwen met de comfort en met 6 maanden zat ze nog op alleen friso normaal. Ik ben dus begonnen met alleen comfort en daarna in flesjes van 180 water 4 comfort en 2 gewoon. zo steeds minder en dus 3/3 en daarna 2/4, 1/5 en toen alllen nog maar gewoon en ze doet het rpima.
   

Deel Deze Pagina