Hallo lieve Verloskundigen, Toevallig las ik vandaag op een site van een goede patissier dat zijn Tom Pouces gemaakt worden van boerenmelk. Nu mag je dat in de zwangerschap toch niet eten? Of kun je er van uit gaan dat je wel gewoon elk gebak kunt eten? Ik weet eigenlijk ook helemaal niet of die room van de tompouce nog verwarmd wordt, ik dacht het niet.... Ik heb al eens eerder gedacht bij desserts of gebak of ik dat wel mocht eten. Kunnen jullie me vertellen waar ik bij gebak op moet letten? Hartelijke groetjes
Hoi Kus, het blijft natuurlijk altijd moeilijk om bij zoiets met zekerheid de afkomst van de ingredienten te achterhalen. Of al het gebak/ingredienten voor gebak verhit is/zijn geweest; volgens mij niet. Ik zou zeggen als je weet dat er boerenmelk in is verwerkt; niet eten voor de zekerheid. Vraag het anders ook maar eens aan de bakker en op visite; tja, toch maar de appelpunt nemen als je twijfelt! Groetjes Brigitte