gaat het weer mis?

Discussie in 'Miskraam' gestart door Taleut, 23 aug 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Taleut

  Taleut Lid

  23 aug 2008
  9
  0
  0
  Vleuten
  hallo allemaal,

  ik ben nu bijna 6 weken zwanger en sinds afgelopen donderdag ben ik weer gaan bloeden. Eerst zonder buikpijn dus ik hield nog hoop, vrijdag geen bloed gehad en wederom kreeg ik weer een sprankje hoop.. Nu is het zaterdag en vanochtend begonnen de bloedingen weer. Heb ook een beetje buikpijn maar nog niet heel heftig. Dit gaat voor mijn gevoel weer een miskraam worden en heb er in juni ook al een gehad. Nu is het zo dat ik begin dit jaar een blinderdarmoperatie heb gehad en daarna nog 5 dagen in het ziekenhuis heb gelegen vanwege een ontsteking, kreeg dus 5 dagen lang een plens antibiotica in mijn aderen waar ze nu nog gevoelig van zijn.. Zou het kunnen dat er een verband is of ben ik nu een reden voor de mk aan het zoeken? en op dit moment weet ik niet eens zeker of het al een mk is, maar mijn gevoel zegt van wel. Aankomende donderdag krijg ik een echo en dan zullen we het weten toch? Ik heb het er heel erg moeilijk mee op het moment en zoek eigenlijk een beetje steun hier.

  Ik hoop dat jullie eens met me van gedachten willen wisselen...

  groetjes, Taleut
   
 2. Aylin16

  Aylin16 Fanatiek lid

  19 jul 2008
  3.660
  0
  0
  Bloedverlies betekent niet altijd een miskraam. Ik heb geen bloedverlies gehad en ook geen buik krampen en toch is het niet goed bij mij. Bij mij werd een stolsel gezien naast de vruchtzak en een lege vruchtzak. Dus mocht ik gaan bloeden kan het hier ook nog eens aan liggen.

  Ook kun je een bloeding krijgen na sex of hard persen bij ontlasting. Ik hoop dat het loos alarm is voor je. Anders gewoon even je verloskundige bellen meid!
   
 3. Taleut

  Taleut Lid

  23 aug 2008
  9
  0
  0
  Vleuten
  bedankt voor je reactie! ik heb gisteren de vk gebeld en ze zei dat ik moest afwachten omdat ze op dit moment op een echo nog niets kunnen zien. Daarom heb ik ak donderdag de echo gepland staan.. Ik weet verstandelijk dat het nog niets hoeft te zeggen maar na de eerste mk ben ik wel veel angstiger geworden... Btw; mijn eerste bloedingen begonnen toen ik net thuis kwam van werken dus geen lol van tevoren gehad helaas... :oops:
   
 4. mel78

  mel78 VIP lid

  12 feb 2008
  8.299
  222
  63
  Hoe is het nu met je bloedingen? Zijn ze weer gestopt? Hopelijk was het maar voor korte duur.
   
 5. Taleut

  Taleut Lid

  23 aug 2008
  9
  0
  0
  Vleuten
  helaas zijn de bloedingen niet meer gestopt... Ik bloed nu helemaal leeg zo gezegd en het voelt nu als een menstruatiebloeding.. Aankomende donderdag ga ik maar wel even die echo laten doen om te kijken of ik alles kwijt ben. Gisteren kwam het allemaal volop op gang helaas, heb ook echt een vreselijke dag gehad. Voor mij kwam het nu harder aan dan de eerste keer. De eerste keer denk je nog; mm kan gebeuren, het heeft niet zo mogen zijn maar nu? nu gaat het dus voor de tweede keer mis en vraag ik me af of er een andere reden is dat het mis gaat. als ik nu weer zwanger zou mogen worden wordt het zeker geen onbezorgde zwangerschap, in ieder geval niet tot ik het hartje heb gehoord....
   
 6. Aylin16

  Aylin16 Fanatiek lid

  19 jul 2008
  3.660
  0
  0
  Meid wat rot voor je! Ik heb het tegenovergestelde ik bloed niet en heb geen krampen maar weet door de echo dat het niet helemaal goed zit. Voor mij is het ook de tweede keer en idd nu komt het nog harder aan. Waarschijnlijk moet ik nu ook een curettage ondergaan. Ik heb ook geleerd dat een positieve test niet alleen maar vreugde is. Maar dat de eerste week bij mij de roze wolk moeilijk te vinden is :(
   
 7. Taleut

  Taleut Lid

  23 aug 2008
  9
  0
  0
  Vleuten
  Aylin dat van jou is volgens mij qua gevoel ook nog rotter! je hebt geen bloedingen en geen krampen en toch gaat het mis! ik weet niet hoe ik daarmee om zou gaan... Tja hoe je het ook went of keert het blijft allemaal gewoon rot. Ik heb de roze wolk dit keer ook niet gezien, ik was al bang vanaf het eerte moment, misschien ook niet goed maar het zit toch in je achterhoofd, toch? We moeten toch op de een of andere manier hoop houden dat het een keer goed gaat toch?
   
 8. Aylin16

  Aylin16 Fanatiek lid

  19 jul 2008
  3.660
  0
  0
  Ik had zelf ook al een beetje een naar voor gevoel maar ik denk dat iedereen dat wel heeft. Mijn vorige miskraam was vorig jaar februari kwam er toen ook achter d.m.v. een echo. En nu dezelfde ervaring.

  Het zal vast wel goed met ons komen. Ik ben tenminste in februari dit jaar bevallen van een wolk van een dochter. Maar zoals je ziet geeft dit ook geen garantie dat het de tweede keer vlekkeloos verloopt.

  Kinderen neem je niet die krijg je...Nooit heb ik meer geloofd in deze uitspraak dan nu. Hoop dat jij snel op de roze wolk mag plaats nemen. Het is je van harte gegund meid! Wat wel positief is dat de meeste vrouwen na miskramen snel zwanger worden en het wel allemaal goed gaat. Mijn miskraam was vorig jaar februari in juni was ik zwanger van mijn dochter en dit ging wel goed.
   
 9. Karola

  Karola Bekend lid

  22 nov 2005
  531
  1
  0
  Meiden begrijp jullie verdriet en onzekerheid.
  Na 2 gezonde jongens heb ik 3x een miskraam gehad,en de 2e keer was idd de klap groter en de 3e keer helemaal.
  Wij hebben het laten onderzoeken,maar daar kwam niks uit,domme pech volgens de gyn.
  Maar blijf positief want ik ben inmiddels een gezonde 3e zoon rijker :D

  Heel veel sterkte met jullie verlies en neem de tijd om alles te verwerken.
   
 10. Kimmeding

  Kimmeding VIP lid

  13 mrt 2008
  6.167
  0
  0
  begeleidster verstandelijk gehandicapten
  lelystad
  Onwijs veel sterkte.

  Je heb er niets aan maar weet dat we aan je denken.
   
 11. joss81

  joss81 Fanatiek lid

  18 mei 2007
  1.153
  0
  0
  zwolle
  Sterkte hoor!
  Hopelijk is 3 maal scheepsrecht...

  Liefs
   
 12. Taleut

  Taleut Lid

  23 aug 2008
  9
  0
  0
  Vleuten
  bedankt allemaal! tja, nu is alleen de vraag of ik alles kwijt ben of niet... Nou moet ik dat afwachten tot aankomende donderdag... en ik weet niet of ik me nu moet laten onderzoeken, doen ze dat standaard of nog helemaal niet? blijft het toch nog onzeker....
   
 13. jent

  jent Fanatiek lid

  12 jul 2007
  1.850
  0
  0
  Limburg
  Als je dat wil dan moet je er om vragen, want anders houden zij waarschijnlijk de boot nog af totdat het de derde keer weer mis zal gaan.
  Heel veel sterkte.

  xxx Joyce
   

Deel Deze Pagina