Gaan voor een 1e wondertje lente 2011

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Lizzy14, 15 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Hallo allemaal,

  Zijn er meer meiden die in april/mei gaan proberen voor een eerste wondertje? Ik hoop het maar! ;)

  Ik ben Puck en vorig jaar verraste mijn lief mij door te zeggen dat hij heel graag een kindje wilde samen. Hoe bijzonder!! We hadden het er wel over gehad maar ik had niet gedacht dat hij het nu al zou willen. Nu is het langzaamaan zover dat we het echt gaan proberen. We wachten nu op mijn volgende menstruatie en daarna gaan we echt beginnen.

  Zijn er meer meiden met hetzelfde plan die het leuk vinden om samen te kletsen over alles wat er bij komt kijken?

  Groeten
  Puck
   
 2. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  Hoi Puck,

  Ook wij gaan in mei voor een wondertje! Ik was er al een tijdje klaar voor maar mijn vriend moest nog even aan het idee wennen. Nu heeft hij ook aangegeven dat hij er klaar voor is:D
  Ik ben eind januari gestopt met de pil en ga eind van de maand beginnen met foliumzuur. Eerste menstruatie kwam na 32 dagen...ben benieuwd naar deze maand. Ik vind het allemaal erg spannend!
   
 3. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Hallo Lady,
  Wat leuk!! Het is ook spannend allemaal! Ik heb inmiddels al een paar maanden mirena-vrij gehad. Ik ben blij dat ik mijn cyclus even heb afgewacht want die was toch wel enigzins van de leg.
  Nu zitten mijn vriend en ik allebei in een hele drukke periode dus daar tillen we het even overheen. Ik hoop enorm dat ik tegen oktober zwanger ben. Het lijkt me heerlijk om volgend jaar in de zomer te bevallen. Maar ik heb inmiddels wel door dat het echt een geschenk is en dat er veel meer bij komt kijken dan ik had gedacht.

  Welk merk foliumzuur slik jij?
   
 4. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  hoi!
  Ik wil ook even een paar maanden kijken hoe mijn cyclus is...en zo leef ik er ook al een beetje naar toe. Als het aan mij lag was ik heel lang geleden gestopt met de pil, maar onze woonsituatie was niet helemaal optimaal (en vriend was er nog niet helemaal klaar voor). Wij krijgen tussen juni-september de sleutel van ons nieuwe huis. We zijn nu voornamelijk daar veel mee bezig. Rond september-oktober zou ik ook heel fijn vinden...maar zoals je al zei het is een geschenk!We gaan het hopelijk snel meemaken:D
  Ik heb de pillen van Etos gehaald..jij?
   
 5. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Een vriendin van mij heeft slechte ervaringen met zwanger worden van Etos dus die durf ik niet te gebruiken. Ik heb foliumzuur van JIJ geloof ik. Die tabletjes zien er uit als smarties :)
  Prima te doen. Spannend zeg, jullie gaan dus nog verhuizen!! Wij hebben net een monsterlijke verbouwing achter de rug. Blij dat dat klaar is!
  Wij gaan eind mei begin juni op vakantie. Vanaf dat moment zou elke maand echt perfect zijn haha.
  Ik kan niet wachten.
   
 6. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  ik ga de foliumzuur van Etos proberen...en als het niets is dan kijk ik even voor andere! Ja verbouwen/verhuizen is leuk....maar ook altijd weer erg fijn als het klaar/voorbij is!
  Ik kan alleen de hele dag alleen maar denken over zwanger zijn en baby 's. Echt van die kriebels!:D Heb jij dat ook?
   
 7. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Ik heb ook het foliumzuur van de Etos gebruikt hoor en dat beviel prima. Maar de zwanger worden pillen gooien bij sommige meiden hun cyclus in de war en dat wil ik nou net niet.
  Ik ben er wel veel mee bezig ja. In december zijn we er al een maand echt mee bezig geweest. Ik heb toen wel gemerkt dat je lichaam je flink voor de gek kan houden en dat er wel degelijk zoiets is als afkicken van de hormonen. Dat samen met de verbouwing was voor ons reden om even een break te nemen en het pas vanaf mei weer te gaan proberen. Nu heb ik wel 2 pendels voor mei.. Ik ben heel benieuwd haha!!
   
 8. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  mijn lichaam doet ook een beetje 'vreemd'. Ik had gister vreselijk steken in mijn buik (links). Dacht even dat al ongesteld moest worden...maar niks. Misschien mijn eisprong? Dat had ik vorige maand niet...:( nou ja we zien wel!
  2 pendels voor mei! Nou dat zou mooi zijn he!:D
   
 9. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Als ik naar je ticker kijk zou het heel goed je eisprong kunnen zijn! Het zou super zijn als je het voelt toch? Dan weet je het elke maand zeker. Ik voel hem elke maand. De ene maand wat erger dan de andere. Ook handig om te weten hoelang je luteale fase is. Bij mij is die altijd 14 dagen. Als dat bij jou ook zo is, klopt je ticker precies. Das een goed begin toch? :)
   
 10. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  als dat zo is...super! Ik voel me ook echt beter sinds ik gestopt ben met de pil;) alleen maar positieve punten! Ben benieuwd wanneer ik mijn menstruatie krijg. Gisteren 3 uur met een klein meisje van 3 weekjes op mijn schoot gezeten :) dan rammelen die eierstokken hoor!:D
   
 11. Lizzy14

  Lizzy14 Niet meer actief

  Ja ik snap dat dan alles gaat rammelen haha. Ik vind een baby ook echt zo leuk!! Peuters/kleuters vind ik eerlijk gezegd niet zo maar iedereen verzekert mij dat het heeel anders is als het je eigen is ;)

  En idd die pendels voor mei.. We gaan eind mei begin juni op vakantie en hadden eigenlijk net besloten dat we dat nog even zouden afwachten. Maar door die pendels durf ik het eigenlijk niet meer uit te stellen haha.. Aan de andere kant, om nou kotsmisselijk in de auto te zitten...
  Wat denk jij? Mijn gevoel zegt niet teveel op letten en kijken waar je uitkomt.
   
 12. ladys1987

  ladys1987 Fanatiek lid

  24 jan 2009
  1.522
  0
  0
  Flevoland
  ja dat is lastig....maar ik zou er begin mei anders gewoon voor gaan! Je weet van te voren toch niet hoelang het duurt en hoe je je voelt. Ik denk ook zo erover na hoor :D vakantie/huis. Ik probeer het te 'plannen' maar door een aantal topics hier op het forum te lezen ben ik er wel achter dat een kindje niet te plannen valt. Ik heb voor mezelf besloten het maar gewoon over me heen te laten komen....als ik hoogzwanger (mocht het huis ineens veel langer duren) moet verhuizen dan is het maar zo! Komt ook wel weer goed denk ik dan.
   

Deel Deze Pagina