geweldig (slaap) middel

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Isis26, 5 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Isis26

  Isis26 Niet meer actief

  Mijn zoontje heeft net een week in het ziekenhuis gelegen en hij is een kindje wat ook erg last van zijn buikje heeft. Nou heb ik een cosibag aangeschaft. Is een zachte kruik met lavendel erin. 60 sec in de magnetron in de hoes die erbij zit en lekker op zijn buikje. Ik doe dit na elke voeding als ik hem in bed leg en hij slaapt 9 van de 10 keer als een engeltje!

  Dacht moest ik even met jullie delen. Het lijkt vooral voor zijn darmpjes te werken
   
 2. misa

  misa Niet meer actief

  Wat fijn dat het helpt bij jullie!! Die krampjes zijn ook zo naar he..
  Wordt je kindje er niet erg warm van, die kruik? Ik heb namelijk een heel warm manneke, ook zonder kruik!
   
 3. schaapje84

  schaapje84 Fanatiek lid

  22 nov 2008
  1.309
  0
  0
  je hebt ze trouwens ook in knuffel vormen, van heel platte tot wat grotere knuffels. Onze dochter heeft een magnetron schaap, maar kan ook in de vriezer. Hij wordt ook lekker warm en geeft een lavendegeur af. Blijft ongeveer voor 2 uur warm.
  Nu slaapt ze er altijd op met haar hoofd (ze is inmiddels ook wel al wat ouder) geloof meteen dat je zoontje er heerlijk van kan slapen, zal dit in mn achterhoofd houden voor als de tweede er is bij ons, kan inderdaad goed helpen als ze last hebben van hun buikje.
   
 4. Isis26

  Isis26 Niet meer actief

  Mijn zoon is erg warmbloedig maar laat hem dan niet echt met dekentje slapen overdag en 's nachts maak ik hem niet warm en dan is het alleen de geur. En echt heel warm wordt hij niet, tenminste ligt eraan hoelang je hem opwarmt in de magnetron.
   

Deel Deze Pagina