gezichtsbehandeling met ozonstoom

Discussie in 'Gezondheid' gestart door Sarahtje, 10 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Sarahtje

  Sarahtje Lid

  17 okt 2010
  34
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hallo allemaal,

  Ik hoop dat iemand mijn vraag kan beantwoorden. Ik had 'm eerder deze week al gesteld aan de verloskundige op dit forum, maar zij had er nog nooit van gehoord.

  Mijn vraag: ik ben 8 weken zwanger (joepie) en ik heb twee weken geleden een behandeling ondergaan bij de schoonheidsspecialiste. Omdat ik een vettige acne huid heb, krijg ik altijd een ozonstoombehandeling in mijn gezicht (middels een apparaat dat een minuut of 5 vochtige lucht/dampen met ozon op je gezicht verspreidt). Hierdoor openen de pori├źn zich beter. Later ging ik me afvragen of zo'n behandelijk eigenlijk wel goed is nu ik zwanger ben...Ik kan er niet direct iets over vinden op internet, maar helemaal gerust ben ik er ook niet op..Terwijl ik me voor kan stellen dat heel veel andere zwangere vrouwen ook lekker naar de schoonheidsspecialist gaan en deze behandeling krijgen. Over een paar weken heb ik weer zo'n behandeling, dus ik wil graag weten of het kwaad kan.

  Zijn er meiden die terwijl ze zwanger waren ook deze behandeling hebben ondergaan? Of misschien is er een schoonheidsspecialiste onder jullie die mij antwoord kan geven?

  Alvast bedankt!!

  Liefs,
  Sarahtje
   
 2. Jaquelineklep

  Jaquelineklep Niet meer actief

  Hi Sarah,

  Ik werk zelf als schoonheidsspecialiste en ben 18 weken zwanger nu. Ik denk dat het absoluut geen kwaad kan. De stoom zorgt er inderdaad voor dat alles open gaat staan, hetzelfde als dat je boven een pan hangt, totaal onschuldig. De ozon word er bij gebruikt om gelijk te desinfecteren..
  Als je toch niet helemaal zeker bent, of je maakt je nog wat druk, dan kun je altijd vragen of de ozon uit mag.
  Maar ik blijf hem gewoon lekker gebruiken, en ben dan ook niet bang dat het schadelijk is voor mij of mn kindje.

  Hoop dat je er wat aan hebt!

  Liefs
   
 3. Sarahtje

  Sarahtje Lid

  17 okt 2010
  34
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hoi Jacqueline,

  Dank je wel voor je reactie! Dit stelt me dan toch wel gerust.
  Als het schadelijk zou zijn, had je dat wel geleerd in je opleiding denk ik dan maar.

  Succes met je zwangerschap!!
   
 4. Vica86

  Vica86 Niet meer actief

  Ik heb toevallig van de week zo'n behandeling gehad. Voor mij was het niet echt prettig meer omdat ik het al wat benauwd kreeg van het op mijn rug liggen (zware buik) en de stoom krijg je het nog benauwder van.
  Maar lijkt mij niet dat het kwaad kan hoor.
   

Deel Deze Pagina